Sista natten>

Imorgon är det sista dagen på mitt lov, känns sorgligt. Vill inte sova bara för det.. Men det måste man väl, jag är iaf grymt trött och tänkte sova nu iaf. Och imorgon kommer Robin hem igen, ska bli mysigt.


När han kommer hem ska jag pussa på honom, mycket

Hiss och Diss>



Höstlovet:

Har haft ett väldigt lungt och skönt höstlov, verkligen kunnat stressa ner! Tycker det borde vara längre lov
dock, snart börjar skolan igen..

Teneriffe:

På jullovet ska jag och Robin åka till Teneriffe i en vecka, och det ska bli så jäkla mysigt! Du jag, havet
solen, gå ut och äta god mat och bara mysa, nu blir ni lite avis va? haha ;>

Robin:

Så tänkte jag Hissa min pojkvän, för han är verkligen den bästa som finns. Han är söt, omtänksam och
bryr sig verkligen om mig. Han är ofta hjälpsam när jag har datorproblem, hehe. Och andra problem
också såklart, tack för att du alltid finns och stöttar mig älskling.




Gina tricot:

Jag köpte ett par lackleggings från Gina tricot för 1,5 vecka sen ungefär. Dom är fett fina och sitter
bra, MEN vilken dålig kvalité! Glansen på vissa ställen har försvunnit och de har blivit så slitna och
fula. Jag har bara använt dem 3 gånger!?

Lärare:

Lärare som lägger alla våra prov samma vecka, vad är det om? Kan man inte dela upp det liite
bättre, tre prov på en vecka är inte okej..

Att bo som jag bor (ibland):

Det är många gånger som jag måste avstå från att göra saker för att jag bor på landet, om man
kan kalla det för landet, hehe. Men jo de är det väl. Jag har ju moppe, men den är avställd nu, och
om mamma och pappa inte vill köra så är det ju kört, ikväll stannade jag hemma för jag är ensam
hemma, men de fanns väl andra utvägar, men jag blev bara så opepp?



ja, nu vet ni hur ja tycker lite om saker och ting, haha. Btw så tycker ja att ni är lite dåliga på att
kommentera? Jag vet att de är ganska många som läser min blogg, så säg gärna vad ni tycker
eller släng bara in en trevlig kommentar!








Dansa>

Igår när Tora var här spelade vi in lite videos, helt seriösa ofcourse. Haha.. När vi satt i mitt rum och lyssnade på musik så kom pappa in och ville vara med, så han fick också vara med :)


En liten video>

Tora som sitter och sjunger, och jag sjunger med i bakrunden, vi hade ett litet ''Mini lan''

Tora <3 Anna


Creepy>

Ja såhär knäpp kan jag se ut som en dag som denna, haha





Bara för jag är häftig och har ett brunt och ett blått öga!

Perfect>



Man kommer nog alltid att duga, men kommer man att vara bäst, det är frågan. Är att duga tillräckligt? Man säger ju att ingen är perfekt, stämmer det. Jag är fin, men kommer jag någonsin att vara finast? Kommer jag att vara den bästa, man ska alltid bli gemförd med alla andra, jag är jag. Ingen annan.

Ett litet smakprov på dagens bilder>

Idag kom som sagt Tora hit och vi tog massa bilder, blev väl några hundra som vanligt, nu har jag ungefär 122 bilder kvar, haha. Får bilder på Tora sen, som hon tycker ja ska lägga upp, ni kan ju alltid kolla in henne blogg!





Två bilder på mig, tycker dom var väldigt fina!




Tora och Anna>

Idag kommer min bästis hit och leker med mig, ska bli kul! Vi ska ta kort hade vi tänkt, så ni får väl se några bilder sen antar jag. :)

Undrar vad Robin gör, han kanske sover hehe. Jag längtar redan efter honom, han kommer hem på söndag. Det är ju bara 4 dagar som ja inte får träffa honom, men de känns så länge! Och idag slog det mig, hur fan ska jag klara mig när han är i lumpen? Borta 5 dagar och är hemma 2 (kanske borta i två veckor ibland..) Det kommer vara det jobbigast för mig.. Ush, vill inte ens tänka på det. Tur att det är ett tag kvar iaf.

