Fixat naglara hos Linnea>

I söndags var jag och fixade fransk manikyr hos Linnea, det blev superfint och jag är så nöjd, Tack sötnos :*



Mina egna naglar är det såklart :)

Idag har jag>

Fixat flaket till studenten imorgon, jävlar alltså, imorgon smäller det!!!



Nu måste jag fortsätta fixa inför imorgon, mycket att göra!

Bästa utgången>

I torsdags efter fika med bästis i solen, och efter solariet med Emilia så åkte jag hem till Rakel. Vi fixade oss i typ 2 timmar, haha. Drack och dansade i hennes rum, jävlar vad kul vi hade alltså! Filmade massa också, men det är lite barnförbjudet så det kan inte visas på bloggen, tyvärr. Vi hade den vildaste cykelturen till bj, den videon kanske jag kan lägga upp ^^ Vi träffade hur mycket folk som helst som man kände på bj, dansade i flera timmar! Galen utgång, det var så roligt, tack för den kvällen Rakel! ;D Sen cyklade vi hem igen och kom i säng vid halv 4.



Min fina :*














Fixat mitt hår fint :)






En av mina badmintontränare :>













Sådärja, hela min kväll i bilder! ;D

Btw>

Kom på en till rolig nyhet,

jag och Robin ska bli sambos, hihi! Har tillgång till en 3a ungefär i gamla uppsala, nu. Haha, så vi ska dit och fixa sen får vi se när vi känner för att flytta in och hur länge vi ska stanna där! Så lycklig, tänk att jag ska få bo med min kille, som jag älskar <3 :*


SKRAPAN MAKT, KATTE SLAKT!>

Förlåt för dåligt bloggande åter igen, men min dator vill inte få blogg.se hemsida att fungera alls längre! Och jag har ju alla bilder som jag tagit och allt där.. Deras hemsida har inte funkat på min dator på typ 3 dagar :/ Undrar varför? Någon mera som har problem med hemsidan?

Iaf idag var det Katte-Skrapan kampen,

och VI VANN!! Hahah, så jävla skönt att man vann sista kampen man va med i innan man tar studenten, lycka!
Lägger upp bilder och videoklipp imorgon tror jag.

Puss!


Skön dag>

Ledig idag, har solat hela dagen och slappat. Snart ska jag in till stan och fika med Therese och sen ska jag sola med Emilia! Efter det bär det hem till Rökel på middag och förkrök och sen blir det Emelies studentskiva på bj! Awesome dag, ellerhur!? :D



Såhär ser jag ut idag, shorts och ett slappt linne med bikiniunderdel :)

Lyssnarängen med klassen>

Idag lämnade vi tillbaka alla böcker i skolan och sen åkte några i klassen till Lyssnarängen och grillade, det var trevligt :) Som vanligt!
















När vi skulle hem började det spöregna, haha kul bild :D

Glad liten Anna>

Igår när jag var i skolan fick jag ett sms av Robin där det stog - Ditt paket från **** finns nu hos Coop Konsum Storvreta, ange kod 8810 ta med dig leg, Mvh Posten :)

Jag blev superglad för jag trodde att ja visste vad det var för något! Och jag hade rätt, Jag hade fått digitalkameran som jag önskade mig av honom i studentpresent! Det är en samsung, med två skärmar. Åh älskar den! Blev så himla glad. Tack tack tack igen älskling, du är bäst!

Nu kommer jag bli en liten fotonörd (A) Nu har jag ju både en Canon systemkamera och en Samsung digitalkamera, me like!






Var ju tvungen att prova den på en gång :p


Ny kajal från Make Up store också

En måndag i Stockholm>

I söndags kväll spontanringde jag min bästis Therese och frågade om hon ville hänga med mig till Stockholm på måndagen, jag skulle köpa löshår och lite annat :) De ville hon, så vi åkte till Stockholm vid tvåtiden och det mesta vi gjorde i Stockholm var att prata (vilket vi gör bäst?) och äta, haha.. Hittade en ny superbra funktion på min mobiltelefon också, en karta som visade exakt var jag var någonstans, så jag sökte på Cubus, Waynes coffee och på kilimanjaro där jag köpte mitt hår.

Det roliga var dock att när vi stod vid en T korsning typ och ja inte hittade stället där jag skulle köpa håret så säger Therese att ja ska söka på telefonen, så gör jag det. Står typ i ca 5 minuter och försöker komma på rätt riktning, vi går ungefär 2 meter åt ett håll, och där står en stor skylt "kilimanjaro" haha.. Då började vi skratta, så nästa gång kanske man ska kolla upp och runt lite från telefonen så man inte står där som ett pucko :p







Therese hade dubbla glasögon, haha :D


Jag i Therese glasögon, och våran nya Pose! The Jack Sparrow pose ;)



Tack för en toppendag!

