Pll>

Ligger i sängen nu och har ätit indisk middag när jag kom hem från jobbet kl 10, nu blir det PLL och sen sova :) Natti


Dagar man minns>

Idag kom Rakel hem till mig, vi låg i sängen och snackade om allt möjligt! Sen gjorde vi hamburgare och pommes och hade premiär att sitta ute och äta i vårsolen, det var underbart! ❤


Gnatt>

Tar en powernap nu innan min söta Rakel kommer hit!


Snark>

Vill inte lämna sängen :( But i have 2...


Style by Tyra>

Såg nu på style by Tyras hemsida att det kommit in snygga Jeffrey campbell kopior där för lite mera än 500 lappen, värt om man inte vill lägga ner så mycket pengar! Snygga va?


Uppdatering..>

Nu åkte min favorit it igen!!!


Top model>

En läsare frågade vilken av tjejerna som är min favorit, jag gillade jamilla (men hon åkte ut..) nu är min favorit, tror jag är Jenny! Som just nu håller på och strilar i programmet om hon vill vara kvar eller inte :/ Damn it!

 


Tbx!>

Nu har jag kommit hem och det gick bra att köra, snart ska jag ladda upp för lite matte och sen Top Model, kommer bli en bra kväll känner jag. Sen kan jag inte låta bli att kolla på snygga kläder och skor på internet hela tiden, vill ha massa snygga saker, främst sommaroutfits!

Ut på biläventyr>

Ska snart åka och övningsköra med min kära mami, efter att ha ätit en spännande middag som robin kokat ihop, han gör lite som han vill när han står i köket den killen, hehe.. Sen när jag kommer hem så blir det lätt Top model och kanske lite onyttigheter (om jag får bestämma!)

Hörs sen sötnosar



Lunch!>

Träffade på Therese på stan så vi tog en lunch ihop, alltid lika trevligt! <3


Hemma>

Kom precis hem från jobbet, skönt och är hur trött som helst, ska snart lägga mig i sängen och sova :) Natti på er


Min man>


Skoooor>

Vill att mina älsklingar ska komma nu som jag har beställt, snälla kom nuuuu? :)


Hemma!>

Nu är jag hemma igen så nu blir det mera blogga! Så har jag fått min telefon tillbaka också ❤ love!


Fjällen!>

Nu ska min familj och R åka till fjällen tills på söndag, ha det så bra :) puss


Om vingarna bär>

Skön låt, lilla sällskapet

Never let me go>

When it hurts, it can hurt for a while, but for how long, and what if it does not stop?
Then, what to you do

Fettodagen!>

Idag är det semladagen, så ska äta semla ofc! Men först blir det lasagne till middag :)


Ihhh >

Nu är dessa Jeffrey campbell skorna påväg hem till mig, glad tjej!!


Outfit!>

Dagens Anna ser ut såhär, ska om ett tag bege mig in till stan för en fika och skitsnack med bästis Therese. Helt klart en bra start på dagen!


Home>

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, är så tröttis! Ska nu lägga mig i sängen och sova, skönt! Imorgon är jag ledig så då ska jag göra lite roliga saker, godnatt på er 


Inte bra, inte bra>

Det är farligt att ha godis liggandes hemma, man går bara runt och småäter (A) men gott är de allt..

Lite roligt sådär>


Hej :)>


Top Model>

Förra veckan satt jag och R och kollade på Top Model, det var ett roligt avsnitt. Gillar svenska top model, känns mera seriöst än sist det var, eftersom dom är i LA och träffar kändisar som är med i Top model med Tyra!
Men jag blev så sjukt irritead på en tjej (den jag gillar minst i programmet!) kommer inte ihåg vad hon heter atm, MEN hon åkte iaf ut sist! Blond tjej med stora röda läppar, hon var så respektlös mot dem i juryn och skrattade när det stod mellan henne och Sibel om vem som skulle åka ut, blev så irriterad på henne och så glad att hon åkte ut! Ja ba, Yes! hehe..
Längtar till nästa program med Janice dickinson, kommer nog spåra :)
(det är hon i lita byxor som står bredbent som jag inte gillar..)

101 dalmatiner>

Sitter i soffan och slappar med robin, vi kollar på 101 dalmatiner, det var en favoritfilm för mig när jag var liten, love it!

Hade en bra kväll igår, blev förfest, lekar och sen Birger Jarl! Det var så lite folk där så vi gick till salu, dansade lite sen hemgång. Tack för kvällen brudar :)


Outfit>

Dålig bild på kvällens klänning, Från Bangkok! :D

Smink>

Nu har jag sminkat klart mig, gjorde en svart skuggning och lite vit ögonskugga från MUS

Pizzakväll, jippie>

Ikväll blir det pizza hemma hos oss med några av Robins vänner, mumsi! Sen ska jag ut på äventyr i snöstormen för att träffa Louise och Linnea som äntligen kommit hem från sin 3 månaders resa, ska bli så roligt!! :D

Off to work>

Lite småtrött, men nu blir det jobb! Hejhopp

Apelsiiiiin>

Sovit nu i en timme, börjar bli min vardagliga rutin. Orkar inget annars! Nu kollar jag på lyxfällan och äter apelsin.

