Hejdå!>

Nu drar jag, see ya!


Utgång, Juldagen>







bästa vän <3


Jag och Alexandra!

Toppenkväll, tack så mycket!

Imorgon drar jag!>

Det har blivit en liten bloggpaus eftersom det varit jul och allt, och nu blir det en till paus på 2 veckor (beror på om ja fixar internet till Ipaden!) För imorgon åker jag till Thailand till ett ställe som heter Koh Lanta, kommer hem den 12 januari, så ha det bra i kylan kära vänner, så ses vi snart igen! älskar er, ni vet vilka ni är! <3
niiiice! ;)

Julafton 2010>

<3


Lillasyrran hade ritat på min spegel, haha













YEAH!





Mysigt med jul är det allt!

:D>




Imorgon smäller det!>

Imorgon är det julafton, jag sitter hemma och julmyser med öppen spis och julgran :>


Just nu

Några 19års presenter>






funkar asbra!

Fick ett guldhalsband av Robin, tusen tack <3


Presentkort på IKEA

Halsband av bästid Therese :D



Ruffs>

Krusade hela håret för några dagar sen, de va ngt nytt!




Julavslutning!>

Ska snart dra mig in till stan på julavslutning, Wiiihi :D


Good day>

Idag har varit en bra dag, först körlektion och sen träffade jag min underbara Jessica Wall från Norge, vi satt och pratade i flera timmar, nu är jag hemma hos Robin och har INGET att plugga ALLS!! :D


6.>

- Min dag

Idag vaknade jag upp hos min pojkvän efter en sen kväll på krogen, vi åkte hem till mig vid kl halv 11 för det var julgranshämtning hos oss idag med släkt och vänner! Vi var ute i skogen och åt korv och hämtade granar till alla. Sen kom vi hem och och kollade på Ph och desperate housewives och sedan åt vi middag med våra vänner som är här från Göteborg tills imorgon, jag och robin gjorde colasås och glass till efterrätt. Nu spelar familjen Wii och skrattar åt varandra. Snart ska vi kolla på Karate Kid och sen sova.

Det var min dag!

Guess what I just had>


Tack Jensa!>

Jag fyllde ju 19 i fredags och var på badmintonträning så hade min underbara tränare köpt tårta, så snäll! Tack Jens :D


Julgranshämtning!>



Jag och bästa killen






Sen var det några som somnade skönt i skogen, hahah!

Linnea + Krogen>

Igår åkte jag ju till Linnea på förfest, vi var runt 20 personer och alla köpte en varsin pizza och käkade, sen åkte vi till stan och gick på Kalas, bra kväll! Tack för den :)


Packad Linnea! ;)


Wii :)>

Nu ska jag hem till Linnea och fira henne, sen blir det krogen :D Pusshej!



Baka!>

Idag har jag och Robin bakat pepparkakor :D








Glad liten Anna!

Min födelsedag :)>

Igår hade jag mina nära och kära på middag hos oss, det var mysigt!







19 år!!>

Idag fyller jag hela 19 år!! Grattis till mig va!? ;D


5.>

Vad är kärlek:

När jag hör ordet kärlek tänker jag på Robin, på min familj, vänner. Man kan ha kärlek till allt möjligt, en sak.. Kanske en mobiltelefon, eller en favoritklänning? Men den viktigaste kärleken tycker jag är mellan två eller flera personer. Men jag tänker främst på Robin, min kärlek till Robin är superstor och våran kärlek är det största och finaste, att vara kär är något underbart!



Nu ska jag sova, och imorgon är det min dag! :D

1 dag kvar!!>

Imorgon är en stor dag!! Taggggaaaaa ;D

längtar efter sängen>

Ligger just nu och läser en supertråkig bok av selma lagerlöf som ja ska ha läst ut tills på fredag, säger bara good luck! haha.. Nu ska jag bortsta gaddarna sedan sova, ska bli skönt.


puss på Robin :*

4.>

Det här åt jag idag:

Jag hade tagit kort men min skoldator var cp.. Jag åt iaf kaffe, lussebulle och pepparkaka till lunch idag, sen middag som bestod av en god soppa och nu äter jag morötter med dipp :D

Godmorgon!>

Nu ska jag åka till skolan, ha en bra dag!


lite tråkiga vardagskläder sådär

brist på sol>

 

Vill vara brun och ha sommar och vara blond just nu


3.>

Mina föräldrar:




