Dejtnight ❤>

Idag skrev jag mitt matteprov, vet inte riktigt hur de gick, håller tummarna!

Efter det åkte jag och Robin till stan och åt en god middag på Plock, mums!

Efter det gick vi på bio och såg filmen Hypnotisören med Mikael Persbrandt i huvudrollen. Den var mycket bra, spännande! Men lite läskig, nu ska jag sova :)


Soooova ❤>

Älskar att sova, så skönt att slippa allt tråkigt som man måste göra när man är vaken :p imorgon blir en jobbig dag, men kul kväll! Godnatt allihopa!


Y=kx+m>

Fattar inte varför det ska vara så jävla svårt!? Suttit och räknat ett tag nu och blir bara förbannad.. Nu kan jag det mesta i matte, men det där tycker jag bara är onödigt och dumt. Blir bara sur :( sen var det ju lägligt att jag gått och blivit förkyld också, har en jobbig huvudvärk som inte försvinner! :( nu ska jag vila ett tag sen dricka äckligt kaffe så jag blir pigg och räkna mera, typ hela dagen..


Grattis ❤>

Igår fyllde min pappa och mormor år, det firades med middag hemma hos mormor med familjen och kusinerna, så gott och alltid lika mysigt! Jag älskar er alla! Och ett stort grattis till er ❤


Oh noooo>

Jag som använder det och det fungerar så bra! Bara att sluta då :(


Gårdagens mys höstoutfit>


Skinny love>

Dags att börja träna igen, imorgon blir det ett pass med pappa på Kraftkällan, kommer dö, som vanligt. Men de är kul att träna med honom, får men lite pappa dotter tid! Det uppskattas. Missade solsidan ikväll för att jag räknade matte, mindre kul.. Men får kolla på det imorgon istället! Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Vampire diaries innan jag ska försöka sova. Hoppas ni haft en bra helg, natti
Jag förra somaren, var som smalast här. Vil dock inte bli så smal igen :) Bara få lite mera muskler.

Bj i fredags!>

Hittade en bild på mig och josefine från i fredags, tycker vi var riktigt söta faktiskt! :) Nu, laga något att äta

Gränby>

Åkte en liten tur till gränby, köpte present till mormor, mormor och pappa fyller år imorgon, så ska fixa ngt till pappa på stan sen också ^^ köpte ett nytt träningslinne i likadan färg som mina neon skor, och ett basic linne i lila, passar bra till hösten! Nu ska jag kolla på någon serie och sen räkna matte :)


Han kom tillbaka ❤>

Han kom hem igen imorse. Blev så himla glad! Trodde det var kört, pälskling! Nu ligger vi i sängen och har mys ❤


Mitt lilla hjärta, kom hem>

Ligger och grinar i sängen. Ralph har varit borta i ca 10h nu. Han brukar bara vara ute i en timme och sen komma igen och ut igen osv.. Men nu har han inte kommit in ingen, är så orolig att mitt hjärta blivit påkört, fastnat någonstans, sprungit bort sig.. Vill att han kommer hem nu. Älskar dig min finaste katt.. Skulle bli så oerhört ledsen om han inte kom hem igen. Snälla kom hem!


Keps kväll>

Har precis avslutat en trevlig för fest hos Petter, Simon och jonte. Linnea bby var Ofc också med ;) blev beerpong, snack och musik! Nu är det bj som gäller ett tag!


Pretty little liars>

Kan ju vara en av de bästa serierna någonsin! Den har allt, läskig, spännande, sorglig, rolig. Precis allt! Men nu sitter jag typ livrädd efter detta avsnittet som har Haloween rena, på ett tåg.. Var tvungen att tända, sänka volymen och dra ner rullgardinen, haha panik! :p men det är ju så bra!!


Love my cat>

Har precis avslutat en god middag som R lagade, tack bby.

Idag har jag räknat matte med min mattelärare, sedan så gick jag till banken och stod i kö i typ 40 min utan att de gav mig något utav de, min vanliga otur liksom! Sen träffade jag min vän Josefine på fika på Café linné, supergott och mysigt att träffa henne igen!

Sen gick jag till systemet och laddade upp för imorgon då de blir partyfredag. Nu är jag dödstrött och ska ta mig en lugn torsdagskväll med mina favoritserier och med min myskatt Ralph och Robin. Men funderar på om jag ska orka ta mig ut till Ica och köpa frukt, är sugen på en fruktsallad!
 

