soooova>

Nuförtiden är jag så grymt trött. Förstår inte varför ens. Så nu ska jag sova, efter en dag med en del pluggande kan man säga! Men är endå nervös för provet tills på torsdag.. Mera plugga imorgon blir det iaf. En sak som jag också ska göra imorgon är att träffa Therese på stan och mysa. Sedan ska jag träna badminton!

Natti puss :*

Försäkring kan vara bra>

Idag kom pappa hem med ett brev till mig när jag satt vid matbordet, det gällde försäkring (skickat in bilder på mina ärr sen mopedolyckan) Fick ganska mycket pengar!! Så det blev jag glad över. Tur i oturen kan man säga. Nu har jag pluggat ennu mera och snart ska jag kolla Desperate housewives ;>


30 min i skolan>

Hallå!

Nu sitter jag nere i vårat kök med en stor te mugg i handen och dricker varmt. Idag fick jag sova en timme längre (fortfarande inget smink^^) men också för att jag började kl 9 idag. Skulle ha utvecklingssamtal med min pappa och min mentor. Tycker det gick bra! Inget negativt iaf. Efter drog jag ner på stan och tänkte går runt i affärer, men dom hade inte öppnat. Så jag gick in på Hemköp och köpte hårfärg (ska slinga lite). Sen åkte jag hem, och skulle cykla från stationen. Och som vanligt har jag alltid otur med vädret, det blåste ju kallt så in i helvette! :o frös som bara den. Så när jag kom hem kröp jag ner under täcket och somnade.

Nu har jag pluggat i ca 1,5 timme till ett prov som jag har på torsdag. Det går ganska bra, men vissa saker vill inte stanna kvar i huvudet! Jaja, jag ska fortsätta nu :)


Äntligen>

Nu har det första avsnittet av Desperate housewives kommit ut! Sesong 6, det ska jag kolla på ikväll! Nu blir det middag. Och imorgon har jag bara utvecklingssamtal och sen slutar jag! Wiho.


Mera nya kläder>

Idag var en ganska bra dag, förutom att jag var väldigt trött. Hade friidrott på syudenternas idag (hatar det) men det gick ganska bra, förutom att det var kallt! :o

Efter det så träffade jag Lianne och tog en fika, mycket trevligt! och så kom jag hem med två nya plagg.


Naturlig Anna>

Idag fick jag sova 30min extra, för jag bestämde mig för att inte ha smink idag :) Orkade inte, Robin tycker jag är finast med eller utan smink, varför ska man då alltid försöka vara snygg när ja inte ens ska träffa honom, hehe. Undrar om jag kommer klara att gå utan smink, de är ju en sån vana. Nu börjar snart engelskan!

Hejsvejs


Han ska vinna Idol 2009! (enligt mig)>

 

Än så länge är han min favorit (iaf på uttagningen) gillar smilet och hans avslappnade stil! Hoppas ni håller med. Nu ska jag sova, är grymt trött!


I <3 shopping““>

Har nyss kollar runt lite på internet på lite saker som jag vill köpa. Har ju pengar just nu, fast vill inte lägga ner så mycket på kläder. Men de är lite svårt när det finns så mycket fint!











Allt från H&M, I love it

Pappa kom hem>

Med två stycken nya t-shirt. Han hade vart på stan med Elin och köpt skor och en massa annat, och en fin klänning till mamma. Min pappa är världens snällaste och han verkligen bryr sig om sin familj och vänner. Farfar lever verkligen kvar i pappa. Och det är jag stolt över att ha en sån underbar pappa och familj. <3


Vill inte ha en till skolvecka>

Haft en toppenbra helg! Men nu är det söndag (igen!!) och det betyder att det är måndag imorgon. Nu håller jag på att städa i mitt rum, det är en typisk söndags sak för mig att göra. Robin sitter nere och kollar på Tv och jag pysslar med annat. Snart ska jag nog äta ngt till lunch. Denna veckan blir det mycket plugg! Nu ska jag fortsätta, puss :*

kvällens outfit>

Tänkte att ni kanske vill se min outfit för kvällen.


