Toppenfredag>

Nu har äntligen R kommit hem, eller ja det var för några timmar sedan iofs. Snart ska vi äta middag och sen ska jag bege mig in till stan för att träna badminton! Jag och Hector ska börja träna lite tidigare idag för att vi är så bäst, hehe.. Sen efter de ska ja snygga till mig och gå på teater med min fina familj :) Sen efter det ska jag till R igen så ska vi ta tåget till Vattholma för vi ska fira min vän Lisa som fyllde 19 år för någon dag sedan. Så vi ska hem till henne på lite fest. Toppenfredag helt enkelt! :)


->



Nu höst och snart vinter, inte sådär supertaggad på kyla

Kapten röd>

Du är inte trasig, du behöver inte fixas
Låt dom inte lura dig att tro din klocka tickar
Nej dom vill få ditt självförtroende att svikta
Så du ska ge dom pengar för att klippa och klistra
Vägen till lycka kommer aldrig vara sicksack
Man hittar mera fel och börjar sjunka som en kvicksand
Så när dom säger vi ska titta
och härma våra förebilder svarar jag dom vilka
Jag ser inga på TV och jag ser inga i riksdan'
Dom säljer livet så det är inte dit vi siktar
Så vi slutar aldrig bränna upp deras artiklar
Med människan ska man aldrig mixtra

Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
När priset går upp kommer själen gå ner
Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
Du kan sluta o leta det finns inga fel

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda
Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar
Ingen kan fly när idealen bara ekar
Kraven finns där vart man än vänder
Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender
Som inte passar människan så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad det är som händer
När vissa väljer svälten

Men du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
När priset går upp kommer själen gå ner
Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
Du kan sluta o leta det finns inga fel

Vad snackar dom om, vad snackar dom om?

Tröttis>

Tja, vaknade nu, igen. Åkte med pappa kl 7 imorse och blev lämnad hos R och sen somnade jag igen och vaknade nu. Nu ska jag hoppa in i duschen för att vakna upp lite.


Ny skjorta>

Blev ganska stressigt idag på stan. Räknade matte från 4-5, men de drog över till halv 6 och jag hade min andra mattelektion kl 6. Jag skulle då hinna äta, köpa en skjorta och köpa present till Lisa. Jag fick springa men jag hann i tid till matten som tur var! Nu är jag hemma och min snälla pappa kom och hämtade mig efter matten :) Vi sitter och kollar på tv och pratar om klotter. Snart ska jag nog ta en kvällsmacka :)



Gillade de svarta detaljerna i skjortan, lite roligare tyckte jag.

Dagens>

Idag ser jag ut såhär, håret uppsatt med en Donut från Style by Tyra (älskar den) sen en liten rosett, lackleggings från H&M, skjorta från H&M tror jag och sen skor från Vagabond. Sen har ja ett nytt nagellack från MUS, kan visa sen.




Walk>

Idag ska jag gå till tåget igen, det ska nog bli min nya grej att gå. Man mår väldigt bra av det märkte jag igår, man får ut så mycket av det, gå ganska fort, lyssna på bra musik och skingra tankarna. Idag är det också mycket finare väder och det är sol, så det gör ju det hela mycket mysigare. Sen ska jag nog köpa en vit transparent skjorta när ja kommer in till stan, velat ha det länge men inte köpt. Men nu orkar ja inte vänta längre helt enkelt. Så om ja hittar någon bra så köper jag den! Punkt slut.

Sen måste jag bara säga att jag tycker det är så roligt att de är fler och fler som tittar in i min blogg, det är jag tacksam för :) Sen tänkte ja fråga om de är ngt mera ni vill att ja ska blogga om?



Morning>

God morgon, eller ja så god är den iofs inte. Har inte sovit ett dugg inatt och det börjar ta på mig för det har blivit en dålig vana. Drömmer bara massa dumma mardrömmar och vaknar, ligger och tänker, kollar telefonen, spelade wordfued typ. Nu sitter jag och äter frukost och kollar lite på Top model. Idag blir det matte två gånger och det känns lite jobbigt eftersom jag är så trött. Vill bara ha fredag, av många anledningar.