Thinking of you>

 

'Cause when I'm with him I am thinking of you
Thinking of you, thinking of you
Thinking of you, what you would do
If you were the one who was spending the night
Spending the night, spending the night
Oh, I wish that I was looking into

You're the best, and yes, I do regret
How I could let myself let you go
Now, now the lesson's learned
I touched it, I was burned
Oh, I think you should know!


<3


Kamera>

Just nu längtar jag bara tills jag fyller 18! Det är inte så värst länge kvar, det känns bra. Det enda som jag har önskat mig av mina föräldrar är en Systemkamera, Canon 450d <3 Jag är så trött på min kamera, de är ngt fel på den så de mesta bilderna blir en grön nyans.. Hoppas att jag får en sån iaf, då blir jag överlycklig, alltid velat ha en systemkamera.



Den kameran jag vill ha



Detta är kameran jag har nu

This is it!>

Igår var jag och Robin, Yvonne och lillasyrran och såg premiären på This is it av Michael Jackson! Jag tycker den var väldigt bra, över mina förhoppningar! Det började med att det var några tjejer som dansade i salongen, det var kul. Sedan började filmen, och jag tycker ni borde se den! Den går bara i två veckor så passa på, det var nästan bara nya klipp och filminspelningar till hans konsert som inte blev av. Det var häftig dans, och såklart sång! Han sjunger lika bra som förr tycker jag. This is it, lätt värd att se!



King of Pop

Red lips>


En bild på Ynkipynki, haha

Mary Kay>

Nu sitter jag vid bordet i köket med några av mammas vänninor och har ätit kladdkada, mums! Mammas kompis har vart här och visat lite mary kay produkter. Så nu har ja blivit lite sminkad m.m. Det var trevligt! Nu är jag ganska trött och är lite nervös för imorgon.
Dukat upp lite fint med speglar


Produkter


Tuber


Smink


Kladdkaka <3

Nu har Robin åkt>

Så nu blir det bus? hehe nejdå. Mamma ska ha några vänner över sedan på kvällen, så jag ska bara vara hemma och ta det lungt. Fett skönt ska det bli. Imorgon ska jag in till stan på ett ärende, sedan ska jag hem till R igen. Och på onsdagen ska vi se Michael Jackson This is it! Ska bli kul att se den. Igår kände jag att jag hade en rikgit bloggdag! Idag har det vart dåligt, sorry. Tänkte jag kunde lägga upp lite mera bilder som jag och Robin tog igår.


Hösten>

Jag och Robin tog lite kort idag



Lille Robin


<3


Red lipstick, jao

Smile Erik ;>>

Detta är Robins klasskompis, smile Erik. Han är fett skön, är glad hela tiden! :D (han till höger)
http://oftadukommerminnasvadadressenvar.ytmnd.com/
Kolla på videon :)


En bild>

En bild som Robin tyckte var fin, jag tycker den är ganska ful, hehe


De bästa serierna>

Nu är det lov och det betyder att jag för en gångs skull har tid att läsa en bra bok och följa mina serier! Jag följer dessa serier. De är mina favoriter, I know u like it 2.


Desperate Housewives


Gossip Girl


How i met your mother


Privileged


True Blood

Lov>

Nu är det ju lov, och nu slipper man stressa så mycket. Men jag orkar inte vara arg just nu, men jag kan inte låta bli, jävla skit. Nu har jag kollat på Gossip Girl och funderar på att ta ett långt bad. Skulle behövas, är ganska frysen. Sen kommer Robin hit, han skulle ringa när han var påväg. Nu ska jag tappa upp badvatten och göra mig ren från topp till tå.

7:52, eller?>

Nu sitter jag och inte gör så speciellt mycket. Vaknade för en halvtimme sen ungefär. Kunde inte sova för jag är arg, eller osäker kanske? aja hittar inte rätt ord.

Kanske borde gå ut och ta en promenad och rensa tankarna. När jag vaknade tänkt jag, eh jag går upp kl är ju endå snart 9. Men sen kom ja på att kl är 7:52 för de är ju vintertid. Lite jobbigt kändes det, har typ inte vunnit ngt på denna tidsomställningen inatt. Alla andra sover och jag sitter här och deppar och tråkar, ush. Så vill jag bara säga en sak till, jag tål väldigt mycket, men inte att folk ljuger för mig. Hur ska man då lita på varandra, det går inte. Nu ska jag nog göra ngt annat, kanske kolla gossip girl?