Tagga till>

Nu har jag tagit en dusch, så nu har jag vaknat lite! Snart ska jag klä på mig lite finare kläder och sminka mig. Ikväll kommer också Robin hit på middag! Här får ni en bild på mig just nu


Skogsmullen Anna?>

Kvällen igår blev lyckad och mycket trevlig! Filmen, Flickan som lekte med elden var superbra! Alla borde verkligen se den, fast se 1.an först så såklart. Sedan gick vi till Jalla och åt en sen middag. Det var gottis.

Idag har vi fått besök av våra vänner från Örebro. Så vi började dagen med att gå ut i skogen, jag hittade massa blåbär, och dom andra plockade mest svamp :) Vi åt lunch vid den stora klättergranen och så åt vi bullar och saft senare. Och jag övningskörde också, hehe gick bra denna gången!


Dålig start på dagen, och bio ikväll>

Godmorgon, haft en skön sovmorgon?

Det har iaf jag, vaknade runt halv 11. Kollade lite på våra bästa år, sen fixade jag mig och packade träningsgrejjerna. Badminton ikväll, trots min envisa förkylning. Idag är det ingen hemma förutom jag och lillasyrran, och jag bor ju på landet lite off. Så skulle jag in till stan och köpa vinterskor m.m. Hade tänkt att ta tåget halv 2. Men icke! Som vanligt får min jävla F*tt moppe för sig att INTE starta!! tror ja skulle få damp. Nu står den där ute och jag har lust att sparka sönder den. Hatar att den ska vara så dum.. Så nu är jag fast hemma, och kanske kommer få åka med elins kompis mamma till tåget senare iaf, hoppas det. Iaf, jag hatar när jag får en dålig start på dagen, jag blir bara grinig och sur. Så om jag är kaxig mot er idag vet ni varför.

Nog om det. Ikväll ska jag gå på bio med Robin och hans Mamma och se denna!


Skönt med sovmorgon>

Ibland är sovmorgon det bästa som finns, jag hade det iofs idag. Men jag vaknade halv 9? fattar inte varför. Men imorgon kanske jag kan sova längre, hoppas på det iaf. För jag känner mig så sjukt trött nu, och min hosta är jobbig. Men jag vill träna imorgon endå, hoppas det går. Nu ska jag sova!


Bra att ha en pojkvän, när...>

Man vill ha någon som bär ens saker, hehe (A)



Nej, du är alltid bra att ha sötnos!
nu blir de plugg 8-)

Grattis Emelie 17 år!>

Idag fyllde min lilla Emelie hela 17 år, det firades hemma hos henne med en massa söta tjejer och en supergod kladdkaka (som Emelie bakat till oss!) :D

Supermysigt var det iaf, hoppas din kväll fortsätter lika bra!<3


Hos R>

Godkväll
nu sitter i Robins säng och har precis ätit och tagit en dusch med honom. Snart ska vi kolla på How i met your mother, det är en rolig serie tycker jag! Idag i skolan så visade julia mig en video på Kissie, angående Blogawards. Haha, alltså hon ser ju inte bra ut alls. Och hur tänkte dom som filmade? seriöst.. Man ser ju allt dåligt liksom. Blä
inte den värsta bilden eller vinkeln. Men snälla, näsan? :(

Skolan>

Godmorgon.

Nu sitter jag i skolan och nördar med maria. Det är massa jobbiga ettor som satt och spelade hög musik.. Idag slutar jag halv 3 sedan ska jag in till stan och träffa Emelie, sedan ska jag träna för första gången på ca 3 veckor! (jäkla förkylning!) Sedan ska jag åka hem till Robin och sova där. Skönt att vara ledig imorgon och på torsdag.



Mina kläder idag, svart och vitt gillar vi.


