Träningsbyxor!>

Idag shoppade jag nya byxor, börjat tränat riktigt ordentligt nu så kände att jag förtjänade nya byxor, bara älskar dom! Kär ❤


Tora ❤>

Igårkväll efter jobbet kom tora hem till mig, vi åt kladdkakssmet och god hallonpaj som Robin bakade! Vi kollade på svanprinsessan och myste, toppenkväll ❤


Godmorgon eller Godnatt>

Sitter på jobbet och slutar om 1 timme ungefär, jobbade natt inatt och efter det ett dagspass! Helt sjukt trött och har till och med druckit kaffe!? Herregud vad hyper jag blev.. Galet!


Träning>

När allt är jobbigt ska man träna, vilket jag gjorde idag med pappa, körde ett tungt benpass! Nu är jag på jobbet. Godnatt på er och sov gott! (De kommer nog inte jag)


Bitter>

Hej hej..

Sitter just nu och målar naglarna rosa för att man kanske blir lite gladare av fina naglar? Idag har jag definitivt vaknat på helt fel sida. Jag är trött, ont i magen och ryggen och känner mig bara ledsen och deprimerad. Skulle vart ledig idag eftersom jag jobbat i 7 dagar i sträck nu, MEN så ringer telefonen ändå och nu är jag tvungen att jobba natt och halva dagen imorgon, gud vad jag inte har lust för det alls idag.

Och sen har jag precis lagt 500 kr på något jag hatar mest av allt, MATTE. Ska skriva ett prov nu igen i Februari, och jag tycker det är helt sjuka pengar för några blad papper.. Inte alls bitter? Suck. Så nu måste jag verkligen sätta igång med matten, men det tar verkligen emot något fruktansvärt, det är så tråkigt, har ingen ork.

Tack för mig. hejdå

Snygga kläder från H&M>

Kommit in snygga nyheter till H&M, lite sugen på internetshopping!


Top model>

Hej!

Idag har jag jobbat på LG och efter jobbet åkte jag hem till mormor och morfar och fikade, det var jättemysigt! Sen åkte jag hem och nu sitter jag med huvudvärk och ont i ryggen framför tv och ska sen kolla på top model kl 9! Imorgon är jag ledig, vilket känns underbart skönt! Ha en bra kväll ❤


Kvällens fix>

Ikväll har jag tagit ut alla mina kläder och rensat ut hur mycket som helst! Känns bra men har ändå lite separationsångest, haha! Men nu känns det bra ❤


Hemma gymmet>

Igår tränade jag och Robin på gymmet som tillhör våra förening, fanns allt man behövde! :D


Fredagskvällen>

I fredags firade vi Matilda som fyllde 22 år, vi åt en underbar middag på Peppar Peppar! Sen gick vi till Allstar och lyssnade på Labyrint! Bra kväll :)


Hej underbara lördag!>

Nu har jag och Robin precis ätit en god middag, det blev lax! Idag har jag sovit och sen gymmade vi ett bra pass, sedan åkte vi och köpte hyllor till garderoben så jag äntligen kan få lite ordning! :) och igår köpte jag två doftljus som luktar underbart!


Bra dag>

Idag har jag och lisa jobbat ihop, alltid lika kul! Nu är jag hemma hos familjen och är så trött, ligger i soffan och myser! Älskar att vara med familjen ❤


❤>

Igår var jag hemma hos bästa vän therese och åt god middag och kollade på top model, jag Roza och Therese. Vi hade en supermysig kväll, tackar så mycket!❤


Gokväll>

Sitter just nu i soffan och kollar på Ink master, idag har jag vart på lgh visning med familjen, och sen tränade jag ett tungt pass med pappa! Har sån grym träningsvärk från benpasset i fredags, aj! :p när jag kom hem gjorde soppa, vitlöksbröd och pannkakor, mums! Snart ska jag sova, sjukt trött. Imorgon blir det jobb!