älska att dricka te på hösten

Hemma>

Nu har ja kommit hem från kursen för ett tag sedan, nu sitter ja och kollar på aktuellt med pappa och elin, kollar lite bloggar bland annat. Men nu har en sak att erkänna, jag har börjat spela detdär spelet Wordfued nu, haha.. Det är ganska roligt ju, att man kan tävla mot vem man vill och att man kan chatta :p Så nu är ja väl beroende av det också! Suck..


Powerwalk>

Om någon timme ska jag dra mig in till stan, fast jag måste gå till tåget idag. Har inte gjort det på hur länge som helst! Så jag kommer inte ens ihåg hur lång tid det tar att gå, kanske 1 timme? Ska iaf ha på mig mina Reebook easytone skor, så man får fint ass ;) Sen ska jag göra några ärenden, byta ett par jeans, gå till tandläkaren, köpa lite saker för presentkort och sen ska jag på kurs.


Lägenheten bilder del 2.>

Ni har fått se hur sovrummet blev, nu ska ni få se köket. Vilket ni säkert redan fått se lite av! Men nu ska ni få se lite bättre bilder. Här nedan är en bild på hur köket såg ut innan, inte så fint. Gammalt vitt tråkigt kakel, spis och kylskåp inte så bra, vita luckor och plastgolv. Så fick ni se lite av Tora också :)


li

Såhär ser det ut nu!






Vad tycker ni? :)

Det är nya luckor, listerna är målade, elementet målat, taket målat, ny fläkt, ny spis, nytt kylskåp, nytt parkettgolv, nytt kakel i min favoritfärg. Jaa, jag trivs iaf! hehe



Home from work>

Kom precis hem från jobbet och var så sjukt trött och otaggad på att jobba, men det gick helt ok! Fick 3 bokningar idag iaf, så jag klagar väl inte. Sen köpte jag sushi påväg hem som ja käkade när ja väntade på tåget, det var gott! Blev en sen middag ^^

Nu ska jag fortsätta kolla på gossip girl och göra en kopp te och mysa i min onepiece. Perfekta tisdagskvällen helt enkelt. Håller ni inte med?




Lite gamla bilder sådär ^^
Anni and Mary

Så många frågor inga svar, inga svar>

Nu har ja också fastnat för Kapten Röd , låten 1 miljon nollor (ditt fel Therese, haha..) Annars så har ja precis målat halva hallen och håller på att fixa lite i badrummet. Känner mig dock ganska uttråkad och deppri, gillas inte alls. Can someone make me happy? Skulle vara najs. Vill hitta på ngt kul, eller galet, vet inte vad. Hatar att bara vara hemma själv nuförtiden, men man får väl vänja sig verkar de som. Vill inte jobba ikväll alls, opepp.

Gud va ja vill mkt, fast jag vet inte vad, och sen är de saker som ja vet va ja vill, som inte går..


Myskväll med bästis>

Igår efter matten med Mary så gick jag in till centrum och handlade lite på Åhlens och sen träffade jag upp Therese, vi köpte middag på Subway och åkte sedan hem till min lägenhet, åt och pratade. Behövligt :) Sedan bakade vi kladdkaka och kollade på Vampire diaries, asbra!! Sen låg vi och snackade fram till kl 2, mysig kväll som måste göras om snarast! <3

Nu sitter jag och lyssnar på musik vid köksbordet, bloggar och ska snart diska lite. Sen ska jag fortsätta måla så de blir klart någon gång!






Godmorgon bloggen>

Vaknade kl 12, och låg i sängen till kl 1 och pratade i telefon med Robin. Han kommer äntligen hem på fredag, för gott, det gillas. Nu sitter jag vid datorn och fixar lite saker, bland annat håller jag på att backa alla mina filer på ett stort Usb. Min dator knorrar lite och är konstig ibland så är rädd för att den ska dö :p Så sitter jag och kollar på Married to rock, ganska roligt program ^^


sängen>

nu ligger jag i sängen och finular lite. Imorgon är det måndag igen och de känns helt ok, mycket att göra varje kväll som vanligt. Nu ska jag nog kolla på serier och sen sova läääänge, hoppas jag. För hela jag är helt slut. Godnatt!


gammal bild när jag provade poledance, riktigt roligt måste jag säga :p

Mitt hår>

För ni som inte förstått de så har ja alltså inte blivit svarthårig, ja har bara färgat mitt bruna svarthår svart så man kan ha svarta slingor, ville ha en liten förändring :)


Syntes dock ganska dåligt eftersom jag hade svart på mig, men ändå ^^

Emelie 19 år>

Hela firandet började hemma hos mig, Rakel, Louise Emelie och jag lagade mat tsm och fixade oss, bakade kladdkaka och annanaspaj också. Sen gick vi på förfest och träffade Emelies andra vänner, vi käkade paj och sen drog vi till bj. Dansade lite och sen hemgång. Hade en bra kväll, till att börja med! Tack för den kvällen ni fina som jag gillar mest.
















