Ny älskling!>

Kom precis hem till min familj på middag och överraskades av en iPhone 4s! 😄❤


mys i sängen>

Pluggar i sängen och äter peppearkakor, mums!

Godmorgon?>

Hehe, nejdå. Varit vaken lääänge, och städat läääänge. Nu är det lika fint som innan folket kom, och jag kommer nog att bli rik på pant :) Nu ska jag plugga men bilder från igår kommer kanske upp senare ikväll om jag har tid, eller imorgon!

Nu taggar vi>

Snart kommer våra fina, underbara vänner hit på inflyttningsfest, nu är lägenheten officiellt helt färdig!! :D

Hemma igen>

Nu kom jag precis hem och är så sjukt trött! Fotograferingen gick bra och var rolig, många olika teman :) Ni får se så småningom såklart! Nu ska jag sova, natti
just nu, sjukt trött tjej och ögonen bara sviiiider :p

Nu kör vi>

Snart ska jag och rakel cykla till träningen och köra lite work out! Sen efter de får ja hämtning av Thomas och Emelie ska också hänga på, sedan blir et fotografering i en stuido i librobäck! :) Ha en bra kväll, de kommer iaf jag!

Rökelmys>

Nu är jag och Rakel i min lilla lgh och har precis bakat kladdkaka för att vi förtjänar det :) Mysigt och gott!!

Ett snedsteg bort>

Nu är jag hemma efter en trevlig dejt på stan med Mary och efter matten, sitter med lite tända ljus och ska försöka plugga ett tag nu sen blir det sängen för imorgon är det en fulldag med aktiviteter!
Dagens klädsel och mina nya svarta jeans, som är två storlekar för små för att ja inte vill att de ska töjja sig och bli för stora, idag var första gången jag använde dem och kan säga att ja kommer nog få blåmärken på höftknölarna :p Men nu sitter de bättre!
Dock såg de ut såhär idag när ja skulle använda dem för första gången, hehe ^^

Japp>

Nu har jag pluggat ett tag och nu har jag sminkat mig och ska snart klä på mig, sen ska jag in till stan och möta upp lillasyrran som ville låna en skjorta av mig :p Sen blir det lunchdejt/middagsdejt med min snygga Mary. Sen ska vi på matte på kvällen, kan inte bli annat än bra ;>

Nu blir jag säkert kär i dig, pinsamt jävla kär i dig.>

Tänker, tänker, tänker, borde verkligen försöka fokusera på teorin som jag pluggar nu, sitter och antecknar och försöker få bort tankar, tankar om massa personer, en person, saknad av en person, längtan till en person, längtan till att komma bort och åka till Thailand med min familj, älskade värme, ja Tack. Nej nu tillbaka till att fösöka tänka på det jag borde tänka på, hjärnan är en bra kompliserad sak!

Förstår inte>

Hur är det så att man kan känna sig så sjukt ensam även fast man har en underbar familj och så många fina vänner?
Jag förstår inte. Det måste vara något fel på mig.

Onsdagskväll>

Ligger i min sköna dubbelsäng nu med min laptop i knät och ska plugga teori en stund innan ja ska städa lite och sen sova :) Äter chips som jag köpte i London som jag glömt bort att ja hade men nu hittade jag dem, då blev jag glad :)
hehe

Kaos Anna>

Står och lagar mat i lugnan ro och kände mig lite sådär duktig efter de man gjort idag i lgh. Sen plingar min mobiltelefon till och då kommer jag på att jag ska ju till tandläkaren idag kl 16:30, panik fick jag. Kan ju inte hålla reda på ngt, speciellt inte tandläkartiden om jag hade missat denna idag skulle det vara min 3e jag missat på några månader, check. De går bra dedär med planering ^^ Nu måste jag åka, ciao!

