Tora is here>

Fick en impuls så nu är tora här och ska sova hos mig, nu har vi druckit te och annat gott! Nu sitter vi med varsin laptop och chillar, fast vi är ganska trötta så blir väl sova snart i guess. Imorgon börjar en ny vecka med nya händelser!


Tora med ett häftigt Bratztäcke ^^


Veckans planer än så länge :)

Revolver by Tora, Julia, Anna>

Här kommer videon som vi gjorde igår, nu har jag satt ihop den lite hehe.. Hope you like it!



Dagens inköp>

Idag åkte jag mamma och Elin till Gränby för att köpa skidkläder för vi ska till Alperna på lovet och mina var för små och elins med.


Ett underställ, en vit tröjja med diskreta mönster på. Och svarta byxor också

Nya skidjackan från Everest

Bakifrån

hehe

Det är samma mönster på jackan som på understället, vilket jag gillade!

Och nya skidbrillor från scott

Byxor från Gina

nice ass

Revolver>



My love's a revolver
My sex is a killer

Do you wanna die happy?
Do you wanna die happy?

My love's a revolver
My sex is a killer

Do you wanna die happy?
Do you wanna die happy?

I let it bang bang



Fuck it..

Videoblogg>

 

Den andra videon lägger jag upp sen haha ^^


Bilder från igår>

Här kommer lite bilder från igår :>

tora hehe

Julia och tora med frukterna ^^

Frukt med chokladdopp!

glada hehe

choklad

mums!

Chokladfondy ^^

julia var taggad ;>

Sen skulle vi sminka varandra

Totti

Jull innan sminket hehe

efter hehe

Jag innan mitt smink och ja vet inte vad vi gör ^^

efter

 


5 tankar om lumpen>

1, Hur jobbigt är det på skala att inte få träffas på länge?
2, kommer jag att klara det, eller kommer jag bara vara ledsen?
3, Hur är det i lumpen, vet nästan ingenting om hur det går till?
4, Kommer jag vara en bra flickvän genom detta?
5, Kommer vi att hålla ihop, och klara det?

Totti och Jullpull!>

Ikväll kom julia och Tora hem till mig på middag och efterrätt och bus! Nu sitter vi och sminkar varandra lite roligt hehe ^^ kanske blir någon störd video sen, vem vet! Bilder kommer sen från hela helgen ofc. ;>


hahaha

Kom med förslag!>

Snälla.. Ge mig förslag på vad jag och min pojke kan göra för att fira våran 4års dag? har ingen fantasi :(

Åt precis>

En semla, det är så gott! Nu ska jag lägga mig i sängen och koppla av med en bok sen sova! Så godnatt på er :*


Duktiga jag>

Japp nu känner jag mig duktig, jag tränade i en timme med pappa och det var sjukt jobbigt är helt darrig i benen men det känns toppen! Sen lagade jag tacos till familjen och snart ska jag läsa historia och sedan slappa och äta semla som mamma köpt :D fett nice dag. Nu sitter jag i mitt rum och känner mig busig haha


men jag är inte ensam, har min lilla sköldpadda :o

Diss>

Nej idag blir det bara dissar, för jag är inte så positiv på hissar idag haha..

 

Diss nummer 1:

Rihannas frisyr, Alltså seriöst!? Det ser inte bra ut alls, ser ut som ett fågelbo tycker jag, nej hon är bättre i page eller långt hår!


 

Diss nummer 2:

VÄDRET! ush och fy och blä.. Kan inte träna badminton idag bara för att de är snöoväder och jobbigt att ta sig, så nu har jag bestämt mig för att träna med pappa ikväll, ska fan inte ligga på latsidan.


