Love is my drug>



Snart ska jag åka till robin! Idag har jag tagit kort på mina ärr, hoppas att få pengar för dem. För jag hade tydligen en ärrförsäkring. Hoppas på att jag kan få lite pengar iaf. Tänkte göra en sak som therese gjorde på sin blogg, eftersom jag valde att bli utmanad :p

7 sanningar om Anna

1, Jag tror att jag tror på spöken

2, Jag har bara haft sex med 1 person

3, jag är så flygrädd, (därför jag inte ville till Alperna)

4, Jag tål inte skräckfilm, kan inte sova.

5, Jag drömmer ofta om att min pojkvän och mina vänner sviken mig. Brukar vakna upp av att jag gråter på riktigt!

6, Jag sover med en nalle..

7, Jag älskar underkläder och att stå och spegla sig i dem.


Utmanar dom som känner för det. Nu ska jag åka snart, så nu ska jag dra mig.

Pusspuss ha en bra helg! ♥


palla>

Hatar min kropp, den är störd. Den gör alltid mot vad jag vill, Dampar på min jävla fitt kropp!!

Älskar helg>

Helg är det bästa som finns ibland. När man är slut efter en skolvecka, vill man bara sova. Och det ska jag göra snart! Superskönt. Idag gick allt bra i skolan! och jag hatar falska människor. Hade musik det var kul, vi lirade trummor! Mitt pip ljud i örat är inte borta nu heller.. hoppas att medicinen ska funka! Annars orkar jag inte med det.

Hade träning idag också, det gick bra. Men fick feber innan träningen, men körde på hårt endå! (man är väl ingen vekling?) hoppas jag inte blir sämre av det bara. För när jag var hos läkaren sa han - Du är påväg att bli förkyld, jag tänkte bara - nejdu det är jag inte alls det! Nu känns det som att jag blev sjuk bara för att en läkare sa de. Är det knäppt? Man inbillar sig så mycket. Imorgon ska jag träffa mitt så kallade Busfrö, Robin. Vi ska ta det lungt (som vanligt) men jag mår inte så bra heller, så de är nog bra. Kolla på melodifestivalen, det blir bra det.

 Sen längtar jag efter att få återförenas med min bok som jag glömde hemma hos robin! Vill veta vad som händer. Men medans får jag läsa en bok som heter 'Gröna vilda ögon' den är helt okej! Pappa och mamma tjatar om att jag ska läsa ' Män som hatar kvinnor ' är sugen på det, nu finns den på film också! Det är fest i skyttorp ikväll med, ville gärna dit med Julia och Tora. Men fick inte för min mori, haha. Hon ville inte hämta m.m. Men eftersom jag inte är i topp så var det väl lika bra. Hoppas att dom har en toppenkväll iaf!


Jag gillar gamla bilder, denna är en favorit. Vi är ett snyggt par, Mr and Mrs bond!


Godnatt mina vänner. <3

06:31>

godmorgon alla glada!

Nu är det fredag och det betyder att det är helg snart. Nu ska jag bli snygg och sminka mig, idag ska jag inte göra någonting på kvällen, ska ta det lungt :) Men ha en toppendag!

Pusspuss

Pluggis>

Nu känns det verkligen att skolan satt fart igen! Känns både bra och jobbigt tycker jag. Imorgon är det iaf fredag, skönt det. Ska gå i skolan sedan ska jag spela badminton! Ska bli kul. Nu är jag så sjukt trött, var till apoteket och hittade den öronmedicin jag ska ta med. Så hoppas jag på att bli av med tjutet! Annars blir jag galen.. Det blev inget i helgen med mina polare, för 2 av dem skulle jobba. Synd!

Men man får göra det bästa av situationen så jag ska åka hem till Robin och antagligen kolla på melodifestivalen. Även fast det inte är så bra, och låtarna suger ganska många av dem iaf så känns det endå som ett måste (fast jag har inte röstat någon gång) Och jag är så trött på några i min klass, blir trött och ledsen att alla inte kan hålla sams. Men som tur är har jag mina underbarisar som jag umgås med! Och jag är helt besatt i boken ' räcker det om jag älskar dig ' nu, det går inte att sluta läsa, skulle t.om gå och lägga mig tidigare för att läsa, när jag kom på att jag har glömt boken hemma hos robin! Blev besviken, fast å andra sidan är det lite bra, för då kan jag inte läsa ut den lika fort. Nu sitter jag i Robins puma T-shirt och småfryser lite, men nu ska jag sova. För imorse orkade jag nästan inte upp, idrott första lektionen med. Men det var kul att leka lekar!


En till höstbild. Roliga minnen med Linnéa!

Natti puss ♥

Anna>

Hejsan, detdär jag skrev på bdb om att jag tydligen har stora feta fula äckliga fläskläppar, kan jag skriva här ;) Har tydligen fått min första hater på min blogg, hehe. Fick en kommentar där det stod det, på inlägget nedan. Tyckte det var lite roligt, visst jag har stora läppar, och jag gillar det :) Och på den bilden har jag i och för sig löshår på mig, men det har jag mycket sällan, för jobbigt att syssla med. Det roligaste med människor som kommenterar ovärda saker är att dom alltid är anonyma, stå upp för er själva tycker jag. nog om det.