Robin 20 år, woho!>

Hej hej Bloggen!

Det blev visst et litet uppehåll, igår tänkte jag blogga men det var fel på Blogg.se hela kvällen så de gick inte att logga in eller ngt.. Så kan de gå! Nu är jag tillbaka, iaf för nu. Gjort mycket kul faktiskt!

Först tänkte jag skriva om min underbara Robin som blev 20 år igår, Grattis Grattis till min man! :D <3
Älskar dig mest av allt, det vet du. Han var dock i lumpen igår på sin födelsedag så vi firade den i lördags ist, mycket mat och mycket onyttigt blev det! Han fick ett par Ray Ban glasögon av mig, men de var för små, så det får vi fixa!




Han fick en ram och en bild på oss av deras vänner, hihi

Finaste tårtan fick han också!



Grattis igen, tänk att ja träffade dig när du var 15, och nu är du hela 20 år. Tiden går fort, och åren bara flyger iväg, men mina känslor för dig har inte försvunnit alls <3


Hejdå!>

Nu åker jag till Stockholm över dagen med min bästis Therese, ska bli så kul så! :D
Hejdå!




Har på mig ett nytt linne med snygg rygg från Barcelona :)

Tröttis>

Nu ska jag nog gå och lägga mig, är tröttis, natti


Ute och plockade blommor idag, luktar supergott!

Söker jobb>

Har suttit i någon timme nu och sökt massa jobb.. Får se hur detta går! Någon som jobbar och vet att nu behöver personal? Skriv då gärna till mig!

Ut i solen>

Kom precis hem från R och ska ut i solen ett tag, hej hej

Bästa bagarna>

Nu har jag och Robin bakat vaniljbullar i typ 3 timmar och snart är det dags för middag som består av kött, sötpotatis och beasås, vilken toppenkväll! :D


hihi

Desperate hosewives>

Ligger i soffan och glor på Desperate hosewives och ska göra en kopp te, det kallar jag torsdagslyx!



Har målat naglarna korallröda och har på mig en svart ring, de är en blomma :) Brukar aldrig ha ringar, men ibland känns det kul!

Skön dag>

Idag var min klass på studiebesök på Ambulansen i Uppsala, det var nice. Sen åkte jag, Mary, Louise och Marys syrra ner på stan för att käka cupidosallad, var asgott! Sen gick jag och köpte present till Robin som fyller 20 år snart, det sved i plånboken alltså! haha.. Sen hittade jag ett par nya solbrillor till mig själv på Bik Bok, superbekväma och ser precis ut som mina gamla som jag råkade ta sönder, det gillas!


Några från min skola var med i tidningen imorse såg ja också, Kadir (längst ner till vänster) går i min klass :)


Robins present :)

Glasögonen

gladis

Bye>

Nu drar jag på studiebesök på ambulansen, hej hej!



Kör på rosa linne och hög kjol idag

Sovit dåligt>

Igår hade jag så svårt att somna, satt och glodde på tv till halv 1 ungefär, sen sms ade jag R, som är på partykryssning, inget svar.. Sen vaknade jag flera gången under hela natten och kollade om han hade svarat, det hade han inte, ringde till honom nyss och fick inte ngt svar då heller, Så IG att inte svara tycker jag. Som han brukar säga, så jävla IG, haha så fult uttryck..

Nu ska jag försöka äta frukost och sen ska jag fixa saker inför studenten, inte långt kvar nu.


Bullbakning!>

Fick ett litet typiskt Anna ryck och började baka bullar sådär kl halv 9 på kvällen och blev precis klar! Nu ska vi se vad jag ska göra, kanske kolla på serier eller ngt? Skulle vara trevligt. Ha en bra kväll!


Barbie and Ken>

Igår var jag på Toras och Rakels studentskiva på Bj, jag och Robin hade klätt ut oss till Barbie och Ken, sminkade Robin och han hade på sig snygga kläder och fluga, själv hade jag en rosa tyllkjol och en rosa korsett samt en liten krona! Det var en rolig kväll med en del dans, det gillas!













I love you Ken, haha

->

När du går och stänger dörren, när du försvinner och jag inte ser dig längre, när jag inte hör dig, du går och lämnar en öronbedövande tystnad efter dig, ett tommrumm som bara du kan fylla, kanske är beroende av någon, eller bara rädd att vara själv, helt själv, när du går, blir jag kvar, ensam som en liten ynklig sak, sittandes själv, helt ensam, i väntar på att få dig tillbaka.


