Fransförlängning!>

I tisdags ringde jag och bokade fransförlängning på Creative zone i Uppsala, fast det är inte förens 31 juli jag ska göra det, lägger upp bild då såklart! :)

En bloggare som heter Lisa Anckarman hade gjort supersnygga fransar där och tipsade om det på sin blogg, så var ju tvungen att prova! Snyggt till sommaren så slipper man sminka sig! Hon hade också ett schyst erbjudande i tisdags att man fick ett smink kit på köpet om man bokade då, vilket jag gjorde! Idag fick jag hem det och det var en söt liten sminkväska och eye dust och ett läppglans från Make up store, mycket najs!

Boka fransförlängning på CreativeZone! Tel: 070-408 69 62.

Sassylashes.se i Uppsala.

Nytt set 890kr (10% om du hänvisar till Lisa) Påfyllning 550kr (10% om du hänvisar till Lisa)

Bloggen heter Lices blogg och hon bloggar på Finest.se

Bra blogg så kolla in ;)


Underbar dag ❤>

Idag var jag helt ledig, det var underbart väder så jag mamma, Robin, Maria och Susanne åkte till Lyssnaängen och solade, tog första doppet för denna sommaren också, härligt!

Nu är vi hos mina föräldrar på landet, vi har grillat oxfilé och ätit jordgubbar ❤


Blivit med... Soffa!>

Idag efter jobbet så åkte jag och Robin till Ikea och skulle äta middag och kolla på en kontorsstol till honom, hittade dock ingen och detta är helg ärlig första gången som jag inte köpte något på Ikea förutom mat! :p

Annars brukar jag komma ut med diverse prylar. Jag blev överlycklig när jag såg att dom hade en midsommar buffé på Ikea (jobbat hela helgen) så nu fick jag äntligen sill och massa annat gott, stort plus till det! :D

Efter detta åkte vi till affären Chili och där hittade vi en ljusgrå stor divansoffa som vi köpte, så den kommer om 3 veckor! Så nöjd! Sjukt trött på våran gamla soffa, så detta var helt nödvändigt!

Imorgon är jag ledig (äntligen!) känner mig ganska sliten, ska bli fint väder imorgon så eventuellt ska jag och mamma och Robin åka någonstans och sola och bada. Kommer bli en toppendag! ❤


Ingen tid>

Hallå! Var ett tag sedan jag tittade in här, jobbar hela tiden nuförtiden (är på jobbet nu och har rast) måste dra men bloggar när jag har tid :)


Jobbig dag..>

Intar sängkläge, helt död efter dagen. Mått dåligt men lyckades ändå klara mig igenom hela långa arbetsdagen, bra kämpat Anna!


Bra helg ❤>

Haft en toppenhelg! Men börjar jobba kl 7 imorgon så ska sova nu, bloggar om min helg imorgon efter jobbet! Natti :)


Nya kläder ❤>

Idag efter min kurs på akademiska gick jag på stan med mamma ett tag, mys! Hittade ett par blå och ett par vita shorts, och ett linne i neon färg, supernöjd! ❤


Sleep tight>

Nu ska jag sova och min lediga dag är slut.. Nu återstår några dagar jobb! Jobbar kväll imorgon så får iaf lite sovmorgon, men hade tänkt att försöka ta en vända till gymmet också! Skulle vara skönt. Godnatt ❤


Gröna fingrar!?>

Idag har jag mormor och Robin gjort ett riktigt ryck! Vi har fixat båda rabatterna utanför våran dörr. Jag och mormor var och handlade blommor idag och sen planterade vi i flera timmar, nu är det väldigt fint och prydligt! :D Mera blommor kommer det bli med tiden, såklart! ❤ Fixat lite på baksidan också, men de får ni se någon annan dag!


Nationaldag i Akalla>

I torsdags på nationaldagen åkte jag och Robin till Ellinor och Rikard och grillade, lilla Idun var såklart också med! Blev supergod mat och gott vin. Så med andra ord en perfekt kväll!


Glädjerus!>

Hallå alla fina!

Nu har jag vart busig och beställt hem en sjuuukt snygg bikini från VS och massa fina trosor, åh är så taggad på att vara snyggast på beachen i sommar med min nya sexiga bikini, är så nöjd med mitt val.

Nu är det bara att vänta tills mina älsklingar kommer hem, can't wait!  

 
 

Hallå i det fina vädret!>

Jag sitter "inlåst" hela dagen till kl 5 på mitt jobb, har enbart haft typ 6 pers som spelat badminton idag, med andra ord har det varit väldiiigt lungt! Så har mest städat, plockat, diskat osv..

Dock så är jag så frukstansvärt trött idag! Denna veckan är fullspäckad med saker att göra, jobbar måndag till söndag, alltså 7 dagar i stäck! Puuuh, inte konstigt att man kommer vara slut på söndag kväll.

Detta är ett stort dilemma för oss "icke kaffedrickare" att man inte får den där lilla kicken och blir lite pigg, så nu tog jag mig en stark (äcklig) kaffe! För annars kommer jag att somna, på riktigt. Sa precis att jag ser helt stört ut när jag dricker kaffe för jag grimarserar så mycket för att det är äckligt, sa att jag såg ut som Lisa när vi åt Ostron här om veckan :P haha.. Skrattade ihäl mig!

Så nu ska jag svepa i mig detta och sen ska jag faktiskt till Akalla och fira nationaldagen hos min kusin Ellinor och hennes sambo Rikard, mys!

Ha en bra dag :)

Grattis Lillo! ❤>


Lyckad lördag ❤>

Igår var en mycket mysig dag, jag mamma och lillasyrran åkte till Barkaby outlet och åt på Pizza hut och kollade i affärer, sen åkte vi till Wiks slott och där var det kördag! Elins kör sjöng och jag och mamma satt på en filt och hade det trevligt! ❤

På kvällen träffade jag Josefin, vi åt på en italiensk resturang och delade en flaska vin och snackade massa! Så härligt att bara sitta och snacka skit! Love it.

Sen fick jag skjuts av Emad hem till therese, Roza och louise. Där var festen i full gång och sedan fortsatte vi festen på Birger Jarl! Tack allihopa för en superbra lördag! ❤


RSS 2.0