Love is a battlefield>

Rubriken säger allt


Haloween festen>

Igår blev det en rättså lyckad kväll endå, jag var utklädd till sexy nurse haha ^^ Och Robin var doktor, jag tyckte det var kul att alla nästan hade klätt ut sig, bra jobbat! Det var kul att dansa lite, men det blev en del tjaffs men det löste sig. Dock har jag inga bilder sen festen, någon annan som tog kort? skicka gärna bilder, skulle vara kul att se!  Det var ganska många på festen endå, det kom och gick. Sedan blev det städa till kl halv 3, haha.. Lite trött var jag idag alltså. Men tack alla för igår! Det borde vi göra om.


den enda bilden som ja har på min sexy nurse outfit, haha. Och där har jag inte min snygga hatt på mig heller ;>


jag är för tillfället brunögd, haha


En gansk ful bild, ser mes läskig ut. Men jag var fett snygg, fråga alla andra ;)
kanske hittar flera bilder sen. Pusshej!

Orkar jag tagga?>

Hejsan, nu är jag hemma och är grymt slut. Både i huvudet och grym träningsvärk i hela kroppen.. Domhär hela två veckorna har bara känts som kaos, bråk, tjaffs, trötthet och stress!! Hur ska man ens hantera sådant? inte vet jag.

Men nu är det slut på det, för nu har jag fucking lov. Ikväll blir det fest som bara den, men orkar jag tagga? just nu är jag otaggad. Hoppas att kvällen blir bra iaf, utan trassel. Ska träna idag med, sedan ska jag hem till Emelie med Rakel och fixa till oss, det ska bli mys! Och igår kändes allt åt helvette, ush.. Fyfan för minnen och fyfan för att man aldrig kan glömma saker. Det gör så jävla ont att tänka. Önskar att ja bara kunde släppa det som du alltid säger att jag ska göra.. Men nej, Anna är tydligen en jobbig tjej och kan inte alls släppa saker, skit också!

orka mig, nah typ inte. Okej nu ska jag försöka börja tagga ist för att deppa. Hoppas eran kväll blir lyckad, och till er som jag ska träffa ikväll, Tagga!!


Totti And Me


My dag today>

Nu är jag i metodrummet i skolan, har omvårdnad. Vi ska ta sprutor i någon fejk arm, hehe. Efter lunch har jag prov, och sedan ska jag dra mig ner på stan och göra några ärenden :) Sen ska jag bränna lite fett och träna badminton! På kvällen blir det åter igen mera plugg. Jag börjar tagga tills på fredag! Ska bli kul. Men nu ska jag dra mig, och puss på Robin (A)


Jag är så jävla glad idag!>

Hallå!

sitter nu i skolan och allt känns så jäkla bra! Jag har ingen matte, idag ska vi gå på teater med klassen, jävligt nice! Och jag känner mig snygg idag, och jag är kär. Jag har en massa vänner som bryr sig om mig, en bra familj. Och den bästa pojkvännen. Never felt better! och i veckan händer en massa kul, ser fram emot det! Och jag gillar att ha sex med min lille man, och jag har snygg röd manikyr på naglarna! ;>

Hoppas ni får en lika bra toppendag som mig idag! :*


Cam Anna>

Nu sitter jag i mitt rum och har fixat mitt hår och känner mig busig.


 

 


This day sucks>

hej bloggen!

Nu är jag hemma efter en dag med 2 lektioner i skolan, den första var helt okej men den andra slutade med ilska och tårar (åter igen gråta är tydligen min grej) jag som brukar vara ganska stark är nu en liten ledsen tjej. Som inte vet någonting om något. Det enda jag vet är att jag är arg och ledsen. Jag förstår mig inte på dig, Jag vet inte hur jag ska göra med detta, men en sak vet jag kanske.

You're gone.



Varför kan jag inte vara så glad som jag var den dagen

Gråta>

Det är det jag gör mest just nu, gråter för jag är ledsen, gråter för jag är trött, gråter för jag är stressad, gråter för jag är glad, gråter för jag är arg, gråter för jag vet inte vad jag annars ska göra.

