Lunchdejt>

Nu ska jag in till stan på lunchdejt med Therese, saknat henne as hell! :) Ska bli mysigt. Sedan ska jag träffa min Tora för vi ska börja på en kurs ikväll! Sen efter det ska jag hem till Robin, kommer bli en toppendag!




Lite halvdåliga bilder på dagens klädsel :)

Pizzanight>

Ikväll fick jag finbesök hemma hos mig på Hector, Emelie och Rakel kom på besök. Vi gick och handlade och sedan gjorde vi egen pizza! Det var supergott och supermysigt, satt och pratade i flera timmar och skrattade som bara den, man får snygga magmuskler av att vara vän med er alltså! ;) Nu är jag hemma och ska snart sova, imorgon är en ny dag och nya äventyr! Natti






hehehe

The roommate>

Satt nytt ute med R på deras terass i hammocken och hade tänt några ljus, satt nermysta under täcket och kollade på filmen The roommate, jag trodde det var en komedi.. Haha, det var det ju inte! Men bra var den, lite läskig. Det var roligt att se "Blair" från gossip girl i någon annan filmroll, helt annorlunda!



mysigt va


Oh snap>

Skulle träna badminton idag men det blev ingen för när ja kom till badmintonhallen så fick jag urinvägsinfektion?? wtf liksom. Vet att de låter sjukt konstigt men ja.. Så jag fick ta bussen till stan för att sitta i ungefär 1 timme i vårdcentralen och ta prov och ja visst hade jag en infektion. Så nu blir det att knapra tabletter i 1 vecka ungefär! Lite otur.. Skulle ha träffat Therese på stan och fika för ja saknar henne så sjukt mkt men så hände dedär liksom, typisk Anna sak att de skulle hända :( Nu är ja hemma och ska plugga teori och glo true blood sen soooova länge, sov inte bra inatt för de va 100 grader i mitt rum.


Får tooooook>

Har blivit antagen till en kurs som jag vill läsa, och jag måste skicka in att jag vill gå kursen och skriva ut ett antagningsbesked men hittar inte dedär jävla antagningsbeskedet som jag ska skriva ut och sidan hänger sig och sen vill den att ja ska skriva in någon jävla Pin kod som jag inte ens har!?? Va är detta för bullshit... Nu är jag på så sjukt dåligt humör, bläääää.. Hatar när datorer och skit hänger sig och är helt dumma i huvudet, fy. Hejdå.

I am number 4>

Snart blir det filmmys med filmen I am number 4 :)


Vill ha!>

Såg denhär hunden på en annan blogg och den är ju så sjukt söt så att jag håller på att dö.. Måste köpa en sån liten pluttis, vill bara gosa med den forever! (A)


New dress>

Fick hem en klänning i förrgår från Nelly, ska nog användas nästa gång jag går ut!



lalalal>

Varit en duktig flicka och räknat matte i ungefär 2 timmar idag, ska snart åka hem och umgås med min familj, kommer att bli trevligt. Vet inte vad jag ska hitta på senare ikv, kanske utgång eller hemmakväll, vet inte vad jag är mest sugen på. Skulle gått ut igår och var supertaggad på det men sen blev det trassel så det blev inget vilket var väldigt synd :(

Har värsta träningsvärken också från min badmintonträning igår, var första gången jag tränade sen innan studenten typ, omg vad jobbigt det var! Så nu har man så ont i rumpan och i låren.. Imorgon är det träning igen det blir nog roligt det med! Nej nu ska jag packa ihop mina saker och sen åka hem. Kanske hörs senare


Hellu>

Nu har jag kommit hem från min kvällsmatte med min snygga Mary, what to do utan henne liksom.. Hon hjälper mig när jag bråkar med bråken i matten, bra de! ;p Sitter i sängen nu och läser bloggar och gör den vardagliga rundan på internet som är ganska ovärd men som är kul! Imorgon blir det att plugga matte till stor del av dagen sen blir det badmintonträning på kvällen, är fett taggad!! Vill röra på mig och slå till bollen håååårt, haha..

Men va iaf på Gränby idag och det var najs, köpte träningskläder, ett par leggings från H&M och handkräm från The body shop, Gardiner till vardagsrummet och en kaffemugg :) Men nu ska ja glo en serie innan jag ska sova.


Gränby>

Nu ska jag Robin och hans mamma snart åka till Gränby för att shoppa lite, det är ju Rea och massa nya affärer som har öppnats så det kan ju vara kul att kika in på!
Ha en bra dag!

blir galen>

Vill sova men min huvudvärk som verkligen inte vill försvinna gör mig GALEN!


så här får ni en bild där ja ser galen ut..

