Hemma ❤>

Nu ligger jag hemma i min egen sköna säng med mina två favoritkillar! Ska sova , är sjukt trött :) imorgon blir det jobb! Godnatt


Poznan>

Hej hej!

Nu ska vi snart åka bil i typ 2 h till Poznan, det blir shopping och middag ute tror jag, ska bli fett kul! Är så shoppingsugen (A)

Igår låg alla bakis hela dagen och sov, vi åkte till en klubb i lördagsnatt och kom hem kl 5 på morgonen, det var en sjukt rolig kväll med massa dans och för mycket att dricka..

Visste ni att en ren shot här i Polen kostar 6kr.. Inte konstigt att man blev lite snurrig :P Sen igårkväll så kollade jag Robin och Emilia på Bilar, den var rolig.


Dagbok>

Min storkusin Ellinor skickade denna bilden till mig på fejjan, haha gud vad jag skrattade, så söt att hon skrev det när hon var liten :)


Bränt mig :(>

Idag har vi solat hela dagen, och så hyrde vi trampbåt som såg ut som en grön bubbla , bra benträning! :) nu ligger vi i sängen och är trötta, och det bränd för jag har bränt mig på armarna och ryggen idag, även fast jag använt solkräm.. Aj aj! Nu ska jag ta en powernap och sen plugga.


Sooool>

Idag har vi legat och solat fram tills nu, superskönt väder idag igen, men nästan liiite för varmt! Nu ska jag plugga lite och sedan ska vi åka på grillfest!

 
Jag idag på stranden, osminkad och glad som bara den :) 
 

POLEN>

Hej hej bloggen!

Det visade sig att jag har tillgång till wifi här endå, vilket är otippat eftersom att vi är i ett ställe som heter Powidz som är superlitet, finns typ 1 affär, kyrka och lite sådant, supermysigt är det iaf! Andra gången jag är här nu :)

Idag så har vi solat och badat hela dagen, det kommer nog att vara upp mot 30c hela veckan ser det ut som, så det blir nästan som en solsemester ju! UNDERBART. Imorgon blir det nog slappa på stranden igen och sen ska vi hem till Yvonnes kusin och grilla på kvällen, mysigt!

Nej nu ska jag Ania, Robin och deras kusiner sätta oss och spela kort och dricka lite rosé, ha en bra kväll! :)

Framme>

Framme i Polen!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/585145/images/2012/pic_500eb37dddf2b36a18000173.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/585145/images/2012/pic_500eb396e087c343110001ed.jpg" class="image">


Framme>

Framme i Polen!


@skavsta >

Snart drar vi till värmen :) ha det bra nu, pussss!


Polen imorgon! >

Imorgon åker jag med Robin och hans familj till deras sommarhus i Polen! Är borta i en vecka och har inget internet, så kommer blogga när jag kommer hem :) Godnatt!


Magnetic nails>

Provade att göra magnetic nails idag, rättså coolt!


Bilder :) >


Dop >

Igår hade mitt kusinbarn Idun sitt dop, det var väldigt fint och jag och syrran sjöng låten "en sång till friheten" det gick bra :) sedan efter dopet så gick jag, Therese, Louise, Roza, oliver och Shamin på cirkus scott! Det var sjukt bra, sista numret var det bästa, dödens hjul! Hade värsta hjärtklappningen :p


Blev inget>

Nehepp.. Sitter och är fixad och lite drunk, men blev lite trassel så nu är det bara att gå och ta bort allt smink och lägga sig. :(

Godnatt alla party people!

Utgång på ingång>

Är trött som ett as, men ändå lite taggad, nu ska jag åter igen festa på Bj, denna gång med Maria och Matilda. Om dom kommer in till stan ngn gång :P

Dags att röra sig >

Nu ska en trött liten Anna åka in till stan! :)


New Look>

Hejsan bloggen, sjukt dålig på att blogga (jag vet) Men jag har just nu ganska mycket i mitt liv utanför bloggen.. 2 jobb och plugg och så vill jag umgås mycket med min lilla katt.. hehe. Blivit lite av en crazy cat lady!
 
Annars så sitter jag och drömmer mig bort på New Looks hemsida, så sjukt mycket fina kläder och skor där... Men jag får inte köpa ngt för R, dumma :( 


Idag har jag jobbat från kl 7:30-15:00, det gick bra och det känns som att man börjar komma in i rutinerna och så nu. Igår så var jag och Robin och firade Robins lillasyster som fyllde hela 10 år, galet vad fort det går! Så det blev lite tårta och god mat :) Mys!

Sen fick Ralph följa med också, men han gillade verkligen inte att åka buss och var missnöjd hela resan och skrek, stackars liten.

