BFF>

Finns inget bättre än en spontanare med bästis!!! Ps Therese är snyggast,bäst, underbarast etc ORKAR INTE!!!

Caviar nails. ❤>

Målade naglarna igår, och har köpt "caviar" nagellack. Blev väldigt nöjd, blev snyggt och roligt!


Ögonfransar!>

Nu har jag gjort fransförlängning för första gången, gjorde det på Creative Zone i uppsala hos Sassy Lashes. Är supernöjd och det tog 1,5 timme och sved lite i ögonen mot slutet, men det var det värt!


Godmorgon>

Hallå

vaknade för en stund sedan efter nästan 12 timmars sömn, vilket verkligen behövdes efter igår, var helt slut igår när jag kom hem från jobbet. Jobbar ju 7 pass irad innan min semester, men nu är det bara 4 pass kvar, så jag kämpar på.

Sen är jag helt öm i min vänsterarm för att jag var och tog en spruta igår, typ såndär fästingspruta, så det är lite o najs :( Ska väl snart börja göra mig klar inför jobbet, börjar kl 2.

Annars så har jag haft en ganska så dålig vecka, men jag hoppas att det blir bättre nu.
 
 

Still awake>

Var precis uppe och tog lite frukost. Inte sovit en blund, jag är så trött så jag inte kan somna längre pga att jag känner mig stressad för jag vet att jag måste upp snart. Sen jobba 5 pass till irad innan en dödstrött tjej får semester. Vill bara gråta just nu, mest på grund utan sömnbrist. Sämsta natten, som säkert kommer leda till sämsta dagen. Orkar inte!


Gårdagen>

Igår var jag, Robin och Cecilia på Gränby och gick runt i affärer och käkade lunch på foodcourten, det var mysigt! Sen åkte jag hem och så kom Rakel hem till mig, vi gjorde god middag och kollade på en jättekonstig film, young adult hette den!

Så hittade jag ett par snygg/fula byxor. Dom är från Vila och jag är supernöjd! :D


Middag>

Nu har jag middagsrast på jobbet, det verkar bli en ganska lugn kväll så det känns bra! Gjorde ett bra benpass med pappa sen åt vi en god lunch, älskar våra små "träning/lunch" dejter. Perfekt dotter pappa syssla. <3 börjar se lite förbättring på min kropp också, känns härligt!


Zzzzz>

Godmorgon, jag känner inte alls för att gå upp. Jobbade kväll igår och är rättså slut. Har en tuff jobbvecka framför mig. Nu ska jag upp och äta frukost sen till gymmet med pappa och sen till jobbet igen! Ha en bra dag :)


Grattis Emilia 11 år!>

Nu är jag och Robin hemma hos hans familj för Robins lillasyster Emilia har fyllt 11, så massa grattis till dig "lillen" :)


Torsdags balkongen>

I torsdags hade jag sämsta dagen, allt gick bara fel, punka på cykeln och gymmet var stängt osv.. Jobbet gick bra, efter jobbet åkte jag till Therese och snackade skit och fixade mig för en utgång på flustret med Maria och Matilda! Så slutet av dagen blev bra!


Myskväll!>

Snart ska jag iväg hem till Josefine på middag och myskväll, var så längesen vi sågs så längtar! :)


Till stan>

Nu är min jobbhelg avklarad och jag har nu "helg" måndag och tisdag, känns underbart skönt! Snart kommer min bästa mamma hit och hämtar mig så ska vi åka in till stan och äta lunch och kanske kolla lite i affärer. Annars så är allt bra, rättså slut efter helgen, men jag mår bara braaa!
 
 

Överlycklig!>

Nu idag blev det bestämt att jag och Robin äntligen ska få en liten hundvalp, en pinschertik. Bebisen kommer till oss den 31 augusti och jag längtar ihjäl mig!! Velat ha hund hela mitt liv, nu äntligen händer det.

Här på bilden ligger våran hundvalp någonstans, svart/röd är hon. Och på de andra bilderna är mamma och pappa :)
 
 
 

Hallå!>

Ligger i sängen med laptopen i knät och glor på Hells kitchen på tv, ska snart klä på mig och dra iväg till jobbet, jobbar kväll ikväll.

Har inte haft tid att blogga och jag brukar alltid blogga från telefonen men blogg.se appen vill inte fungera eller anpassa sig efter Iphone 5 för mig just nu, inte gjort på veckor.. Så därför har jag inte bloggat något.

Men nu måste jag kila, men jag har hinnit göra massor på dessa veckor när ja inte bloggar så får se om ja har tid att blogga om något i helgen :)
 

RSS 2.0