Evelina>

Kan ju börja med att säga att gårdagens utgång var awesome! Så glad att jag följde med ut, tack för det Mary! Först drog vi till framfickan där vi fick sällskap med Carl Fredrik och Calle, satt och drack några drinkar och pratade, mycket trevligt :) sen kom Marys syster och hennes vänner och sällskapade oss, blev någon drink till sen vid ungefär halv 1 bestämde vi oss för att gå och shaka ass på Bj, det var fett kul att dansa! Tog taxi hem runt 02:50 och somnade hemma hos R sedan.

Idag var jag lite bakis och halvseg, men sen hörde Evelina av sig och frågade om vi skulle ses och jag bangade såklart inte på det trevlig förslaget, så vi bestämde att hon skulle komma och kika på min lägenhet och måla och snacka lite. Inte träffat henne på nästan ett halvår tror jag, så det var efterlängtat! :D Tack för det sötnos.



Bild på oss från förra sommaren :)

Anni och Mary>

Hade tänkt mig en lugn hemmakväll med en film och godis, Men sen kom dendär Mary.. Så nu ska vi gå ut och dricka några drinkar och sen kanske det blir Saluhallen! Får se hur kvällen blir, men bra kommer den allt att bli, känner det på mig! ;D





Kör på uppsatt hår idag, vilket aldrig händer.. men ja hann inte fixa till de så de får la gå ;)

Döda mina tankar>

Vet någon vad bästa sättet för att sluta tänka på saker som man inte vill tänka på är? Just nu sitter jag och läser en deckare, men inte ens det funkar.. Kanske borde kolla på någon serie ist. Vill bara döda mina tankar och tänka på något annat :)


Måla, måla>

kom precis tillbaka från lägenheten och har just målat hela sovrummet, ska målas en gång till imorgon. Det blir superfint :)


jag är så häftig i min målardräkt


Jag och Emilia :)



Solsidan/Saltsjöbaden>

I torsdags åkte jag till Saltis med pappa, vi skulle till våra nära vänner på besök. Vi åkte runt i en snabb båt och käkade på ett supermysigt ställe vid vattnet, solade och käkade oxfilé till middag nere på deras brygga vid vattnet :) Hade det supermysigt och vill gärna åka dit igen, alla är så trevliga där också! Åkte förbi massa lyxvillor också, värda flera miljoner, miljarder till och med.. Galet! Åkte bland annat förbi Markoio och hans hus, han hade satt upp fejkpalmer på deras privata lilla strand, vilken lirare :p Kom hem igår och var ganska trött efter att ha haft det superbra :)









Markos hus, man ser palmerna iaf, men det stora huset syntes inte så bra på denhär bilden :p

Kräftskiva>

Förra lördagen var jag på systrarna Hillerius kräftskiva, det var massa folk, skön musik och trevligt! Jag skulle såklart köpa kräftor lite sådär last minute så jag gick till Ica solen i storvreta, så hade dom såklart inga frysta kräftor utan dom hade bara färska, så jag fick betala 300 spänn för mina kräftor, så jävla dyrt... Men jag kunde ju inte gå på kräftskiva utan kräftor, så vad skulle ja göra liksom? Goda var dom iaf. Tack för den kvällen :)



Trött tjej>

Jobbat i lgh och satt upp väv i hela sovrummet nu, imorgon blir det att måla där också! Duktiga är vi. Bloggar mera imorgon, natti


Jobb jobb jobb>

Har varit i lägenheten och fixat igår, idag och imorgon ska det börjas ganska tidigt. Kommit en bra bit på vägen, börjar bli riktigt fint! Köket bara älskar jag, vill bo där just nu, i mitt kök. Kommer såklart visa bilder när det är helt klart, före och efter bilder kommer ni att få! Just wait and see



Slänger in en bild på mig och min lillasyster, saknar henne..

->

What are words if you really don't mean it when you say them


Hemma>

Kom hem från Uppsala i fredags, kändes skönt att vara hemma igen. Nu är jag hemma hos R och vi ska kolla på en Harry Potter film, har snöat in mig lite på de filmerna. Imorgon blir de nog att åka till lgh och slipa väggar, men de kommer bli fin fint! Ha en bra kväll :)

Imorgon, Uppsala>

Imorgon ses vi igen Uppsala


Why>

Varför, varför, varför, det är den frågan jag ställer till mig själv hela tiden.

Varför hände detta,
varför valde du detta,
varför gjorde du såhär mot mig

finns så många frågor,
inga bra svar..

vill att allt ska vara ogjort.





Jag tror mitt hjärta blöder.

Hemgång imorgon>

Idag har vi varit ute med båten hela dagen, superskönt! :) Nu ska vi snart packa för vi åker hem ganska tidigt imorgon..


Harry Potter>

Nyss var jag och Therese och såg sista Harry Potter filmen i Stenungsund. Den var asbra ju! Men jag kunde nästan inte hålla tillbaka tårarna när jag kom på att detta var den absolut sista Harry Potter filmen.. Åhh, man har ju vuxit upp med dom filmerna :(



<3

->



Take a look at my life all black..

I never ment to hurt you>



Nu blir det chips och Harry potter del 1!

Bästkusten 2011>

Solat med bästis hela dagen, sen blir det Harry Potter och antagligen Måndagsklubben ikv!




Dagens fråga..>

Vad föreställer bilden??



Rätt svar får se hela bilden osuddig..

Bästkusten med bästis>

Idag har min sötnos äntligen kommit till mitt sommarställe, 3e året hon är här och jag blir lika glad varje gång! Hon är min lilla skatt <3



När båda var brunetter, så hett

->



True Blood och choklad>

Min sysselsättning just nu


Bästkusten>

Kommit fram till mitt sommarställe nu och här regnar det och blåser det, så tänkte att jag kunde skriva något ändå. Eller iaf lägga upp några bilder från när jag var med min Tora igår, gud vad jag älskar den tjejen, finns inte ord, Du gör mig glad vännen!







Härliga sommar, härliga vännen, nya härliga minnen

Hejdå>

Det kommer aldrig komma upp bilder från Barcelona, jag tänker ta en bloggpaus på jag vet inte hur länge, men är nog ingen ide att gå in på min blogg på ett tag. Det är ju sommar och allt, dumt att sitta här liksom.

hejdå


Hemma från Barcelona!>

Nu har jag kommit hem från min lilla kärleksresa och har duschat precis, såhär brun är jag nu iaf, tycker jag jobbat på bra med brännan faktiskt! Lägger upp bilder från Barca ikväll eller imorgon, nu ska jag umgås med min familj <3

Kram!






Var bara tvungen, för det ser ganska roligt ut, ser ut som jag har vita trosor på mig, men det har jag inte ;p

RSS 2.0