mat>

Nu när man inte bor hemma längre så kommer man på hur dyrt det är med mat! Shit va de kostar.. Måste sluta äta så mkt som ja gör :P Idag ska vi åka och storhandla på Ica Maxi, skrivit längsta listan på mat som vi ska köpa, kommer kosta skjortan! Skulle gärna lagt ner pengarna på ngt roligare såsom nytt smink eller kläder :p

Morning>

Har inte sovit bra alls inatt, så det sög ju. Det är så ruggigt väder ute tur att man inte ska vara ute så mycket idag :) Nu sitter jag och äter frukost och kollar på våra bästa år, gillar den serien fortfarande.. Tar typ aldrig slut! Snart ska jag nog ta mig ett bad, plugga i minst en timme och sen måla lite till. Så får vi se vad dagen bjuder på mera

Anna + wow?>

Har aldrig förstått mig på dedär med Wow, alltså spelat. Jag tycker att många spel är kul, men jag vil liksom kunna "vinna" spelet också om ni förstår hur jag menar? Det känns som att i wow så levlar man upp sig liksom men det är liksom ett evighetsspel som man aldrig kan vinna fullt ut? Man spelar ju för att vinna, det är iaf min åsikt.
Men å andra sidan så älskar jag spelet The sims, och där kan man väl inte riktigt heller vinna? De är ju bara att skapa nya gubbar när de dör. Fast på de sättet är The sims lite mera verkligt för man kan ju liksom inte "återuppstå" hela tiden när man blivit dödad. Har många gånger tänkt tanken att man kanske ska ge de en chans, så ja kan förstå folk som är typ besatta av de, men tänk om ja blir besatt?? Ja menar ja kan ju spela the sims i flera timmar.. Vill nog inte ta den chansen.
Blir nog inte Anna+Wow trost allt, och anledningen till att ja skrev detta var för Robin sitter och spelar nu, och jag blev bara lite fundersam :p

New>

Hej hej bloggen. Nu har ja precis kommit hem från jobbet som inte gick så vidare bra alls, hostade och hade mest ont i huvudet hela tiden.. Innan jobbet så gick jag iaf och gjorde 2 inköp. Det ena var en klänning, och kan ni gissa vilken färg? Hade tänkt att köpa ngt i färg MEN som vanligt är de som att ja bara söker efter svarta kläder omedvetet.. Så det blev ennu en till little black dress! Den ska användas på lördag så den får ni inte se.. Än ;)
Så köpte jag ett nytt linne också, på bilden nedan. Men nu ska jag göra iårdning en macka och te sen blir det DH med älsklingen!

Mitt lilla kaos>

Börjar att gilla min lilla lgh nu, mitt lilla kaos liksom. Sitter och skriver och pluggar, planerar m.m. Snart ska jag och Robin försöka möblera klart i arbetsrummet :)

Pan am>

Nu har jag och R ätit en mysig söndagsmiddag med tända ljus framför den nya serien Pan am, den verkar vara bra! Snart blir det någon film, chips och dipp och mera söndagsmys. Gilla att bo med sin pojkvän, myskväll nästan varje dag, vilken lyx!

Hemma igen>

Nu har ja kommit hem igen och sitter här med min nya fina dator, älskar den. Kan visa sen! Men nu ska jag börja plugga, bloggar sen!
Gammalt driv foto :)

Skogsmulle>

Ute i skogen och plockar svamp!


Onsdagskvällen>

Bra och rolig kväll! :)
















Nu börjar vi komma igång>

Fotoshoot i soffan

MUMS!>

Nu är jag hemma och det är RF (Robin fritt!) han ska lana nu tills på fredag. Var och handlade nyss och då köpte jag äntligen kalaspuffar!! :D älskar det. Så nu ska jag sitta hr med en skål och mysa framför arga snickaren. Sen blir det att tagga till för då kommer Linnea, Michelle och Pontus hit på förfest sen får vi se vart kvällen leder!