It's a hard work>

Nu har jag bestämt mig för att gå en kurs på universitetet med Tora, kommer nog bli roligt! Så nu har jag fullt upp med saker jag kommer att göra i veckorna, men de är bra att syssla med saker hela tiden för att rensa tankarna!




<3>

Idag packade jag upp en del av mina studentpresenter, och där låg min fina mugg. Som jag fick av min Therese, den kommer jag dricka mitt te ur varje morgon och då kommer jag alltid tänka på dig och att du alltid kommer att finnas för mig, Kramar till dig från mig <3


Så fin mugg med ett ennu finare budskap

Don't trust anyone, only yourself>


Är inte på blogghumör därför de är lite uppdatering.. Sorry mina söta läsare


Natti>

Haft en ganska så dålig dag, inte mått helt hundra. Men har man en vän som Therese som är guld så mår man genast så mycket bättre, är så tacksam som har dig ska du veta, alltid vi!

Natti allihopa


Fotografering i Rullsand>

Igår hade jag och Thomas Dahl bestämt en bikinifotografering i Rullsand, så jag Thomas och Robin åkte dit på eftermiddagen och fotograferade tills kl 9 ungefär! Är supernöjd med bilderna som ni kommer att få se om ett tag, vet inte exakt när. Håll utkik!

Här är iaf några bilder från igår!









Så där va några bilder : >


Pretty Little Liars>

Just so you know..



// A

Smart sagt>



What's with women continuously saying men are insensitive assholes????
If you don't like the way you're being treated, leave!

If you don't then it's your fault.In all fairness:Want equality?
Face it head on,100%! Not only when it's convenient for you.

You only get hurt as much as you allow it to happen.
That's all.

Vädret är inte på min sida>

Vaknade för ungefär en timme sedan för att jag inte kunde sova så bra, nu verkligen häller regnet ner ute och det ser inte alls trevligt ut att gå ut! Jag skulle fotograferats i eftermiddag/kväll med Thomas men nu blev det inställt pga vädret och de blir antagligen imorgon istället! Hoppas jag på :) Så nu idag blir det att åka och handla sen ska vi till lgh och lägga klart golvet i köket och fortsätta sätta väv i matsalen och sen i hallen! Lika bra att jobba på nu när det är så dåligt väder anyway liksom. Sen ikväll får vi främmande då kommer min gudmor Maria och hennes dotter Lillo på middag, myyysigt!

Nu blir det att kolla på ett avsnitt av game of thrones!


Fika med T>

Nu ska jag snart dra mig in till stan för att ta en fika med min bästis Therese, längesedan jag träffade henne så det ska bli supermysigt! :D


Hon är ju bara så söt också, ska krama sönder henne :)

Älska>

Är helt kär i serien pretty little liars som ja skrivit förut (jag vet) men den är ju bara så bra! Och nu har ja inga mera avsnitt att kolla på utan jag måste vänta en vecka eller så innan de kommer ett till avsnitt.. Att jag aldrig lär mig att kolla på ett avsnitt i veckan istället för att kolla slut på en serie på typ en vecka och sen vänta i ett halvår :( that sucks! Nu kollar jag istället lite på Game of thrones som min vän Therese har presenterat mig för, den är också jäkligt bra faktiskt! ;)

Men nu ska jag kanske göra ngt mera vettigt än att blogga och kolla på serier, eller vad tycker ni?
Ska nog plugga teori och sedan ikväll börjar min matte kvällskurs! Är lite nervös men det kommer nog gå bra. Och på tal om ingenting så har jag fått ett litet extrajobb, de är najs.


->

Karlsons klister, hjälper mot allt förutom brustna hjärtan. Lite kul skrivet tkr jag!


Girls night out>

Bilder från gårdagens utgång!

















Tack för en galen natt brudar!

<3>

Snart ska jag ta tåget in till stan för att möta upp min kära vän Lisa! Hon har varit borta i Texas i ett år så har inte tröffat henne på såååå länge! Längtar så sjukt mkt. Sen ska vi åka till min lägenhet och äta ngt, sedan kommer Tora, Julia och Mary, eventuellt några flera. Då blir det förfest! Sen bj all night long! Behöver jag säga mera eller förstår ni att det kommer att bli en awesome night!? :D


It still hurts..>


Underbar>

Var inne och kollade Tyras blogg och tycker denhär bilden från Thailand tror jag var så himla fin, vill bara åka tillbaka dit (vilket jag troligtvis gör i vinter) med min familj! Men någon gång vill jag åka dit med Robin. Älskar Thailand.


Duktiga>

Varit i lgh och målat kökstak idag, imorgon kommer våran nya spis och kylskåp och frys också i borstat stål så det matchar resten av köket. Tack snälla mamma och pappa! :D Vi är bra dukiga som jobbar nästan varje dag, men det är ju såklart roligt också. Idag var vi på Åhlens också och köpte en sängkappa och påslakan m.m. Så nu är sängen klar :D Nu är jag hemma för en gångs skull och ska snart måla naglarna och plocka lite i mitt rum.