Emelie 19 år!!>

Idag fyller min fina tös Emelie 19 år, så vill bara säga Grattis och att jag älskar dig och önskar dig all lycka. Vi ses idag, Puss och kramar till dig!



Asbra>

Var på bio med mamma och lillasyrran nyss och såg som sagt Friends with benefits, och den var asbra! Skrattade mkt! Alla borde lätt se den. :>



hehe



Sneakpeak på mitt svarta hår också, hiss?

Bra fredag>

Snart ska jag åka på träning med sköna människor, sedan ska jag gå på bio med min lillasyster och se Friends with benefits. Kommer bli superkul! :)


Nu kör vi>


Friday>

Nu är det fredag igen, och jag sitter och kollar på tv. Har också räknat matte och hängt tvätt, så lite bra har jag hunnit göra idag iaf. Om några timmar ska jag åka och träna badminton, sen egyer dey ska jag åka hem och vara med min familj, kanske kolla på någon bra film. Annars så längtar jag tills jag ska flytta in på riktigt lägenheten, blir väl om ca 2 veckor och jag är så taggad på att ta dit alla mina saker och att jag kommer få typ 3 garderober ist för min lilla fjuttiga, me like.


Gammal goding på mig och Tora, hahahah

Mina nya>

Nu har jag fått hem ett par nya skor, ett par 15cm klackar. Dom är sådär lite fulsnygga, men bekväma är dom! Så det är ett plus.


Kamske får se en bättre bild sen,

Magkänsla och drömmar>

En sak som jag trodde bara var ett "talesätt" eller typ ett ordspråk förut var att man ska lita på sin magkänsla, och på sina drömmar. Vilket kanske låter helt skumt, antagligen.. Men om man känner på sig något, att något är fel, i hela kroppen, så är det nog oftast så också. Eller om man drömmer samma sak flera nätter, jag vet inte hur många gånger jag drömt en sak, så visade det sig att det var så.

Förut ställde jag mig frågan, varför känner jag såhär, varför i hela friden drömmer jag sådär? Jo, för att det var till 100% sant. Så nu tänker jag verkligen börja lyssna på min magkänsla, och börja tolka mina drömmar. För det kan vara en hjälpande hand för en själv om man grubblar över något och om man vill få reda på sanningen.


Första inlägget från lägenheten>

Woho, nu finns det trådlöst internet i våran lägenhet, nu kan man ju faktiskt flytta in här ;)
(Robin gjorde Annasmilet, classic!)

Fix>

Snart åker vi till lgh igen och ska fortsätta med det sista rummet i lägenheten, kanske blir en tripp till Ikea för att köpa en spegel också, me like! :) Sen ikväll blir det jobb också, som jag är lite mindre taggad på, men men de måste göras det med! Ha en bra dag så hörs vi imorgon


Silver nails>

Hemma från matten nu och är helt hyper, druckit två koppar kaffe och jag brukar aldrig dricka det så jag typ skakar :p Ville bara visa att jag målat mina naglar snyggt i silver :) Godnatt


(dålig bild hehe)

Have to say>

Jag älskar min pojkvän, han älskar mig. Vi har älskat varandra i mera än 5 år. 5 år som betyder väldigt mycket för mig, som ligger mig nära hjärtat. Jag hoppas att det kan och kommer bli flera år, för det är vad jag vill just nu.

Anna hjärta Robin,
känns lite roligt att man skrivit så sedan man var 15 år och gick i 7an, då var man liiiten.



->

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.

Love me, or hate me>

Show me a way, show me a reason, show me some kind of direction. Because I'm trapped in my own thoughts and in my own mind, And I can't get out..  Show me a wat, show me that you love me, only me.


Vill tillbaka>

Just nu sitter jag och fryser och längtar tillbaka till mitt varma Thailand. Det var en sådan häftig upplevelse att vara där tycker jag, så varmt och underbart. Älskar att resa med min familj, dom ligger mig närmast om hjärtat och att få uppleva saker med dem är guld.