Heldag med jobb>

Idag har jag inte satt min fot utanför mitt lilla krypin. Det har ju varit så äckligt väder, regn och blåsit hela dagen, mörkt och kallt är det också.. Vintern är påväg! I can feel it. Har iaf jobbat hela dagen här hemma med att måla stolar, bord, lacka, städa, målat klart gästrummet och satt lister. Imorgon bli det att städa och flytta in alla saker som står lite överallt just nu in på dess rätta plats, ska bli så skönt att äntligen få klart här!!
Sen blev de en tabbe idag också, vi hade lite problem med tvättmaskinen som inte ville funka så pappa kom hit och meckade lite. Vi fick igång den och jag var glad :) Sen la jag in en tvätt och en halvtimme senare när ja kom in i badrummet var den som en pool på hela golvet för de hade runnit vatten ur en slang.. YEEEEY! Så det var bara att städa och skura, Love when that happens! Allt ska alltid jävlas, så är de. Nu funkar iaf tvättmaskinen.
Nyss satt ja och pluggade lite teori, måste bli skärpning på det nu! Men de är så svårt att vara fokuserad när man hela tiden har saker att göra klart här.. Sen kollade jag på gossip girl nyss och det är sååå bra, älskart.
Nu ska ja dra och sen sängen, är helt slut i kroppen och i huvudet, Natti.

London!>

Bildbomb :)
Mera bilder kommer imorgon!

Frukost med T>

Imorse eller ja för en timme sedan kom Tora hit och käkad frukost innan hon började jobba, vi utbytte bilder från London och sen åt vi frukost och snackade, mkt trevligt. Nu har R också vaknat så nu ska vi fortsätta att måla!

Busy>

Hej igen, vet att ja sa att ja skulle lägga upp bilder från London. Men har ganska fullt upp i lgh nu som nästan är klar! Kanske kommer upp imorgon! :)

Busy>

Hej igen, vet att ja sa att ja skulle lägga upp bilder från London. Men har ganska fullt upp i lgh nu som nästan är klar! Kanske kommer upp imorgon! :)

Min syster>

Min fina lillasyster har det senaste året lärt sig spela gitarr och kompa och skriva egna låtar. Denna låten har hon skrivit helt själv och jag är så stolt över henne. <3
Tycker det är häftigt att skriva och kompa sina egna låtar.
Lägger upp låten här på bloggen så ni får lyssna, hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör! Kram

And i'm home>

Igår natt kom jag hem från London ca halv 2 på natten. Bloggar och lägger upp bilder imorgon tror jag!
Ha tålamod ;)
Natti

LONDON BABY!>

Imorgon kl 5 åker jag Tora och Julia med upptåget till Arlanda för att sedan ta ett flyg till London kl halv 7. Är så sjuuukt taggad och så sjuuukt nervös (som vanligt) RESFEBER!! Kommer hem på fredag natt så vi hörs igen då och då kommer de såklart en härlig update om hur resan varit! Kommer att bli dunder, känner de på mig!
(och om något skulle hända, ni vet med planet. Alla mina vänner, familj och pojkvän, jag älskar er!!)


LONDON HERE I COME! ;D

Trött tjej>

varit i lgh i X antal timmar nu och har tömt 5 garderober på massa saker och nu håller jag på att lägga in mina kläder och de är så mkt kläder så nu är ja helt trött :( Men snart blir det mat iaf för Robin gick till affären för att köpa mat! Men nu ska ja fortsätta så jag blir klar med kläderna och sen ska jag gå över till att dammsuga hela lgh och fixa lite i badrummet! :)

I'm back>

hej hej, hemskt mycket hej! :)
Har varit lite sådär dålig update här på bloggen nu men de är för att jag har så mkt att göra, idag har mitt flyttlass från mitt hem där jag bott i 18 år gått in till mitt nya hem. Det var sjukt mkt kläder och grejjer alltså.. Kändes väldigt skumt att köra iväg allt och mitt lilla rum blev så tomt :( Sen åkte vi till IKEA och köpte lite saker, en tv-bänk, skohylla och lite annat som kan behövas :) Imorgon går nog Robins flyttlass också, då blir de ennu mera saker, tur är de att vi har många garderober! hehe..
Nu är jag iaf hemma hos Robin och vi ska vara "barnvakt" åt Emilia ikväll så de blir en lugn hemmakväll med någon bra film och mys i höstmörkret, gillas. Är så sjukt trött nu så det ska bli skönt att vila upp sig ordentligt!