You're my drug>



Varför kan jag inte bara sluta, orkar inte. Varför ska jag vara såhär, så jävla ovärt. Vill inte tänka, vill inte känna, vill inte såra, vill inte bråka, vill inte vara en liten dum flicka. Tankar tankar, Jag HATAR dom. Försvinn!

Jag tror jag får tok!>

Nu är det kört (det känns kört) true blood är slut!! Och jag har kollat i 24 timmar sammanlagt, haha beroende? ja! Och nu kollade jag på sista avsnittet på 2ans sesong, och tydligen hörs de rykten om att sesong 3 kommer i MAJ!? kan ju inte vara sant, det slutade ju så jobbigt också! Fan att hon inte sa ja på en gång *gråter* :(



åhh!<3

Forget it, get over it>

Nu är jag hemma igen efter en ganska ovärd dag i skolan. Först hade jag matteprov som gick åt ********, sedan åkte vi till akademiska sjukhuset för att kolla på olika hjälpmedel sedan slutade jag. Nu är jag hemma och sitter och fryser som en liten sak.. Idag ska jag plugga och kolla på True blood. Min drog just nu. Annars då, ja allt suger just nu känns det som. Har inget mer att säga just nu, hejdå!



Söndagar = tråkiga?>

 

 

Hejsan, är ganska trött efter en helg med full rulle! Fredags var roligt, och jag hoppas på att göra det igen snart, fast med ett annat tema. Är ni på? ;>

 

 

Igår kom mina föräldrar hem från Italien, så nu är allt i sin ordning igen! Känns skönt, men samtidigt var det roligt att 'leka vuxen' hehe.. Saknar dock att robin inte bor hos mig längre. Men ska träffa honom imorgon! Imorgon ska jag också köpa ett årskort på friskis och svettis, ska börja träna nu igen (efter typ 100 dagar förkylning) den är inte över en men bättre! Jag har tänkt på en sak, söndagar har jag alltid hatat. För de är dagen innan måndag, och det gillar man ju inte? haha, så är oftast alla för trötta för att hitta på ngt, och jag är oftast för trött själv..


Färgat håret>

Ikväll har jag färgat håret, eller? Nej igentligen har jag bara färgat mitt löshår mörkbrunt! Så nu har jag mörkbrunt löshår. Känns nice och kul! :D



Kanske inte syns så bra på bilden (måste skaffa ny kamera,hehe)

Festen hos mig igår!>

Hallå<3

Igår var en bra dag, åkte hem från träningen och hämtade upp Emelie, Therese Louise och Linnéa. Vi åkte till Vattholma och köpte 9 pizzor (ja vi kanske ville äta allt själva!?) nej men sedan bytte vi om till lite sexiga kläder. Jag hade nämnligen ''Porrtema/underklädstema''. Alla tjejer åt pizza och äppelpaj till efterrätt, gott! Sedan blev det dans, lek och bus! Det var en lyckad kväll! Älskar er tjejer. Här kommer lite bilder, haha.





Okej, jävla fittblogg. Loggades ut när jag hade fixat så bilderna ska bli förstorade i mitt program. Så nu orkar jag fan inte göra om det!



Gårdagen>

Robin har ju bott hos mig nu i veckan, det har gått bra. Vart mysigt och kul att laga mat och så ihop, så de kanske skulle funka att vi bor ihop endå? ;)

Igår var jag hemma på dagen för jag mådde så illa och lite andra otrevligheter, men mådde bra efter kl 12 hela dagen. Och nu är jag i skolan men är lite seg och trött! Igår bakade jag och robin en blåbärspaj och en äppelpaj, det blev gott. Sen kollade vi på idol, så var jag duktig och räknade lite matte innan jag gick och la mig. Sen vaknade vi upp imorse, men ja kunde inte sova så jag gick upp 15 min tidigare. Och tydligen så märkte älskling när jag gick upp, men han trodde ja skulle på toan, men så kom jag inte tillbaka. Så han kom upp 10 min senare och kom in i mitt rum och sa - men varför gick du? utan att säga ngt eller att ge mig en puss. Haha så söt<3

Ikväll ska ja ha några tjejer hem till mig, och imorgon kommer mamma och pappa hem!




