Ny header>

Tack tora :>


Fixade ihop en liten enkel bara, tröttnat på min andra!

Tacos med klassen>

Imorgon ska min klass åka någonstans och laga mat tillsammans! Kommer nog bli trevligt tror jag ;)


Mys>

Jag tycker det är så mysigt att slå in paket och ha julstakar och sen julgran, supermysigt!


Mary>

Imorse var jag lack och ledsen, som ni kanske läste i inlägget nedan. Men som tur är så åkte jag in till stan och träffade Maria i några timmar, vi snackade och jag köpte julklappar! Sen träffade jag på Therese, Linnea och Felix på stan också, de va trevligt! Nu är det bara 3st julklappar kvar iaf! Wiii. Sköööönt. Så Iaf tack Maria för du gjorde min dag bättre! :*


Fan också>

Kul att jag inte fick träffa Robin i helgen för lumpen, och så skulle jag åka in till stockholm idag för att träffa honom och äta middag, och nu säger han att han inte kan IGEN! Jävla skit, kuk fucking lumpen, jag hatar detta pallar fan inte!!!!!!!!!!!!!! Hela dagen förstörd. Godnatt............

20 minus!>

Fryser, och det är 20 - hemma hos oss, omg :o


Fyrverkerier>

Kom nyss hem från stan efter att ha kollat på fyrverkerierna vid slottet som är varje år på första advent! Det var jättefint och mysigt. Dock superkallt :o





Fina bilder va? Men kan ju säga att det var lagom kallt om händerna!!

Igår>

Det blev iaf två bilder på alla oss från igår :)



Gårdagen>

Igår var det utgång på krogen som gällde, det hela började dåligt (jävla vakter på bj) men de slutade bra! Blev en modevisning med smink och sånt från Make up store, så blev jag sminkad. Det var kul! Sen dansade vi också, tack för en kul kväll tjejer! Kanske lägger upp någon vimmelbild sen, om ja hittar dem




Krogen>

Är hemma hos tora nu och nu ska jag julia ebba och såklart Tora på krogen :) Ses i dimman eller

Den osminkade sanningen>

Omg :o


Hahahah , konstig min

Julbord med de bästa>

Igår var jag på julbord med min familj, farmor, kusiner, mormor morfar. Det var supergott och jag var så mätt! Det var kul att träffa alla, mycket lyckad kväll :) <3




<3


Kusin Robin och lillasyrran gillade barnrummet ;)

Du finns alltid kvar, för mig>

Idag ska jag på julbord med släkten, och jag vill bara säga att jag saknar dig farfar. Detta är andra julbordet utan dig, ett hål känns det som. Du är bäst, kommer alltid vara det, jag tänker på dig.


Om du vore mer som mig, skulle jag gå ner på dig>

Sitter just nu i mitt rum, lyssnar på Annie Hall av Oskar Linnros, gillar den. Sitter i övrigt hemma ensam och grinar lite, kul fredagssyssla. Just nu är jag less, på massa.

Lumpen tar på mig som bara den, att sakna någon hela tiden, att känna att man inte har någon när man behöver sitt stöd, att inte kunna bestämma eller att inte kunna ha något att säga till om är så sjukt jobbigt, om ja verkligen vill träffa honom så kan jag inte. Det känns som en jävla lång väntan till något som ska ta slut, 4 månader har de gått, 7 månader kvar. Orkar man? Jag har dock inget val, vill ju vara med honom mer än något annat. Jag bara hoppas att det kommer att gå, att jag pallar, att jag inte är så ledsen och arg över detta. Men just nu är jag allt de ja inte vill vara, en känslosam ensam liten tjej.

Gladis>

Har tillbringat eftermiddagen med älskade Tora! Det var superkul och mysigt att träffa henne igen, lilla totti <3




Gillar mina naglar :>

Awesome!>

Nu är jag GLAD och all stress har typ släppt. Jag har varit ansvarig för detta med studentskivan, och ALLT runt omkring den. Så nu är allt klart, Studentbanden ligger hemma hos mig, studentskivan är fixad (tror temat är spikat också!) och nyss ringde jag och fixade studentflaket! As nice :D Så nu är det fixat också. Nu är jag glad. Nu gäller det bara att plugga inför mitt prov imorgon, och sedan ska jag umgås med Tora hela kvällen! :)


Nu är det bara en sak som måste ske, Att Robin kommer på min student. Annars kommer jag grina sönder!