Idag har jag vart hos läkaren, för jag har fått ett slags tinnitus ljud i mitt öra :/ hatar det, har ont i huvudet hela tiden. Iaf läkaren sa att min trummhinna var irriterad, och att jag hade vatten bakom den, och att jag skulle äta några tabletter i 1 vecka, så borde det lossna. en jäkla tur det! Stackars dom som har tinnitus. Idag har jag tränat också, det gick bra! Imorgon är det bara skola sen hem, men slutar ganska sent. Och i helgen hoppas jag att mina planer håller! Och en sak som inte är så kul är att jag har fått ett ' sträck ' i datorkunskap :s inte ens ett ig, haha. Hatar data, våra lärare är inte dom bästa där heller, så nu måste jag skärpa mig lite där. Annars är skolan bra! Så saknar jag vissa av mina vänner, tex Tora, Therese och Linnéa. Inte så länge sen vi sågs, men vi ses för sällan. Det får det bli ändring på tycker jag! Nu ska jag göra fransk manekyr på mina naglar sedan ska jag ringa ett samtal.

Pusspuss


En härlig höstbild.

Skola>

hejsan, jag är helt slut! Att börja skolan igen efter ett lov är så jobbigt. Stannade iaf kvar hela dagen! Duktigt av mig tycker jag. Allt var bra i skolan förutom att vissa är väldigt jobbiga. Idag är det Fettisdagen, så jag hoppas att alla har fått en Semla! Jag har ätit en semla iaf, tror det finns en åt mig i köket också, nice. Åkte till Robin ett tag efter skolan iaf, bara typ 2 timmar. Jag köpte semla och tog med mig dit :) Ibland är jag snäll!

I veckan blir det skola och träna, känns inte så pepp alls. Men i helgen kommer det nog att bli nice! Ser fram emot det. Imorgon får jag iaf träffa mina sötnosar på badmintonen, roligt! Jag har inte mycket mera att skriva om just nu. Men kanske sen, så ha en bra kväll!



en lite ovärd bild.

Snygg bild>

Idag har jag vart med Robin, toppen kille jag har. Och mitt schema suger så hårt! Snart ska jag dricka lite te och kanske äta ngt. Pappa står och pratar om livet, m.m. Han har ganska många åsikter om hur det är, ibland håller jag med och ibland inte. Imorgon har jag tydligen sovmorgon, börjar 10:15 och slutar 16:15.. Det känns inte roligt alls. Kommer inte ha tid att träffa vänner förns vi bytt schema (så bli inte arga om jag inte har tid, inte mitt fel)

För på måndag slutar jag 16:15, tisdag 16;15 på onsdag tränar jag torsdag 16:15 på fredag träning. Och sen är det dom bästa dagarna i veckan, HELG. Då kanske vi kan ses mina underbara vänner :* men visst lät mitt schema kul? byta någon.. Nej nu ska jag försöka att sluta klaga, men det är inte så lätt. Hoppas att de inte blir så jobbigt som jag tror att det kommer att vara. Imorgon ska jag gå i skolan och sen hem kommer hem typ halv 6, så då ska jag väl äta sen sova typ. Kul liv.

Nu ska jag packa lite saker, sen ska jag läsa en superbra bok!




Bilden har jag tagit själv, ganska nöjd!

Tja>

Nu sitter jag i skolan, och har lunch. Och är ganska arg för tillfället! För vi har fått ett nytt schema (igen)  och nu slutar vi 16:15 3 dagar ist för 1!! HATAR TIDERNA! blä.. Men idag kommer jag iaf gå vanlig tid 14:40, ska hem till Robin. Han skrev en så gullig sak nyss på min bdb. Aja nu ska jag kolla runt lite mera på i-net sen så ska jag ha med:gr sen slutar jag!

Pussy!

Trött>

Nu har jag packat mina saker för imorgon. skola skola, plugg plugg.. Men jag har en söt pojkvän iaf.
Blir glad när han skriver sånna saker till mig. ♥







Och denhär är så jäkla klockren! Robin gillar den, och jag tänkte på honom
så kom jag och tänka på denna :p

Bus.>

Nu känner jag mig duktig! För jag har läst ut engelska boken nu. Äntligen!! Fyfan vad den var dålig.. Nu sitter jag och försöker fixa lite bilder på mig själv, men jag har ingen insperation alls.. Så glömmer jag bort hur man gör hela tiden, haha. Imorgon är det skolan igen, vet inte vad jag ska säga om det. Nu sitter jag och lyssnar på en bra låt på Spotify, bra program tycker jag. Det är skönt att ha familjen hemma nu igen, fullt hus igen. Och nu är det nästan bestämt att jag ska åka med familjen till Kroatien i sommar.

Nu måste jag försöka fixa övningskörningskurs med, inte gjort det än. haha jag är så seg! Hoppas att mina grabbar kan komma hem till mig i helgen! Med mina grabbar menar jag Hg, Fisk, Pata och Robin, skulle vara nice. Jag och fyra killar, haha! Dom är så snälla. Jag är lite hungrig, kanske ska gå ner och ta något att äta, gud vilket tåkigt inlägg men endå lite tidsfördriv!