Grattis ❤>

Idag fyller min kusin Johan 15 år, och min svärmor fyller 45! Så idag har jag vart och firat båda två, god mat och fint folk! Massa grattis till er! ❤


Girls night>

Är hemma hos Matilda och har tjejkväll med Maria, Julia, Louise, Johanna. Vi dricker vin och dansar och har det gött! Ska nog dra till någon pub sen eller något :)


Hallå!>

Är äntligen ledig idag, så skönt! Tog en lång sovmorgon och har vart och gymmat med pappa på kraftkällan! Nu sitter jag och lillasyster i soffan och kollar på top model och jag äter lite mellanmål ❤


Sova>

Jobbat Igor och idag och är helt sliten, imorgon går jag upp 05:30, jobbar tidigt imorgon, och på torsdag, iaf ledig i helgen som tur är! Nu är det natt natt


Godnatt. ❤>


Dagens fix ❤>

Idag har jag mest slappat, jag och Robin var på gränby nyss och jag köpte dusch kräm, fick en del av den serien av Roza i present och det luktar underbart! :) sen har jag fått en byrå i julklapp som vi har monterat ihop, det blev super! Snart ska vi hem till mamma och pappa på söndagsmiddag, tacos!


Gårdagskvällen>

Igår var jag på tjejmiddag i stv hos Louise! Det var supermysigt! God mat och trevligt sällskap! Det blev drinkar, spel och musik! Efter det gick vi till bj och dansade! Tack för kvällen brudar ❤


Ett glatt inlägg>

Har nyss kommit hem från en underbart bra musikal, sound of music på Stadsteatern i Uppsala, blev bjuden av min mamma och det var jag, mamma, mormor och syrran som gick, blev bjuden av mormor på middag och det var helt sjukt gott! Tack så jättemycket för en mysig kväll ❤

Sen har jag tänkt på en sak, det är ofta i livet man är missnöjd med saker, tycker saker är jobbiga och man fokuserar mycket på det som är negativt. Men, om jag tänker på hur mycket glädje, hur mycket tur jag har och har haft i mitt liv, kan jag inte låta bli att le. Jag har så många underbara personer i mitt liv som älskar mig och som ger mig lycka, och för det är jag evigt tacksam!

Så ett av mina nyårslöften är att fokusera på det som är så bra i mitt liv, dom som är bäst i mitt liv. Och strunta i det negativa!

Tack för mig och Godnatt ❤


Hej>

Nu ligger jag i sängen hemma och är fortfarande helt seg från nattpasset igår, jobbar natt ikväll också tyvärr.. Gillar mycket mera att jobba på dagen! Funderar på en powernap och sen en dusch och lite middag, sen back to work!


Godnatt från jobbet>


Kvällen>

Ikväll så var jag, Linnea, Michelle, Petter, Kim och Kimmo och åt en god middag på lucullus! Hade riktigt trevligt! Dock känns det sorgligt att Linnea drar till Oslo igen på onsdag, skitunge! ❤ Ha det bäst sötnos.


Elin 18 år!>

Igår fyllde min lillasyster som sagt år, och nu kommer några bilder från gårkvällen! <3

Lillasyster 18 barre!!>

Idag fyller min lillasyster hela 18 år! Vart middag hos familjen och massa mysigt! Nu är vi hemma hos mig och ska ut på bj, jag Elin och Therese! Hoppas på en kväll med mycket dans! Grattis plutt ❤


Hallå hej>

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, är helt slut!! Men det var en bra dag så fick jag lite besök av Lisa också :)

Efter jobbet stressade jag ner på stan för att gå till banken där det är tusen människor i kön som vanligt.. Så gick och gjorde lite ärenden, bland annat present till min lillasyster som fyller 18 imorgon! ❤ Sen systemet och kicks, och tillslut Ica. Nu har jag ock Robin gjort pizza till middag och jag är hungrig som ett djur!


Min 21års fest <3>


Bomb>

Ikväll kommer bloggen bli bombad med bilder från min födelsedagsfest, och från tenerife! Så ni vet. Just nu sitter jag på jobbet och är sjukt trött, blev en dålig gårkväll och sov nästintill ingenting. Nya året har inte börjat så bra för min del. Synd.


2013>

In my ass... Nyårslöften:

Träna som ett as
Äta precis vad jag vill

Så, thats it.


På jobbet>

Ralph kom in kl 4 inatt, busunge! Nu sitter jag på jobbet men jag slutar om 30 minuter! Är sjukt trött, ska handla sen ska jag bara vara hemma och glo på serier hela kvällen! Skönt.


Godmorgon.>


Oh snap>

Kom hem från Arlanda och Ralph är inte inne, och har fortfarande inte kommit in.. Orolig mamma typ? Blir inte mycket sömn verkar det som :( <3 Imorgon blir det jobba, tur att man har fått vila i en vecka iaf!


@ Arlanda>

Nu har vi landat och är på Arlanda, flygresan gick bra och vi klarade oss denna gången med! :D nu ska vi hämta väskor och sen ska jag hem till min katt och sambo!


RSS 2.0