@ Robin>

Ligger och väntar på att Robin ska komma hem, hoppas han kommer snart!!


ZzzZZz>

Ska nog seriöst gå och lägga mig nu, är så sjukt trött! Imorgon är det fredag och R kommer hem, sagt det förut men är bara så glad över det. Godnatt puss på er

Slänger in en bild från min fotografering som ni inte sett, vad tycks? :D


Mitt andra skal>

Nu har jag fått hem mitt andra skal, nöjd med det också :)


Vilket gillade ni mest?

Ett klipp från Labanskolan>

Filmade sista låten, fett sköna :) Toarulle, haha!


Slut i kroppen>

Haft en superbra dag, det började med Teater på Labanskolan på morgonen med klassen, inte skrattat så mycket på länge :D Dom var verkligen superbra! Efter det var det lunch och efter lunchen köpte vi glass och gick i solen, sen var det naturkunskap (hatar det..) Efter det gick jag till kraftkällan och tränade med pappa, han är ju min PT, jag är helt skakig och slut i hela kroppen, skönt pass! Imorgon kommer Robin äntligen hem <3


Fixade håret lite fint nyss, kanske ska ha så någon gång

Badminton>

Precis kommit hem från badmintonträningen och tagit ett snabb bad :) Underbart! Nu ska jag städa rummet resten av kvällen..


Skal-man>

Fick precis hem mitt skal från Skal-man, fett nöjd :) Nu väntar jag på mitt andra som jag beställde också! Happyface



Zebra

Första skoldagen>

Första skoldagen på 6 veckor idag, shit vad konstigt det kändes :p Somnade fett sent inatt med Mamma Mia låtar i huvudet eftersom jag kollade på den innan jag somnade, en riktig må bra film måste jag säga! Nu sitter jag i min bebisdräkt och slappar, precis ätit mat och känner mig allmänt seg :) Kanske borde plugga, Ahhh, fast neeeee, jag vill inte nu, hihi

Btw, vill ni ha en till video när jag dansar till Britney spears i One piece?



Jag just nu

Go bananas!!>

Shit va kul man kan ha, jag och Rökel alltså. Love you girl!


Right now>

We´re going bananas!!




Got my onepiece on!

För det var fint väääääder (idag igen)>

Suttit i solen och slappat i någon timme och pluggat körkortsteori, finns det något tråkigare än det? Naaaah, tror inte de va.. Sen ska jag in till stan med pappa och hälsa på min farmor som ligger på sjukhuset.. Min lilla farmor. Annars är jag ganska glad idag och njuter av livet, sånna dagar borde det vara flera av!



Pappa är glad över att snön är borta, så han ska lägga undan snöspaden nu, haha ;p

Saknar min kärlek>






Du, du du du :*

Påsk>

Nu har jag precis letat rätt på ett superstort påskägg :D


Dag med lillasyster>

Tog en lång sovmorgon imorse till kl 12, sedan vaknade jag och la mig i solen. Sen åkte jag och Lillasyrran in till stan för lite shopping. Det var trevligt, snart blir det påskmiddag med familjen :)


En ny kofta


Nytt linne

lillasyrran!


Bättre bild :p

Nytt linne också

Ny ring

och en basic t-shirt :)

Det var det jag köpte iaf, känner mig nöjd

Gårdagens lilla påskfirande>

<3


Långfredag>

Snart ska jag åka iväg på lite äventyr, sen ikväll ska vi få gäster, ska bli trevligt :)


Godnatt :*>

Puss på min fina kille


Dagens inköp>

Idag köpte jag två nya skal till min Htc desire, tycker dom var superfina. Den ena är med kristaller/strass och den andra är ett tunt fodral :)


Sture-P>

Gårdagens drivlåt innan utgången var denna, haha! Det roligaste var att det gick 2 killar med röda byxor på stan när vi skulle till Bj, haha, då sjöng vi ashögt till dem - Skjorta kavaj och Röda byxooooorrr! Inte en bra låt alltså, verkligen dålig, men den fastnar på hjärnan, haha..


