Hot pink>

Ny penna från MUS, färgen Hot pink! Fix ute i solen!>

Idag gjorde jag och Robin ett ryck med uteplatsen, städade, spolade av utemöblerna och så åkte vi till Ikea och köpte nya kuddar, växter på väggen, och så köpte vi ett litet citrusträd! Kommer bli mycket altanhäng i sommar!

 Utgång med min bästis ❤️>

I fredags åkte jag typ direkt från flygplatsen till min Therese, det var utgång som stod på schemat! Blev mycket tjejsnack, lite för mycket dricka och massa dans. Tusen tack! ❤️House in spain!>

Denna veckan har varit minst sagt hektiskt! Vi har åkt bil hela veckan och kollat på massa olika områden, hus och träffat olika mäklare, vissa hus har vart super, vissa hus har varit kaos! 

Men igår, då hittade vi vårat hus. Det ligger i en liten by uppe i bergen som heter La Nusia med helt fantastisk utsikt över bergen, benidorm skyline och havet. 

Ett stort hus med 3 plan, poolen precis utanför huset. Jag är kär. Äntligen har vi hittat vårat Casa Panthera. ❤️ 


SPAIN>

Hallå! 

Sitter "as we speak" på en resturang i staden Benidorm i Spanien med familjen och inväntar en paella! Är här för att kolla på hus/lägenhet med familjen denna veckan, idag har vi åkt runt och kollat lite på områden, verkar lovande! Men nu ska vi äta, ha det bra hemma i Sverige, själv njuter jag av 25c! *retas* puss! 
RSS 2.0