Gillar bilden, jag är en busunge.

Gunga>

En liten video på Robin när han gungar, det var längesän. Det var en toppendag iaf.
Puss på dig.


Mitt busfrö!

Vinter>

Känns som att vintern har kommit lite sent iår? det är mycket snö ute nu. Det ser fint ut, men kallt. Här är en bild på mig och Jessica från igår iaf. Lite suddig men de gör inget :) Idag är jag på dåligt humör.. Vet inte varför, allt känns negativt just nu. Nu måste jag läsa mera i den supertråkiga boken.. Hörs sen antar jag!


Jag och Yes


Våran fina vintriga granhäck, hehe

Happy>

Just nu är jag mycket glad. Jag har en familj, en underbar kille, och underbara vänner. Tack för ni ställer upp. (och ni som inte gör de kan bara dra) haha! Ni vet vilka de är menat till. Nu ska jag läsa en engelska bok som suger, som jag har halva kvar på och den ska vara klar på måndag!

Pusspuss


En natrulig glad Anna!
precis som jag ska vara.

Anna>

För att jag gillar att laga mat ibland, nu har min familj kommit hem för ca 1 timme sen. Jag lagade mat åt dem, Pannkaka med soppa och ägg. Dom blev glada! Skönt att ha dom hemma igen <3 För övrigt är allt bra. Skulle gärna vilja sova med Robin inatt med, men men man kan inte alltid få som man vill. Är trött som bara den, men måste läsa ett tag innan jag ska sova iaf, segt.. Idag så träffade jag min underbara vän Jessica Wall! Tack för en mysig eftermiddag med mycket prat<3 Kanske kommer upp en bild på henne sen! Nu håller jag på att fixa bilder på mig själv, en liten kul hobby. Men är inte så bra, men igentligen behöver man inte göra om bilder. Men det är roligt! Och Tack igen till Robin som har gjort om min blogg lite, tack <3


Jag är Bree van der camp :*

Min pojke kom hit>

Igår så kom robin hit på kvällen, han hade med sig pizza till kvällsmat. Det var supergott! Tack för det älskling. På kvällen så kollade vi på Patrik 1,5 den är så bra. Ska se den igen sen! Sedan hade vi mys och sov. Idag så vaknade jag ganska många gånger, först av telefon och sen av att någon baknade på dörren, det var städhjälpen som kom. Hade helt glömt bort det. Vi åt frukost och sen så började vi färga Robins hår, för han ville ha svart. Det gick bra, och han är snygg! :*
Sedan lagade jag mat, det blev också bra. Och robin håller på at fixa lite med min blogg. Nu ska vi gå ner och spela Wii, Sen ska vi kolla på en film och på lost!

Hejsvej


Robin (A)


Pizza!


Hårfärgen


                Före                                                                                Efter


Jag är fett skillad i köket :p


Pussss<3

Tjejmys!>

Hejhopp!
Nu ska jag berätta lite om i Onsdags kväll när mina kära vänner kom hem till mig :) På onsdagen på morgnen så spelade jag badminton med Robin och hans mamma, det var kul! Jag kom hem runt kl 3 och tog ett skönt bad. Så ringde jag till Tora som kom hem till mig runt kl halv 5 tiden, hon sminkade sig och vi satt och pratade och umgicks. Runt kl halv 6 så ringde sötnosen Therese, hon hade gjort en liten tabbe. Hon skulle ha åkt halv 18:19 tåget till Vattholma, men ist så hade hon blivt stressad och hoppat på 17:19 tåget och tagit fel på tiden :p Så hon ringde till mig och ja att nu är jag i Vattholma, haha så min morfar åkte och hämtade henne. Hon kom hit, och vi dukade och gjorde fint. Sen vid 7 tiden så kom Louise,Linnéa och Linnéa.

Vi åt mat, tacos och kollade på en massa fjortis klipp på internet, underhållande! Sen så spelade vi Mariocart på Wii! Det är roligt. Sen så åkte Louise Linnéa och Linnéa hem. Och Therese och Tora stannade kvar över natten, vi satte på oss våra nattkläder och posade i dom (finns kort, men tror inte jag lägger ut dem) haha. Nästa gång blir det pjamas party tjejer! Vi somnade runt halv 3. Och dagen efter tog vi en massa fina kort. Ni får se sen :)

Puss puss!


Mina kläder för kvällen!


Tora gjorde sig fin fin!

söt


My girls!


Tacos<3


Wii! Tora ägde haha, det var roligt!

Hallå>

Denhär låten tycker jag är väldigt bra! Robin som har lyssnat på den så nu har jag fastnat för den :p Nu sitter jag hemma med Tora och Therese. Haft några tjejer på besök under kvällen. Kommer skriva mer om det imorgon, så kommer de några bilder med!