Mina föräldrar heter Per och Karin, och är dom bästa i hela världen för mig. Dom är underbara, stöttar mig alltid, tänker på andra så mycket mera än på sig själva. Jag tänker nog inte så ofta på hur otroligt mycket dom gör och har gjort för mig, för att jag ska må bra. Dom har hjälpt och stöttat mig genom allt som jag tyckt har varit jobbigt. Ibland brukar jag fortfarande sitta i pappas knä när jag känner mig ledsen, då känner jag mig liten och trygg igen. Min mamma tycker jag är den finaste kvinnan på hela jorden, hon är så fin, snäll och busig. Min pappa är en rolig typ, som gillar att skämta och på fester är han oftast i centrum, till och med på min 18års fest dansade han, det tyckte alla var superkul!

Dom här två människorna, är guld värda för mig. Det kommer dom alltid att vara, jag säger det inte så ofta som jag borde, men jag älskar er, otroligt mycket.

->

allt går sönder, vet inte vad jag ska göra

Sjukis Anna>

Idag är jag hemma med feber och halsont.. Jippie

2.>

Min första kärlek.

Ja, nu ska jag försöka göra slut på denna listan. Så ni får stå ut! haha.. Ja tänker nu berätta om min första kärlek, känns lite pinsamt att snacka om sådant. Min första kärlek som jag minns är en kille som heter Tommie, han bodde på mitt sommarställe på västkusten (bästkusten!!) och gör det fortfarande. Vi träffades varje sommar och varje gång ja kom ner så var vi ''ett par'' när jag var där och sen när ja åkte hem så snackade vi inte alls, men varje gång jag kom tillbaka så var det jag och lilla Tommie. Jag älskade att lyssna på Carolas låt *tommie tycker om mig* för ja tyckte ju att det passade såååå bra!

Vi hade väldigt kul tillsammans och jag tyckte han var så söt med sina blonda lockar och jag bara älskade hans skratt! Han var dock väldigt klumpig och han har nog brutit nästan varje ben i kroppen, någon eller några gåner.. Inget skämt! Så man blev alltid rätt men aldrig fövånad om han kom med kryckor eller blåtira m.m. Tommies stora passion (är fortfarande?) att mecka med mopeder, fyrhjulingar och bilar. Det tycker han är kul, att köra fort och busa! Han är ett år yngre än mig om ja inte minns fel. Träffade honom i somras med, men våran romans är över för länge sen, men de är kul att minnas att vi var ett litet par, haha!

Det var min första kärlek :)


Nu är den DÖD!>

Sov inte ett piss inatt för jag hade en råtta på besök igen, så jag sov hos lillasyrran sen sov jag hos min mamma.. ca 3 timmars sömn inatt.. Så har jag övningskört och nu är ja i skolan! Ikväll blir det lucia på konsert och kongress med familjen, trevligt!


under min säng just nu.. Pappa får ta bort den när han kommer hem!


Sen köpte ja en ny kofta idag, helt ok

Godnatt :)>


Lite trött kanske? haha>

Jag har gjort mycket saker i helgen och varit uppe sent (so not me!) så nyss fick jag för mig att ung och bortskämd skulle börja och blev glad och tänkte att ja skulle kolla på det, men sen kom ja på att det är ju söndag.. Och inte måndag, kanske borde gå och lägga mig?



Tänkte jag kunde lägga upp några nya videor från när vi var och lagade mat med klassen och utgången i onsdags, vi sjöng för maria för hon fyllde 18, och nej vi var inte fulla! ;> så länger ja in några gamla videor också.

Lagar mat med klassen!

 

 

Driver!

 

 

 

 

 

 


1.>

Presentera mig själv:

Hej hej, haha.. Jag heter Anna och jag är 18 år (fyller 19 den 17 december!) jag bor ute på landet på en liten herrgård som ligger utanför Vattholma. Jag är 168 cm lång och väger 51-53 kilo. Jag brukar vara blond men nu är jag brunett, men snart blir det nog ändring på det! Jag bor med min familj som består av pappa Per, mamma Karin och lillasyster Elin. Jag är tilsammans med världens bästa kille som heter Robin, vi är förlovade och har varit ihop i 5 år i februari och förlovade i 4 år i maj!

Jag spenderar mycket av min tid på gymmet, eller i badmintonhallen med min favorittränare Jens och mina brudar Emelie och Rakel, vi kör på! När jag inte tränar så brukar jag vara med mina vänner, eller så brukar jag vara hemma hos Robin och umgås med hans familj, sova där och så. Robin är i lumpen i Stockholm och ska vara det i 7 månader till. Jag pluggar omvårdnad på Lundellska skolan och tar studenten den 1 juni!! TAGGA.