Tjejmys>





Tack för en rolig kväll Tora, Therese, Louise och Linnea, jag hade supermysigt, som jag alltid har med er :)

Fotosession nr. 2>

Här kommer de andra bilderna från min fotosession. Känns roligt att man låg 1.a och 2.a på Mb i en vecka :)








Sådärja! Hoppas ni gillar

Vaknade precis>

Nu sitter jag och kollar på tv och är väldigt trött, även fast jag gick upp för typ tio minuter sedan och har sovit i 11 timmar.. Konstigt, man kanske kan bli trött av att sova för mycket? :o Idag kommer det bli en typiskt vanlig "tråk söndag", me no likey. Ska plugga teori och lite matte tror jag också, sen blir det nog träning.

Om jag orkar eftersom jag har jävla nageltrång :( Har allmänt lite otur just nu, är det inte det ena är det det andra. Men måste iaf köpa ett gymkort, börjar känna sig lite "ofit" för jag varit sjuk så länge.

Sen vill jag också så gärna visa er bilder på köket och vardagsrummet, men vill nog fixa lite mera möbler i vardagsrummet först innan jag visar er! Åh längtar tills allt är klart. Börjar verkligen gilla detdär med att laga mat i sitt eget kök och diska lite och sådant. Kommer lätt bli som Bree van de Kamp.



Liten Anna :) hehe


Så jävla trött>

Jobbat hela dagen i lägenheten med mamma, Yvonne och pappa. Det har blivit superfint i vardagsrummet som nu är klart! Så jävla skönt. Nu sitter jag och målar naglarna i silver och kollar på en komedifilm på tv, känner mig rättså "blue" ikväll. Men igår hade jag en supermysig middag med mina fina vänner, kunde inte blivit bättre. Älskar er

Nu drar jag>

In till stan för att ha en toppenkväll med några som jag älskar!


L o v e hurts>

Varför ska kärlek vara A pain in the ass? Ursäka språket.. Men varför kan man inte bara få vara lycklig? Inte bara i en minut utan mycket längre. Just nu är jag nere på botten, eller det har jag varit ett tag, och det verkar som att det är omöjligt att ta sig upp på den pedistal jag var när jag var som lyckligast. Kan man komma dit igen, och kommer jag komma dit igen? Jag vet inte.

Det enda jag vill är att vara lycklig, vara Glada Anna. Som inte är en jävla egoist som har snöat in sig i en jävla liten bubbla där allt bara handlar om MIG, Mig mig.. Jag vill vara den som tänker mera på andra än mig själv, som jag Brukar vara bra på, jag brukar tänka på andra före mig själv. Just nu är jag ett blindo som inte ser när mina närmsta mår dåligt, vet ni varför? Jo för jag är så självupptagen i min egen dramaserie.

Nej nu ska jag försöka SÄGA upp mig ifrån att vara nere på botten, och FÖRSÖKA jobba mig upp till min pedistal, och hoppas att jag kommer dit och kan se ner på andra och försöka få dem upp till där jag står också, vara lyckliga ihop.


B o r i n g>

Sitter just nu helt ensam hemma och har ganska tråkigt, kollar lite på Top model på tv och läser bloggar. Funderar på om jag ska åka in till stan lite tidigare och kanske måla köksstolar och lite sådant i lägenheten, men får se om jag orkar ^^

Funderar på om jag ska ladda upp den andra delen av min bikini fotosession, om ni vill?


Skönt att vakna upp med sol>

Vaknade nyss efter att inte ha sovit så bra, sover typ inte bra hemma längre :o Snart ska jag äta frukost och kolla på våra bästa år, sen ska jag packa träningsväskan och ta cykeln till stationen och sen ta med den på tåget för att jag tänkte cykla till träningen idag, kan vara skönt att ha en cykel i stan så man kan cykla från lägenheten till ställen istället för att ta bussen hela tiden.

Sen blir det badmintonträning och efter det en snabbdusch och cykla och handla mat för sen kommer Therese, Tora, Louise och Linnea hem till mig på en liten middag :) Mysigt! Sen ska jag sova i lägenheten. Sen imorgon blir det nog att tapetsera fondvägg!