Pusspuss


 I like it.

till Robins nörd polare>

Robin är min, ja skiter i vad ni säger :)
varför skulle ja lyssna på er? hmm.. Gud va ni är sega som kommenterar så konstiga saker hela tiden. skaffa er ett liv, och sitt inte bara där vid ett skitspel. haha

Nu ska jag snart åka och spela badminton med Robin och hans mamma! :)

Annars så är jag på ganska dåligt humör idag.. Men ikväll kommer de bli mys<3

Älska>

Jag åkte tåget hem från stockholm, och åkte sedan hem till Robin ett tag. Jag älskar honom så mycket, utan tvekan! ♥
Hans lillasyster var också med :>

Sedan åkte jag hem och åt middag hos mormor. Och så vill jag säga Tack till Therese och Robert. För att ni lyssnar, tusen tack! <3 Annars så är ja jävligt trött på vissa saker, fyfan säger jag bara.. Man kanske ska sluta bry sig? orkar inte ens tänka på saken.. Nu ska jag hänga tvätt sen sova. Imorgon ska jag spela badminton med Yvonne och Robin!

Natti ♥


En tur till Stockholm!>

Åkte till Stockholm på kvällen. Åkte till min Kusin Elli! Hon mötte upp mig på T-centralen. Hon hade på sig badminton kläderna för hon spelar också min kusin ;) Vi åkte hem till henne till hennes mysiga lägenhet i Älvsjö. Där gjorde hon en supergod maträtt! Vi satt och pratade och drack te och kollade på någon serie som hon följer, den verkar vara bra! Vi satt hemma hos henne och mös, tills klockan var ca halv 11, då bestämde vi oss för att gå och hyra en film.

 Det blev en film som hette Made of honor tror ja :p haha iaf på svenska Brudens bästa man. Gud, minnet är bra men kort! Vi såg filmen, den var både rolig och romantisk! Vi skrattade mycket åt den. Sen gick vi och la oss, vet inte hur mycket klockan var.. Vaknade vid halv 10 för då skulle vi in till stan. Elli ville hitta ett svart linne, men hittade inget passande. Jag hittade en supersnygg klänning! Men den kostade 600 spänn, ville inte lägga ner så mkt pengar på de. :( Vi gick runt på stan ett tag, sedan så skulle hon på en kurs vid kl 1. Och jag åkte hem.


Kusinen <3


Den goda maten!


Hennes favoritfärger är Lila, och svart (som mig) Hennes lägenhet är mys.




Tack för kvällen/dagen! Det var toppen. Måste göras om. Ta hand om dig
Pussar och kramar till dig ♥

Stockholm!>

Tja.

Nu har jag packat klart allt, ska bara hämta tandborsten. Sedan ska jag åka till Tåget och så ska jag hoppa på nästa tåg som går till Stockholm! Ska ju som sagt till min kusin, Nice nice. Nu har jag iaf fått låna min mormors kamera! Så förhoppningsvis så blir de lite bilder. Vill bara säga, Robin älskling du är den bästa. Alla får ha de så bra, så hörs vi! Nu ska jag dra.

Pusspuss ♥


Finns en film som heter Cruel intentions, den är bra! se den.
Såg den med Therese ;)

Min Söndagskväll.>

Jag kom hem, och åt middag inne hos min mormor och morfar. Det var gott! Sedan gick mina småkusiner och busade. Jag gick in till mig och försökte hitta undertext till filmen Bolt. men de fanns inte! Mina kusiner ville se den, men dom kan ju inte engelska helt utantill.. Så dom får gå på bio ist och se den! Efter det så ringde jag till Frida, hon kom hit runt 8 tiden. Då kollade vi på filmen Patrik 1,5. Den är super, se den! Andra gången jag sett den, lika bra. Kärlek på hög nivå i den filmen.

Efter filmen så spelade vi Wii i nån timme, det är så roligt! Galet :) Nyss åkte frida hem, tråkigt. Nu ska jag packa, tömma diskmaskinen, dammsuga, fixa all tvätt och sen ska jag sminka mig och åka in till Stockholm till min kusin, Woho! :)
Så nu måste jag börja iaf jag ska få någonting gjort.. (jag har inte hittat min kamera laddare..)

Pusspuss ♥



Rosorna som jag fick ♥


Lite gott som vi fixade till filmen, b.la Fruktsallad!


Då var vi klara med att spela Wii och då ville vi sova, men vi låg och pratade
ganska länge, En trevlig kväll. Tack Frida!

(btw.. Dåliga bilder som är tagen med min mobil)

Bilder>

Nu kommer lite blandade bilder som ja glömt lägga upp :p
Nu håller jag fortfarande på att leta efter min laddare.. har inte hittat den än. Och Robin är seg och svarar inte på msn, behöver hjälp med en sak :p Och nyss ringde min kusin Elli, jag ska åka till henne imorgon, ska bli roligt! :)


Robins mamma gjorde supergoda semlor!


Såhär gick jag klädd när jag var på praktiken :p


Robert :)


Robert köpte kaffe


Jag köpte en morotskaka, supergod!