Just nu har jag råttor som husdjur i mina väggar och i mitt rum, som bland annat gnager sönder mina kläder. Annars har jag inga djur alls, för min pappa tål dem inte. Jag reser väldigt mycket och åker till Thailand till Koh lanta den 27 december, vilket ska bli väldigt skönt! Jag är rädd för ormar och jag gillar heller inte spindlar som kryper på en när man ligger och sover.. Jag älskar att gosa och kolla på film och är en väldigt sprallig och översocial person. Jag har också många konstiga smeknamn, så som sexanna m.m. I framtiden vill jag flytta till en liten lägenhet (kanske till göteborg?) och skaffa en katt som ja vill ska heta Bagera!



Det var lite kort om mig :)

Glöggfest>

Igår var jag på glöggfest hos våra kära vänner, det var god glögg och mat och trevligt sällskap! Tack för kvällen :D


Jag och Felix igår, vi är phett coola!

Min tjejmiddag>

I fredags hade jag min tjejmiddag, eftersom att jag fyller 19 på fredag! Vi var 16 snygga brudar hemma hos mig som åt mat, snackade, busade, drack lite och dansade. Det var en kul kväll! Tack till alla mina fina vänner, ni betyder guld för mig, verkligen <3









nördarna :o


Dansa!!






Kvällen slutade sådär för mig....



















Eller inte, men alltid kul att driva! (A)
och om någon undrar varför jag dansade runt i nattlinne för det för att jag fick den som present och skulle visa upp den, sen blev de så att ja behöll den på. :P

Dags att sätta igång då, haha>

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.



Kanske skriver om detta, nån gång när ja har tid ^^

Utgång!>

Snart blir det utgång med Maria (som fyller 18!!) och jossan och julls :D


kvällens kläder


Pepparkakor <3>

Vi har precis bakat pepparkakor hemma hos Robin, det luktar så gott!




Morgondagens planer>

Snart ska jag lägga mig och sova med min älskling, så jäkla skönt att ha honom hemma! I'm so in love. :*
Imorgon har jag lite sovmorgon, sen ska jag till skolan och sen ska jag träffa pappa på stan. Efter det blir det gymmet som gäller, hem till Robin och sen krogen med några tjejer i klassen! Nice ;>


Såhär glad är jag nu!

Gymmet!>

Nu ska jag dra in till stan för att köra ett gympass, sen ska jag till ett annat ställe också. Efter det ska jag hem till min pojke och bara må. Puss på denna dagen!


I love you>

Min älsklingsnos är hemma enda tills på torsdag, mysa till hundra procent! Imorgon ska jag komma till honom igen och störa, åh vad jag älskar att ha dig hemma. :*


saknar mitt blonda dock..

Åka pulka!>

I söndags var jag och Robin, Emilia och Kjelle ute och åkte pulka på tipptoppen i Storvreta, det var nice! Det roligaste var när Robon drog mig i pulkan (A) hehe







<3

Toras Tjejmiddag!>

I lördags var jag hos Tora på tjejmiddag, för min lilla Totti har blivit Stoooor! Hela 18 år :) Det var god mat, nice tårta och mycket skratt! Så grymt störda samtalsämnen, dog typ! Sen blev det singstar på det, great night med andra ord. Tack för en superkväll! :*


Tora var glad!

Laga mat!


tacopaj

<3<3

hahahah :p

<3

Puss på julias tuttar! :o



->

I can't stand it darling please, come back home.


Puss!>


väntar>

Väntar på att Robin ska komma hem, tror att han kommer om typ 1,5 timme! Längtar :D


Jag just nu!

Glögg och marshmallows?>

Igår kollade jag och Therese på Grinchen och vi drack glögg, dock hade vi inga pepparkakor så då hittade vi marshmallows och skulle prova att doppa, hehe det var helt ok! Var en supermysig kväll med mycket skratt, så kul hur vi förstår varandra gumman, bästa vän för alltid!



Imorgon!>

Imorgon kommer äntligen Robin hem, ska krama sönder honom!! <3


Är med bästis>

Just nu är jag hemma med Therese och vi ska kolla på julfilmer och dricka glögg, sååå mysigt <3



Köpte en ny rosett, fint va? heheheh

RSS 2.0