Ny bikiniöverdel>

Fick ett paket från victoria secret i förrgår, som innehöll 3 par trosor, en bikiniöverdel och en speciell bh som jag ska ha under studentklännigen :)



Tycker den var söt, gillar modellen.

Gårdagen :)>

Igår åkte jag in till stan runt kl halv 2 för att träffa Maria och Julls på stan och köpa biljett till eventet på bj som var igårkväll. Efter jag hade gjort det blev det en heldag med sötnosen Emelie, först fika på waynes och sedan åkte vi hem till henne och snackade och myste! Superbra start på dagen, verkligen <3

Efter det åkte jag in till stan med Emelie och chillade utanför Carlings för det skulle vara en konsert där som hon skulle gå på. Sedan gick jag hem till Marys sköna syster och inväntade Ebba och Julls som skulle komma dit. Skriver mera om kvällen sen när jag fått bilder..




<3

Idag>

Snart ska jag åka in till stan och träffa Maria och Emelie, trevligt :) Sen ska jag hem till Robin ett tag och plugga körkortsteori tänkte jag, hehe.. Sedan blir det in till stan igen för att träffa Maria, Julia, Jossan, ikväll ska vi ut på äventyr till Bj, hoppas på en grym kväll!

Och tack för svaren i mitt förra inlägg :*



såhär ser man ut idag

?>

Är det någon av mina läsare som använder Östrogenfritt p-piller? Tacksam för svar!


Want you>

Nu har jag suttit ute i solen i någon timme, snart ska jag gå ut och tvätta mammas bil tror jag, haha en rolig vardagssyssla sådär! Annars så känns det lite ensamt och tråkigt, har inget att göra idag, och hade inte mycket att göra igår heller :( Saknar Robin, har inte kunnat sova på två nätter för det känns så tomt och ensamt i sängen... Vill bo med honon jämt. Så idag blir väl en ganska slapp och tråkig dag, hoppas morgondagen blir bättre iaf!


Dagens kläder, lite slappt sådär


min min min min :*

Härliga minnen>




Snart så>

(bild från förra sommaren)

Snart kan man gå i bikini igen och bada, längtar till min utlandsresa med Robin i sommar, can't wait <3


20c, jippie!>

Idag har jag legat ett tag och solat på altanen, hur skönt är inte det! Det är 20c, har saknat värmen så mycket! Idag ska jag åka in till stan på en 80 minuters körlektion, hoppas det går OK. Sen kanske jag ska träffa min sköna böna Emelie, inte träffat henne på länge And I miss you! :) Ha en bra dag i solen nu :*



Dagens kläder, chinos, skärp och basic linne. Skinnjacka på det sen!

fix, fix>


Hemma igen>

Har bott hos Robin i en vecka nu och har precis kommit hem, nu ska han vara borta i 2 veckor och det känns lite segt! Men sen kommer han hem lagom till sista april :) Det kommer bli riktigt kuligt. Nu har jag lov och det känns underbart! Snart ska jag slinga håret, vill ha blondare.. Just det, igår såg jag och Robin en film som hette My name is Khan, Ni måste se den!! Verkligen en superbra film.


Nelly.com <3>

Fått hem min klänning nu som jag beställde i onsdags, den satt perfekt! Älskar färgen, korallröd, superfin. Den kostade ungefär 349 om ja minns rätt och är i storlek xs, finns bara den storleken kvar tror jag.


En spontan tanke>

Fuck vad skönt det skulle vara om inte internet fanns, vad mycket problem och skit man skulle slippa! FU internet, nu ska jag sova, hejdå!