Hos R>

Nu har Robin kommit hem från lumpen precis, ska umgås med honom. Så lär inte bli så mycket bloggande nu, ha det!


Ny>

Mamma kom hem nyss från Barcelona och jag fick en söt liten byxdress, tackar :)




En helt osminkad Anna fick ni se också, inte varje dag!

I couldn't help of wonder>

in a relationship, shouldn't things be the same, shouldn't it be the same rules? For the two of us?
Am I thingt or am I right.



Hoho>

Grillningen hos Lisa igår var supermysigt, tack för den kvällen! Kom hem vid halv 12 ungefär och då satt lillasyrran och hennes kille bänkade framför melodifestivalen, och Eric låg 1a ganska länge! Tycker det var jäkligt starkt att han kom 3a, brukar ju inte gå så bra för Sverige! Bra jobbat Saade ;) Nu sitter jag själv hemma och lyssnar på "sommaren i city" fått den på hjärnan och blir fett glad av den, vet inte varför. But I still like it. Annars då, ja idag ska jag inte göra något särskit, blir nog att plugga och sådant tråkigt. Allt känns verkligen tråkigt idag, vädret är tråkigt också! Ush.. Skönt att jag är ledig imorgon dock, ska bli skönt.


I like red lips

Tonight i'm fucking you>

Snart drar jag till Lisa på lite grillning, Naaajss!





Bye bitches...

Gårdagen>

Igår var festkomiteen hemma hos mig, Alltså jag, Rökel, Erik och Hector! Vi åke hem till mig efter badmintonträningen och lagade tacos, var mest jag och Rakel som lagade maten och killarna busade med spotify och satte på en låt som heter Kycklingteckno :P haha störd låt! Efter det planerade vi en 5 kamp för vårat badmintonlag som avslutning och på det blir det brännboll, bra skit. Sen på kvällen gick vi upp på logen och spelade Mixed dubbel i badminton med hög partymusik också, blev rundpingis också, och jag vann mot Erik! Yeeeaaah! Var en skön kväll, tack för den!








Yeah>

Är inne i en dålig period nu, så lika bra att jag är tyst ett tag innan jag skriver massa skit som jag kanske ångrar.

Fuck this shit>

Man måste prioritera saker i livet, vissa är rätt, vissa är fel.
Så är det bara

Studentskivan 9/5!>

Igår var min studentskiva och det var verkligen toppen! Började med förkrök med folk i klassen i stadsparken och sen blev det bj! Det blev middag och dans med mina bästa vänner, en oförglömlig kväll!

Kvällens bästa händelse var att Robin kom och överasskade mig stort! Hade pratat med honom i telefonen kl 10 och då skulle han sova (sa han) Men då satt han på tåget till Uppsala, han hade sagt till 100% att han inte fick lämna vakten, men sen ser jag en kille i grönkläder gå runt inne på bj och leta efter någon, och det var Robin, shit inte blivit så glad på länge! Började nästan gråta när jag kramade honom, tack du är verkligen världens bästa som gör sådana saker för mig! Robin skulle ta bussen hem kl 3 på natten och skulle gå på sitt pass kl 6 på morgonen, stackarn.. Jag tog taxi hem kl 3 och somnade vid typ 6.

Tack för en superkväll alla som var med! :D


Avatar (jag, om ni inte ser. haha!) och Belle

Cowboy och Avatar

Avatar och Therese

Jag och min grönkille, bästa

Klassen


Jag och Kadir

Kattig och jag

Rafif min bästa lärare Susanne och jag, haha skön bild asså

Rumpnissen, haha!

Avatar och Suit up Otto!





Jag blev Klassens Sexnarkoman, hahahaa! :D
Blev inte förvånad, om man säger så..

NU TAGGAR VI!>

O3b, ikväll kör alla All in! :D


Underbart>

Fick ett sms av Robin för ett tag sen där han skrev 5 år och 3 månader, så idag har vi 5 år och 3 månader och jag är galen i han fortfarande, undebar känsla! :* Nu blir det sängen, och imorgon är det min

STUDENTSKIVA!!

Flowers>

Me like, vill ni se alla bilder i denna sessionen?


Grattis Mammi <3>

Idag fyller min underbara mamma år, vi firade henne igårkväll och det var supermysigt! Så Grattis till min Mamma :*
Idag har jag legat i solen hela dagen och pluggat och bara slappat. Snart får jag finbesök och Louise och Linnea, lovin it!


