Teenage crime>

Man ska aldrig färga håret, för då kan man inte bestämma sig vad man ska ha, punkt.. 

Men nu är jag Blondie iaf, and I love it.



In till stan>

Snart ska jag åka in till stan och sedan hem till Rökel, ska umgås med mina tjejer idag. Puss på Emelie och Rökel :*





Idag har jag på mig en hög kjol, vanligt linne och kavaj, sen solbrillor ofc, det är ju faktiskt sol ute idag :D

Ni släcker väl?>

Ikväll kl 20:30-21:30 är det Earth hour, jag ska släcka iaf, lite mysigt med ljus är väl inte fel? :D förra året var jag med Robin på Earth hour, det var så mysigt.


En till bild>

Nu är några mera av mina bilder redigerade, så jag lägger upp denhär nu, siperfin, Tack Mathias!

Mathias blogg!


Vad tycker ni om den?

Vaniljbullar <3 Anna>

En sak som jag alltid älskar är vaniljbullar, Robins moster har godaste receptet som jag brukar göra, och idag har jag bakat 60st bullar, tog ca 3 timmar.. Haha, nu är jag äntligen klar!!




sugen?

Friday, I'm in love>

Igår var verkligen en toppendag! Först till praktiken, sedan träning sen åkte jag in till stan för att käka middag med mina underbara vänner Louise och Linnea, vi åt gott, pratade och hade mysigt, saknat er! Let's do it again sometime? Sen skulle dem hem och fixa sig för en vild kväll på Bj! Jag åkte då hem till Jullanpullan där hittade jag och Toralora och Ebbaslebba, dem drack lite, fixade sig för en vlild kväll på Bj också, snygga var dom allt! :o Jag skulle följt med men var så himla trött, så jag åkte hem och sov. Tack för en superskön kväll brudar :)


Tora lekte makeupartist ;)

Ebba och jag gick loss på sprutgrädden, hahah!

Lite pyssel>

Idag målade jag också ett par skor blåa, haha lite kul sådär ^^



Ska måla en gång till sen I think

En riktig bakardag!>

Idag åkte jag hem till Robin runt kl 1 och umgicks med min kära svärmor och Robins lillasyster, vi bakade en äppelpaj med marängöverdrag och Emilia gjorde chokladmuffins! Jag skulle ha gymmat med Tora men runt halv 3 sa hon att hon var sjuk, vilket var surt, ville ju träna med henne. Men jag stannade iaf kvar hos Robin en stund, mycket trevligt! Sedan åkte jag hem till mig och efter maten blev jag och lillasyrran sugna på att baka igen, hon gjorde en god rulltårta och jag gjorde dubbel sats på chokladmuffins, Mumma!

Men nu blir det skärpning, tur att jag har träning imorgon igen :)




Toralora <3>

Idag ska jag träffa Tora (igen) vi ska till gymmet och vara duktiga, nu ska jag klä på mig så jag kan åka till Robin ett tag innan och umgås med Yvonne :) Hejdå!


I want it>

 


love you>



Det är helt otroligt hur man kan älska en person så oerhört mycket, jag har varit kär och galen i den här personen i 5 år och just nu känns det aldrig som om det skulle kunna sluta, han är den som gör mig glad, nervös och pirrig, fnittrig, töntig, generad och allt som man kan tänka sig..

Det jag ville säga är att du är det finaste och jag älskar dig :*

Dagens lilla shopping>

Idag efter körlektionen sprang jag på Tora på stan, skrämde henne ganska mycket (A) sen så kom Rökel och hängde med oss, vi hade det trevligt och fikade tillsammans innan jag och Rökel skulle på träning, träningen gick helt ok :) Köpte lite småsaker idag också, jag är en sucker för fina bokstäver har jag märkt..







Fint va

onsdag>

Idag är jag ledig vilket känns väldigt skönt för jag är så tröttis, ska snart åka in till stan på körlektion och sen eventuellt lite shopping (A) efter det blir det badminton och sen hem och fixa lite saker, have a nice day!