Jag satte ihop en lampa som vi fått av Yvonne, den var lite jobbig att sätta ihop men nu sitter den på plats i sovrummet :D

Stan>

Snart ska jag och R åka in till stan och köpa lite saker, sen blir det pyssel i lgh som vanligt. Ska bli så kul att visa er hur det ser ut snart! Ni kommer få se sovrummet först tror jag :)


Slänger in en till bild

Fotosession - Frosty lips>

En till fotosession som jag fotade med Thomas Dahl med häftig sminkning. Vad tycker ni och vill ni se mera?


Huvudvärk :(>

Sitter och dricker te och värktabletter och kollar på serier, har sådan huvudvärk :(
Fan om jag håller på att bli sjuk nu.. Orkar inte


Fix>

Nu börjar det bli superfint i sovrummet i lägenheten, vill ligga där och sova nu (A) Idag åkte jag in till stan för att äta lunch med Rökel, vi satt på waynes och jag tog en god surdegstoast, mumma! Satt och hade girltalk och sen åkte jag till Lägenheten med Robin och sen kom min pappi och hjälpte till! :) Hann göra en hel del faktiskt.



<3

Gävle + Lgh + IKEA>

Igår var jag i Gävle med min familj hos våra kära vänner och hade en liten kräftskiva! Det var supermysigt. Sedan fyllde Rikard 18 år igår så ett STORT Grattis till dig vännen, nu är du typ vuxen, hehe.. Sen efter kräftmiddagen så gick jag och Adrian ner på stan i Gävle och gick till någon utekrog som hette Interpool, det var najs där. Knoppade väl vid halv 4 tiden och sen gick jag upp halv 9 imorse och åkte hem med familjen till Uppsala. Sen satte vi på släpkärran och la dit en säng och en massa andra saker som tillhör mig, så åkte vi till lgh och lämnade massa saker och sen åkte vi till min farmor och hälsade på, och där blev det nästan som värsta släktträffen för där va mina kusiner och min farbror och alla, så det var trevligt och farmor blev superglad! :)

Sen åkte jag och mamma till IKEA i typ två timmar och köpte lite nödvändigheter såsom en sänggavel till sovrummet som jag och Robin har satt ihop nu, det blir så fiiint! Ni får se när de blir klart!

Men nu ska jag gosa med min bf och kolla på en bra rulle, är så sjukt trött! Ha en bra kväll




Just nu trött och osminkad lilla jag :)

<3>

Jag skulle aldrig, då menar jag aldrig klara mig utan mina närmaste vänner. Jag menar, hur glad blir man inte så skala 1 till 10 när man går in på sin kompis blogg och läser detta?? Sååå glad! Det gjorde min dag ska du veta Evelina! <3


oh my>

Jag tycker synd om dessa tjejer alltså, tundrar om dem är nöjda med sitt yttre? Eller ser de ut såhär för att de finns många killar som tycker de är snyggt (hur dem nu kan tycka det är en gåta..) ibland undrar man ju.. Hatar kroppsidealen som är idag, kan man inte bara få vara naturligt vacker, och känna sig vackrast som man själv är?

Det tycker jag att alla ska försöka känna, att man duger exakt som man är!


Rensa>

Nu har jag kommit hem från Robin och sitter och kollar på serier och rensar mitt smink, shit va mycket pengar man lagt ner på allt alltså.. Sjukt :o

Ska väl snart plugga körkortsteori också, som är så "kuuuul" ush fyfan.. Sen är de en sak som jag tror inte någon förälder förstår, att tjata om en sak hela tiden gör bara att man blir ennu mera omotiverad till att göra en sak, punkt slut!

Vad tycker ni?>

Vad tycker ni om min header? :)


Lite söt bild sådär..

Beroende>



Är helt beroende av serien Pretty little liars, den är så sjukt spännande! Kan inte sluta kolla :( Har ni sätt den, eller har ni någon annan bra serie att rekommendera?

->

How can I trust what you say, where you are and where you go..
When I'm not there

Natti>

Nu är jag trött så det blir nog sängen för min del, imorgon ska jag och Robin åka till lägenheten som vanligt, mkt kvar att göra nu med ofc. Sedan blir det nog en tripp till IKEA! :)


One more

Något du inte visste om mig (kanske)>

Eftersom att det är så många bloggare som kör de just nu så ska jag väl inte vara sämre själv!