Handikappad>

Man känner sig seriöst handikappad utan sin smartphone, idag när jag skulle åka in till stan så kom ja på att jag inte hade några pengar på kortet och jag inte hade någon mobil.. Så fick låna Robins kort för att kunna åka buss, sen gick det ju inte att kolla när bussarna skulle gå osv. Eller om man vill ringa någon så går det inte heller. Sjukt irriterande, jag är verkligen beroende av min telefon har ja förstått nu, I want u back!!

No phone>

Idag lämnade jag in min fina telefon för att laga min spruckna ruta. Kommer inte att ha telefon på 3 veckor tror jag, känns lite sådär. Ikväll är jag ledig, så på min enda lediga kväll denna veckan så ska jag äta kött, tzatziki god potatis och chips morötter och dipp, ska verkligen tjocka! :p Tycker jag förtjänar det hehe.. Blir nor Elsas värld ikväll också, gillar den serien!

Godmorgon!>

Idag är jag ledig, och ska gå till Ica och köpa chips och dipp och gotta mig! :)


Hello>

Ligger i soffan och väntar på maten, min middag, ska till jobbet sen. Igår kom jag hem 10 i 11, var helt död! Har inte fattat hur jobbigt det är att jobba :p springa hit och dit hela tiden, men det rättså kul ändå! Idag har jag typ dödens träningsvärk från igår när jag Robin och min chef Mizan spelade badminton! Roligt! Nej nu ska jag äta, ha en bra kväll :)

Btw, är det bara för mig det inte fungerar att ladda upp bilder via telefonen på bloggen??


❤>

Frukost på sängen och en ros, bra start på dagen! Tack R! ❤


Svar till läsare>

Jag har aldrig haft någon ätstörning, har nästan alltid varit nöjd med mig själv, bara lite småsaker, men det har nog alla! I somras så åt jag väldigt dåligt och var lite för smal, men enbart pga att jag hade ett brustet hjärta. Inte för att jag ville gå mer i vikt :) så, det är mitt svar på tal!


Hemma igen>

Kom precis hem från jobbet, helt slut! Sprungit som en tok hela kvällen, imorgon blir det nog mera folk, alla hjärtans dag! Skulle vara ledig men blev inte så :p nu kollar jag på once upon a time och sen ska jag sova :)


Suck>

Fortfarande så trött, måste vara körtelfebern som gör att jag är trött och vill sova hela tiden.. Sitter i soffan och ska snart göra mat till mig själv, sen ska jag till jobbet, jobbar kväll. Hoppas på en bra kväll!


->


Like>

Fina söta vän

Thailand del 2>


Hihi>

Lördag = lördagsgodis!! Ska snart till Robins familj på middag och sleepover! Mysigt :)


Bilder från Thailand!>

Mer bilder kommer sen

Helt rätt, enligt mig.>


:D>

Glad tjej, har fått jobb på New India som servitris! Känns superkul att ha fått jobb, och att det är ngt annat än vårdyrket tycker det är roligt att testa nya saker! Får se hur detta går, jobbat andra dagen idag och det har gått bra och alla är så trevliga och maten underbar!

Nu kör vi :)


word>


6års dagen ❤>

Mys på dagen, shopping på stan, 3 rätters på new india, och the girl with the dragon tatto, sen två fina buketter när jag kom hem ❤ tack bby


suck>

Allt ja har att säga, godnatt.

❤ 6 år med dig idag ❤>


Pizza ❤>

Gjorde pizza till middag, supergott! Kollar på real housewives of Beverly hills, dom kan ju inget annat än att bråka, så pinsamma dubbelfjortisar!


Serier>

Kollat på gossip girl och PLL, älskar mina serier! Nu ska jag göra chokladmuffins med daim i ❤


Fortfarande sjuuuuuk>

Ont i huvudet, snuvig och allmänt seg. Sitter och söker jobb, så uttråkad.. Vill göra något men kan inte. Dels för att jag är pank och för att jag är sjuk.


Tacokväll ❤>


Kaaaalt!!>

Sitter nu på bussen utanför Ikea och ska snart åka hem igen, varit och sökt jobb. Men jävlar vad kallt det är! Blåser gör det också, nej nu blir det te och lunch när jag kommer hem.


Still sick>

Så blir nog inte mycket bloggande.