Dagens enkla klädsel

Baby I want you like last summer>


I can't get enough>


50års fest>

Nu är jag hemma hos Robin efter en dag på fyrisfjädern med Rakel, mycket trevligt och pizza fick vi också, mumsi! Nu ska vi snart åka iväg på min morbrors 50års fest, det kommer att bli mycket trevligt! Så nu ska vi åka iväg, ha en bra lördagskväll!

Och där försvann vårkänslorna lika fort som de kom!>

Så kände jag idag när jag såg att det snöade ute! Ush och fy och massa bläää, vad ledsen jag blev.. Do you feel me? Jag har som sagt lagt bloggen liiite åt sidan nu, eftersom jag går upp kl 5 på morgonen och jobbar till halv 4, sen är det träning och allt vad det är, så jag somnar nästan på en gång när jag kommer hem, så jag ber om ursäkt! :(

Nu ska jag sova om en liten stund, vill ha lördag + fyrisfjädern + Rakel + 50års fest! Nattis :*

Slänger in en bild från min senaste fotografering, lägger in flera på söndag!


Vad tycker ni?

bye bye>

Nu ska jag cykla till tåget och sen åka till stan till praktiken, kommer hem ca 10 ikväll! Har lite vårkänslor också, Bye!




Gillar hur du tänker>

Igår när jag pratade i telefon med Robin så sa han såhär

- Du är som en antik sak, värdet går upp för varje dag!


Hur gulligt var inte det!? hahaha :*



syster Anna?>

Bra dag idag på praktiken, imorgon börjar jag sent så äntligen får jag sova ut!! Nu ska jag dricka något gott sen sova tror jag, nattis :*


arbetskläder, hehe

Svartis>

Att vara svartsjuk kan nog vara det jobbigaste som finns, och det är dessutom en så stor energibov! Man mår inte bra, och vet inte hur eller vad man ska säga eller göra, man känner sig lite galen sådär..

Men en stor fråga som ni kanske kan svara på, är det samma sak att vara svartsjuk som att känna att man inte kan lita på någon? Eller är det två helt skilda saker?

Och the biggest one, hur gör man för att "bota" svartsjuka??


I'm in love, I'm in love, and I can't not get enough>

Fått låten på hjärnan, hehe..


Praktik>

Igår började jag min praktik på akademiska, jag är på plastikavdelningen. Det har varit bra hittils och alla är snälla och roliga, så jag trivs! Måste gå upp kl 5 nästan varje morgon nu i 5 veckor, så jag är trött idag, som tur är har jag några kvällar också så jag kan sova lite! Nu sitter jag i sängen och kollar på tv och är helt slut, kommer inte blogga mycket på ett tag tror jag, men ska försöka.

Imorgon blir det praktik sen träning, på torsdag jobbar ja kväll, på fredag vet jag inte alls vad jag ska göra.. Trodde jag skulle umgås med Robin, men han ska tydligen ut och supa i stockholm, suck.. Ville ju vara med honom, men nehepp. Jag kanske också ska gå ut och festa då, får se vad jag ska hitta på! Nu ska ja fortsätta kolla tv, hejdå


Dendär Mary>

Gillar dendär bruden asså, pratar alltid om massa störda saker hela tiden :P hehe, de gillas


Fyfan..>

Alltså, ursäkta.. Men vad är detta för skit!? Ofta man startar och gör reklam för en sådanhär sida!? Jag blir bara förbannad, ska man verkligen uppmuntra folk att vara otrogna!?




Jag får lack.

Nattis>

Nu ska jag kolla gossip girl och sen sova, haft en toppenvecka! Imorgon börjar en ny vecka och jag ska ut på praktik i 5 veckor, hoppas det blir awesome! Natti :*


Flurran, here I come!>



Stog och köade med Emelie i nästan 2 timmar utanför Janemars för att få biljetter till festen på Flustret på studenten, var sjukt mycket folk och den bilden nedanför är tagen i början när vi kom dit, då kan ni tänka er kön sen, haha galet!

Det roligaste var att det kom fram en tant till mig och frågade om det var REA på Janemars för att så många köade XD hahaha, men såklart de var REA, ja menar ALLA vill ju ha just den där tröjjan, du vet?