Blåbär och äpplen :)



Denna vill jag Hissa! Den är fett god.


Nya bilen>



Detta är Robins pappas nya bil, som vi åkte hem till mig med i måndags. Den är skön att åka i, och den är häftig tycker jag! ;>


Hej hallå!>

Sitter nu på min matta i mitt rum och ska snart gå ner och äta en kaka, gottis! Jag och älsk badade precis bubbelbad. Skönt! Är förtfarande förkyld, men känns som jag är på bättringsvägen. I hope. Idag gick jag på stan och köpte en korsett och strumpbyxor. När baby kom in till stan drog jag med honom till skopunkten och det slutade med att vi kom ut med 3 par skor. 2 till mig och ett par till Robin ;>




Godmorgon på er alla>

Igår var en bra dag, ville mest sluta och åka hem. Men dagen tog slut och jag åkte till Storvreta och handlade mat som vi skulle ha med hem, man kände sig lite vuxen när man gick runt där och tog det man ville ha, dock tycker jag att mat är så dyrt, hehe. Jag gick sedan hem till Robin och kollade på tv, men jag hade så tråkigt så jag ringde till min vän Therese, vi pratade i ca 50 minuter! haha men som hon skrev på sin blogg igår, det var mest jag som snackade (A) men jag är ju bra på att prata haha.. Det var mysigt att prata med henne, älskar henne! 

Sedan fick jag feber, och kände mig som en liten sjuk sak.. Ush! Jag vill inte vara sjuk längre. Vart sjuk i nästan 2 veckor nu, nu hostar jag och en massa också. Men jag kunde inte missa matten idag, så ja ska försöka att vara kvar i skolan. Sen efter skolan ska jag träffa Robin igen, han bor ju hos mig ^^ Känns lite annurlunda, haha. Ikväll ska vi kolla på en film och slappa, mysa. Men jag saknar mamma och pappa lite. Och jag längtar tills på fredag!


Bästa>

Imorgon ska baby komma hit och bo hos mig tills på torsdag, för mamma och pappa är i Italien. Ska bli mysigt <3


Kulturnatten 09>

Tjänna!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det fortfarande ganska dåligt. Är förkyld nu med, är ganska trött på det nu. Igår åkte jag till Robin vid halv 5, så åkte vi sedan in till stan halv 7. I stan var det fullt med massa folk! Men mest små fjortisar, haha.. Iaf enligt mig och Robin. Vi träffade Emelie och hennes vänner ett tag, sen började det regna. Men det slutade ganska snart, Så försökte jag få Robert in till stan. Men han var lite seg, och han skrev ett sms till mig och sa att han skulle komma in till stan kl 02:05, jag bara Wtf!? klockan var bara nio. Så då bestämde jag och robin oss för att åka hem, men så ringer han och säger att han är i Uppsala om en kvart. Så träffade vi på Bengan och 2 av hans vänner, stod och snackade. Sedan kom Robert och Jokke! Och det visade sig att Roberts klocka gick ganska mycket fel.. För den var halv 3 på natten när min var halv 10 haha.. :D

Vi gick till stadsparken, och där var det mycket polser som vanligt. Det var trevligt, men också kallt och inte så bra när man är förkyld, vi åkte halv 11 bussen hem till Robert och hade mysigt, grr. Sedan somnade vi. Och idag är jag en riktigt liten snorunge :p

Kulturnatten.>

Idag har jag slappat, och snart ska jag ta tåget till Robin, Ska in till stan sen. Eftersom det är kulturnatten, hoppas det blir en bra kväll :)


haha


Blev jeans och ett linne, tyckte de skulle bli kallt med strumbyxor ^^

Dragon Palace med Tjejerna>

Idag hade jag sovmorgon, började halv 11, så hade vi svenska. till halv 12, och sedan visade det sig att mina andra lektioner blev inställda, så jag jull och louise åkte ner på stan och käkade hamburgare och sedan åkte jag hem till Robin och somnade som vanligt på en gång. Sedan tog jag en dusch, skönt. Sen kom babe hem, han var mysig.