You complete me>


Nu är det snart vinter, och jag bara älskar att vara med dig då. När det är kallt, att sitta inne och mysa med en brasa och ljus, att du håller om mig när vi tittar på en bra film. När vi är ute och jag fryser så står du och värmer mig, kramar mig. Att höra dig säga att du älskar mig, just mig av alla andra. Det är offatbart underbart. Du är underbar

Gårdagens shopping>

Igår gick jag och R på stan, och då köpte jag lösögonfransar, mascara och trosor, och han köpte en kofta på Carlings superfin var den!



Och idag var jag och Robin sega och trötta, sov till halv 12, hehe. Och sedan åkte han hem och nu har jag en kväll med pluggande framför mig! Kämpa nu Anna

Right now, i köket ;>>

Nu är vi i köket och, ja vad tror ni att vi gör? ;> hehe.. Vi har gjort wook med kyckling och ska snart äta middag tsm. Det ska bli gott, sedan ikväll ska vi kolla på roliga filmer!


i köket med ljus och brasa


Wook


efter maten ;>


pussar i köket

Fika på stan>

Idag åkte jag och R in till stan, jag köpte en ny mascara och lösögonfransar för första gången. Sedan fikade vi på waynes coffee, det var gottis!


Mitt fika <3


Så kom Robin och ska alltid vara värst! :o hans muffins kan ju typ äta upp min lilla..

Min lille man gillar Chuck Bass ;>>

Igår kollade jag och Robin på Dh och Gossip girl, och han var ju bara tvungen att ta en printscreen på Chuck Bass, haha :D jag tycker han snackar så himla skönt och är så häftig och det tycker robin med.. Gay? :(




Fredag, och snart är det helg!>

Nu är denna skolveckan nästan slut, skönt som bara den! Idag har jag 2 lektioner och slutar halv 12. Då hade jag tänkt åka hem till Robin och sova lite innan min träning, blev lite för sent igår. Sedan ska Robin stanna hos mig hela helgen, Det ska bli nice ;)

Men snart börjar min lektion, ha en bra dag! :*


Propane Nightmares>

Bara jag som vill ha sommaren, värmen och sommarkläder tillbaka?


Pappa är som Ernst>

Vi har gjort om lite i hallen, jag har haft lite brist på ställen att lägga mina tusentals trosor och saker. Så i veckan har pappa lekt 'Ernst' och gjort snygga hyllor med hjälp av röd tegelstel och rottingkorgar!

Som alla killar (typ) så gillar pappa inte Ernst, för han är lite feminin kanske och fjollig enligt pappa. Så när han var klar sa han nöjt - Släng dig i väggen Ernst! haha


Denna tryckte jag ner mina saker i förut


Ena delen av hallen och lådorna, dock ska de stå lite saker på så det blir finare ;>



Och här är min del och mina lådor, mycket plats för mina underkläder!

Smidigt Robin>

Igår sov jag hos Robin, det var supermysigt ;) Och idag hade jag sovmorgon och bara en riktig lektion, sedan skulle klassen på någon äldremässa. Sen gick jag på stan med Lisa, Julia och Louise ett tag, drack kaffe vilket jag aldrig brukar göra. Måste vart mycket trött alltså? i think so. Jag skulle iaf gymma med Robin idag, men så fick jag ett sms när jag var på stan och väntade på honom där det stod - Jääävla skiiit! glömde plånboken hemma, har inget gymkort!

så det blev ingen träning, drog hem till honom sen kom mormor och hämtade mig. Och nu är jag själv hemma och pumpar hög musik (mamma och pappa är i Wien tills på söndag!) Fest hos mig? Idag hade jag på mig mina nya leggings också.


Suddig och dålig bild.

Sysselsatta Anna>

Nu är jag i skolan, det är ganska segt. Jag var så trött imorse! Och dagen började inte så bra, min dator var inte i mitt skåp imorse, jag fick panik!! Men det visade sig att jag hade glömt den på sista lektionen igår. Så hade en lärare hittat den, men gud vad jag sprang runt och frågade och letade, trodde det var kört! Snart har jag lunch, och vi har fått en onödig uppgift.. Blä för den.

