Outfit>

Pippitröjjan på idag :)


Like>

Saknar mitt bruna hår.. Nästa vinter blir det kanske mörkt igen!


Min vardag>

Masssa tabletter


I'm going to bed, now>

Efter en till dag med att ha legat hemma och bara ätit tabletter hoppas jag att det vänder, typ nu! Pleaaaassse... Imorgon var det tänkt att jag skulle jobba på Ica Maxi, hoppas att jag mår bra, nu får ni hålla tummarna :)

Kom igen>

Kan inte tiden gå lite fortare? Snälla :( börjar bli hungrig


Värsta natten>

Är helt utmattad, orkar inte. Varför ska allt hända på samma gång, jag är en otursmänniska. Helt klart. Så glad att jag lämnar Sverige ett tag i december, måste bort.


Fuck it>

Nu är jag så jävla less på att vara sjuk!!! Har haft bronkit i 2 månader, hostar sönder lungorna, har ont! Sen blev det feber och sedan halsmandlar som små pingisbollar, till läkaren igen, fått jävla halsfluss! Inte konstigt att jag vill grina varje gång jag sväljer. Sen nu när jag kommer hem så börjar jag att spy ett x antal gånger. Bryter ihop.


Hjärtat>

Måste bara säga några saker, det är viktigt att visa för dem du älskar att du faktiskt älskar dem. Man vet aldrig vad som kan hända eller någonting. Man ska tänka på varandra, hjälpa varandra och finnas i svåra och såklart bra tider! Jag är så lyckligt lottad som har så många fina i mitt liv.
Min fina vän Therese, som jag känt så länge jag kan komma ihåg. Hon är en såndär underbar person som jag aldrig kommer vilja släppa taget om. Hon är utan tvekan den strakaste personen jag känner och hon är som en förebild för mig, nästan som en storasyster som man ser upp till.
Jag vet att hon alltid finns för mig och ställer upp och jag gör detsamma, det är skönt att ha en vägg att luta sig mot när allt annat går åt skogen. Jag vill bara säga att du betyder så otroligt mycket för mig och du är familj, min familj. Tack Therese, för att du står ut med mig i vått och torrt!

To the city>

Nu står jag ute i kylan och tycker det är mysigt att det är lite snö :) ska in till stan och räkna matte! Hoppas på att det går bra.


Beck>

Idag var jag hos läkare igen, min bronkit har inte blivit bättre så bytte medicin. Sen har mina halsmandlar svullnat upp och det visade sig att jag fått halsfluss 😞 inte kul! Så har legat deckad i soffan hela dagen och ätit medicin och halvsovit, man blir så sjukt trött av att vara sjuk! Ikväll så ska jag kolla på Beck, en perfekt söndagssyssla! Eller vad säger ni?


Wii!>

Pappa kom hit nyss med en jättefin present, adventskalendern från the body shop! :D glad tjej, tack mamma och pappa! ❤


Fix>

Nu håller jag och Robin på att fixa inför ikväll då det blir inflyttningfest för familjen :) mysigt!


->

Sminket, valde en vardagsmake

 

 


Make up store>

Kom precis hem från make up store, har köpt smink och blivit sminkad! Älskar deras produkter. ❤


My day>

Idag åkte jag hem till min bästis och hängde med henne, käkade asgoda lussebullar som hon och Roza hade bakat, tack så mycket! :D Vi satt och pratade och myste i hennes nya fina soffa. Så kollade vi på ett avsnitt av gossip girl, love that show.. Sen efter mys med Therese gick vi till Luthagens livs och där träffade vi fina Tora som jobbar där :) Efter det gick Therese och skulle vara duktig att gymma (om ni bara visste hur mycket jag saknar att träna!!) Jag gick iaf och träffade Mary för vi skulle räkna matte som vanligt, duktiga tjejer är vi allt!
Nu sitter jag hemma och när ja kom hem fick jag god lax till mat, så borde det vara jämt? ;) Nu är de lyxfällan och soffhäng som gäller!

Sleeeep>

Vet inte vad det är med mig men jag är så trött hela tiden! Vill bara sova :/ det är inte alls kul. Kanske har med förkylningen att göra, som aldrig ger sig.. Är glad om jag slipper lunginflammation :) Godnatt på er


Nya skor>

Fick en för tidig present av Robin :) i love them!