Natti>

Jag ska försöka vända tillbaka på dygnet nu eftersom jag sover så himla dåligt! Så nu ska jag gå och lägga mig och om jag inte är trött ska jag läsa en vampyrbok och sen kanske jag somnar tillslut. I hope so.
Imorgon är en ny dag, som förhoppningsvis är bra! Godnatt på er



Just nu, en liten Anna a natural sådär

Don't ever tell a lie>

 

Nu var det ett tag sedan jag fotograferades, och jag känner redan nu att det börjar bli lite sådär abstinensbesvär.. Jag tycker det är så sjukt roligt. Längtar till nästa gång, när de nu blir ^^


Vampire Diaries>

Är det jag kollar på just nu, och jag bara älskar serier som har med vampyrer att göra.. Är typ kär, haha.. Skulle lätt kunna tänka mig att vara en vampyr, häftigt :) Plus att man inte åldras, najs! Nu har jag precis lagat middag från Linas matkasse, det blev en fiskrätt och det är säkert supergott! Hoppas ni får en trevlig kväll, det ska iaf jag!


Aldrig mera>

Detta var i början av sommaren, och såhär vill jag aldrig mera se ut.
Jag gillar min kropp som den är nu, är väldigt nöjd och har inga komplex. Hur skönt låter inte det?


Detta är mitt smalaste jag varit, vägde 47 kilo här. Och det är inte OK!
Ush va jag såg ut där, aldrig mera :)

Fixat naglarna>


Svart silver blev det idag

Min kaos måndag>

Som jag skrev igår så var min gårdag typ den värsta på länge. Otur, otur och åter igen otur.

Sov ingenting på natten, somnade kl 6 på morgonen och sov till ca kl 9. Gick upp duschade och åt frukost och satt mig med matten i några timmar, allt kändes väl helt ok. Sen började saker och ting att gå fel. Hade bokat en mattelektion med min extralärare Lotta kl 16-17 (trodde jag) men tydligen så hade jag skrivit fel i min kalender för det var tydligen kl 15-16 vi skulle träffas! Så hon ringer mig och då är jag fortfarande kvar i stv.. Så jag fick ta tåget in till stan på direkt och som tur var hann hon räkna med mig! Så tack för det.

Sen så drog vi över lite på tiden till kanske kl 20 över 5 och mitt matteprov var kl 6 på Linneskolan. När jag går därifrån kommer jag på att jag glömt min miniräknare hemma så då fick jag springa in på Clas Ohlson och tillslut hittade jag en! Stressad och hungrig springer jag in på Subway för jag var så hungrig och ville äta ngt innan mitt prov. Men där var det så lång kö så det var bara att ge upp på en gång.

När jag kommer till Linneskolan ville jag köpa ngt gott så köper en daim ur en automat, MEN DEN JÄVELN FASTNAR!? wtf :( Så jag fick ingen.. Skriver provet som inte alls gick ngt vidare, tyvärr. Efter provet skulle jag sätta på min telefon igen och då går den inte att starta! Så jag får låna Marys telefon, Thank god. Då var jag nästan vid stationen när jag kommer på att jag glömt min laptiop i skrivsalen. FITTA också tänker jag då.. Springer efter Maria för att ja måste ringa till mamma och säga att ja kommer missa halv 8 tåget, då håller jag på att bli påkörd av en liten skåpbil, Jarrå. De går bra nu!