1. Jag förlovade mig när jag var 15 år gammal

2. Jag är livrädd för höjder, men åkte trots allt fritt fall 1 gång (aldrig mera!!)

3. Jag har tränat gymnastik sedan jag kan minnas och tränade på ganska hög nivå tills jag var 16 år, då jag slutade.
Nu tränar jag badminton 2 gånger i veckan i en grupp

4. Varje år när vi tar ut våran stora studsmatta har jag som tvångstanke att ALLTID börja med att göra en bakåtvolt

5. Nästa gång jag ska färga mitt hår vill jag bli rödhårig och sedan svarthårig

6. Jag har bara haft sex med en person

7. Har nu skaffat en 3a i Uppsala, men har inget jobb.. Lite spännande, kan gå hur som helst!

8. Jag skulle vilja jobba som modell på heltid

9. Såhär ser jag ut helt osminkad






Det var allt jag kunde komma på för nu.. Något mera ni vill veta om mig?




Mera, Red lips>



Vad tycks om denna då?

Haircut>

Snart ska jag åka in till stan och klippa mig, inte klippt mig sen i December om jag inte minns fel.. Så det är helt förstört och superslitet! Sen ska ja till lägenheten och då får jag finbesök av Louise och Linnea, blir nog fika och måla lite skulle jag tro! :)

Lägger upp flera bilder från Red lips ikväll, eftersom att så många ville se!

Lördagsbilder>

Var ute med Mary i lördags, najs kväll! Här kommer lite pics







Jarrrå

Fotosession - Red lips>

För ganska länge sedan fotograferade jag med Thomas Dahl tema Red Lips och Frost. Inte hunnit lägga upp bilderna men här får ni ett smakprov!



Vad tycker ni, vill ni se mera?

Blött>

Har precis åkt onepiece med moppen i spöregn, inte en bra kombo, är helt dyngsur nu :p men är glad ändå hehe



Dessie är copycat>



Jag tog min header innan hon tog detta kortet, okej? Bara så ni vet, hehehehe :p

Underbart väder>

Legat ute och solat och duschat ute, det var superskönt. Snart kommer Robin och då ska vi åka till lägenheten och så får vi finbesök av Ulrika och William :)



Såhär ser jag ut idag :)

Jag hoppas jag drömmer, att marken du går på går sönder>

En sak som jag har så svårt för, är oärliga människor. Om jag talar sanning vill jag gärna ha det samma tillbaka! Jag tycker man ska stå för saker, vad man vet, vad man sätt osv. Om man inte gör det, förtjänar man inte att veta sanningen själv, det är min åsikt. T.ex. om jag skulle se en av mina vänner (som har en partner) vara med någon annan, eller göra något som man vet skulle såra en annan, skulle jag försöka göra något, fråga, vad håller du på med, är det detta du vill verkligen? osv, för att få min vän att tänka efter. Det är iofs bara min åsikt, vet inte hur ni tänker?

Varför är det så svårt för folk att vara ärliga? Visst sanningen kanske svider mera en lögner, men oftast inte i längden. Det största sveket för mig är att ljuga. Ärlighet håller längst.


Köpa golv>

Nu är sovrummet färdigmålat och fondtapeten sitter på plats! Så idag ska jag och mamma åka och köpa golv, sen kanske de blir en tripp till Ikea och köpa en sänggavel, ska bli så kul att börja fixa fint där inne :D

@ Saluhallen>

Igår var en rolig kväll, dansa träffa folk och ha kul! Tack för den kvällen :)
<3

BJ>

Ikväll blir det Bj med min Mary, Taggarrråååå!!







Bye bitches!

Rakel 19 år!>

Idag fyllde min fina vän Rakel 19 år, det var ju ett måste att fira så det blev kalas hemma hos henne idag med massa mysiga brudar! Vi fick äran att äta glass i Rakels Glassbar, hihi :*

Massa Grattis gumman!!





Så fiiiiiin!!

Lilla räkan och stora kräftan...>

Traffade Rakel och Emelie idag, vi satt vid ån och pratade och sen käkade vi på Max, Hade så jävla roligt! Dom brudarna kan man inte låta bli att skratta när man är med, älskar er!


When I start drinking is when I stop thinking>

Idag blir det jobb i lgh (som alla andra dagar..) sen ska jag träffa min sköna böna Emelie, längtat efter den flickan!


Ny bild>

En ny headerbild, lite mera sommar liksom

Shhh..>

got a secret.
can you keep it?
swear this one you'll save.
better lock it in your pocket,
taking this one to the grave.
if i show you,

then i know you wont tell what i said.
because two can keep a secret if one of them is dead.


:(>



Hoppas hon kommer börja äta och blir frisk snart alltså, tycker synd om henne :(

Fyrishov>

Idag var jag och Robin "barnvakt" åt Emilia, så vi åkte till Fyrishov och badade. Det var ganska kul, dock roligare när man var mindre :p




RSS 2.0