Soffpotatis>

Sitter i soffan nu efter en dag med matte, känns helt ok! Har lite kvällsmys med mig själv i soffan med måndagens avsnitt av projekt runway :) sen blir det sängen ❤


Gått så många nätter, förhandlat med mig själv..>


Var tvungen,>

Läste Lill syrrans blogg och såg att hon lagt upp bilder på oss som små, dog lite. Syskonkärlek ❤


Jag.är.tönt>

Haft en bra dag, pluggat massa matte och det gick ganska bra idag! Sen gjorde jag mat, hämtade bästis med bilen (Therese) åkte till Ikea och handlade lite saker till henne, sedan lämnade jag henne och hämtade Robin, handlade på Ica maxi, sen hem.

Ska sova nu, ni kan ju kolla in min instagram också, heter annalinneacaroline där!


Familjen och vänner ❤>

Är hemma hos familjen med vänner till familjen, vi har ätit en god middag och håller på att busa till den med en riktigt rolig låt till ett speciellt tillfälle, så roligt! Alla skrattar som bara den, haha! :D så kul kväll i höstrusket


Bang>

Precis kommit hem från Lisas 20 års firande, mycket rolig kväll med kul lekar! Haha :) var dock nykter för jag hade bilen, min första "köra hem nykter från fest" grej, körde Robin som var lite drunk hihi.. Nu ska vi sova, natti!


Godnatt :)>

Haft en bra dag, började med ett avsnitt av DH och en god frukost, sen åkte jag in till stan och räknade matte, efter det gick jag till systemet, och till gymmet! Körde 40 min kondition, mage och rygg och benböj, kändes skönt! Kom hem och då hade en rörmokare vart här och fixat vårt badrum för det har varit översvämning lite då och då.. Men nu är allt städat och fixat, slängde massa saker också, gött!

Så kom Emilia hit (Robins syrra) vi gjorde pizza hemma, Hawaii, gott blev det, sen så kollade vi på en animerad film som handlade om en påskhare, den var sjukt rolig! :D satt och åt morötter och dipp. Passads ju ganska bra när filmen handlade om harar ;p

Nu ska jag läsa om vampyrer och sen sova ❤


Mätt tjej>

Nu har jag kommit hem från middagen och ligger i sängen och kollar på Masterchef, gillar matprogram!

Vi åt middag på Plock, det var väldigt gott! Tog tre små rätter, soppa, ribs och chevre rödbetor, mums!

Och vi fick en överraskning på resturangen också, att vi ska åka utomlands i vinter till Teneriffa på solsemester, yes! Hejdå höst deppen liksom. Jag var dock inte så förvånad att vi skulle åka, detta är 3e gången som pappa överraskar oss! Första gången var när vi var och åt på en Thairesturang, då skulle vi åka till Thailand, andra gången åt vi på en Grekisk resturand, då åkte vi till Grekland, och nu gick vi på Plock!

Fattade inte riktigt vart vi skulle få åka först, men sen kom Elin på att vi brukar äta Tapas i Teneriffa, och de är ju smårätter på Plock, haha, mamma och pappa är så söta som fixar i smyg tycker jag , bästa <3
En bild från 2010-2011 när jag var brunhårig i Thailand 

Ralph + Nya skor>

Tänkte visa upp lite nytt som jag fått av mamma och pappa, en snygg svart skjorta med lite ljusblåa detaljer från Ralph Lauren, och ett bar höstskor men lagom hög klack från Vagabond (dom syns lite dåligt här) Ska iaf snart på middag med min fina familj, vi ska gå på Plock och äta, mysigt!

Lägger upp en close up också, har ju använt Neulash i någon månad nu, och det fungerar super! Mina fransar har blivit längre, tätare och tjockare, supernöjd att det faktiskt fungerar!

Borde jag kanske lägga upp dagens outfit lite oftare? Vad tycker ni?
 

 

Blääää>

Sitter fortfarande och räknar, så less.


Dålig dag>

Vet inte riktigt vad det är med mig, jag är bara på så himla dåligt humör! Ingenting har hänt, allt är som de brukar, men ändå så känner jag mig så arg? varför? fattar nada.. Kanske hormoner som spökar? Ingen aning. Men det är inte kul iaf, försöker att plugga matte, men blir arg så fort jag gör ett enda fel, och då vill jag bara grina och ge upp.