Hjälp mig>

Jag har en stor fundering på att klippa lugg, jag har aldrig haft det förut och ska snart klippa mig och har beslutsångest! Tror ni att jag skulle passa i det? snälla svara haha vet inte om jag ska göra det eller inte ^^

Nu är det fint>

Nu har jag tagit tag i det som behövde göras! Nu är mitt rum fint och rent och så har jag bytt lakan, känns underbart skönt när det är klart. Då kan jag slappna av! Imorgon ska jag träna badminton, tror jag.. Det är lite synd för det krockar med en återträff som vi har som var med i Uppsalas Lucia.. Har lite beslutsångest! Får se hur jag gör med det.


Tog en liten bild när jag städat klart.

Ta tag i mitt liv>

Så sitter man här nu igen, och nördar inte bra anna inte bra! Det var iaf jättetrevligt efter skolan för då gick jag och Jull och träffade Tora som satt på Barista och ''försökte'' Plugga hehe, vi hade roligt och snackade massa! Det gillas. Sen åkte jag hem och nu sitter jag som sagt här, Snart ska jag ta tag i mitt liv och städa mitt rum som jag tycker ser ut som ett bombnedslag! Jag som brukar ha det så fint men nu har jag tappat greppet verkligen.. Hörs när jag vart en duktig flicka och styrt upp detta!


Lilla sjukis anna>

Inatt sov jag inte alls bra, mådde illa och hade ont i huvudet, kanske har funderat för mycket. Jag orkade verkligen inte gå upp kl 6 så jag åkte till skolan kl halv 12 och gick till telekiosken där jag köpt min mobil för jag har inte haft någon kontakt med något nätverk idag så inte kunnat ta emot samtal eller ringa.

Så när jag kom dit sa han att jag (min mamma) hade glömt betala en räkning och därför så funkade de inte att ringa längre.. Så ni som försökt sms:a eller ringa mig vet nu att det inte går för tillfället! Hör av mig när de går igen. Nu har jag lektion och vi håller på med ett grupparbete och jag är så trött och typ kl 2 till halv 5 ska vi skriva en svenska uppsatts som jag INTE ORKAR MED, aja hoppas det går bra.

My day>

Min dag har vart sämst rent ut sagt. Det enda som var bra var att jag träffade Therese och pratade, tack för du lyssnar. Annars var min dag jobbig och deppig precis som den är nu. Vill bara sova i några veckor och gå i ide så ja slipper allt just nu.. Hatar att känna mig som en ledsen liten tjej, som är ''beroende'' av någon för hur jag ska må, det är inte bra. Vet inte hur jag ska klara det, när jag tänker fram i tiden. Ska nog gå ner till pappa och sätta mig i hans knä som när jag var liten, då kändes allt bättre synd att det inte hjälper lika mycket längre..

Dagens kläder, och lite nytt i garderoben.


Såhär såg jag ut idag


En ny tunika från H&M



trosor, köper alltid det.. måste sluta haha


Nu ska jag försöka plugga, men de är inte så lätt när man inte kan tänka på det man ska plugga på och bara tänker på annat. är SÅ omotiverad till att plugga eller gå till skolan i huvud taget!

skönt att sova>

En sak som jag uppskattar väldigt mycket just nu är att sova, jag tänker på det hela tiden hur skönt det är att bara få sova. Snart ska jag gå och lägga mig och hoppas på att få somna fort för jag är helt slut. Det är skönt att få somna när man känner sig lite ledsen och nere för då tänker man inte på sina problem. Imorgon ska jag till skolan och är så otaggad.. Men efter skolan ska jag fika med Therese, ska bli trevligt och skönt att få prata med henne. Godnatt


Shopping>

Sitter i mitt rum själv och känner mig allmänt deppig, och en sak jag älskar att göra då är att beställa saker på internet, och det har jag gjort nu.


