Hej mitt vinterland :)>

Blev glad imorse när det var snö ute! Allt blir så mycket ljusare, mycket bättre än grått och regnigt :) det enda som var lite jobbigt var att skrapa bort all snö från bilen. Nu är jag på jobbet, jobbar till kl 6, ha en bra dag!


Mysdag på stan>

Jobbar rättså mycket nu, därför blir det inte så mycket bloggande. Idag så var jag på stan med Therese, vi fikade och gick på stan, köpte lite saker och vi båda hade en liten "sugardaddy" idag, hehe.. Mysigt ❤ köpte tofflor och BB cream.


Hej>

Trött som bara den, jag har jobbat hela kvällen. Och idag har jag städat och tvättat hela dagen, sen har jag julpyntat idag :) och slagit in julklappar! Drack glögg också, supermysigt ❤ nu är jag dö trött och ska kolla på någon film med lillasyster som ska sova här ikväll,


Skyfall!>

Ikväll så var jag, pappa, mamma och Robin och såg skyfall på bio, det var min present till pappa och han blev väldigt nöjd! Jag tycker att filmen var awesome!! Dom lyckas typ alltid att göra bra filmer, love it! Och man kan inte låta bli att bli kär i Bond, och han råsnygga ögonfärg ;) nu blir det sängen, natti!


Ricinolja>

Mitt hår är rättså slitet just nu, men jag har bestämt mig för första gången att inte klippa mig på ett tag då jag vill spara håret och få långt hår! Går ganska bra faktiskt, är rättså långt nu!

Så nu beställde jag Ricinolja för att ta hand om mitt hår lite bättre än va ja brukar, hört massa positivt om det så tänkte att ja kan ju alltid prova :)

Godnatt>

Idag har jag jobbat lite, räknat med syrran vilket var väldigt trevligt :) sen har jag kollat på gossip girl, lika bra som vanligt! Och nu är det läggdags!

P.s massa grattis till min fina Tora som fyller "systemet" idag ❤

Godnatt folk!


Så trött på Nelly.com>

Andra gången jag har betalt för något och det inte ens finns kvar på deras lager! Suck! Nelly har blivit så dåligt, väntat i 3 veckor snart på en klänning dom inte ens har och som jag har betalat för... Dom bara ber om ursäkt hela tiden och håller på, kan ni inte bara sköta erat företag och göra rätt!? Herregud..


Myskväll med Josefine ❤>

Igår åkte jag hem till min vän Josefine på myskväll, hon hade gjort en av mina favoriter, bakpotatis och räkröra! Mums! Sen blev det dipp och chips och satc 1, kan ju vara dom bästa serierna och filmerna ever! Blev en supermysig kväll :)


Fredagskvällen>

I fredags var jag hemma hos Linnea och firade Petter som fyllt år! Det blev party hemma hos Linnea hela kvällen, en väldigt lyckad och rolig kväll! :)


The hunger games>

Ikväll kommer mina systrar hit på "bio" mys igen, fast hemma hos mig då. Vi ska kolla på The hunger games, myyysssigt!

Annars så har jag städat och tvättat hela dagen, mindre kul. Men de måste göras ibland, finns ju ingen skönare känsla än att sova i nytvättade lakan som vädrats! hehe, är en riktig liten wifey..

Nej nu ska ja baka!

Från Afrika!>

Mamma och pappa har varit utomlands i Sydafrika i två veckor, och detta fick jag av dem igårkväll, handgjorda armband och handgjorda salladsbestick med en giraff på, och badsalt som heter "angel dust" och ett doftljus som luktar mycket gott! Ska ta ett bad nu med mina nya saker! Tack, ni är bäst ❤


Twinight igår!!>

Igår så gick jag, Therese och lillasyster och åt middag på new india, sen kollade vi på midnattspremiären av breaking dawn part 2!! Först var det 1an och efter kl 12 så var det den nya och sista filmen någonsin, den var så sjukt jävla bra!! Åh, är kär, kom hem kl 3 på natten och drömde och tänkte på filmen hela natten, underbar film, alla borde se den! Tack för en underbar kväll mina töser ❤

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/585145/images/2012/pic_50a3f13f9606ee20b3eadc0f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/585145/images/2012/pic_50a3f1449606ee20bc49d807.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/585145/images/2012/pic_50a3f146e087c368af0cd311.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/585145/images/2012/pic_50a3f15d9606ee20bc49d809.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/585145/images/2012/pic_50a3f19cddf2b31d2f001942.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/585145/images/2012/pic_50a3f1ad9606ee20af447f7e.jpg" class="image">


Sakta men säkert>

Nu har Ralph ätit lite och sover åter igen, han ser ut som ett fullo när han går, vinglar och ramlar, stackars liten! Men det ser ju rättså roligt ut, hehe.. Nu ska jag läsa lite om KBT och SEB powernappa, för ikväll blir en kul kväll!


Lilla gubben>

Nu har vi precis hämtat Ralph från veterinären, han har kastrerats. Så nu ligger han i en handduk och håller på att sakta vakna upp, ser lite läsligt ut för han ser nästan död ut.. Lilla hjärtat ❤


Word>


Bra kväll igår ❤>

Blev en superbra kväll igår, mys på stationen med Maria. Sen lite shopping och kollade i affärer eftersom det var tjejkväll på stan så var affärerna öppna till kl 9! Like. Sen blev det lite barhäng på edenbergs, med några från flustret, kul var det!


Pepp!>

Gjorde mitt 4e gympass idag, känns grymt bra! Blir nog ett 5e imorgon. Kört mycket överkropp och de börjar ta sig! Nöjd tjej :)


AW>

Sitter på bussen (som jag som vanligt får springa till!) för att gå till stationen och äta middag och ha lite AW med min gudmor Maria! ❤ Idag har jag på mig en svart pennkjol, ett transparent linne med nitar från zara och mina Jeffrey campbell skor!


Trött>

Orkar inte blogga något idag, haft en spännande men krävande dag :p Nu blir det bara mys med min sambo och tv tittande hela kvällen!

Therese 22 år!>

Igår fyllde min fina vän 22 år, det blev en mycket god och mysig middag med massa skratt! Mycket choklad och en skön utgång på det! Tjejmiddagar är så roliga, älskart! Störda samtalsämnen :p tack så mycket för en mysig kväll! ❤


Haloween helg>

Har precis sminkat Lillasyster i några timmar, hon ska på Haloweenfest ikväll, har sminkat henne rättaså läskigt, med blod, svart/röd sotning och tuperat hår med svart hår i. Blev awesome!

Passade även på att sminka mig själv lite kul eftersom ja kommer missa alla haloweenfester nu i helgen. Då får man klä ut sig ändå! Blev typ en psyko docka..

Ny klänning>

Tänkte ha denna på nyår (när jag är utomlands!) Fick 100 kr av Nelly så var ju bara "tvungen" att köpa något! hihi.

Visst va den fin?

RSS 2.0