Idag efter skolan ska jag ner på stan, själv? haha. Nej men ska kolla runt lite, sedan ska jag träna badminton! Och efter det ska jag till min pojkvän, längtat efter dig snygging! Det ser jag fram imot ;>

 


Nya leggings>

Idag köpte jag en sak som jag funderat över ett tag, ett par leggings (som ser ut som skin typ) jag gillar dom, och jag får sexy rumpa i dem hehe.. Nu är min klänning som jag håller på att sy klar nästan, tack mamma för hjälpen! Imorgon blir det skolan,stan och träning sedan sova hos min snygging! :*


En skön dag>


Jag och bästa någon gång förra veckan :)


Jag gjorde en 'unts unts unts' haha ;>


Jag pratade lite i telefon, och Robin fotade. Anna på språng liksom

Brrr vad kallt!>

Imorse när jag vaknade och kollade ut genom fönstret fick jag en liten överasskning! SNÖ haha, gud vad förvånad jag blev. Det såg lite mysigt ut tycker jag, men samtidigt lite för tidigt för snö. Men det var inte lika trevligt när man skulle ut i det kalla vädret! Hade också 2 prov idag, det ena gick nog bättre än det andra. Sedan kilade jag ner på stan och köpte ett par leggings och en dragkedja! Nu ska jag äta middag, hörs sen <3


Snö!


dagen kläder, mitt nya skärp

In skolan>

Nu har jag kommit till skolan, och har haft min första lektion. Jag hade matte och gjorde ett matteprov, jag tror det gick ganska bra! Jag hoppas hoppas på ett G.. :> Idag går vi till halv 5, döda mig? haha -.- Sen ska jag ner till stan och köpa ett rött blixtlås, till min outfit! Nu ska jag ha omvårdnad, I think. Puss


Skönt att vara hemma själv>

Nu är jag hemma, och jag höll på att frysa ihjäl mig på sista lektionen när vi hade orientering! Blä, hatar det. Vi ska tydligen ha det nästa vecka också.. Jag kom hem kvart i 3 och vilade och åt fika. Sedan ringde jag till min Pojkvän och pratade länge, det var supertrevligt! Åh vad jag älskar dig <3 Men nu gäller det att ta tag i det viktiga, alltså pluggandet till matte provet och till samhällsprovet imorgon! Hörs senare



En bild på en sliten tröttis Anna, men man kan ju inte alltid ligga på topp! :)

dags för en ny vecka>

Imorgon är det måndag IGEN, och jag är inte taggad. Har massa inlämningsuppgifter och prov och känner mig sjukt stressad. Just nu är jag inne i en dålig period, stress, gråt och bråk för det mesta. Tur att jag har mina vänner och min pojkvän/familj som stöttar mig iallafall. Nu ska jag sova, ska upp kl 6 som vanligt!

Godnatt

Skorna>

Nya skorna (dålig bild med en dålig kamera) ni får se dem i verkligheten sen ist!

Mycket snyggare då!


Falsk marknadsföring>

Jag beställde hem en lite rolig dress för några dagar sen. Från en sida på nätet som heter Alice of sweden, men gud vad besviken jag blev när jag öppnade paketet som jag hämtade ut. Den såg inte alls ut som på bilden på hemsidan! Jag ringde då och klagade, tyckte att inget de sa lät speciellt trovärdigt. Jag frågade om den klänningen som var på bilden finns i huvud taget, men det gjorde den tydligen inte.. Dåligt tycker jag! Man ska få hem det som är på bilden ingen sämre version av den.



Här är den klänningen som finns på hemsidan.


Här är den som jag fick hem, wtf? hatten är inte lika, klänningen ser annurlunda ut, det är äckligt B-tyg + att den inte ens går över min rumpa. Den är superkort! Inte som på bilden på hemsidan. Dåligt ellerhur?

new shoes>

Idag åkte jag in till Bianco och köpte mina nya Vinterskor!



Ni får se skorna sen, när jag tar kort på dem ^^

Gårdagen!>

Hejsan!

