Mår bra!>

Nu sitter vi på en resturang och ska snart äta! Idag har vi varit på ett vattenland, jag mamma och Elin! Siam Park, var där för 3 år sedan med Robin och Elin, det är en så grym park! Det är så häftiga attraktioner, dit borde alla åka om ni åker till tenerife! :D

Har inte kunnat blogga så mycket, inte funnits wifi, men nu så! :) nu ska jag vars lite social! ❤


Tenerife>

Hej bloggen!

Nu sitter jag i solen på en resturang och ska äta lunch! Inte ett moln på himmelen idag och det är väldigt varmt! Underbart skönt att vara på semester med familjen. Idag blir det bara att chilla på stranden och ikväll blir det shopping, bland annat zara! ❤


Julafton>

Hade världens bästa julafton igår, så mysigt och massa god mat! Tack så mycket ❤


God jul ❤>


Nästan klar!>

Nu har jag packat ett tag, åker ju utomlands med familjen till Teneriffa den 25! Packar som vanligt för mycket.. Men men, har ju en ganska stor väska ^^ ska bli skönt att åka till värmen med mina bästa ❤ provade mina shorts och det kändes skumt att ha så lite på sig! nu ska jag fixa mig och sen ska vi åka till stv på lite julmys hos Robins familj!


Dagens outfit>

Nu är jag hos familjen på mys kväll och finmiddag! ❤ Innan vi kom dit så var vi på mammas julkonsert i kyrkan, duktiga! Älskar att bara mysa med familjen.


@bed>

Ligger i sängen och är fortfarande sjukt seg, kom hem vid halv 9 imorse efter mitt nattpass, kommer nog ligga här och kurera mig resten av dagen, och kanske göra knäck lite senare :p


Sjukis>

Igår så blev jag förkyld, så mår sådär.. Ont i halsen och i huvudet.. Men har kurerat mig med tabletter och ett långt skönt bad med ljus, bok och ansiktsmask! Underbart. Nu ska jag sova ett tag, ska jobba natt inatt och försöka trotsa min förkylning! Får blogga och läggs upp bilder från helgen imorgon :)


21år!>

Idag fyller jag år! Nu blir det en riktig mysdag ❤


Dagen före dagen>

Hej!

Haft en grym helg, men får blogga mera om det imorgon, är helt slut och ska sova nu!

Imorgon är ingen vanlig dag för då fyller jag 21 år! Herregud.. Gammal tant!? Hihi, nej men det blir nog mysigt. Natti! ❤


Mat Anna>

Står och lagar en kycklinggryta till middag, kallar den för gula grytan :p mycket god! Annars då? Jo idag har jag handlat och städat inför imorgon! Kommer få en toppenkväll med dem jag gillar mest ❤


:)>

Haft en ganska så tråkig dag idag, suttit framför tv:n och degat! Var nyss på en jobbintervju som gick bra! Like. Nu är jag i stv och ska snart äta middag :)


Bara för mycket..>

Jag börjar bli lite less på alla saker som skrivs på facebook "Nej till böneutrop" "hästar finns inte" och är en frukt? och nu "Förbud för pepparkaksgubbar i luciatåg!?"

Alltså.. Herregud, jag tycker det är supergulligt med små pepparkaksgummor/gubbar på luciatåg, speciellt på dagis, urgulligt ju!

Jag har aldrig någonsin tänkt eller förknippat en pepparkaksgubbe i ett luciatåg med en svart person, förstår inte varför det blivit en så stor grej av detta, det är ju småbarn. Dom tänker inte så. Tycker det är tråkigt och att det blir så himla mycket tjaffs om sådana onödiga saker. Låt barnen va pepparkaksgummor eller gubbar om dom vill :)
 

För jag är lyckligare nu>


Mer bilder>


Baby 20 år!>

I helgen så kom fina Lisa på besök i Uppsala och hos mig från Kalmar! Mycket mysigt, vi gjorde Lyxmiddag och sen kom Julia och vi fixade oss! Vi skulle såklart på fest hos Maria som fyllde 20 år! Grattis gumman :) det blev en rolig kväll! Slutade med bj (där jag och Lisa töntade oss och tog kort med paow) vi ba - vi tycker din blogg är så bra! Hehe.. Kul var det iaf!


Minnen>

Sitter och kollar på gamla bilder, ganska kul faktiskt! :)
Sen kollar jag på på Gordon ramsey när han åker runt världen och smakar olika mat, gillart!

Fix dag>

Idag var jag ledig så jag och Robin åkte runt och fixade massa saker i boländerna :) nu har jag fixat naglarna, blev fransk manikyr :)


Trött>

Kom hem kl 9 imorse och sov typ 2 timmar, men är inte mindre trött för det :p att det skulle vara så jobbigt att jobba natt. Tänker iaf inte lämna huset idag, det är ju en galen snöstorm! Var inte kul alls att köra bil imorse..


Hej, hemskt mycket hej>

Sitter på jobbet, trött som bara den jobbade igår och idag, till 18. Men såklart blev någon sjuk och jag blev tvungen att jobba nattpasset inatt, plus att jag börjar jobba imorgon när nattpasset slutar. 3 pass i rad, oj oj! Hur ska detta gå? :p är redan trött ju.

Annars då? Jo, ska väl inte klaga. Fint med snö.


Underbar dag :)>


RSS 2.0