Nu sitter jag hemma och ska precis göra en kopp te, sen ikväll ska jag ut och göra Uppsala farligt tsm med bästis Therese, ska bli så kuuul! :D
 
Jag och Therese på midsommar :) 

Dejtnight>

Idag hade jag och Robin en myskväll, först gick vi och åt på new india, alltid lika gott! Sen så gick vi på bio och såg Snövit, den var spännande och mycket bra gjord tycker jag! Sen var det kul att det var Kirsten stuwart i huvudrollen som snövit! Nu är jag proppmätt och galet trött, så nu ska jag hem och sova. Imorgon blir det jobb så ska gå upp kl 6.. Och


Raffe>

Sitter och chillar lite med Ralph! Haft körlektion imorse och sen så var jag på gymmet igen, körde ben och kondition :) Snart kommer elin hit och sen så ska jag och R käka middag på stan och sen gå och kolla på Snövit på bio! :D
 
 

Det blev bättre>

Efter att ha sovit en stund var jag en gladare Anna! Det gick bra på jobbet och det var tur att Robert var med och hjälpte mig :) var rätt mycket. Nu är jag Påväg hem, sova! ❤


Bad day >

Haft en dålig start på dagen idag, blir så sjukt irriterad på vissa företag ibland.. Så nu ska jag ta en Powernap och sen gå upp och låtsas som att det är en ny start på en bättre dag!


Hos familjen ❤>

Står och lagar mat med mamma, kött, färskpotatis, sallad, jordgubbar med grädde och melon, mums! :D


Trotsar vädret >

Vill inte alls gå ut idag, men jag vill till gymmet så har inget val.. Dock tar jag bussen ist för cykeln idag, regnar ju :(


@Sängen >

Kom precis hem från jobbet, var en bra kväll! Ralph leker som vanligt och jag ska försöka att sova (ensam) Robin är ute på bus i storstaden.. Känns konstigt att komma hem och ingen är hemma. Men som tur är har jag Ralph iaf! :) Imorgon blir det gymmet igen, sen plugga som gäller! Godnatt :)


@gym >

2a passet nu, och nu har jag köpt nya skor och linne, blir man lite mera taggad! :D älskar färgen på skorna. Nu har jag städat hela lgh och katten blev livrädd för dammsugaren :p snart ska jag laga mat och sen jobba!


Chill hemma>

Igår så sov mamma och lillasyster över här, de hade varit ute på lite bus på stan. Så imorse blev det lite mysfrukost och sen så åkte jag mamma och Robin till gymmet och körde ett pass, kändes skönt efter att inte tränat på ca 2 veckor.

Sen så övningskörde jag till Parken Zoo där jag köpte en klösbräda till Ralph :) Sen så åkte vi 4a ner på stan och åt lunch på Taco bar, sedan så gick jag på möte på Flustret. Så nu kom jag hem för ett tag sen och sitter och chillar medan robin gör mat.

Elin är här också och röjjer, och ikväll så ska pappa sova här också, men blir bara filmkväll och lugnt, imorgon blir det att jobba!

Ralph ❤>

Min lilla katt mår också bra, han växer, busar och sover, mitt lilla hjärta :)


Bra dagar! >

Hej bloggen :) Igår så åkte jag med systrarna Hillerius och Markus till Boda Borg, vi åkte bil och Matilda körde, det tog ca 2,5 h! Vi var på något som liknade fångarna på fortet, det var galet roligt! :D man gick in i lag i rum som antingen var fysiskt svåra eller att man skulle vara smart, eller båda! Vi fick dock bara 3 stämplar :p man var tvungen att klara 4 rum för att få 1 stämpel, och om man misslyckades med 1 rum var man tvungen att göra om alla :p fett jobbigt! Men det har roligt och vill gärna göra om det! :) så tack för den dagen! På kvällen när jag kom hem skulle vi gått ut på krogen, men jag mådde inte alls ngt bra så jag stannade hemma och sov massa! Idag vaknade jag utvilad och glad. Nu har jag precis avslutat mitt 2a jobbpass på mitt nya jobb, känns roligt och bra! I helgen blir det jobb på flustret igen också. Nu väntar jag på bussen och ska till Ica och handla massa med Robin :)


Bra dag! >

Precis avslutat en bra första dag på lott nya jobb! :) och ska nu möta upp systrarna Hillerius för mys på lingon <3


Middag >

Nu ligger katten och sover, busat så mycket! :) nu håller jag på att göra middag, blir laxtallrik i ugn, gillar den maträtten :)


Hemma! >

Nu har vi kommit hem från Grekland, igår natt :) haft en underbar vecka i Samos! sen idag har vi varit på kalas för mitt kusinbarn fyllde 2, mysigt! Och idag är jag så glad, idag är vi inte längre 2 i våran lilla familj. Utan 3. Idag fick vi hem våran lilla tigerunge, som ska heta Ralph! Är helt kär ❤


RSS 2.0