Igår åkte jag in till stan och lunchade och shoppade med Tess på stan, det var mycket trevligt! Hoppas vi ses snart igen hurrudu! Efter det åkte jag hem till Robin (oplanerat) för mamma orkade inte hämta mig. Men han blev glad att jag kom som tur var!

Sedan kom mamma och hämtade mig för vi skulle på en så kallad tjejmiddag hos Maria. Det var mammor och döttrar, blev en lyckad kväll! Och Louise och Linnéa var där, och det som är så kul är att vi alltid 'spårar' börjar skratta som bara den.. Haha! Ni skulle sätt bilder som vi tog igår (men det får ni inte, så fula! haha) men det var kul att ta dem och skratta åt tyckte vi :) Det var god mat, och sedan sov vi över där. Tack för en kul kväll!




True or False?>

Kollade på denna videon nyss, och jag vill inte tro att det är sant? Stämmer det, eller är det fake. Det är den stora frågan, alla säger ju att hon kör playback, men att hon sjunger så dåligt kan väl inte stämma!? :o

 

 

Kan detta verkligen stämma? någon som vet.


Stressa>

japp, det är min vardag just nu, and i hate it! Igår var det iaf mys, robin sov hos mig. Snart ska vi ta tåget, han ska hem och jag ska till stan. Min kära kompis från Gbg ska komma hit och vi ska ses på stan :) ska bli mys! Och ikväll ska jag på middag hos Maria med mamma och en massa flera. Hoppas det blir bra. Nu ska jag pysa! Hejdå

Pumpa på gymmet>

Idag efter skolan åkte jag ner på stan och småkikade lite i affärer, är lite sugen på att köpa några saker. Får se hur det blir med det. Sedan ringde Robin och sa att han hade kommit in till stan, så gick vi tillsammans till Friskis och Svettis! Första gången han skulle gymma där, så köpte han ett gymkort också ^^

Denna dagen träffade jag faktist några jag kände där, brukar aldrig göra det annars :p Jag mötte på Tim, Jakob, Bengan kom och skrämde mig, haha! Så såg jag Stilrobin också. Det gick bra för mig och Robin tycker jag, han körde på duktigt! Fast jag hade lite ont i ryggen så det gjorde lite ont.. Efter så åkte vi tåget och han åkte hem till sitt och jag till mitt :)


Jag är fast vid dig>

Idag har jag och Världens bästa Robin år och 8 månader!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta, du är verkligen min andra halva.


Aj aj i ryggen!>

Har så grymt ont i ryggen, jag vet inte varför. Idag ska jag till skolan och ha bara två lektioner, Nice! Sen ska jag ner på stan och träffa Robin så ska vi gymma! ;> Nu ska jag åka till tåget, ha en bra dag!


Sjuksyster Anna>

Nu är vi i skola och Omvårdnad, vi har precis stuckit varandra i fingret och tagit blod och kollat massa :p jag vägrade att bli stucken (rädd för sånt!) så jag avstod. Nu har vi fått en varsin spruta, hehe. Fast vi ska inte sticka på varandra. Som tur är! Nu vill jag ha lunch!



akta er! :o


Hemma och en trött liten Anna>

Åkte hem till Robin efter skolan, och sov lite. Sen kom han ner och pussade mig på kinden :) då kändes allt bra igen. Vi pratade och myste. Sedan åkte jag hem och nu ska jag ställa in timer på tv:n så jag kan kolla på desperate housewives som börjar ikväll! Imorgon ska jag fika med Tora och Julia på stan, sen badminton! Godnatt :*

sluta halv 5, not cool man>

hatar tisdagar, speciellt om man inte kan sova på måndagsnatten (som jag inte kunde igår) nu har jag 2 lektioner kvar, slutar som sagt halv 5.. palla det? sånt orkar man inte bara, iaf inte jag idag. Sen får ja se vad ja ska göra. Hoppas ni har en bra dag iaf :>


Tankar>

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
 försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?





nu har jag fått denna på hjärnan också.