Sen fick ja igång min telefon, min laptop var kvar som tur var! Sen står jag på stationen då ringer Robin och säger att han fått erbjudande att fortsätta jobba i Sthlm tills Nyår.. Fucking great, kommer typ att få bo ensam i våran lgh nu. Jag bröt typ ihop för jag är less på att ha ett sånthär förhållande där han bara åker iväg, kommer hem, åker iväg.. De har varit så nu i ca 13 månader.. När slutar det helvettet liksom? Nu har jag iaf satt ner foten och sagt efter nyår blir de inget mera jobb där. Punkt slut..

Sen sitter ja i bilen påväg hem och får reda på att farmor varit på intensiven.


Min fina älskade lilla måndag, vad mer kunde gått fel??
När jag tänker på det så är allt skrattretande.

Haha så classic>

Kolla vad min pappa har satt upp på vårat kylskåp, så typiskt han! :D


Sämsta jävla dagen>

Nu ska jag sova, men imorgon kan jag betätta hur denna dagen har varit.

Natti :*


Självförtroende>

Nu har jag suttit och räknat matte i ca 2 timmar och är så trött eftersom jag inte sov ett dugg inatt. Dels för att Robin dygnade eftersom att han skulle jobba natt igen ikväll, så han satt uppe hela natten och då kunde inte jag heller sova. Sen när han gick vid 6 imorse kunde jag inte somna något bra heller. Känns inte sådär superbra med tanke på att jag har matteprov ikväll och kommer väl nästan att somna nu? I hope not..

Men iaf, åter till matteprovet. Idag har vi vårat första matteprov i Matte B som jag läser nu, och jag har alltid hatat prov för att jag blir så sjukt nervös och så glömmer jag bort allt. Sen när jag väl har skrivit en uträkning så tror jag inte på mig själv och tror att jag gjort fel fast jag egentligen har gjort rätt.. Så frågan är , om man tror på sig själv får man mera rätt då? Eller går det verkligen bättre om man tänker, detta kan jag lätt! Istället för att tänka så som jag tänker just nu, detta kommer gå åt skogen. Det kanske har en del med inställningen att göra.

Matte och jag har alltid varit ovänner så länge jag kan minnas, och det verkar inte som att det har slutat nu heller. Sen gillar jag ju Geometri (som vi har prov på ikv) men hela matte B kursen är ju ekvationer vilket jag inte alls gillar. Så nu blev det bara ennu mera krångligt :( Ååååhh, ångest.. Hoppas jag klarar detta nu, annars kommer jag typ grina. Men de är tur att detta provet inte är det avgörande, det är ju det nationella provet i december. Ska börja plugga till det redan NU.


Bild från förra hösten, glad och lycklig liten anna fotade med Tora.
Ta mig tillbaka tack??

Träning>

Nu ska jag snart bege mig in till stan för att träna badminton, kommer nog bli en rolig träning för alla i mitt lilla fantastic 4 kommer idag. Jag, Rakel, Hector och Erik, då kanske de blir mixed match och det är alltid roligt! Sen har jag liiite sådär ångest för imorgon har jag mitt första matteprov i matte B kursen och jag är så sjukt nervös att jag tror att jag kommer dö.. Så ikväll blir det matte, te och kladdkaka som står på schemat!


En lite sådär ovanlig bild på mig, ser ni varför? :p
Tar nästan aldrig kort på den sidan av ansiktet för jag anser att det är min "fulsida" och att den andra blir bättre på kort, skumt dedär..

Lisen>

I Fredags var jag och R som sagt hemma hos Lisa för att gratta henne :) Det var trevligt och vi spelade en spårad lek bland annat, av mig fick hon ett vibrerande läppstift från lustgården, hon blev glad ;) hehe. Tack för kvällen gumman.






Såhär såg jag och Robin ut iaf, tog inga andra kort.. Hade med mig kameran men hade glömt minneskortet hemma :(

RSS 2.0