Och så köpte jag juice :)


Tack för dagen på stan Robert! :)

hemma>

tjabba!
nu är jag hemma igen,  Efter en mysig och sexig dag med min boyfriend. Jag firade alla <3 dag hemma hos honom, jag fick en bukett rosor och av Robins mamma med, tack! ♥ Vi hade en bra kväll med melodifestival. Men jag var ganska trött och somnade vid 11 typ, hehe. Och som sagt, jag har tappat bort laddaren till min kamera, och har en massa bilder på den, men nu kan ja inte lägga in dom.. så sry för det. Ska leta efter den sen! (hoppas att den är hemma) Idag så var jag hemma hos robin med, och tog det lungt. Sen vid 4 tiden så kom Pj (min mammas bror) och mina småkusiner och hämtade mig, dom ska vara hos oss tills på onsdag! Ringde till Frida nyss, hon kommer hit och sover över hos mig (A) ska bli kul! Inte träffat henne på länge. Hon kommer sen, för hon var i stallet :) Och så träffade jag Robert igår med, har lite biler från de, kan lägga ut dom snart! Nu ska jag gå och leta efter min laddare.. En ny kostade 300kr, känns ju inte så värt att köpa en ny om den andra är hemma XD

Pöss!


jag kan vara söt  (ibland)

Alla hjärtans dag!>

Nu sitter jag i Toras rum :) Ska åka in till stan sen och träffa Robert! Och sen ska jag hem till älskling på mys. Men ha en bra alla ♥ dag!


Pusspuss! ♥



Kul kväll!>

Ikväll så kom gullis Tora hem till mig! Hon kom runt halv 8, och så gick vi upp till mitt rum och diskuterade alla <3 dag. Som är idag! Så glad alla <3 dag på er alla. Vi satt i mitt rum ganska länge tills Tora skulle ringa till sin pappa och fråga en sak, och då sa han att han kolla på Let's dance. Tora hade glömt bort att de gick, så vi gick ner på en gång och kollade, det var bra! Jag gick och fixade mys till oss. Popcorn te och choklad :) Hon blev glad! När de var dags för röstning på Let's dance så gick vi upp och skulle fixa mitt hår och slinga det. Hon är bra på sånt! Vi slingade mitt hår. Och kollade på Tv ett tag till. Så vill jag bara säga en till sak , Tjejer som inte kan hålla sig borta från ens pojkvänner borde fan inte finnas, försvinn era jävla idioter! hatar er :) Nu ligger vi i sängen igen och pratar. Tröstar min lilla tjej <3 Nu ska vi sova!


En glad tora :)


Te, och mina fina muggar från USA


En ask choklad som jag fick av dom som jag var och praktiserade hos, så
fick jag rosor och ett tack kort! Kommer sakna dom.


Popcorn är alltid nice!


Mitt hår (innan) mycket ruffsigt, därför de ser stört ut.


Nu är de slingat, bara att vänta..


Denhär var ganska okej, de stod att det skulle vara i 30 min. Men fick ha i
den i 1 timme. Och de blev inte så stark skillnad.


mitt hår Efter. Det blev fint. Men de är blondare i verkligheten. Lite dumt
ljus :p

Tora!>

Nu sitter jag i sängen med Tora, Grr! ;)

And I need you today>

Nu sitter jag i mitt rum och pratar med Eas på msn. Han trodde jag var 15 år!? haha XD började skratta, men sen kom han på att jag var 17.. Tur det! Ser jag vekligen så liten ut? Provade en tröjja som ja inte haft förut, men nu har jag rensat så hittade den. Fick den av min lillasyster, den är fin! :) Nu ska jag gå ner och tömma diskmaskinen, och packa lite!

Pusshej!



Bus>

Morn :)
nyss vaknade jag, superskönt! Ska snart ner i köket och äta lite. Gud va roligt att det var så många som hade lästa min blogg i förrgår och igår! Borde nog tacka Therese för det! Så tack :) Idag ska jag åka till min farmor, träna, sen vara med Tora :) Och På lördag är det Alla hjärtans dag! Då ska jag till älskling och kolla på Melodifestivalen och ha en massa mys. Sa hejdå till min familj imorse runt kl halv 7. Kommer sakna er, Puss på er! Hörs sen ikväll, kommer nog bilder.

I hate that I'm thinking about it..

I hope that I can trust you a 100%


Visar min lilla mage, busfrö är jag.

Hejhopp!>

Idag var det sista dagen på praktiken. Började gråta för det kändes så ledsamt att sluta nu, har ju fäst mig vid alla.. Men life must go on, eller? Men I will be back! :o Min dag var super, fick sluta kl 2 också ist för 4. Nice, åkte hem till Robin, men han kom vid typ 5. Satt och pratade med Yvonne ett tag, love it! Sedan så kom Robin och Robins syskon Linus och Linnea. Man har alltid så kul när dom är på besök, dom är så roliga! Mycket skratt. Haha de är nog Morgan som ligger bakom allt X'D (en sak som vi pratade mycket om, skitkul! ) Jag och Robin hade trevligt, jag älskar honom. tusen pussar och kramar till honom. Och jag saknar redan Therese den lilla gullungen, hihi!

 Och imorgon får jag iaf träffa Emelie, och my other girls! Nice. Sen på kvällen kommer Tora hem till mig, och ska slinga mitt hår, Och ha mys! Ska bli en bra fredag, så ska jag hälsa på min lilla farmor <3 Inte träffat henne på länge, nu ska det bli ändring på det! En sak som känns så jobbigt. Är att min familj ska flyga till alperna imorgon i 1 vecka. Kommer sakna dom så grovt mycket! :( Och jag har bestämt mig för att flygresan ska gå bra! <3 Nu måste jag sova. Ska träna och en massa imorgon.

