Nya förlovningsringar ❤>

Nu har vi fått våra nya förlovningsringar, i silver istället för guld, de är tjockare och lite kantigare! Använder nästan aldrig guldsmycken och tycker silver är snyggare, så det blev bra!


Liseberg! >

Nu är jag och Linnea på Liseberg, ska snart åka flomride och bli blöta! :D


Kvällens middag! >


På lunch>

Nu ska jag på lunch med mormor och morfar, trevligt! :)


Ligger i sängen och läser, känns ensamt att sova i en dubbelsäng, saknar min sambo lite faktiskt, och raffe såklart! >


Bilderna beskriver min dag >


Åt rätt håll>

Känns verkligen som jag valde rätt när jag åkte hit, sitter i solen och bara njuter! Underbart väder här ju! Ska ligga och sola så länge det går, och kanske våga ta ett dopp i havet också! Åh, sommar ❤


I sängen <3 >

Nu har jag kommit fram till Ellös för några timmar sedan, ätit god mat med mormor och morfar och pratat massa! :) nu ligger jag i sängen och ska börja läsa 5e delen av serien house of night! Köpte 3 till böcker av den serien idag, den är sjukt bra! Så, ja. Godnatt :)


Fortfarande på tåget >

Nu har jag kommit en bra bit, sitter på tåget och lyssnar på mysig musik. Dock blev det kaos när jag skulle byta tåg i Sthlm, höll på att missa tåget haha, för jag hittade inte spår 12, kom på tåget 2 min innan det skulle gå, herregud :p


Roadtrip! >

Nu sitter jag på tåget påväg till Göteborg, och min mormor och morfar <3 ska bli mysigt att hänga på sommarstället igen. Ser ut som det blir iaf några dagar med sol, så hoppas på en liten båttripp också!

Snart är jag i sthlm och ska byta till tåget som går till Gbg!


Njuter av solen >

Nu ligger jag ute på våran uteplats och njuter av solen, man får ju passa på när det typ regnar varje dag annars! :)


Hemma hos familjen :) >

Hemma hos mamma och pappa på mys, har hjälpt till med att klippa gräs i typ 2h, i regn :p blev helt stelfrusen efter ett tag, så nu har jag gosat ner mig i soffan med te och bulle :)


Bakat bullar! >

Nu har jag bakat två satser vaniljbullar, tagit typ 3,5 h. Är helt slut nu, men goda blev dom! :D


Nya träningsbyxor :) >

Har köpt nya träningsbyxor också, svarta med en rosa rand. Sitter super!


Ny mascara >

Var tvungen att köpa en ny mascara för min har försvunnit lite sådär mysteriskt! :o köpte isadoras nya, provade den nu och den var bra! Nu blir det gymmet :)


Stan >

Nu ska jag och R snart in till stan på lite ärenden :) ska bland annat försöka hitta ett par nya jeans! Mina är det hål på.. Sen har jag beställt nya foton till våra tavlor som kom idag, det blev fint! ❤


Myser >

Sitter i soffan och kollar på CSI och Ralph ligger och kurrar bredvid! En sak som är mysigt med katt är att man inte känner sig ensam :) min snutte


Bröllop>

Ja, i lördags så var det som sagt bröllop. Allt var så vackert och jag kunde inte hålla mig från att börja gråta när de sa Ja till varandra i kyrkan. Älskar bröllop! Sen åkte de en snygg bil ifrån kyrkan och alla följde efter till Hammarskog där middagen och festen skulle vara. Det blev champagne och tre rätters middag, allt var så gott!

Sen var det massvis med roliga tal, som jag skrattade :p Så roligt när man såg brudparets miner, haha! Sen blev det tårta och brudparet tog såklart första biten. Sen blev det dans, kusin Robins och hans polare var helt galna på dansgolvet och jag och lillasyrran och robin hängde på, pappa och mamma dansade också hela kvällen. Sedan runt 2 tiden så smet brudparet iväg!

Sen åkte vi hem. Tack för en underbar och oförglömlig dag/kväll <3
 

Deppa >

Riktig deppdag. Vill inte gå ifrån sängen alls nu i huvud taget. Vissa dagar känner man sig bara sämst, idag är en sådan dag, vill inte mera bara. Vill inte träffa någon, prata med någon. Vill bara vara ensam. Den enda jag skulle kunna tänka mig vara med är den jag är med nu, Ralph. Han är gosig.