En ny bikini, impulsköp.

baby>

sitter och leker med min nya baby


Bad bitch>



Trött, lite ledsen, tankfull, en vanlig dag i mitt liv

Färdig ;D>

Nu är jag klar med allt och är taggad för kvällen! Tog lite camkort på mig så ni får se hur ja ser ut ikvälll ;>




Fix>

Nu har jag sminkat mig, tvättat håret och bara segat haha, Håller på att fixa mig för kvällen. Först ska jag till mina kusiner på middag och sedan ska jag på Carros 18års fest! Hoppas på en kul och bra kväll ^^


lite smink

Nu kommer bilderna från Leksand>

Bättre sent än aldrig?;P















http://publishme.se/76639/imagehandler/?go=upload&mode=multi&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body








pimp haha



älska roberts hus :*

Gårdagen>

Igår var en seg dag på dagen men sen blev det bara bättre och bättre, vaknade hemma hos Robin 1 timme tidigare än jag hade behövt.. Vaknade av att jag var lite putt på Robin så hade jag tänkt att skippa svenskan för jag verkligen inte orkade så tänkte ta lite sovmorgon men tror ni att jag kunde sova? nej såklart inte! Så jag åkte in till skolan i rätt tid endå. Var typ irriterad på allt och alla, haha så förlåt för det. Sedan gick jag på stan och köpte biobiljetter till mig och Robin för vi skulle se Snabba Cash på kvällen.

Träffade iaf mamma på stan innan min badmintonträning och så hämtade jag min nya lilla älsklingsmobil (A) Som jag just nu sitter och leker med hehe. Sedan åkte jag och spelade badminton det gick bra! Sedan skyndade jag mig som bara den och som tur var fick jag åka med jens (min snälla tränare) till fyrishov så jag precis hann med bussen! Och nu till filmen, den var super!! Men jobbig film, sorglig och tung att se, men den var lika bra som alla påstår att den är. SE DEN! Efter det så gick jag och Robin och åt buffé på Dragon Palace, det var gott! Men jag orkade bara 1 tallrik XD haha.. Sen åkte vi tåget hem, han åkte till sig och jag till mig. Tack för en mysig kväll Robin <3


Negativ>

sitter i skolan och har historia nu, det är ganska kul. Men nyss kollade jag på hur mitt schema ska ändras och jag känner bara ORKA.. vill inte sluta halv 5 både måndag och tisdag.. + att min sovmorgon går bort på fredagr, hoppas bara att jag inte valt rehab då missar jag badminton på onsdagar också.. BLÄÄ..


Avslappnande saker>

En sak som jag gillar att göra när jag har tid över är att pyssla med mina naglar, måla i olika färger, sätta på klistersaker och fransk manikyr. Det gjorde jag ikväll. Det är många som tror att jag har lösnaglar, får den frågan ganska ofta men nej det har jag inte och bara haft en gång. Mina naglar är väldigt starka och går sällan av :p


såhär ser mina naglar ut när jag inte har ngt på den, de är lite gula vet inte varför hehe


Nu har jag gjort fransk manikyr på dem, det brukar jag oftast ha :) om jag inte har mina långa naglar känns de inte som jag X)

Nu ska jag packa ner saker för imorgon och sedan sova!

Nu är den min (iaf nästan..)>

Idag åkte jag och pappa in till stan och kollade på den mobilen som jag ville ha, nu är den betald och klar! Men den kommer in i den svarta färgen på fredag så jag får vänta i två dagar till :( men sen är den min iaf hehe.. Den var så liten och söt, me like


Snart träning>

Nu ska jag lägga mig och sova och åka och träna om en timme, det ska bli kul!


Jag idag, en lite dålig bild. Men jag blev bara inte bra på kort idag ^^

Skolan, men inte länge till>

Nu sitter jag i skolan, haft en lektion och det blev inga flera lektioner idag!:D fett glad haha, ska bara ha klassråd nu sedan slutar vi för dagen, jag ska åka hem till Robin och sova några timmar och kolla tv sedan ska jag åka in till stan och antagligen köpa en ny mobiltelefon! Pappa ska med och kolla läget hehe, så vi får se om jag köper en mobil eller inte. Sen ska jag träna badminton ska bli kul att komma igång igen och att träffa mina badmintonbrudar ;)