<3

Puss>

Nu blir det sängen för min del, ska nog läsa lite också!
pussgodnatt på er mina fina läsare




I don't know who you think you are, but before the night is through.. I want to do real bad things with you>


Shoppingsug>

Sitter just nu och kollar på skor på Nelly, hittade ett par som jag gillade. Höstskor är inte helt fel att shoppa, köpte ju faktiskt inga förra året så kanske kan passa på iår?

Annars så händer inte så mkt idag, ikväll är det matte som gäller och sen ska jag åka hem till min lilla familj och umgås.

Sen i helgen ska jag nog åka till lgh och tapetsera fondvägg i vardagsrummet, fick hem den igår och den är underbar! Älskar den, vill få upp den på väggen på en gång. (har blivit ett inredningsfreak..) :)

Lägenheten, sovrum>

Idag blev vårat sovrum ÄNTLIGEN klart! (bara foton i ramarna som saknar i princip) Nu ska ni få se Före och Efter bilder på sovrummet, som ni har längtat ellerhur? hehe..


Men detta är iaf FÖRE!



(sorry för suddig bild!)




och nu kommer EFTER!









Nå, vad tycker ni? Blev det bättre eller? ;D

Godnatt>



kom ganska precis hem från jobbet, som gick superbra ikväll! skönt det iaf, nu är jag väldigt trött och ska sova, natti

Fuck kvadratrötter..>

Suck, dom bråkar med mitt liv just nu och vill inte alls som jag vill.


Saluhallen med tjejerna>

Bildbomb!























Fotosession - Bikini>

Det var ganska många som ville se bilder från min senaste fotosession, så tänkte lägga upp några nu! Enjoy






Vad tycker ni? :)

Finns flera bilder men väntar lite med dem, bara för att retas ^^

Natt @ Saluhallen>

Nu är jag färdigfixad och ska snart dra in till stan för ikväll blir det Saluhallen med mina sexiga brudar! Tagga nu rå, kulturnatten och allt!

Hinner inte slänga upp en bild på hur ja ser ut nu, men nu kan få en video från igår då jag och Robin var och såg Veronica Maggio på Katalin. Det var så jävla bra!! Älska. Kommer såklart lägga upp lite bilder och flera videor sedan. Ha en toppenkväll!


Fotosession - Bikini>

Är det något ni skulle vilja se? :)

Om jag får några kommentarer på att ni vill så kanske den kommer upp redan imorgon, hehe

Sick of this>

I wonder if this is right, I don't know anything right now, I'm just sick of this


Home sweet home..>

Haft en lång dag med massa matte, min förkylning vill typ inte ge sig och jag är trött. Så godnatt




Gillar nog min egen ögonfärg mera btw.

Hemma spa>

Nu ska jag gå och pyssla om mig själv lite, noppa ögonbrynen och ha inpackning i håret, fixa naglarna och ta ett bad. Behövs verkligen efter snart en veckas förkylning!



En bild på mig från ett spa i Uppsala som heter http://www.uppsalalillaspa.se/


Finns några flera bilder på mig på deras hemsida, när ja blir masserad osv. Ni borde garanterat gå dit och ta massage, Klara som jobbar där är super!

Natti>

Ska nog gå och sova nu, är fortfarande sjuk och hade ingen röst imorse alls! Jobbigt dedär.. Var på en supertrevlig kräftskiva igår som jag kan blogga om och lägga upp bilder imorgon. Godnatt på er


Skulle va gott med kexchoklad..

Kräftskiva>

I lördags var jag på den årliga kräftskivan i Östhammar med min familj och mina barndomsvänner, Det blev en hel del tävlningar, volleyboll på land och i poolen, de vuxna kastade warpa och vi åt mest massa gott hela dagen och satt och pratade, på kvällen blev det kräftor och snaps och snapsvisor! Älskar kräftskiva med sina nära och kära :) På kvällen gjorde vi ungdomar charader och det blev mycket skratt kan jag säga! Tack för en supertrevlig kväll :*






















:)

sjuuuuuuk...>

inte sovit ett dugg inatt, legat med feber, halsont och hosta.. Inte ens kommit upp ur sängen än, mår verkligen piss! nu ligger jag och kollar på serier och äter lite choklad, men har så ont i huvudet att jag knappt orkar det.


sjuk liten Anna..

RSS 2.0