Haha, nah.. Skulle nog inte komma sådär mycket folk för REA :)





Glad och frysen anna :)

Fettodagen!>

Nu tänker ni väl att ja är en liten tjockis som lägger upp onyttigheter hela tiden, och JA det är jag! MEN jag tränar så det jämnar ut sig, thihihi.. Iaf ja älskar semla, och åt såklart semla på Fettodagen :)



Blåbärspaj + Robin = bäst>

Vi är så duktiga på att baka jag och min man







I love it

PA>

Förra veckan hade vi redovisning på PA arbetet, det gick great! Så skönt att ha det klart :)








Lite bilder :)

I love black>

svart nagellack är hett


Tonight i'm fucking you>



<3

Blondie>

igår var jag och frisören, slingade håret. Nu är jag inte brunett längre, nu är jag nästan blond. Eller, de är blont, men ska slinga det en gång till :)


do you promise?>

Sitter i skolan nu och väntar på att min "värda" naturkunskap ska börja, sedan ska jag nog färga håret, får se! Kanske kommer upp bild sen. Ciao!









om man lovar något till den man älskar, ska man bara hålla det, så är det..

Till Gosis>

Nu ska jag snart åka hem till Robin, ska sova där inatt, det gillas mycket ;>





Hejdå! :)

Julia, julia..>

Var inne på Facebook nyss, så skriver Julia till mig bara sådär out of nowhere, såhär skrev hon




Hahah, vad får människan allt ifrån!? :D

Kiwi>

I like it, sitter och äter kiwi och pluggar


Äntligen>

Mår mycket bättre idag, så skönt, har ingen feber :) Nu sitter jag och kollar på våra bästa år, men vill hem till Robin hehe (A) Ska försöka plugga till körkoret idag iaf, så jag får något nyttigt gjort. Sen ska jag försöka hitta ett par skor till min studentklänning, jag är övertaggad! Haha..


Solen skiner ute också, funderar på om ja ska gå ut med en filt och sola ansiktet lite :)

Lilla sjukis Anna>

Idag har jag mått piss, Robin smittade mig med sin megaförkylning.. Jag hade feber idag hela dagen, halsont, snuva, huvudvärk. Legat i sängen hela dagen, mått så dåligt. Kramat på Robin hela dagen, min sötnos. Nu kollar jag på Black Swan med mamma, den är fett bra. See it! Imorgon blir det att vara hemma också, sova bort min feber.. Ja som ville vara med Robin, får se när ja träffar honom nästa gång :*


Lite nytt>

Nu har precis Robin bytt bild på min header, det är en av bilderna från fotograferingen för några veckor sen, I like!

Dåligt, ja vet>

Jag har varit riktigt dålig på att blogga dem senaste dagarna, men jag har inte haft tid eller ork att göra det :p Igår var iaf Robin hemma hos mig och vi hade gäster, vi lagade tacos och kollade sedan på Eagle eye, den är fett bra. Se den! Idag har vi bara slappat, jag tog ett långt bad. Nu sitter jag och nördar här och Robin spelar något krigsspel på min Ipad :P Sociala paret va? hehe..

Sen ska jag iaf hem till Robin, sova där inatt. Mysssigt. Ska fixa ny bloggdesign ikväll också, så det få ni se sedan! :*


STUDENTMÖSSAN!>

Idag fick vi våra studentmössor!! Superglad Tjej!! Mu är det inte länge kvar, åh vad jag längtar! :D Kanske lägger upp bild på den någon gång, hehe :D Jag är Taggad, student 2011 nu kör vi!

PA!>

Nu ska jag pysa till skolan för att redovisa vårat projektarbete, kul kommer det att bli! Hejdå :)






Älskar mitt guldhjärta som ja fått av robin <3

Godmorgon>

Jag förstår inte varför jag alltid sover dåligt natten till tisdag, det är så jobbigt att alltid vakna upp trött och irriterad på en tisdag, speciellt när man har heldag med 2 prov och sen gymmet med min pappa (min PT dårå) Sen ska jag hem till Rakel med Emelie, vilket iofs kommer bli grymt kul! Men är så trött.. Snart har jag religion, sen mitt första prov för dagen, får se hur detta går, wish me luck!



btw, vad hände med att du skulle höra av dig oftare
..
Jag ger upp

RSS 2.0