Godnatt!

Tack therese! <3>

läste therese blogg nyss (Nightfalls.blogg.se) och blev så glad! Blev tåröggd. Ingen har skrivit så fint till mig någon gång. Tack så mycket. 13 års vänskap, och många till framför oss! <3

Kolla in hennes blogg, jag vet att ni kommer tycka det är lika fint som jag tycker.

Annis>

Hallå! Nu sitter jag i mitt rum, efter en lång men mycket trevlig dag! Just nu använder jag ett program som heter Spotify, det är bra! Man söker på vilka låtar som helst, så kommer det upp. Det är as nice! Robin som fixade det åt mig, tack hurru! Idag så praktiserade jag, och igårkväll så bakade jag 2st kladdkakor och tog med mig till jobbet, för att tacka dom för den här tiden på något sätt! Dom blev glada, men det var bara en som gick åt.

Så den andra tog jag med mig. Igår när jag bakade så tänkte jag på min vän therese, som gillar kladdkaka. Jag har saknat henne, och hon har vart sjuk. Så idag efter praktiken så stressade jag iväg till tåget och sedan tog jag bussen till Sävja. Tänkte överasska henne och komme med en kladdkaka när hon var sjuk (A) Men när jag kom fram så var hon inte hemma, så jag gick tillbaka till bussen igen. Så kom bussen, och ut från bussen kommer Therese! Vilken tur jag hade, jag gick fram och kramade henne och så gick vi hem och pratade länge. Det kändes skönt! Och jag blev så glad över en sak, tack och lov!<3 Hon blev glad att jag kom med kladdkaka och att jag hälsade på. Det var trevligt, det gör jag gärna om! Jag bryr mig om dig så mycket ska du veta. Jag satt där och ville inte lämna min vän, så jag skippade träningen idag, men brukar aldrig göra det så fick inte dåligt samvete iaf, hehe..
Men jag vill säga förlåt till Emelie! För att jag inte kom idag, så förlåt söt! Får gottgöra dig någon gång sen för att jag inte kom. Efter jag hade vart hos therese så sa vi hejdå, och sen tog jag bussen tillbaka in till stan och blev hämtad av min pappi :) Så åkte jag hem och åt god middag, nu sitter jag här. Och ska snart ta en dusch och sen ska jag kolla på DH! Och imorgon ska jag vara med min pojke Robin.

Ha en bra kväll! ♥


(bild från igår)

Min bästa lördag!>

Nu ska jag skriva om min lördag, som inte var som någon annan lördag.
Idag så var det 1 dag innan den 8 februari då jag och Robin har hållt ihop i 3 år. Jag kan fortfarande inte förstå, det är så mycket! ♥

Vi träffades i Storvreta vid kl halv 2 tiden, han trodde jag skulle sitta på tåget, men dagen börjar med en liten överasskning, jag kom där på perongen och där satt han, den finaste jag vet. Vi klev på tåget och åkte in till stan, Uppsala i mitt hjärta typ. Vi hade bokat ett rum på Grand hotell Hörnan. Vi gick dit och fick en nyckel och gick några trappor upp, öppnade dörren till rummet, det var ganska så litet, Men mycket mysigt. Jag trivdes så bra där (vill sova på hotell oftare, hehe) Det var så skönt att det bara var vi 2, helt ensamma.

 Vi gick iaf dit och lämnade väskorna m.m och sedan gick vi till Royal. För vi hade bokat biljetter till filmen ' I taket lyser stjärnorna ' jag tycker den var grymt bra. Jag grinade som en liten sak, den var så sorglig. Robin tyckte det med, Så gjorde jag en stor tabbe när jag skulle gå ut från salongen. Dörren ut från salongen är ju svart, och den var lite glansig. Och mina ögon var inte riktigt med, så när jag skulle gå ut så trodde jag att dörren var en hall, och jag gick rakt in med näsan i dörren! haha gud så jag skrattade, Robin med. Han sa - Vad gör du!? :'D och skrattade ut mig.. Efter filmen gick vi och köpte 2st semlor som vi skulle ha till kvällen. Vi lämnade dom på rummet sedan gick vi till den mysiga grekiska resturangen Tzatziki. Jag gillar miljön där inne. Vi satt och köpte samma maträtt, den var super! Fast jag orkade bara halva, robin fick äta lite av mig med (A) Det var trevligt att gå på resturang med honom.

Så var de dags att ta sig hem till rummet, det var ganska kallt ute. När vi kom hem så började vi öppna våra xider som vi hade med oss, det var gott. Sedan satte vi på Tv:n och melodifestivalen var i full gång! (robin gillar inte det, men han blev tvungen) sry älskling. Vi satt och tittade och åt våran semla, den var mumsi! Men jag förstår inte att någon kan tycka att Ugglas var bra! omg säger jag bara.. jag och robin gillade henne inte, Alcazar var lätt bäst. Vi låg där och hade mys på det ena och det andra sättet, haha. Så slog klockan 00:00 NU ÄR DET 3 ÅR! ♥  Vi öppnade vinet och skålade och drack. Det kändes så rätt, 3 år med dig. Efter det hade vi en underbar natt. Älskar att sova med dig, det har jag sagt hur många gånger som helst, men säger det gärna igen. Vi vaknade vi halv 10 tiden, och åkte hem till Robin runt halv 12. Var där nästan hela söndagen, och bara kände hur mycket jag älskar dig, och hur mycket du älskar mig.

