"Twerkbattle">

Ikväll är min kära lillasyster på besök, först var jag syrran och pappa och körde ett bra pass på Kraftkällan. 

Efter de var de bara att åka hem och ja skulle städa, lillasyrran lagade god mat, lyx! Sen är de ju så att man hellre gör roliga saker ist för att tex städa. Så jag började dansa, och försökte mig på att twerka mot en vägg, lillasyrran hakade såklart också på! ;D 

Vill ni se videon så får ni helt enkelt gå in på min Instagram - annalinneacaroline
Eller lillasyster - elinpanter 

❤️

In love with YSL>

Alltså, säger bara Black Opium. 
Älskar doften, underbar! 
Blonds have more fun>

Igår råkade jag visst bli "fjortisblond" igen, känner mig som Anna 15 igen, hoppsan! Men jag tror att jag gillart. 


Hiss/diss ? True story>

No party this weekend>

Denna helgen blir en riktig jobbhelg, känns lite trist just nu, känner suget efter att dansa i kroppen. Men de får bli nästa helg!
 
 
 
Förra helgens partyoutfit. 
 
 

Work-out>

Sitter på jobbet och har precis tagit en fika, mysigt. Blev ett skönt träningspass med pappa idag, så härligt det känns i kroppen! Är på G nu. 
Godmorgon>

Vaknade precis och ligger och drar mig i sängen, skulle kunna sova ett bra tag till känner jag. Men nu måste jag upp och äta frukost, kolla på ett avsnitt av Svett och etikett (de borde ni se, väldigt bra!) och sen ska jag åka och träna ett pass med pappa innan jobbet. 

Ha en bra dag! 
Dagens outfit>

Dagens outfit, vit skjorta och matchande vita byxor, med en blå snygg rand. Smycken, en grön skylt och lite pennor, done! 
Autumn>

Är det något som är väldigt fint så är det nog hösten, alla färger, när solen lyser på träden och det är sådär lagom kallt. Man bara njuter av hur vackert allt är. 

Om livet alltid kunde vara lika vackert och positivt som en bra höstdag, men tyvärr är det inte så. Även om man skulle önska att det var så..


Och med det säger jag godnatt. ❤️>
Vacay in Benidorm>

Jag och dendär Mary åkte till mitt hus i Spanien för några veckor sedan, det var en mysig vecka med mestadels bra väder, strandhäng, vin på ballen och en galen utgång som jag sent kommer att glömma. Var väldigt skönt att komma iväg och bara vara ledig sådär nu på hörsten när det börjar bli så mörkt och kallt här hemma. 
 
Love Spain, helt enkelt. 
 
 
 
En liten bildbomb från resan :) 
 
 
 

I love neon>

Det blir ju så mycket roligare att träna om man känner sig snygg i sina kläder, köpt lite nytt och jag är ju en sucker för korallröd/neon. Har matchande skor i samma färg från Nike också, like på det. 

Imorgon blir det gymmet igen, sugen på att pumpa mera rumpa! 
Finbesök från Göteborg>

I helgen kom min kära vän Therese på besök från Göteborg, inte träffats på nästan två år så det var verkligen på tiden! Det blev en helg med shopping, god mat, det godaste rosevinet jag druckit (som Therese gjort själv!) och häng ute på stan tills Birger Jarl stängde. En helt perfekt helg helt enkelt, känner mig så tacksam ❤️


->
RSS 2.0