Mammas present, häftiga glas från Kosta Boda


Kör på en slapp långklänning idag

Natti>

Nu ska jag sova, kyssar till min baby


Från förra midsommar, mysigt var det!


Vet att ja tjatar mkt om Robin... Men jag saknar honom, och har ändå inget bättre för mig!

skön låt asså>

Kan inte sluta lyssna på denna, fett skön





Iphone>

Mamma har köpt en Iphone 4, tur att inte jag har en sån då skulle jag ta kort hela tiden :p sen är den ju så smart så man ser sig själv när man tar kort, hihi


Köpt en fin sko>

Idag bestämde jag mig för att köpa denna sko, ville ha den i röd men den finns verkligen ingenstans! Men den marinblåa var också fin, så det fick bli den :)


Skönt att ha solen tillbaka>

Idag började jag dagen med att sola en timme, behövligt! Sen åkte jag med mamma och våra vänner från Gbg till Himla, och där fanns det ju himla mycket fina saker ;> Köpte nya handdukar till badrummet, pajformar och massa annat fint! Längtar efter ett eget kök när det finns så fina saker hehe.. Sen åkte jag och mamma till Gränby och där hittade jag äntligen en vit fin kavaj till studenten! Happyface! Therese var också med på Gränby och hittade själv lite fina fynd, efter en liten stund shopping satte vi och och käkade lunch på barista, mums! 

Nu är jag hemma och ska fä gäster ikväll, mysigt!






Mums!

<3>

Om 10 dagar är han min igen, längtar så efter dig, blir snart galen! Tänk att det inte är länge kvar nu, 17 juni kommer vara den bästa dagen på riktigt länge. Du är min kärlek, för mig är du kärlek


som du sa, 5 underbara år tillsammans, och gärna 5(0)? år till! <3

Hej hej :)>




Köpte ett rosa slappt linne, gillar ryggen

Dagens klädsel

Dagens lunch

Mamma fikade på stort :p

 

Var i skolan idag, sen åkte jag ner på stan och chillade, kollade i affärer :) Sen gick jag till The Studio och hälsade på min Therese och där hittade jag också Gustaf, var där i ca 2 timmar och tog det lungt :) Supermysigt verkligen!
Nu har vi främmande från Göteborg och har precis ätit middag, Lovin it


Haft en jobbig dag>

orkar inte ens blogga om det


Bra dag>

Blev en helt ok dag, med en jobbig nyhet.. Kan inte göra annat än hoppas, för en gångs skull är jag helt maktlös. Det bästa på dagen var att träffa Emelie, Rökel och Therese, tack för att ni finns :*


Har min bf som bakrundsbild, blir lika glad varje gång jag låser upp den och ser han, haha :)


annars sitter jag och läser om döda

Hejdå>

Nu åker jag snart in till stan, ha en bra dag :)



Jag kommer>


Valborg!>

Bildbomb!

















Tack för en underbar valborg!

Finaste killen>

Älskar dig så mycket!


Ledig imorgon>

Idag ska vi till patologen runt halv 1 och kolla runt, det ska bli kul! Idag var jag fett trött på morgonen men nu känns det bättre. Ikväll ska jag hem och plugga till prov på torsdag, hoppas att jag är mera motiverad att plugga idag än igår. Nu är min älskling i Skåne i en vecka, hoppas han har det bra där. Imorgon är jag ledig och då blir det mera plugg och en skön sovmorgon :) Sen ska jag träffa Emelie och Rakel på stan och ta en fika, sen ska ja lira badminton!


Hiss!>

Måste bara hissa min bh från victorias secrets för den var superbra, den är inte speciellt snygg men den passar bra till min studentklännig :)


Pluggis 8-)>

Nu blir de plugga!



Såhär gick jag klädd idag, vilket visade sig vara för kallt! Sommaren kom tillbaka, please? (A)

Blööö>

Är inte taggad på naturkunskap, nu har jag iaf gjort halva.. Kom igen nu Anni


Ny bloggdesign>

Idag har Robin fixat en ny bloggdesign till mig, är supernöjd! Lite ändringar kvar, får se när det blir fixat. Nu sitter jag i mitt rum och kollar på Tarzan, gillar disney hihi. Haft en superbra helg med vänner och min älskling, Nu har han åkt iväg i 2 veckor igen, längtar redan till han kommer hem igen! Min nusse. Imorgon är det skola igen och det känns helt ok, ikväll blir det massa plugg för har saker att göra i veckan.

Vad tycker ni om den nya headern då?

Anna: "Är det där Afghanistan? Då är det lungt, du kan åka dit.. inte annars!">


Valborg!>

Hade en superbra valborg!

(bilder kommer..)

RSS 2.0