Tack för helgen, du är guld Robin! ♥



Min helg!>

Hejsanhoppsan!
Förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera i helgen, men har inte haft en minut till det! Nu ska jag skriva om min fredag! Jag var ledig, det var superskönt, sov till 10, sedan gick jag upp och sysslade med lite saker. Åkte in till stan vid kl halv 2 och träffade Lianne i stan, vi skulle fika. Det var mycket trevligt! Satt och snackade och fikade i ca 1 timme, sedan vid kl 4 så var jag tvungen att dra mig till badminton! Gick och bytte om, sedan var det full fart som gällde... Fram tills jag såklart gjorde illa min cp höft, Skulle fram och ta en stoppboll och hela min höft knakar till, gjorde så in i helvettes ont!! Jag har problem med höfterna sen gymnastiken, men det har aldrig hänt sådär förut! Så jag kunde inte träna sen, men som tur var var det bara en kvart kvar av träningen. Efter det iaf så tog jag det lungt för jag hade lång tid på mig att göra mig iårdning, Då passade jag Judith och Emelie på att ta lite kort! Haha jag älskar er tjejer, så sköna. Ni får se lite bilder här nedanför!

Efter träningen och lite kul med girlsen, så kom mina föräldrar och hämta upp mig. Vi skulle åka till några vänner på middag! Jag umgicks med Louise och Linnea, mina tvillingpolare. Det var kul! God mat och ganska mycket folk. Efter middag och några timmar där så bestämde jag, Linnea, louise och Rikard (som också var där) att vi skulle på en fest i uppsala. Det var helt ok, inte så mycket folk. Men vi hade trevligt iaf. Där träffade vi Linneas och louis kompisar Anna och Matilda, dom var mysiga! Var där till typ 01:20 sedan kom mina föräldrar och hämtade, jag åkte hem. En toppenfredag, tack till alla som gjode den så bra! <3


Hello>

Nu är jag hemma och är helt slut, ska upp tidigt imorgon så ska sova. Alltså blir det ingen uppdatering om helgen idag, men jag kanske hinner imorgon. Har lagt ut lite bilder på bdb om ni vill kolla där medans. Iaf så var helgen så bäst, vill ha den tillbaka igen<3

Godnatt puss!

Helg!>

Tjänna. Nu sitter jag i mitt rum och fryser, haha. Pratar med Robin på msn, han är i skolan. Och jag är kissnödig men kan inte gå på toaletten för jag har precis målat naglarna, haha.. Lyckat! Idag händer det mycket kul. Ser fram emot det! Är lite trött idag, konstigt. Idag ska jag få mitt rum städat, skönt. Sitter och väntar på att hon som städar vårt hus ska komma in i mitt rum, haha. Men jag brukar städa mitt rum själv ganska ofta med, så lat är jag inte! Imorgon är det mys med älskling, ser fram emot det. Kollade på Lost nyss med, fyfan vad bra! Och gossip girl igår var också så bra.. Men jag tycker så synd om S.. För Dan är bara dum ju, ha sex med en lärare? blä. hoppas rektorn kommer på dom. Snart är det lov, nu är det bara en vecka kvar på praktiken. Känns trist att komma tillbaka tillbaka till skolan, SEGT! Orkar inte läxor och prov igen.. Hoppas man orkar med. Nej nu måste jag fixa med lite annat, Kanske ta lite kort.

Pussar!


He does nothing!>

Just nu lyssnar jag på en låt som jag gillar, den är ganska ny. Den heter ' The boy does nothing ' man kan inte sitta still när man hör den, haha. Bara så ni vet så tycker min pojkvän att jag är Snyggast, sådeså Haha! ;) Jag skulle igentligen ha jobbat till halv 10, men började må dåligt vid 2. Så jag höll ut och pinade mig själv till halv 7. Då orkade jag inte mera! Tror jag har feber nu fan.. Men det är inte så konstigt för lillasyrran har typ influensan, tycker synd om lillan. Jag måste bli frisk nu för i helgen händer det en massa. Och lycka till Julia Gumman, de löser sig. Imorgon är jag ledig iaf, skönt det! Men har mycket att göra imorgon med. Nu sitter jag och kollar på mina nya underkläder som hänger på min stol, dom är snygga. Hoppas att Robin kommer att gilla dom. Det får vi se! Ni kanske får se hur dom ser ut sen efter helgen, hehe. Nej nu måste jag sluta sitta vid burken och göra nytta, vill gärna börja läsa en ny bok. Men först ska jag Skriva dagboken för praktiken och sen ska jag läsa engelska boken, och kanske äta lite.. Men är inte hungrig , har knappt ätit idag!

Pussar!