Sedan runt halv 6 åkte jag in till stan. Skulle på Dragon palace med min gamla klass! Det var så mysigt att träffa dom igen. Vi åt och pratade och mös. Det måste vi göra om snart igen tycker jag! Verkligen kul att det blev av. Sen åkte jag hem, och Ringde robin och snackade lite. Och nu hör jag mamma och pappa prata om deras flyg, dom ska flyga till Italien en vecka (för våran vän Ulf bjöd med dom dit, som firande av hans 50-års dag) Dom ska åka runt 3 inatt. Och vara borta i en vecka, hur ska detta gå? haha nejdå, de kommer att gå bra. Bara flyget och allt går bra, och det måste det. <3


Lisen hehe<3



En snygg bild med blixt XD



Lisa och Matilda ;>



En suddig bild :p <3



Mina kläder idag + rosa naglar


Och jag orkade inte fixa så de blir snyggt på bilderna, för precis när ja var nästan klar så råkar jag trycka på 'Esc' på robins msn ruta så åker Html koderna ner också, FAN

Sjuk + True blood>

 

Hejsan. Idag hade jag som sagt skitont i halsen, och det är värre nu. Men jag ska till skolan imorgon, har ingen feber eller ngt iaf. Kollat True blood hela dagen nästan, sjukt bra serie! Lite läskig ibland haha. Sen pratade jag med älskling i telefon, sen med Robert och med Lisa! Försökte föreslå att jag skulle få åka till Robin och sova där, inte sovit bra hemma på 3 nätter nu, men det ville inte robin idag. Synd, jag som var gosis sugen. Aja, imorgon är en ny dag och hoppas mitt halsont har slutat då! Nu ska jag göra en läxa, sedan ska jag sova.

Godnatt :*


En sjuk liten Anna>

Godmorgon, idag när jag vaknade hade jag sjukt ont i halsen :( Så jag stannade hemma, känns inte värt om man skulle smitta massa andra när man går till skolan om man endå inte mår bra. Så jag har stannat hemma 2 dagar denna veckan, känns sådär. Men har iaf pluggat och försökt hänga med hemma! Synd för jag skulle ha träffat Therese idag, förlåt sötnos.

Aja nu ska jag forsätta kolla på Våra bästa år, hehe

Hallå!>

 

Idag gick jag till skolan lite senare, kom till skolan runt halv 12 tiden. Mådde inte helt hundra idag heller, men det var skolfoto idag (tror inte det blev bra) haha.. Gick på sista lektionen sen skulle jag till ungdomsmottagningen, det gick bra! Sen träffade jag Tora ett tag, jag köpte 2 bananer och hon köpte glass, den var fett god! Sedan åkte vi tåget hem så kom hon hem med mig i ca 10min innan hennes syrra kom och hämtade. Sen fick jag för mig att göra pannkaka, vilket ja mest blev irriterad på eftersom det var så svårt idag. Så ringde baby också, det blev jag glad över! Han hade vart i Gävle idag och gjort ''fångarna på fortet'' :)

 

Nu ska jag plugga! :*


Borde spelat in>

Godmorgon!

Inatt vaknade jag runt klhalv 1 av att jag hade feber, sjukt ont i huvudet och smärta i halsen, kul? fan också.. Kul att bli sjuk igen. Var väldigt arg, stannade hemma idag (är ju tvungen) men dock tror ja inte att det är svininfluensa, så dåligt mår jag inte. Nu är Robin i skolan och är nästan frisk, och jag blir sjuk. Kändes väldigt tråkigt eftersom jag skulle träffat Tora idag med. Men imorgon måste jag till skolan, skolfoto + ett viktigt ärende.