Rakel>

Idag har jag varit hemma hos Rakel och vi hade pratstund och gjorde goda scones! :D <3


Ge mig>

Nu har jag redan tröttnat på kyla, äckelregn och kanske snart snö.. Thailand, tur att vi ses igen snart!

Halloj>

Har inte orkat blogga idag, mår inte så bra för min förkylning/bronkit vill inte ge sig! Det är krig mellan oss nu.. Idag har jag och Robin varit på gränby och handlat saker inför lördagen, trevligt. Sen var vi hemma och slappade och jag fick damp på körkortsportalen som vanligt :) nu ska jag sova, Godnatt


The sims>

Har precis kommit hem från stan och har städat lite och satt upp en fin julstjärna i fönstret så har jag lyssnat på julmusik! :D Hade en supertrevlig gårdagskväll med familjen och kusiner! Nu ska jag slappa lite framför tv:n och spela The sims och sen gå tillbaka till att räkna matte :)

Najs>

Lillasyrran har bra smak hon ;)


Me like>

Har precis ätit lunch och nu har jag bakat bröd igen, tycker det brödet är så gott och nyttigt är det ju också! Nu ska jag lägga mig i badet en liten stund och ha lite hemmaspa! Sen bär det av ut i skogen och hem till min familj med kusiner på middag, sleepover i mitt gamla rum också, mysigt! ❤ måste bara lägga upp en bild på våran kökssoffa, mamma har bytt tyg på den, love it!


Så bäst>

Jag slickade mig själv på armbågen nyss, det ska tydligen vara omöjligt?


Perfekt lördagskväll>

Är hemma hos våra vänner på middag och hela vänskapsklanen är här! Druckit gott, ätit goda förätter och snart blir det en god middag! Gillar att umgås med min familj och våra vänner. Nu är det enda som saknas Louise och Linnea som är i Indien i 105 dagar! Saknar er ❤


Dipp>

Mums!


Bj>

Igår var en rolig kväll med dans och trevligt sällskap! Tack för den ❤


Förfest!!>

Nu är det Förfest hos mig, Najs! Kommer bli en kväll på bj ;)


Äntligen>

Nu har jag köpt en nödvändig sak! Jag tänkte att nu när man har blivit sk: " stadsfjolla" så måste man väl ha ett busskort? Så nu är det fixat!


En bättre lunch :)>

Sitter med min mamma på waynes och äter :) ❤


Tänker på dig>


Baby>

Jag och min snygging!


Trött, sliten, rödgråten>


Farmor>

Min älskade farmor, har nu lämnat oss. Tack för allt vi har varit med om tillsammans, alla fina år. Du betyder väldigt mycket för mig. Jag kommer alltid att älska dig. Hoppas du har det bra nu och att du får tillbaka farfar. Jag saknar dig redan.. ❤


Lill lördag>

Påväg in till stan för att umgås med Linnea och Michelle, blir nog Najs :)


Berg flyttar in>

Nu ligger jag i sängen, slappar! Får se hur denna kvällen blir :)


OMG>

Kom precis hem från bion, och vad mer kan jag säga än att den var AWESOME!? Shit, alltså jag är helt såld, kär, rädd, äcklad, ledsen och lycklig! haha.. Ja vet creepy right? Men den var så värd, sjukt spännande! Så ett stort plus till Breaking Dawn, ALLA måste se den! :D
heh

Nu kör vi!!>


Breaking dawn>

Nu sitter jag och mitt lilla hjärta therese hemma hos mig, vi har druckit te och kollat på gossip girl :) classic! Nu ska vi börja förtagga för vi ska på bio och se breaking dawn idag! Kommer bli galet! :D längtat så sjukt mkt, efter den filmen och efter Therese! <3


Tisdagsmys! :)>

Åkte till jobbet, gick in, gick ut och åkte hem igen. Det var tydligen inget jobb ikv, så nu blir det how i meet your mother och popcorn :)


Handla>

Ute och går den vanliga slingan till Ica för att handla mat, det blir tortellini och sås :)


Hej hej>

Sitter hemma och slappar, hostar och snorar :) som vanligt! Ska kanske gå och handla snart och göra någon mat, är lite hungrig! Ikväll ska jag jobba och är väldigt otaggad.. Bloggar inte så mkt nu för känner inte att jag har tid, eller har inte så mkt att skriva om. Så kan det vara ibland!