Så känner jag mig så himla ful idag, ville slinga håret för att förbättra något iaf, men Robin vägrar.. Så färgade ögonbrynen, vet inte om de gjorde saken bättre eller sämre, åh.. vill bara ha typ långt vågigt tjockt rödbrunt hår just nu.. Ge mig pengar och en ny frisyr, nu tack!
// Bitterfittan

American psycho och bästis>

Ikväll så kom Therese hit på film mys! Vi började titta på den nya filmen med Robert pattinson, men den verkade rättså kass då hela filmen utspelar sig i en limmo.. Så vi böt film till American psycho, den var bra och väldigt spårad! Haha :p tack för en mysig kväll hjärtat


Lunch + frosta av frysen..>

Var på stationen idag och lunchade med min fina gudmor Maria, god mat och mysigt sällskap, tack för det ❤ nu är jag hemma och håller på att frosta av frysen, blivit som en igloo där inne typ.. Jättekul syssla..


Serier <3>

Nu har jag tänt lite ljus, bytt om till mjukisar så nu ska jag och R kolla på serier, bland annat gossip girl och How i met your mother, toppen tisdagskväll

@ Carro>

Sitter på Carro och väntar på att min mattelärare ska komma, ska plugga matte i några timmar, hoppas det går bra! Blir så sugen på att börja plugga på "riktigt" när man ser alla studenter som går omkring med böcker, sitter i grupper och diskuterar diverse ämnen, känns spännande! Längtar lite faktiskt..


Bilder från i lördags!>

 

Ibland är jag en väldigt snäll dotter>

Mamma och pappa kom hem från Italien inatt kl 4, skulle upp till jobbet kl 6. Så antar att de är dötrötta idag, så åkte hem till dem i smyg innan jobbet och har nu lagat middag, diskat, tömt diskmaskinen och fixar efterrätt! Hoppas dom blir glada ❤


Plugg @ mamma och pappa>

Kände att jag behövde lite egentid med min matte, så körda hem till mamma och pappa och sitter nu i lugn och ro och räknar, skönt! Ibland har jag så svårt att koncentrera mig hemma, för jag hittar på andra saker att göra ist för att plugga..


Regnig höstdag = mysiga bad>

Hade en superbra kväll igår, hade tjejfest med Maria, Louise, Julia, vi drack, pratade, dansade! Tillslut blev det salu, var inte där så länge dock, har typ tröttnat på krogen.. Tråkigt nog! Hade iaf en superkväll, så tack för det brudar!

Nu har jag ätit lite brunch och ska läsa min bok i badet med tända ljus, älskar söndagar ibland!


Trött chey>

Efter cirkus 5 timmar dålig sömn har jag ont i huvudet och känns som man har grus i ögonen, yeey. Superskön start på morgonen, verkligen. Ska äta frukost nu och sen måste jag försöka somna om igen, om det ska kunna bli en Glad Anna denna soliga lördag!


Saker blir inte alltid som man tänkt sig>

Ja, jag kanske är en bitterfitta lite då och då, men jag skulle inte vara det om det inte var saker som gjorde mig just "bitter". Saker som känns självklara för mig uppfattas på ett helt annat sätt för en annan, vilket gör att det blir allmänt drygt och jobbigt, när en person inte kan "sätta sig in i" hur den andra tänker/känner.

Sådant är viktigt för mig, och jag anser att alla måste kunna visa sympati, och empati för andra människor, annars blir det svårt. Man tycker ju att andra ska fatta någon gång. Men börjar lite tro att man - inte kan lära en gammal hund sitta.

Jaja, jag är bitter ikväll, inte för att jag suttit ensam hemma hela kvällen, (hade väldigt mysigt med Jessica på skype <3) men för att andra inte förstår när man sårar. Hejdå folk, och sov gott!

Nu ska jag kolla på Eva och Adam, 4 födelsedagar och ett fiasko!

Fixat naglarna>

Precis suttit och målat fransk manikyr på mina naglar i brist på saker att göra..Blev rättså bra! Min lillasyster har sin tjejliga här på typ "krök kväll" dom fnittrar och har kul, så de blir nog en bra kväll! (För dem) ;)

Får se om jag hittar på något spontant ikväll eller om jag får agera chaufför, eller bara somna typ nyss. Ha en bra kväll folk!


->

I'm bulletproof nothing to lose


Lite från idag>


Bullar ❤>

Bakade vaniljbullar och kanelbullar nu ikväll, dock så var jag klantig och lät 1 plåt vara inne i någon minut för länge.. Så den blev bränd :( fett ledsen.. Aja, nu ska jag sova! Natti


Hot or not?>

Jag vet vad jag tycker om saken iaf..


Projekt runway Sverige>

Ligger i sängen och myser framför tv:n :) idag har jag och Robin kämpat med arbetsrummet igen, idag har vi målat taket vitt, så nu är det snyggt! Nu är det bara golvet kvar att fixa, skönt att äntligen få fint där inne, ska fixa en myshörna där inne där jag kan sitta och dricka te och läsa en bra bok ❤ nu ska jag läsa, sen sova, är tröttis!