Lite putt>

Hallå igen, nu har jag kollat på avsnittet och sitter och duskuterar med Tora och Julia på msn lite, får se om vi kommer fram till något. Suttit och druckit te ur min mysiga temugg också. Sen tycker ja att de känns lite segt att min bf kanske ska åka och lana i 5 dagar på höstlovet i Sundsvall. Jaha, det var ju en rolig överasskning.. inte


PluggarN>

Nu är jag hemma efter en dag i skolan och i Knivsta, grupparbetet som jag och Julia och Louise hade handalde om 3åringar (deras utveckling,språk, motorik m.m) det som var lite kul var att Louise kusiner bodde granne med mina kusiner som också bor i Knivsta! :D så jag gick dit och sa hej till mina småkusiner också, trevligt. Sedan tog jag tåget hem och nu är jag hemma och har kollat på lägenheter (VILL FLYTTA MED ROBIN NU!!) inte som att det skulle hända, vart ska man få pengarna ifrån? :( buhu..

 

Ikväll ska jag plugga lite och kolla på ett nytt avsnitt av How I met your mother, bra grejjer!


älsklings Robin>

Nu sitter jag i skolan (har igentligen idrott) men jag har så ont i huvudet och känner mig seg.. Men nästa vecka är jag på G igen! Igår sov jag hos Robin igen (en liten vana kanske) det bästa jag vet är när jag vaknar upp på morgonen av att bli pussad av robin, som jag blev imorse. <3

Idag ska jag till Knivsta också, göra ett grupparbete.


Kanelbullens dag ;>>

Halloj!

Nu är jag hemma och sitter och lyssnar på David Guetta <3 älskar hans nya album. Har snart lyssnat sönder det haha, Igår sov jag över hos Robin, dock vaknade jag ganska tidigt för Emilia går på hälarna (och hennes rum är nästan över Robins) så hade hon en kompis som sov över, så dom busade! Lite jobbigt, men man börjar bli van. Sedan åkte jag hem ett tag för jag ska sova hos Robin ikväll med, ska bara hem och hämta lite saker inför imorgon. Och ni har väl inte glömt att det är Kanelbullens dag? mums!


Update>

Tjänna!

nu sitter ja och Robert in my room, och schteker! ^^ Han kom till mig kl halv 11 ikväll, och han åt för mycket, så stackars lilla robert fick ont i magen :( Men nu mår han bättre, men nu är han trött :o haha :D


Lite ljusare är allti nice>

I onsdags slingade jag håret, det blev ljusare och nice! Och jag gillar mitt mörka underhår. Så hade jag på mig min nya t shirt, i like it! Just nu gör jag inget, borde städa lite i mitt rum. Men orkar inte? haha.. Är ganska trött. Ska nog kolla på Desperate housewives snart :>


My week>

Hej hallå!

Nu är jag hemma igen efter en seg dag. Blev ingen träning kände mig inte helt hundra. Dock åkte jag hem till farmor och fikade och pratade. I veckan har det vart mycket plugg, pluggade i måndags och tisdags. Och i onsdags fikade jag med Therese, det var mycket mysigt! Saknat dig vännen, hoppas vi ses snart igen. Sedan tränade jag badminton! Sen hem och plugga igen.. segt med allt plugg tycker ni inte?

Sen på torsdagen hade jag provet, tror det gick bra. Sen körde jag ett gympass på friskis! Och sedan fick jag äntligen träffa min älskade pojkvän <33 hade längtat efter honom så! Han är den bästa och jag älskar honom så galet mycket! Tack för att du är min Robin.

Och idag, ja nu sitter jag hemma och väntar på middagen, och sedan kom det en lite rolig överasskning. Robert ska komma hit ikväll från Leksand och umgås. Och min älskling är på lan i skolan som jag ska åka till imorgon och kolla hur han har det. Sedan ska jag sova över hos honom :)

 


Godmorgon>

Har haft ganska mycket för mig denna veckan = då hinner man bara inte blogga! men ikväll ska jag skriva om min vecka. Idag är jag bara trött, arg och känner mig ledsen. Orkar ingenting, vill bara lägga mig under täcket och sova bort dagen. Har ingen lust att träna, har ingen lust med något. Vet inte vad det är för fel på mig? Skulle vart lika bra att stanna hemma och bara skita i allt, det är det jag har lust med just nu. Kan alla bara sluta hålla på, kan allt bara inte bli bra, vill inte ha det så som det är nu, det SUGER...

hejdå


RSS 2.0