Btw, köpte såklart inte dom där skorna, det var pappas (A)

Häftig dag!>

Idag på morgonen gick jag till Akademiska sjukhuset för min klass skulle kolla på en operation! Vi satt ovanför operationssalen och kollade ner, det var någon som skulle operera ryggen och fixa till ryggraden. Det var läskigt när de skar upp hela ryggen och bankade, spikade och drog i köttet, fetted och huden. Det var så sjukt äckligt när dom hammrade ner saker och skruvar i ryggraden :o vilken upplevelse! Fick dock inte ta kort, så kan inte visa er :( Sen efter det gick jag på stan med sötnosen Jull, vi fikade, shoppade present till Tora, och jag köpte lite annat också :) Bra dag!


Såhär satt man iaf, och operatinen är nedanför.

Fika :D

Provade ett par skor, hehe

Men de blev dom här istället.. Lite smartare nu när de blir snö. Hiss va?


Sen nya svarta underkläder, älskar underkläder <3

Bakat :)>

Nu har jag bakat en kladdkaka för att jag hade så tråkigt! Mums :D

trååååkigt>

Jag har sjukt tråkigt, sitter i vardagsrummet (där jag suttit hela dagen) och pluggar naturkunskap.. Jag gillar inte ens naturkunskap, har ett prov på torsdag.. Är så sjukt omotiverad att plugga, så jag ska nog gå och göra något annat nu, innan jag somnar. Just nu vill jag bara göra en sak, och det är att vara med Robin, men den saken är det enda som inte går att göra, alls..




Inte alls avundsjuk..>

Foki ska köpa en lägenhet i Thailand, hur kan hon ha råd att köpa vilken lägenhet hon vill typ, shit va häftig denna är! Hon ska tydligen skriva på denna lägenheten om de inte hittar någon "Bättre". Shit va häftig den är! Jag vill också vara Foki och köpa en lägenhet med min pojkvän :( Själv kommer man väl bo i en skabbig 2a första åren i sitt liv I guess.




Man skulle inga banga va?

Bus>

Såhär glad har jag varit hela helgen, BusAnna var på G


Anni och Mary>

Glömt lägga upp bilder från när jag och Maria fotade lite, var iaf en sjukt kul kväll :D Nu är maria utomlands i en vecka, hoppas hon har det nice!


Min nya jacka


snygga Maria!




Nytt!>

Köpte en ny klänning igår, den är från H&M, I like it!





Gilla? :>

(Skulle tagit med min systemkamera,men hittar inte laddaren..)

Helg med Robin>

I helgen var äntligen min älskling hemma igen! Så glad! Vi var hemma hos mig i fredags, gosade och kollade på film, sedan åkte vi in till stan på lördagen och gick och såg filmen Dumma mej, superkul! Jag gick med Robin och Erik, robins kompis, som båda är i lumpen. Så det var tur att vi var på bio, annars skulle jag nog lessnat på lumpensnack :p Sen efter bion åkte vi hem till Robins mormor på middag, gottis! Sedan åkte vi hem till honom. Idag var vi hemma och slappade, nu har han åkt igen. Jag är så kär i min Robin, ses om 2 veckor igen, de gör ont i hjärtat :( <3



hehe

blekis :D


Torsdags, dejt>

I torsdagskväll träffade jag min Therese, vi var på en mycket lyckad dejt. Vi gick till Barista och åt en middag, sedan gick vi på Harry Potter, som jag tycker var väldigt bra! Supernöjd :D Det var så mysigt att träffa mitt lilla hjärta igen, tack för den kvällen!



bloggtorka.>

hej hej, jag har ett liv, så har inte tid just nu.. Så ni som kollar min blogg hela tiden kan ju göra ngt annat än att nörda i helgen 8-)

Dejt imorgon>

Imorgon ska jag på Dejt, ska på bio med en mycket speciell person.. Börjar bli nervös, vad ska jag ha på mig!? Shit.. Stress. Kommer iaf bli så mysigt och vi ska se Nya harry potter. Längtar <3 (A)


Hejdå>

Nu blir det nationella i ca 5 timmar, sen ska jag decka och sedan blir det nog träning! Hörs ikväll! Håll tummarna ;)

Shoppat>

Köpte just en grå mysdress och en fin tröjja från Blondinbellas märke, gillar färgen :)


Färgar håret>

just nu färgar jag håret, mörkare, får se om de blir någon skillnad ;>


Haha, Wannabe me, eller? ;)>

Sitter just nu på lektionen och kollade på min vän Toras bilder på facebook, så kom det upp en bild på Toras pojkvän Peter där han står och posar vid en bil, så kom ja på att det är MIG han härmar! Hahaha, gud va ja skrattade! X'D Tydligen så har han tagit kort med ett äpple också, som jag också gjort en fotosession med. Lite kul, vill du också bli modell peter? :) haha :D


Min bild!