Slappa>

Nu sitter jag Robin och Elin och slappar framför family guy, ska väl snart äta middag och sen ska jag in till stan och äta matte. Sen ska jag hämta ut några biljetter som jag längtar länge efter!! Twilight biljetter till på onsdag med Therese, kommer bli så roligt! <3


I'm on a train>

Hej hej, Anna in the house! Nu sitter jag på tåget påväg hem från middag med fina familjen! :) ska nog sova direkt när jag kommer hem, är ganska trött. Imorgon ska jag till en läkare på morgonen, sen ska jag hem och plugga och efter det räkna matte, som vanligt! Segt as hell :(


Det är roligt att se att fler och fler besöker min blogg, vad vill ni att jag ska blogga om mera? Om ni orkar kan ni ju ge lite förslag :) ha en bra kväll med era pappor nu, hihi!


Brrr>

Det är kallt ute nu så dags att sätta på mössan! :) nu ska jag ta tåget för att åka hem till skogen, trevligt ska det bli!


Pannkakor>

Nu står jag i mitt lilla kök och gör pannkakor till sen lunch, ska bli gott för jag har inte ätit det på jättelänge :)


Fars dag! <3>

Vaknade nyss och ska väl ta hand om diskberget som är kvar sen igår.. Sen ska jag handla lite och åka hem till min familj på farsdag middag! Mysigt :) grattis världens bästa pappa på fars dag, du är och kommer alltid att vara mannen i mitt liv, jag älskar dig <3


Tora ❤ Anna>


Lav ya!>

Är hos sexy Matilda och förar med Mary och Josefin :) mkt trevligt!


:)>

Jag och fina Lisa :)


❤>


Höstmys>

Nu sitter jag, Julia, Lisa och Robin och pratar och äter muffins :) mycket trevligt! ❤


Mys med mamma>

Nu sitter jag och mamma och äter mat, jag samlar lä pensionärspäng genom att fota mat. Min grej :p


Läsarfråga>

Fick en fråga om proactive tror jag? För det är den enda hudprodukten jag har använt. Jag fick superdålig hy av min spiral, och inget ville fungera. Så jag köpte proactive, jag tycker inte att det funkade, tyvärr. Jag tycker att huden torr och finnarna försvann inte. dock kan det ju vara olika från person till person.



Nu har jag bra hy igen och använder inte några krämer eller något! :)


Chill i lillasysters säng>

Nu sitter vi och pratar och kollar på Playboy på tv, och klipp på twilightgänget ;) längtar till filmen!!

Tog kort på mitt rum också, det har numera blivit min lillasysters garderob :p


Hos familjen>

Nu kom jag hem till familjen för att äta middag och ha sleepover, ska bli mysigt! Saknar min familj och mitt barndomshem ganska mycket när jag tänker efter


Nya örhängen>


Vaken>

Nu har jag vaknat efter en ganska dålig natts sömn. Har nästan alltid mardrömmar, samma dröm om igen. Börjar bli less på det :/ vet inte vad man ska göra åt sina drömmar heller, går inte att kontrollera.


Övningskör>

Är ute och övningskör med mamma, trevligt :)


Update>

Håret blev bra! Robin han kan!


Badmys>

Nu ska jag hoppa ner i badet med mysiga doftljus :)


Frisörsalong>

Nu ska Robin slinga mitt hår, ska bli intressant att se hur detta ska gå! ;)


Höst>

Skönt ute idag, hoppas att snön håller sig borta ett tag till :)


Handla>

Snart ska jag ta en dusch och klä på mig för att gå och handla lite, ska baka bröd tänkte jag , har fått ett gott brödrecept av mamma som jag ska göra :) jag bara älskar att baka har jag märkt


Bakat :)>

Har nyss gjort små muffins, dock glömde jag köpa ingredienser till glasyr :( men nästa gång då ska jag göra små mästerverk!


Oh snap>

Lyckas på något jävla vänster alltid missa bussarna, nu har jag kommit på varför, jo. Dom går oftast några minuter för tidigt! Så nu sitter man här igen och får vänta i 20 minuter..