Imorse när jag hade vaknat så ringde jag till Pappa, vi patade ett tag, han hade tydligen inte fattat imorse att jag var hemma och sov. Så när jag gick ner för trappan, trött ont i kroppen så går vårat LARM!? ja bara - Vafan!! Fick lite panik, försökte öppna dörren, den var låst. Sprang som en idiot till köket och slängde upp dörren från köket och sprang ut (i duntofflor, t-shirt, små trosor) haha!! Och då går de höga larmet igång, som verkligen hörs jättelångt och högt! Jag sprang runt huset och stängde fort av larmet. Och när jag kan pusta ut så står min mormor och morfar vid deras trappa och kollar på mig lite fundersamt :p haha, jag kunde inte göra annat än att skratta.

Måndag igen då>

Idag var jag supertrött på morgonen, men jag åkte till skolan, och hade en superkul dag! Flummig och bra. Sedan hade vi idrott, vi sprang. Det gick bra! Höll ett bra tempo. Sedan åkte jag hem till Robin, vi busade. Älskar honom.
Här är lite bilder på mig och Lisse!




Naglar>

 

Har målat naglarna, gjorde ett litet hjärta på tummen. Blev sådär, så jäkla svårt! Imorgon blir det skola *suck* och sen ska jag springa kopertestet, great! Sen ska jag iaf träffa babe.


Från idé till verklighet!>

När jag bestämde mig för att göra en ny bloggdesign så visste jag inte alls hur jag ville det skulle se ut, men jag valde några bilder som jag ville skulle vara med. Sedan satte jag dom på bästa tänkbara sätt! Så blev det en liten skiss, som sedan blev min blogg. Men jag ändrade några saker såklart. Men det är iaf ett bra sätt att komma på hur man vill att sin blogg ska se ut, man ritar och så kommer man fram till något!

 

 

För er som inte förstått varför jag laddar upp miniatyrbilder, så är det för att jag har fixat så bilderna blir förstorade på ett snyggt sätt (eller ja, robin har fixat det) Så tryck på miniatyrbilden så fattar ni!

 

 


Taken>

 

 

Igår kollade jag och Robin på en film som hette Taken, den var fett bra! Spännande hela tiden, verkligen. Se den!



Hemma hos Robin>

Hallå, nu är jag hemma igen. Efter en dag och kväll med Robin, det var mys! Vi bakade kladdkaka, det blev sådär haha :p Idag ska jag plugga och ta det lugnt!


Min nya bloggdesign!>



Hallå! ♥

Har vart hemma hos Robin ett tag nu, och han har fixat min bloggdesign nu! And i love it. Tycker den blev superfin! Tack älskling. Om ni trycker på bilden så kommer den förstoras, vet inte hur ja ska säga, men ni märker^^ Hoppas ni gillar den lika mycket som jag! Enjoy :*

today>

Dagens kläder, en tunika och en väst.

 

Nu ska jag ta moppen till Robin, och stannar tills imorgon. Men jag är på superdåligt humör, hoppas han gör det bättre. Pusshej


Sexy bitch>

 

Hallå eller. Nu har jag vaknat är ganska trött, och sliten. Ska åka till Robin idag är det tänkt, men de blir nog lite senare! Just nu sitter jag och pratar med monié på msn, och är mest trött haha ^^

Igår var en supermysig kväll, kul! Hoppas ni hade en bra kväll, och att ni får en bra kväll idag med. Nu ska jag ner och prata med mamma lite. Puss :*


lumpen>

 

Fick ett sms idag av robin, att han kommit in i lumpen år 2010. Tog det som en chock, blev förvånad ledsen m.m. Ville vara glad för hans skull, men det gick inte alls bra.. sry. Men det kändes bara jobbigt, och ledsamt, typ som - is this the end? fan tänkte jag, nu kommer allt ändras. Är knäpp och ledsen nu med, och arg? vafan är jag det för.. jo för jag älskar honom så mycket.