Peters bild! :D

Ser ni likheten? hahaha

Nationella imorgon>

Ush, jag gillar verkligen inte nationella proven, det är iaf imorgon och håller på i 5 timmar.. YEAH, taggad!? Nej. Hoppas att det går bra, Nu sitter jag i skolan och är sjukt trött atm, ikväll ska jag plugga inför nationella sedan ska jag försöka sova tidigt så jag orkar upp imorgon. Håll tummarna för mig imorgon ;)


my love>


Alltid lika kul att driva med sin pojkvän, hehe>

(gammal bild, men hittade den igen nu och hade typ glömt bort det :P)


Jag har gått för långt, kan inte sluta gå. Hjärtat sitter utanpå slår inte som det brukar slå.>

Sitter i skolan och det är skitväder ute

bra helg med ett dåligt slut>

jag vill vara bäst för dig

Saknad>

Just nu saknar jag min pojkvän så grymt mycket. Jag vill ha honom hos mig nu så jag kan pussa på honom och så han kan krama om mig och säga att jag är den finaste, behöver dig min bästa.

Du och jag, alltid


Trött>

Igår var en bra kväll, dansade en del och var med vänner :) Blev rättså nyktert också, skönt att slippa vara bakis idag!


Enda bilden från igår, Alexandra (uppsalas störta blogg!) jag och två randomkillar som ville vara med och fotas.

Utgång>

Ikväll blir det fest med Maria och Carro, kommer nog att bli nice! Nu kör vi all in ; >


Kvällens kläder, för en gångs skull har ja inte klänning :>


Till de, red lips!

Badmintontävling!>

Idag åkte jag in till fyrisfjädern runt 9 och skulle tävla min första tävling i badminton, i Mixed. Alltså en kille och en tjej som spelar ihop mot ett annat par. Jag spelade med en kille som heter Erik, han är duktig! Vi spelade mot min sötnos Emelie och en kille som heter Hektor. Jag var fett nervös, och det var en hård match! Men jag och Erik vann, jag blev så glad! :D Min första tävling så vinner vi, yes! Bra start på dagen. Efter åkte jag och mamma till Gränby och handlade och nu är jag hemma, ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Får se vad kvällen leder till :)


Egoboost!>

Nu ska jag börja läsa Blondinbellas bok Egoboost, hoppas den är bra!


Saknar det>

Satt just och kollade gamla bilder på fb, jag saknar mitt blonda hår! :( Kom på det nu..

Förkyld>

Hejhopp, nu är jag hemma hos robin, han kom hem idag med åker igen imorgon.. Börjar bli less :( Men de är 7 månader kvar, kämpa anna. Nu har jag gått och blivit förkyld också, kul va? Jag som ska tävla i helgen, nice om man har feber.. Kommer att gå sååååå bra *ironi* .. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och deppa lite över massa. Godnatt från Negativa Anna

För jag är het>

Även i turban på huvudet! ;p haha


Bra dag :)>

Idag var en bra dag, hade en lektion, bestämde mig sedan för att åka hem till Therese och överasska henne, men för andra gången sitter hon på bussen som ja kliver på hem till henne! Haha alltså, hur stor är oddsen, så kul :D Åkte hem till henne, snackade om massa och drack te och åt choklad, tack gumman <3 Sen åkte jag in till stan för att träffa söta Emelie, sedan åkte vi till träningen och det gick helt ok, stannade i 30 min extra och övade inför tävlingen i helgen, nu är ja hemma och kollar på Ph :D


Macrolane>

Är det någon som läser min blogg som har provat Macrolane bröstförstoring?
Om någon gjort det, hur var det? Tell me.