Baby are you down, down down>


Stockholm med klassen>

Idag åkte min klass till Stockholm och skulle se Cosmonova deep sea och lite annat kul! Vi skulle ta bussen dit vilket jag kände från första början var sämre än att åka tåg.. Så jag mådde superilla hela vägen dit och resten av dagen, kändes som att jag skulle spy! Fyfan.. Vet inte om det berodde på bussresan eller nått annat. Robin var ju magsjuk igår och är hemma idag med så jag tänkte på det att jag kanske blivit smittad. Men nu mår jag helt okej. Vi åkte iaf dit och gick runt och busade, svarade på massa frågor, åt matsäck och kollade på cosmonova. Det var roligt tycker jag! Fin film med massa fiskar och andra konstiga djur.

Det roligast var det mörka rummet som vi sprang ut och in i hela tiden! Det var kul när jag och lisa, julia och alla andra i klassen stod och kollade på varandra i tv.n utanför mörka rummet. De som var där inne dansade, haha! Jag filmade julia. Det är ju helt mörkt där inne och man ser ingenting men de är kameror där inne så vi ser va de andra gör på insidan.

Julia i mörka rummet

haha julia igen :o


Bubbelbad>

Hemkommen från stockholm och nu har jag tagit ett bubbelbad. Det var så skönt att bara ligga och slappa och ha inpackning i håret och bara mysa, nu känner jag mig så mycket bättre! Ikväll ska jag kolla på Dh tänkte jag, ska bli kul. Sen ska jag också lägga upp en video från idag.


Jag just nu hehe


<3>


Min stackars sötnos ligger hemma och har antagligen fått magsjukan. Tycker så synd om dig bara så du vet. Krya på dig, älskar dig mest av allt Robin <3

Mera kommer>


Nya bloggdesignen, som ni redan sätt hehe. Men tänkte bara säga att den inte är helt klart än, det kommer att tillkomma lite saker. Men det märker ni!



Den gamla bloggdesignen

Tror jag har hittat den!>

Nu tror jag att jag har hittat min nya mobiltelefon. Den är inte värsta snygg men den är i min stil, och jag gillar modellen på den. Det är en Nokia



Vad tycker ni om den?

Jag tycker den har lagom pris, runt 2345kr och har 5megapixelkamera och annat bra. Pratade med en kille idag där jag köpte min förra mobil och jag sa att jag funderade på att köpa en Sony Eriksson Anio då sa han - nej köp inte sony eriksson, deras telefoner trasslae bara och anio har redan börjat trassla mest. Och jag är trött på sony, min telefon var dyr och har vart allt annat än bra!

Alone>

Idag stressade jag och försökte hitta en present till Yvonne som fyller år imorgon, så ringer jag till Robin nu så är han sjuk stackars. Så visade de sig att ja endå inte kunde ge yvonne presenten imorgon för hon jobbar kväll.. Suck, vad ska jag nu göra imorgonkväll? 1 kväll funkar för mig att vara hemma och slappa men inte två kvällar i rad. Då känner jag mig ensam och uttråkad :/ Nu kom den negativa Anna upp igen då


Ensam Anna på stan>

Betyder nog bara en sak, haha. Kan inte låta bli att köpa saker då (A) köpte 4 par trosor, två presenter till Yvonne, en väska och Kastanjevatten! Therese hade det så ville prova, för att jag är så blek höhöhö.. Min dag har varit bra, nu är jag trött och har ont i magen. Gick själv på stan i 2 timmar men jag gillar att gå själv också för då får man göra som man själv vill. Ikväll ska jag bara slappa och kolla på serier och njuta av livet.


trosor, två lite snyggare och två basic


Presenter


Kastanjevatten, provade det nyss och det funkar!


Nya väskan, stor och bra

Fastnat på huvudet>


Haft denna låten på hjärnan sen jag och therese dansade till den i onsdags ;p

Men nu ska jag läsa bok sedan sova, natti

Saknad av en liten vän>

Jag och Tora har inte träffast på länge nu! Jag vill träffa den knäppa tjejen. Skulle ha träffat henne imorgon men nu kan hon inte, buhu.