Det enda jag kan komma på, varför jag känner som jag gör. Hoppas att det blir som therese säger, att han kommer längta efter mig mera, och att det blir mycket mera uppskattat när vi ses. Hoppas det. Nu måste jag försöka sluta vara ledsen, och vara glad för att han ville detta. Grattis iaf älskling.


Grattis morfar 75 år idag!>

Idag fyllde min kära morfar 75 år! Så en massa kramar till dig morfar. När jag kom hem bytte jag om, då var det redan en massa människor här. Blev väl runt 70 pers som kom och gick, eller mera kanske. Vi åt god middag, det var fina tal. Och vi sjöng en liten sång också! Det var en trevlig kväll med släkt och vänner. Tack för den <3

 

Mormor och morfar <3

Igen


Min klädsel för kvällen, en ny klänning från H&M

 

igen

 

Sen kom det massa folk

 

Jag och George, sötis

 

Farmor och pappa <3

 

Folk

 

Sen kom mina småkusiner!

 

Elin och George <3

 

Me, me, me.

 

sen kom Lars, Rakel, Jenny Hannah och Ruth :)

 

Nelson var så fin!

 

sen var dom tuffa!

 

Barnvakterna? ;)

haha, AJ! dra inte i håret Albert :p

 

jag och Ruths lamm, Julia :)

 

Jag och Rutch sprang runt och tog kort på varandra, min fina lilla modell liksom.


En helt förvirrad Anna>




Okej, jag sitter nu i skolan. Och jag börjar om 1 timme och 5 minuter!? jag förstår inte hur detta har hänt.. Igår innan jag la mig kollade jag på mitt schema, och de står klart och tydligt att jag börjar 10:35, som jag gjort varje fredag! Igår vet jag helt säkert att jag ställde min klocka på 07:58, jag gick upp och tyckte det var en aningen konstigt att pappa inte var uppe än. Jag gick ner och åt frukost med pappa, och tänkte knappt på hur mkt klockan var. Pappa åkte 20 min tidigare än mig, så tänkte jag. Åh vad skönt då kan jag åka med pappa till skolan i vinter när ja inte kör moppe. Så åkte jag iväg med moppen och tog tydligen 08:27 tåget ist för 09:27!? haha, förstår inte hur det kan ha gått så fel. Så nu sitter jag här, och märkte precis att de är lååångt kvar tills jag börjar, och att jag måste ställt min klocka fel :(



Och en sak till, Grattis min älsklings morfar på 75års dagen!<3


haha, gullig>

en liten hund som jag nyss såg på Fokis blogg som var så söt! haha, den kan inte komma upp på benen igen, den försöker länge, men endå lite taskigt att dom inte hjälper den :p men den var sötis!


Dagens!>

Hallå alla sexiga människor! haha..

idag blev det ingen skola, tänkte åka in till den sista lektionen, men när jag hade åkt till stationen och ställt moppen där och satte mig precis på tåget, så fick jag ett sms från lisa att sista lektionen var inställd! haha, så jag åkte äntligen hem till min älskade pojkvän, och det var mys. idag mådde han bättre, känns skönt att han är på bättringsvägen. Så efter jag hade vart hos R åkte jag halv 3 tåget in till stan och skulle träffa Gustaf!

 

När jag klev av tåget visade det sig att han suttit på samma tåg, så vi sågs där. Gick ner på stan och köpte min nya vita kofta, sedan gick vi till Barista och jag köpte en smoothie, gott. Sedan gick vi ned till bryggan och satte oss och pratade lääänge! Och gustaf tog upp en rolig sak som jag glömt. Förut när jag skaffade bdb så hette jag Rapport, och jag hade glömt varför ja hette det. Men idag kom minnet tillbaka! Förut när jag var med Gustaf så började han prata om Maldiverna, och då sa jag (med fjortisstil)

Jag - Alltså, Maldiverna är ett land, som är en ö, den ligger typ nära vattnet.

Gustaf - haha!

Jag - Vadå, det har jag sätt på RAPPORT!!