I want it>

Just nu vill jag ligga såhär i solen och bara må


Dagens citat>

Jag hatar porr

Snöstorm>

Nu snöar det och blåser som bara den, skönt att jag sitter inne hela dagen! Btw, älskar min nya mascara, den funkar verkligen för mina långa fransar :>




Lilla Wille>

I fredags var mina kusiner på besök, och Min kusin Robin och Ulrika har ju fått en liten son som heter Willian, han var så söt och så liten, Blev helt kär i honom :) Så trevligt var det att ha dem på besök.





Lilla Sötnosen

Överasskningsfesten>

I onsdags hade jag busat till det lite (en sak som kanske är typiskt mig? haha) Therese fyllde 20 år då, och jag hade bestämt att hon skulle komma hem till mig på en liten middag med familjen, slappa framför tvn och kolla på Ph! Visst låter det mysigt?

Men i själva verket hade jag redan för en vecka sedan innan hon fyllde år kontaktat hennes närmaste vänner och sagt till dom att vi skulle ha en överasskningsmiddag och sedan utgång hemma hos mig! Alla var på som tur var. Så dom kom till mig en timme innan Therese, jag hade lagat mat hela dagen, helt slut! Dukat inne i matsalen och gjort fint för min vän. Sedan kl halv 7 hämtade jag Therese vid tåget, så sa jag till henne att vi skulle in till min mormor och morfar ett tag, när hon håller på att klä av sig springer tjejerna fram och sjunger ja må hon leva! Therese blev helt till sig och skrattade och grät, jag blev helt varm i hela kroppen av att hon blev så glad! Vad gör man inte för en sån underbar vän, Hoppas du fick den bästa födelsedagen du haft, du vet att jag älskar dig!




Bästa vän <3


Min fina tårta :D


Hon fick ett T till sitt Thomas Sabo armband som hon fick av oss i sommras

Och en reseväska av oss, underkläder av Samantha, En annan rolig sak av Alexandra, Läppstift av Maja :)

Storm>

Hemma idag, mår inte bra av flera anledningar. Shit vad det blåser ute btw

Mitt allt>

Idag är det 4 år och 9 månader för mig och Robin <3

Ny vecka>

Nu är lovet slut och jag ska snart åka till skolan, idag är det kallt ute. Så nu ska jag inviga min nya vinterjacka! (ska lägga upp bättre bilder sen..)


Lägenheter>

Familjen åkte in till stan idag och kollade på några lägenheter, den sista var en takvåning 5 rum och kök med en stooor balkong, gilla? Sen kollade vi även på en ny soffa på Mio. Får se om vi flyttar någon gång, men ja trivs hemma med. Just nu är jag irriterad.. för många saker, och för att det är en dryg vecka med mycket plugg och för att Robin är i skitlumpen nu igen.. Ska nog lägga mig ner och läsa om vampyrer


provar soffor

provade sängar, haha :p Skojjar lite




Jobbigt>

Nu har Robin åkt iväg igen, lumpen är verkligen sjukt irriterande och man blir alltid ledsen när han åker. Men men, finns ingenting jag kan göra åt saken, nu har det gått 4 månader, så nu är det BARA 7 månader kvar.... YEY.. Fort det går. INTE.

En sak som är kul iaf är att vi kanske ska åka och kolla på lägenheter idag, får se.


Hejhopp>

Nu är det helg och det betyder att jag myser med Robin, och att lovet är slut snart också.. Attans! Har massa plugg att ta tag i den kommande veckan, känns inte så roligt. Snart ska jag åka med Robins familj till (typ?) Stockholm, någonstans på middag, gottis :) Har en del att blogga om sen, men gör det när jag har tid. Ha en bra helg!

Finbesök>

Snart kommer mina kusiner och ulrika hit (min kusins tjej) och deras lilla barn, ska bli så mysigt! :D



..>

Jag vill inte.

Idag är ingen vanlig dag>

För idag är det Therese födelsedag!!!

Idag fyller min vän år, inte en vanlig vän. Utan en av dom finaste vännerna som man kan ha, jag är så tacksam över att vi har hållt ihop i alla år, en vän som du får man leta efter kan jag säga. Tack för att du finns och ett stoooort Grattis till dig gumman! Ska krama sönder dig ikväll! :*


<3

Yeah!>

Coolaste systrarna i stan, japp!


Beroende>

<3


RSS 2.0