Man blir liksom knäpp av att umgås med henne, men på ett bra sätt ;)
blev lite cp med bilden i mitten.. men de gick inte att fixa

Städ Anna>

Jag skulle plugga, men det gick inte så bra för mitt rum såg ut som SKIT.. När de gör det så kan jag absolut inte koncentrera mig på ngt annat fett jobbigt är det :( Så nu är det fint i mitt rum och nu äntligen ska jag göra läxorna tills imorgon! Skola igen, blää hatar söndagar bara för de är dagen innan måndag ^^
När jag gick runt och städade lyssnade jag på musik och hade på mig min nya mössa (A)



Fett cool i min mössa haha


mjukisbyxor hela helgen, love it


nya hörlurarna (Y)


Skullcandy ;)


min fotoram har hittat en perfekt plats nu :D

bra inköp>

När jag var i teneriffe köpte jag en Bh, som är super att träna i! Köpte den i en affär som heter Womens secret.



den är superbekväm och snygg!
(klaga inte på att jag ''viker ut mig'' för de gör ja inte)

Harry Potter hela helgen>

Jag och Robin fick en ide när vi var i Teneriffe, han har aldrig sätt någon harry potterfilm. Det är ju skam, tycker jag då hehe.. Så i helgen har vi haft Harry Potter maraton typ. Bara kollat på de filmerna, nu har vi kollat på 5st filmer men den sista hade jag inte så den får ja se någon annan gång med honon. Nu har han åkt hem och jag sitter i mitt rum själv och nördar mig och pratar med monie. Snart ska jag börja plugga lite som ja har i läxa tills imorgon, underbara läxor skolan och allt annat.. Alltid när jag är själv börjar jag tänka på massa konstiga saker, oftast negativa saker som jag tycker är jobbigt. Men hörs mera sen :*


Party like a rockstar, hehe>

I ondags blev det en spontanutgång med Therese till Vip, åkte hem till henne efter gymmet och fixade oss och snackade skit hehe. Sedan runt halv 8 åkte vi in till stan och till vip. Det var inte så mycket folk då men vi tog en varsin redbull vodka och snackade och hade kul! Sedan kom Tim och två av hans killkompisar som vi satt och snackade med. Han fyllde 18 år i onsdags så grattis till den ''lille'' killen!

Jag hade bestämt mig för max 1 drink.. eller 2. (eftersom att jag skulle till skolan dagen efter) men tror ni jag höll det? naaah, inte direkt. Blev väl 3 drinkar och 3 eller 4 shottar hehe.. Jag och therese hade iaf superkul dansade och pratade, inte skrattat så mycket på hur länge sen som helst!! Vi skulle ta bussen hem runt halv 1, men tror ni vi gjorde det? nej. Tog en taxi hem runt kl 2. När vi hade klivit av taxin så sprang vi och fnittrade och slänge oss i en snödriva och låg och skrattade som bara den!! hahahahha, störda brudar, me like.

När vi kom innanför dörren så sov alla och vi försökte vara tysta, men de gick inte sådär jättebra vinglade runt och skrattade ennu mera. Runt kl 5 på morgonen så kom tofflan (therese lillebror, kallar honom för de..) han skulle äta en nattpizza? XD aja iaf vi satt och åt tsm och sedan skulle vi försöka sova igen. Det gick tills min klocka ringde kl halv 7 -_- som väntat mådde jag inte så jäkla bra och kom inte upp ur sängen.. Duktigt Anna ;) men kvällen var Awesome tack för den babe!<3


Glad Anna


love


snyggast i stan som therese sa ;)


smile


hehe, hej jag heter alkis anna?





söta Therese


Jag och Tim, födelsedagsbarnet ;>




Igen :)