10:06>

nu vaknade jag efter en skön natt. Men med mycket konstiga drömmar! Idag börjar jag som sagt klockan 1, och slutar halv 10. Det är ganska skönt att jobba sånna tider. Tänkte på en sak nyss varför kommenterar du inte mina bilder så mycket längre som du gjorde förr? tråkigt.. Nu vill jag ha fredag. För då är jag ledig sen ska jag träffa Lianne på stan, sen ska jag träna och efter det så ska jag åka hem till Louise och Linnea. Roligt! Det ser jag fram emot. sen Vill jag ha lördag, för då ska jag vara med min underbaring Robin. Nu ska jag ner och äta frukost är så hungrig!

See ya! ;)

Glad Anna.>

Just nu denna kväll känns det som att livet leker! Och därför tyckte jag att denhär bilden passade mycket bra. Jag brukar aldrig lägga ut sånna bilder på mig, där jag ser naturligt glad ut :p Men nu kom det en bild som Emelie tog!

 Ikväll har jag tagit en skön dusch, fast första tränade jag! Gick la bra. Sedan åkte jag hem med min kära pappi. Åt middag, pratade med min vän Therese (Nightfalls.blogg.se) hon är en underbar vän. Så pratade jag med Linnéa lite via sms, vet inte vad det är, men något är fel. Lilla gumman jag älskar dig<3

Så kollade jag på Top modell, men Marjouri eller vafan hon heter borde åkt ut! Hon är ju ett nerv-vrak.. hur ska hon kunna klara en modell kariär? Nu sitter jag och pratar med Robin på msn om hur fånig jag är, haha.. Men han är fånig med! Imorgon börjar jag kl 1 så jäkla skönt! Så imorgon kan jag sova. Men mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Så jag måste fixa det innan jag ska sova.

 Ha det så bra, Natti!


En glad anna.

ork>

idag har jag absolut ingen ork alls, och jag jobbar till 4 och ska träna, hur ska det gå?
(håll tummarna för mig)

Puss! :*

Anna Pantif>

Därför jag stavade mitt efternamn helt fel beror på att jag tänkte på Robert. För när han var hemma hos mig för ganska längesän så hade jag fått ett brev från friskis och svettis och då stavades mitt namn '' Anna Pantif '' vi skrattade som bara den, roligt minne! Nu gick min lillasyster förbi och hostade, hon är förkyld stackaren.. Idag var allt bara bra, helt slut bara! Skrev denhär uppgiften som är om praktiken nyss, det gick bra. Man ska typ föra dagbok för varje dag, ganska segt! Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag och Robin firar 3 år. I can't belive it! Det trodde jag aldrig om jag ska vara ärlig. Det är farligt att fästa sig vid någon, men endå är det de bästa sometimes! Vill avsluta kvällen med att säga att jag älskar min familj oerhört mycket, och mina vänner som alltid ställer upp, och min pojkvän. Ni är guld för mig, och kommer alltid att vara. Glöm inte det.

Godnatt!


morgon igen>

gud vad natten går fort! Och jag ser fram emot helgen som bara den!<3

duktiga jag>

Hej alla glada och pigga! Nu är det bara 4 dagar kvar till helg, och bara 2 veckor kvar tills lov! Gud så skönt. Idag har jag praktiserat, och min lärare kom och hälsade på. Och jag fick bara bra kritik! Blev så glad, var lite nervös, men allt gick toppen! Efter det åkte jag in till stan, träffade Linnéa min baby. Jag gick och köpte underkläder, I love them! (Robin ska få se på lördag) Men det vi skulle köpa till Linnéa hann vi inte för stunden. Men hoppas vi hinner på måndag. Efter linnéa hade gått så gick jag till Friskis och gymmade, fan vad bra det gick! Svettades som bara den, körde hårt. Efter det sprang jag till tåget, hann med som tur var. Åkte hem och åt middag, gott! Så ringde jag till the one and only. Robin! Han var på bra humör, och vi pratade lite. Nu ska jag hoppa in i duschen.

Hejdå :)


SOOOOVA!>

hej, nu är jag helt slut. vill bara sova, kan lixom inte hålla ögonen uppe. Galet! sov skit inatt. Och idag kommer min lärare till min praktik, undrar hur det ska gå? Sen ska jag in till stan träffa linnea min babe, sen ska jag gymma! Hur ska jag orka dagen när jag sovit så dåligt. Men skönt att jag börjar 1 på torsdag och är ledig på fredag.. Längtar!

Nu ska jag sminka mig, hejdå :)

hemma igen>

Idag åkte jag till Robin, vi gjorde en bild tilsammans, den finns på min bdb på den 8 februari, för då firar vi nämnligen 3 år! Det är galet länge, jag älskar dig. bara så du vet! Nu är jag så trött, och måste sova, och det ska jag göra också, godnatt alla mina sötnosar!

Dagen innan måndag>

Hej!
Nu har jag vaknat och sitter i min säng, tog en dusch precis det var skönt! Idag ska jag åka till min pojkvän, inte träffat honom på 5 dagar nu. Segt! Han hade haft det bra på lanet iaf, roligt för honom. Jag ska åka dit typ klockan 1 tror jag. Hoppas att vi får en mysig dag! Min helg tycker jag har vart super! Gjorde ett praktik arbete igår som tog 1.5 timme. Men jag blev iaf klar! Nej nu ska jag gå ner och äta frukost, och fråga pappa om han kan köra mig till robin sen!

Pusshej!


En bild från igår

RSS 2.0