 

Och nu när man tänker efter så var det jävligt dumt sagt! För maldiverna är inget land, och såklart det ligger nära vattnet, det är ju en ö vafan.. Så därför hette jag Rapport på bdb. Så tack för det roliga minnet Gustaf! :D

Efter stan med Gustaf tog tåget och moppen hem, sedan har jag tagit det lungt och räknat matte. Och imorgon fyller min morfar 75!<3

läppglans som jag fått av min underbara Therese, tog kort på dem för dom är så söta!

 

Mitt snygga skärp

 

Gissa rumpan. vilken är min? haha

 

Mitt häftiga linne

 

 

ja gillar att vara upp och ner!


Rensa är alltid bra!>

Efter maten bestämde jag mig för att rensa mitt smink, och det behövdes. Slängde 5st mascaror och borstar, gammalt läppglans, ögonskuggor, you name it! Nu är det bara det nya och fräscha saker kvar. Och nu får allt plats i min korg också! Ikväll ska jag nog börja läsa en ny bok. Och sedan ska jag spela in true blood, så jag kan kolla på det imorgon! Hörs imorgon, natti puss :*


H&M>

Hejsan, nu är jag hemma efter en heldag i skolan och med badminton!

Är väldigt trött, men jag börjar kl 1 imorgon typ, så de är nice. Idag gick jag i skolan, det gick bra! Sedan åkte jag in till stan med lisse, vi gick in på Cubus. Och såklart kom jag ut med 3par trosor som vanligt.. Jag är beroende av små söta trosor! Och sedans spelade jag badminton, det gick bra! Så nu är jag hemma. Och mitt H&M paket hade kommit!

Men dock var det en liten besvikelse.. Det hade kommit 2 bh:ar ist för ett vitt linne (dock var det vita linnet elins) men hon tog bh:n ist. Men mitt skärp var för liten, så var inte 3 saker med som jag hade beställt. De stod att de kommer i början av oktober :( segt! Nu är det mat så hejsvejs!

 

mitt stora paket

 

Nya jackan

 

Wonderwears

 

Trosorna

 

Trosorna från Cubus

haha, I love boys, and boys love me. Så står de på dem ;)

 

Denna ska jag köpa imorgon, bara en enkel skön munkjacka

 

Passande dragkedja?;)


sjukis till pojkvän>


Vill att min baby ska bli frisk nu!


Lundellska skolan>


Dagens skjorta :)



Jag och Jullpull fular oss :D



haha :D


Idag ska jag ner på stan efter en jakt på en vit kofta, sedan ska jag träna badminton!
Nu ska jag återgå till skolarbetet.

Puss :*


Lite ångest?>

Hejsan, haft en bra dag?

 

Det har nog inte jag. Skulle lagt mig tidigt igår, men jag blev skitledsen och grinade i några timmar och somnade senare än vad jag skulle. Så var jag också väldigt arg, förstår mig inte alls på människor som vill förstöra för andra, fyfan säger jag bara. Tur att jag fick tag på Tora så jag kunde grina ut hos någon, tack, tusen tack<3

 

Idag gick jag upp kl 6 som vanligt, ville så gärna hälsa på R idag, men fick inte för mamma, kanske var lika bra. Vill inte bli sjuk igen.. Gick från kl halv 9 till halv 5 idag, världens segaste dag! Efter skolan gick jag på stan och ''tröstshoppade'' på impuls, de är så skönt med den lyckokicken man får när man köper ngt. Men efter får ja alltid lite ångest. Men ja gillar sakerna jag köpte! Snart ska jag plugga engelska glosor och rensa lite ur garderoben! Ha en bra kväll.

 

 

Kläder <3

 

Nya jeans från JC

 

My ass haha.. Inte så bra bild

 

en ny lång mysig kofta, love.

Från Gina

 

The dress, Från H&M

 

Så fin, ska ha den på fredag när min morfar fyller år! Linnéa hade en sån i fredags, älskade den, så införskaffade en själv (A)

 

Och så ska jag prova en ny deo :)


RSS 2.0