Tims polare och Therese


puss på snygging :*


sedan eldade dom på baren :o


Deeptalk @ toaletten är de bästa, hehe


Morgonen efter, pigg som fan! Eller? ;)

Förfix>

Dagen har varit bra, skolan sedan blev det gymmet med Rakel och Emelie det var kul! :) Nu är jag hemma hos Therese och fixar mig för vi ska gå up på Vip ikväll och umgås och ta några drinkar! haha på en onsdag, känns lite skumt eftersom det är onsdag och jag måste upp kl halv 7 imorgon. Men men, bara att bita ihop imorgon alltså. Det blir nog inte så sent men lagom. Ha en bra kväll hemma vänner. ps, robin du är bäst ;)

Vill ha ny mobiltelefon!>

Några som vet en bra mobiltelefon som inte går sönder och som inte stänger av sig som min nuvarande mobil! Det är så irriterande. Så är de någon som har en snygg välfungerande telefon att tipsa om? ;>

 


Själv tycker ja denna är snygg, men har hört att den går av typ? haha


Bilder från Tenefiffe 2010!>

Här kommer härliga bilder från ett varmt ställe ;)


Robin första kvällen, underbart skönt! Han steker ;)


Utsikt från balkongen


En konstig men lite häftig byggnad och berg, som de finns en massa av


mums, pappa gillart!


Pappa och Mamma <3


lillasyster<3


Kvällens klädsel ;p


bästa killen som finns


Lilla Anna


öppna en vinare, de är robin PerO på hehe


mysigt


Elin på en surfbräda


Massa hus


haha - typ om du äter ostbågar så får du en sån kropp som min, ett ''smart'' tips ;)


my dress


Robin och jag på en resturang


Och GRATTIS elin på 15års dagen, hon fyllde år den 5januari! Och alla i resturangen sjöng för henne :)


Sedan var det flamenco
show i resturangen!



de hade fina klänningar!


En sak är så otroligt kul med min pappa, att han alltid råkar ut för massa saker! Det är inte precis första gången han sitter i publiken och blir upptagen på upptåg i en show! haha, och tror ni inte att han blir upptagen denna gången med och dansa flamenco!! Hahah gud så jag skrattade när han dansade och försökta göra lika :D


det var så kul :D




Robin blev också uppdragen i slutet på dans, det blev jag också :p


Jag och Robin babade



Poolen


Mat :D


love u


en nybadad anna


Glad :D


så sant ;)


sen försökte robin vara cool ;)


Pappa och Robin


mammi


Jag


fint


pappa


mamma


babe




jag på straden påväg hem


min pappa med lite opassande skor kanske xD men han har problem med fötterna så de är förklaringen hehe


jippie


Robin beredd för vattenskoter


fort gick det!! men kul :D


Mamma och elin åkte Parasending!


de blev doppade :p




älskar dig jättemycket


klädd för middag nere vid havet


Nu får det räcka med bilder!! Hoppas ni gillade bilderna :) Avslutar med en bild på robin och hans Rubikskub, som han lekt med en del ;) han kan lösa den ganska fort också!

En toppensemester var det iaf, tack för den :D


Ny bloggdesign!>

Igår gjorde tydligen Robin klart min blogg, den ser betydligt bättre ut i Firefox! Så skaffa det ffs ;) Tack älskling för bloggdesignen. Nu ska jag ha lektion!


älska ljus>

Nu har jag kommit hem från Robin och ätit, kollat på massa bilder och valt vilka jag ska lägga upp. Det blir ganska mååånga :) Nu sitter jag i mitt lilla rum och har tänt massa ljus och satt på min fotoram med bilder, det är mysigt. Imorgon ska jag gå till skolan, börjar väl halv 9 som vanligt, efter skolan ska jag fika med Therese! Väntar på att Robin ska göra klart min nya bloggdesign hehe, men de verkar som att de kommer ta ett tag. Nu ska jag kolla på Dh eller på Gossip Girl.