Tomorrow when you wake up, your problems are back to stay>

Så jävla less, så jävla trött, inte sovit på 2 f*cking nätter, tankar bara snurrar i huvudet, jag har rent ut sagt ett Helvette med mina tankar, beslutsångest på stora beslut, ibland kanske man måste vara egoistisk och tänka på hur JAG mår och inte någon annan? Någon gång måste det F*n vara nog, eller!? Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt, lite sådär känns det, Kan vi inte komma fram lite!? Känns som man står och stampar på samma j*vla ställe fortfarande, can't handle this right now, or Ever?

Min spontana tanke när jag "vaknade" efter andra natten utan sömn var, jag orkar inte prata, inte gå upp ur sängen, vill lägga mig under täcket och drömma mig bort, eller gå ut och ta en shot och supa mig full så jag slipper tänka, I hate my mind!! de vill aldrig hålla käften. FU


Tjänna!>

Sitter just nu hemma hos Robin och slappar, han kom precis hem från gymmet. Igår var jag som sagt på fotografering hela dagen nästan, det gick bra! Vi körde på Frosty och focus on lips, ni får självklart se bilderna sedan när dem är klara, men kommer att ta ett tag som ni kanske förstår! Det blev häftigt, spårat smink sådär! Inte gjort några sådana bilder förut, så det känns roligt med något nytt i sitt portfolio. Nu ska jag dra, hejdå!

Alltså va....>

Hemma hos Robin och skulle låna hans dator, det första jag hittade var detta... kolla bakrundsbilden, vafan!? :s
Eric Saade och Justin Bieber :s

Don't give up now>

Hej hej, har inte tid att blogga, hejdå!
Imorgon blir det iaf fotografering med Thomas Dahl, kommer bli awesome!




(nu ser ni hur min nuvarande hårfärg ser ut också, hello blondie!)

Det jag vill>

är att Robin ska komma hem, NU..



meeeeen måste vänta till söndag...

helt slut>

Supertrött efter dagen på praktiken, idag fick man verkligen springa hela dagen! Skulle kunna somna redan nu







några gamla bilder som jag gillar

Nu färgar vi>

Snart ska jag lägga i askblond hårfärg, sen slingor på det! Hoppas det blir bra nu


I'm bored>

Så jag satte upp håret lite fint sådär.. Ska nog köpa hårfärg imorgon, askblond sen slingor på det så borde jag ju äntligen bli blond!


Morn morn>

Nu har jag ätit frukost, kollat på våra bästa år och beställt hem lite bilder :) Snart ska jag skicka tillbaka ett par skor och kanske hitta ett par nya! Idag är jag ledig så det blir nog att vara hemma och fixa med lite saker och plugga körkortsteori, superkul hehe. Sen tyckter jag att solen borde komma fram lite, gillar inte när det är grått ute :(


->

Nu sitter jag och glor på Tv, en rolig film på 3an men tror redan att jag har sätt den. Ska snart slinga håret igen så det blir "riktigt blont" som jag vill att det ska vara, min naturliga hårfärg, förutom att det inte blir naturligt eftersom det är färgat.. Men ni fattar! Ska köpa löshår också snart.

 

Nu har iaf Robin åkt iväg till lumpen igen och kommer nog på fredag, eller söndag får se! hoppas jag kan sova ikväll, är lite svårt när man sovit med någon i en vecka :p Men ska nog sova snart, är trött och sjuk.. Nattis


Lite nytt>

Varit med Robin i nästan en vecka så lagt bloggen åt sidan, lite kul att ja har lika många som tittar in ändå, tackar för det! :) Köpte iaf ett par nya chinos och fått hem min one piece, fett fult men gud vad skönt! Imorgon är jag ledig och det kanske blir gymmet med Tora förhoppningsvis!




Rango>

Ikväll ska jag och Robin gå och se Rango på bio, hoppas den är lika bra som alla påstår att den är ;> Emilia och Yvonne ska gå och se Hur många lingon finns det i världen, det är filmen med down syndrom, men ja och Robin var mera taggad på Rango!

RSS 2.0