Goodnight ❤>


Tapetserat!>

Nu har jag, Robin och Yvonne tapetserat i vårt arbetsrum, det blev supersnyggt! Är så nöjd med val av tapet! Tänkte att det var dags med lite färg i lgh förutom svart och vitt :)


Höst ❤>

Soliga höstsagar med dem man älskar är bland det bästa som finns ❤


Rakels och Thors fest!>

Igår så "hyrde" jag ut min lgh (gratis ofc) Till mina vänner Rakel och Thor som ska åka iväg i 4 månader, dom drar redan på torsdag! Åh, kommer sakna min Rakel.. Vi hade iaf en superbra kväll här hemma, snacks, musik, dans till Gangnam style, shots, beeropong och några drog till bj senare, tack för en toppenkväll! 
 

Fääääst>

Nu har Rakel och Thor "avskedsfest" hos mig eftersom dom ska åka iväg till varmare breddgrader i 4 månader! :) är riktigt kul!


Ge mig sommar>

Håller på att städa här hemma, rättså kul tycker jag. Idag är det iaf sol, skönt! Men ändå så längtar jag iväg till varmare länder, sol, bad, god mat! Skulle va så Najs med en sista minuten!


Läggdags!>

Idag blev en bra dag, träffade Emelie på en trevlig lunch! Efter det blev det ett skönt gympass, sen åkte jag hem och spacklade klart nästan hela väggen! Tänkte baka bullar men orkade inte :p nu ska jag sova, ska upp kl 7 imorgon, räkna matte, sen gymmet och massa annat kul! Natti 💤


Dumma väder>

Okej, seriöst, nu räcker det med regn hela tiden! Är så sjukt trött och jag blir trött av sånthär väder :( vill ju bara sova, mindre kul.. Lite sol skulle aldrig vara fel?


Böneutrop i Sverige, JA eller NEJ?>

Det är frågan, sätt att det är väldigt mycket diskussioner om det just nu, i tidningar, facebook osv.. Vad tycker ni?


Yoga>

Var på yoga imorse, det var skönt! Har dock värsta huvudvärken idag, inte så kul.. Men nu ska jag iaf börja spackla i arbetsrummet och sen laga gulaschsoppa! Ha en bra dag :)


Dålig dag blev bra dag ❤>

Vaknade ju imorse och allt bara var helt fel, men sen åkte jag in till stan, träffade Rakel och fixade lite inför fredag, sen träffade jag Tora och gick runt lite på stan, och tillslut så gick jag och Therese på Hemköp och handlade lite mat, gick hem till henne, blev en supergod kycklinggryta och ris! Mysmiddag, lite snack med Roza och sen kollade jag och Therese på näst sista twilight filmen, åh älskar slutet!! Och längtar ihjäl mig till nästa filmen! :) blev en bra dag, nära vänner gör mitt liv så mycket bättre, tack ❤


Dålig dag>

Ush, idag är en såndär dag där allt bara är fel, sminket, håret, kläder, humöret, allt! Känner mig som en surtant!! Hoppas att dagen blir bättre sen..


Läsarfråga!>

Fick precis en läsarfråga som jag tänkte svara på, som var väldigt smickrande, tackar! :)

Det smink jag använder är cover all mix från Make up store, och deras ljusa puder, mitt heter Sthlm tror jag! Sen rouge från MUS också som heter Lust! Använder alltså inte foundation, har väldigt fin hy naturligt och det känns mycket "luftigare" att bara använda puder!

Så, hoppas du är nöjd med svaret, hehe! Tack igen :)


Emelie 20 år! <3>


Körkortet>

Nu har jag hämtat mitt körkort, Najs! Inte så snygg bild, men det var bättre än mitt id kort, alltid något!!


Glad tjej>

Idag var jag äntligen tillbaka på gymmet efter ca 3 veckor förkylning, är nästan helt frisk nu så kände mig tvungen! Gick bra, på onsdag ska jag och Robin testa på Yoga, spännande!

När jag kom hem fick jag ett brev, mitt körkort är klart! Hihi, taggad tjej, ska åka och hämta ut det snart, najjssss.

Annars då, ja, jag är rättså sugen på att shoppa kläder, gärna mysiga koftor, vinröda, höstgula, som alla lövens färger, love it! Men man måste tyvärr hålla hårt i pengarna.. Suck. Sen är jag så galet sugen på att resa utomlands, Min kära vän Rakel och hennes bf ska åka utomlands om bara 10 dagar(!???) i 4 månader, kommer sakna ihjäl mig :( 
Jag och lillasyster <3

RSS 2.0