Hemma, och fan va kallt ni har det i Sverige!>

Hej igen bloggen, saknat mig ;) Nu är en glad, brunare Anna hemma igen efter sitt äventyr i Teneriffe i en vecka. Jag landade igår kl 22:00 på Arlanda med Robin och my family. Nu är jag hemma hos Robin och han sitter och pillar på min blogg. Får se när den blir klar det kan nog ta ett tag till! Har tagit massa bilder från resan runt 600 eller vad det var.. Så jag ska väl ladda upp bilder snart antar jag ^^ Men tror inte jag gör det idag, nu vet ni iaf att jag är hemma och att jag lever!

Kollade Kenzas blogg och hon hade lagt upp en kul video, saknar redan värmen och havet!


Imorgon åker vi>

till Teneriffe i en vecka, jag och Robin ska ta planet som går halv 5. Det ska bli skönt att åka iväg till värmen med älskling! så ni får ha det så bra här hemma så hörs vi om en vecka! :) puss och ha det bäst.


Mitt nyår 2009>

Hejhopp. Tänkte berätta hur mitt nyår var nudå, när jag har liiite tid kvar innan jag ska åka iväg till Robin igen. Dagen började med att städa hemma hos mig, packa ned allt jag skulle ha med mig och åka till robin. När jag kom dit började jag fixa mig fin för The big night. Vi tog bussen in till stan vid halv 7 tiden och sedan träffade vi Andreas och Tora på 5ans buss till Stenhagen där vi skulle på nyårsmiddag hos Ebba. Det var trevligt folk och god mat! Men fan så kallt det var att vara ute och gå till bussen, jag hade bara på mig nylonstrumpyxor haha.. Smart tjej, nah? inte den kvällen iaf. Men vill man vara fin får man lida pin.

Vi var på middagen ganska länge de var god mat och mycket trevligt. Sedan runt halv 11 åkte jag och Robin in till stan och gick till Kalas. Vi satt och lyssnade på musik och köpte en varsin drink. Kl 12 så pussades vi och kramades vi och gud vad mysigt det var! Första gången som jag fick göra det <3 Sen efter 12slaget kom det massa folk och vi dansade, that was fun! Så tog vi halv 2 tåget hem och mös ett tag innan vi somnade. Resultatet av mitt nyår var awesome. Att vara med den man älskar är bäst, då spelar de ingen roll vad man gör.




Jag nästan helt färdig


Glad anna


Yeah haha


Massa kort på mig som vanligt


klänningen på


Älskling och Jag!

Mera bilder har jag tyvärr inte, men nu måste jag kila. Puss hej

Abercrombie and fitch>

Nu håller jag på att packa en stor väska med massa saker. Sedan ska jag städa bort allt barr som kom från granen när jag slängde ut den.. När jag letade bland mina lådor ute i hallen efter lite sommarklänningar och annat härligt hittade jag ett par byxor jag inte använt på lääänge. Men som jag älskade förut och typ bodde i hela sommaren. Fick dom från Caroline i kalifornien när hon var här för typ 5 år sedan. Det är märket Abercrombie and Fitch, älskar deras kläder! Så bra kvalité. Lite kul att jag fortfaranade kan ha dem hehe.


Gillar märket där uppe så är dom så bekväma!
Haha nu fick ni en liten bild på mitt ass med ;p

i'm a busy woman>

Faktist så är jag det just nu. Igår var det nyår och det var kul, mitt första nyår med Robin! Kan lägga upp några bilder imorgon, men tyvärr tog jag inga när vi var hos Ebba. Men julia tog lite kort så kanske kan sno hennes. Idag har jag och Robin inventerat på Ica Maxi det gick bra men det är jobbigt att räkna typ 1500plastpåsar.. Så nu är man lite rikare iaf. Nu är jag hemma hos Robin och imorgon ska jag åka hem och packa för våran resa. Nu ska vi gå ner till Robins rum, godnatt! :*

RSS 2.0