Matte>

Sitter just nu och räknar matte, ganska avkopplande för det är typ inga här idag :)


Gränby>

Nu har jag och Robin tagit en promenad till gränby centrum för lite shopping ❤


Anna>


Skön kväll>

Ligger i sängen, läser bloggar och äter choklad :) mys


Sliten>

Ligger i sängen och är trött och sliten efter 2 sena kvällar! Hade en superbra kväll igår med sköna brudar :)


Bj>

Nu ska bj gunga!


Klar>

Nu är jag redo för party!


Tagga>

Är hemma, lyssnar på musik och taggar inför ikväll!


Föra>

Nu sitter jag och Robin och dricker vin och inväntar lite skönt folk ;)


I'm on a bus>

På bussen påväg hem :)


Bullar!>

Står och bakar vaniljbullar, mums!


Det mest sociala paret>

Sitter hemma hos Robin nu, han sitter med sin telefon och jag med min, dethär med att ha en iPhone visade sig vara lite beroendeframkallande! :o
Anna ❤ iphone?

 


Slappis>

Nu bär det av till Storvreta för att bära grus :p


Nytt>

Ny header, vad tycker ni? :)


Dada life>

Imorgon blir det Dada life på saluhallen med sköna folk! Kommer bli grymt :)


Ananas>

Har precis avslutat middagen och äter nu en god ananas som vi fick av Adrian , så kollar vi på pan am :)


Senaste>

En bild från min senaste fotografering med Thomas Dahl!

Lasagne>

Står och lagar en god torsdagsmiddag :) det blir lasagne!


Biljetter>

Var och hämtade biljetter idag, för jag och Therese ska gå och se kapten röd den 10 december! Ska bli fett kul :)

Sen måste jag ju säga att idag är ingen vanlig dag för idag är det Therese födelsedag, grattiiiiiis!! ❤


Lägenheten>

Nu är ju lägenheten klar så jag tänkte lägga upp bilder som jag tagit :)

Segis :)>

Ligger fortfarande i sängen, har sökt lite jobb och pluggat teori. Sen måste jag plugga matte! Vill inte..


Inflyttningsfesten!>

Tänkte att ja skulle ladda upp alla bilder från inflyttningsfesten, hade en grymt bra kväll med mina bästa! Tack för det :)
Kaos i köket efter en trevlig kväll

Sängen>

Godmorgon, blev en lång sovmorgon idag, blir helt slut av min hosta :( men nu är det dags att gå upp och ta min äckliga shot av hostmedicin och sen blir det mitt favoritmål, frukost ❤


Yoghurt>

Är hos Robins familj nu på fika, och deras katt yoghurt tyckte att det passade bra att ligga på köksbordet och vila :p


Suck>

Så mycket kvitton och för lite pengar.. Hör ihop ganska bra!


Glasögon>

Efter bion gick jag Robin och Emilia och provade glasögon eftersom Robin ska skaffa glasögon så kollade vi runt lite :)
Hade lite datorproblem så bilderna ville vara snea :(
Sådär fina var iaf jag och Emilia när vi tesatade brills ;)

Biotime>

Nu sitter jag, Robin och Emilia på bussen till stan, är barnvakt så nu ska vi gå på bio! :)


orkar fan inte>

Hostar som en jävla idiot, känns som att jag kommer att hosta upp mina lungor. Orkar inte, i hate this shit!!!

Dagens>

Såhär gick jag runt idag, mysiga kläder. Börjar bli kallt nu och är verkligen glad att jag ska till varmare breddgrader i december :)


Bronkit>

Hejsan, nu ligger jag hemma i sängen och ska kolla på ett avsnitt av gossip precis. Har lagat mat med R nyss och det blev en väldigt god omelett! Jag var hos läkaren imorse för att jag har hostat i mera än i en månad, vilket inte kan vara så bra. Det visade sig iaf att jag hade bronkit, bakterie/virus i lungorna som gör att man får rethosta. Inte så vidare värst roligt! Nu har jag fått hostmedicin och ska kurera mig. Får inte träna och ska helst ta det lugnt, vilket jag inte är så bra på.. Hoppas att det ger sig snart iaf, mamma hade detta förut och hon hostade av ett revben.. Aj aj :( Hoppas jag slipper! Annars så sitter jag och leker med min fina Iphone, är typ helt in looooove. :')

RSS 2.0