Sillisar?>

Hade en störd dröm inatt, jag riktigt kämpade mig igenom drömmen och vaknade upp kallsvettig och klämde på mina bröst.
Jag drömde att jag hade bestämt mig för att operara pattarna, till en större storlek. Jag var någonstans i Uppsala och skulle läggas in och sova där natten innan min operation, jag var fett nervös och fattade liksom inte varför jag skulle göra detta, började få ångest och tankar om vad som kunde gå fel osv.. Vaknade på morgonen och även fast jag kände att det var "fel" så ville jag göra det. Dom sprutade in massa saker i kroppen och sen körde dem in mig i operationssalen, sen blev det svart! :o
Vaknade upp efter jag vet inte hur länge och trodde inte ens att de hade börjat, men dom var klara! Jag blev så glad, jag hade inte ens ont (eftersom det var en dröm.. haha) Åkte hem nästan direkt och det konstiga var att jag inte hade berättat för någon att ja skulle göra detta och vart fan ja fått pengar ifårn, fortfarande oklart. Åkte iaf hem och visade mina nya pattar för mamma, pappa och lillasyrran, dom tyckte att dom var fina.
Sen vaknar jag upp och känner på mina bröst, och tänker - Thank goooood att det inte var sant!
Det var typ som att jag hade ont under brösten fast jag inte ens hade operarat mig. Aldrig haft sådan ångest..
Ja, drömmer om helt knäppa saker, detta var 1 av dem :p
Nej tack!
:)

Middag hos kusin>

Snart ska min familj på middag hos Robin, Ulrika och Ville och lilla hunden Jesper, mysigt! ❤


Baddaren>

Ligger i sängen för mig själv och läser en bok, försöker att kurera mig. Mår bättre idag iaf, skönt det! Borde egentligen städa lgh men har ingen ork i kroppen just nu, har varit en superlugn helg vilket jag nog behövde.


Natti Natti ❤>


Melodifestivalen>

Sitter och kollar på tv, och tycker att melodifestivalen blir sämre och sämre.. Eller så har man bara tröttnat lite :p tycker Afrodite var bäst nu ikväll iaf, sämst var Sean banan! Pinsamt.


<3>

Lämna mig aldrig, alltid vi. <3

Memories>

Längtar efter förändring..

Dumma förkylning>

Tja tja, nu har jag precis varit ute på en snabb promenad till Ica för att köpa Ipren, mina var helt slut och jag behöver dem verkligen. Både jag och Robin är förkylda och trötta, hatar att vara sjuk.. Känns som att jag är det hela tiden, typ fel på mitt immunförsvar :s Idag ville jag göra ngt roligt men blir istället att bädda ner sig i sängen och sova och glo på tv, hoppas jag mår bättre efter lite mera sömn och varmt te.
skulle vara gott..

Seriemaraton>

Idag vaknade jag upp hemma, åkte till stan och räknade matte på The stork, sen åkte jag hem, va hemma i typ 40 min, åkte til stan igen för att träffa pappa och lillasyster på Gå och löp kliniken för att skaffa ilägg till oss. Har så ont i hälarna efter en olycka för några år sedan, så dom satte gips på fötterna för att avgjita formen, Kändes sjukt skumt :p Nu är jag hemma och har precis ätit en god middag gjord av mig själv, nu blir det chips, dipp och serier! Ha en bra fredagskväll vänner <3
Gammal favorit

Skugga>

Hade lite tråkigt så gjorde en lite skuggig sminkning idag, nu ska jag in till stan och räkna matte med Lotta på storken :)


Like>


Dumma..>

Vaknade nu av att jag hostar, typiskt! Täppt i näsan och ont i halsen, förkyld igen. Blir tokig!!


Bästa, hehe>


Soffhäng>

Nu sitter hela familjen i vardagsrummet, är hemma hos familjen på en sleepover, behövligt. Är helt slut efter danspasset! Träningsvärk imorgon, check! Ha en bra kväll sötnosar


Träna!>

Nu ska jag mamma och Maria gå på ett danspass! Funny! (y)


Maybe it will never be the same>

Tror mitt hjärta blöder.


->

Sitter och glor på tv, ngt program om Sydafrika. Blir nästan sugen på att resa igen. Sov otroligt dåligt inatt, R sover fortfarande.


Sleeping alone>

Alone, hurt, scared.


Utis>

Nu har jag precis fixat mig och väntar på att Maria och Matilda ska komma hit och föra lite, sen så ska vi till Oasia där ja ska träffa Linnea bland annat! Sen får vi helt enkelt se var kvällen leder oss :)
Ikväll kör jag på lite rocktjej (typ nostalgi från högstadiet?) Hade dessa kläder då iaf!

SoffaN>

Sitter ensam i soffan och R nördar lite wow. Nu har Rökel åkt hem och vi har haft en mysig dag tsm! Gjorde pannkaka till lunch och sen så gjorde vi tosca kaka till efterrätt! Blev ssååååå god. Kom hit så får ni smaka ;) mycket kvar.. Vet en som kommer att få ont i magen så att säga, hehe.. Nu tänkte jag att jag borde göra lite nytta innan det är dags att börja med maten, typ räkna matte.
Sen tänkte jag fråga er vad ni vill att jag gör mera i min blogg?
Videoblogg, mera bilder, frågestund, U name it!

Tacksam för tips för vet inte va ja ska blogg om atm..


BrunettAnna

Pannkaks och toscakaka bak med Rakel ❤>


A morning like every other>

Nu har jag precis ätit frukost och ska ta en skön dusch! Sen kommer min sköna böna Rakel hit så får vi se vad vi vill hitta på för ngt idag :)


RSS 2.0