Over and out.
Hoppas ni har en bättre dag.


Bröllop ❤>

Igår gifte min kusin Robin sig, det var ett underbart fint bröllop och väldigt rolig kväll! Dom är så fina ihop, och Ulrika var så vacker i sin klänning! Bloggar mera imorgon och lägger upp bilder :)


Sista arbetsdagen >

Sitter på jobbet och slutar kl 2. Inatt sov jag väldigt dåligt, sen hade jag glömt ställa klockan. Men vaknade vara 6 minuter sent, så det var lugnt!

Haft en jobbig vecka, men nu är jag ledig i en vecka! Och imorgon är det bröllop :)

Tänkte på en sak imorse när jag cyklade till jobbet i typ kallt höstväder (..?) det jag tänkte var att man nästan alltid mötet samma människor, 1 tar en motionsrunda och ser ganska trött ut, en cyklar förbi i en jäkla fart, sen är det en stackars människa som alltid försover sig verkar det som, han springer alltid förbi fort som bara den :p alla har sin egen morgonrutin, men alla har olika.

Sitter och äter denna som jag fick av Viktoria :)


Konstig >

Nu har jag jobbat i 3 dagar och gått upp kl 6 varje dag, vilket resulterar till att jag går och lägger mig typ, nu? Kl halv 9.. Sinnes. Men jag är så trött och har ingen ork. Ont i huvudet och bara seg. Idag efter jobbet var vi till veterinären med Ralph, han tog spruta, han var så duktig min plutt!

Sen åkte vi hem, gjorde mat och pluggade. Och nu sova. Vill nästan dö på morgonen när det ringer kl 6 :p

Annars så känner jag mig lite konstig just nu, deppig, men vet inte riktigt varför. Saknar min familj, och är väldigt stressad över vissa saker, fått finnar (kanske pga stress?) i don't know.. Men mår inte så som jag vill må. Vill mest ligga i sängen och sova. Men inte drömma, mina drömmar är dumma :(

Aja, nog med klagande. Godnatt


Neulash>

Nu har jag fått hem min neulash, ska se om det fungerar. Är helt död idag efter jobbet, så ska snart sova :)

@ work >

Sitter på jobbet och är rättså trött, fast det har redan gått 1 h så går ganska fort :) hade en grymt bra helg! Firade Rakel och det blev väldigt lyckat <3


Lite mindre än 1h kvar!! >


Sjukt trött >

Det gick bra på gymmet, ska försöka träna imorgon också (om jag inte är lite bakis!) ikväll ska jag fira min fina vän Rakel som fyller 20! Kommer bli galet kul :) men jag missar typ förfesten för att jag sitter på jobbet och har varit här sedan kl 15 och slutar kl 22.. Rättså lugnt här ikväll faktiskt. Bara 3,5 h kvar! Hehe


Till gymmet >

Nu ska jag och Robin till gymmet, men han är typ världsbäst på att vara seg idag.. Börjar jobba igen kl 3, så vill hinna få lite saker gjort idag!


Såhär ser jag ut när jag åt en oliv (hatar fortfarande oliver) :( >


Påväg till jobbet >

Ikväll blir det ett kvällspass, är dock väldigt trött och ville inte åka ifrån Ralph :(


Flustret igår>

Igårkväll så gick jag, Therese och Maria till flustret för lite vin och skitsnack! Var väldigt trevligt <3 

 


Godmorgon :) >


Neulash>

Nu har jag beställt Neulash, för att göra fransarna längre och tätare, typ fylligare? Haha.. Jag har velat testa för att jag vet att det funkat för många, jag har ju dock redan väldigt långa fransar, men de kan bli tätare och ännu längre! Ska bli roligt :D hehe..
 
 

Gör pannkakor >

Står och lagar lite mat, typisk torsdagsmat (som förr i tiden) pannkaka och ärtsoppa, fast gillar inte ärtsoppa så det blir annan soppa :) pappa kommer och äter middag med mig, mysigt!


RSS 2.0