helg>



Hejsan.

min fredag var ok, ganska tråkig. Var sjuk och låg hemma och läste en bok, och kollade mycket lost. Men var ensam, trist.
Lördagen så var det jakt, gick upp vid 8 sedan gick vi ut i skogen, gick i typ 4 timmar, helt blöt! Och vi fick ett rådjur. Ganska lite, men de är endå något. Sedan chillade jag kollade lost, och tog ett varmt bad, var stelfrusen. Sedan sminkade jag mig och klädde på mig, såg ut som jag gör på bilden ovanför. Sedan kom Robin, vi hånglade och mös lite. Så kom våra gäster från Gävle. Vi åt mat, och skrattade mycket! Speciellt åt en dialog. Kanske skriver den sen, men orkar inte nu, Så åkte de hem runt 12, jag och robin busade och sedan somnade. Idag så kollade vi på en film som hette Handcock. den var bra! Men overklig, med Will smith i huvudrollen. Sedan drog han, och ja har suttit och sms:at och kollat på lost. Och nu ska jag ner till min familj och umgås och kolla på en björn Gustafsson film.
Pussen hej

sweet about me>



ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Satt och tittade på lost nyss, det var så spännande så jag höll på att kissa på mig! :o då är det bra lixom. Och idag hittade jag min morgonrock som jag har sytt själv, den är inte helt klar än, håller på att brodera en sak på ryggen det ska stå '' Skaffa dig ett liv'' typ. Började för länge sen, men de har aldrig blivit av att fortsätta, men de kanske är värt, för den är mycket bekväm! Och imorgon får vi gäster på kvällen, och Robin ska också komma hit då. Vi ska umgås med mina vänner och familj, och sedan ska vi mysa. Som vanligt, men igentligen ville jag vara hemma hos Robin för vi var hos mig förra helgen, men de passade inte så bra eftersom jag skulle få gäster. Just nu känns de som mitt liv är så förutsägbart, allt är som vanligt, inget nytt händer typ. Börjar tröttna lite. Ikväll tror jag att jag ska fortsätta läsa min bok, och spela the sims!

sjuk>

igår fick jag ont i magen när jag kom hem, och sedan fortsatte det hela natten. Så idag är jag hemma, har precis bytt lakan i mitt rum, känns bra. Tycker inte om att ha smutsiga lakan. Kvalster och shit :o
Jag är trött som bara den, och imorgon är det jakt med familjen. Och sedan ska vi få gäster från Gävle, men jag vet inte för jag kanske skulle sova hos Robin, han kanske får komma hit ist. Idag ska jag läsa min svenska bok, plugga Med.Gr och matte. Och antagligen blir det en massa lost också. de är bra just nu!


jag försöker göra en massa saker för dig, som gör dig glad. Men du gör inte samma sak till mig.



jag är lite besviken på dig, jag vill att du ska visa mer att du älskar mig.

trött som bara den>

jag vill bara säga att min dag vart bra, allt blev inte som planerat, men det blev bra endå :)
mys att träffa Robin idag iaf, pussar och kramar till dig!

Nu ska jag läsa en bok, och sedan ska jag sova!

morgon>

hejhopp!

min kropp är helt slut. Igår tränade jag, idag är det bodypump (vet inte hur de stavas) på idrotten , och imorgon är det träning. Så fick jag reda på att ja ska tydligen jaga på lördag.. Kul jag som hatar att springa runt i skogen, och höra 'PANG!' där dog ett rådjur.. jaja, vad gör min inte för släkten, right?
Idag ska jag gå i skolan, sedan ska jag åka till Gränby med Robert och Martin vi ska handla lite saker. Och Robert ska tydligen köpa en bob, som vi ska åka på sedan, haha! Jag ska nog fråga Robin om han vill komma till tipptoppen och vara med att åka, skulle vara trevligt! :)

Nu ska jag åka till skolan, Puss puss!

haha!>



En väldigt seg dag i skolan! Men efter skolan så träffade jag Linnéa i typ 1 min, sedan sprang hon till bussen, men de var trevligt att få en puss iaf! Och sedan typ 10 min senare så kom min underbara vän Emelie! Vi skulle äta och sedan dra till träningen, vi åt på Cupido första gången jag åt där. Det var mycket gott! Och trevligt :)
Efter det gick vi till hemköp jag ville köpa ett winerbröd, alltid lika gott, längesän sist! Inne på hemköp så träffade Emelie sin vän, hon kom från Norge. Hon var mycket glad och trevlig!

Och då kom jag att tänka på Jessica min kära vän som har flyttat till norge för några år sedan, Gud vad jag saknade den tösen nör jag hörde hennes blanding av svenska och norska. Men i jul så ses vi förhoppningsvis! :D
Och så gick jag och Emelie på 1:an mot Ärna och skulle till träningn. När vi gick av bussen tog emelie en liten dum väg på kanten av bussen, så inte bussen kunde köra ut, emlie sprang över vägen och kände sig lite osmart tror ja! haha men roligt såg det ut!
Efter den insidenten så vet jag inte vad som flög i oss! Vi skrattade oavbrutet från fyrishovs Entré till fyrisfjäderna, GUD vad ont i fick i magen, de bara gick inte att sluta skratta! tack för en rolig eftermiddag Emelie!<33

ja>



Så känner jag just nu '' Fuck the pain away''
inte för att jag har ont i själen just nu, men de är endå så jävla skönt ibland, att aldrig tänka på något annat. Och SKIT på att snön kommer att töa bort, är det någon som jag hatar så är de SLASK!

Snöstorm!>



Denna bilden är från igår, och då var de inte storm. Men nu är de det, det har vart det under natten, blåser som bara den :o Och tågen är försenade och bussarna inställda, shit alltså. Som jag bor så gick de inte bra att ta sig. Och det var lite tråkigt för jag ville gå till skolan idag, jag blev tvungen att stanna hemma. Hela min familj är hemma :p
Jag skulle träffa Wandeby och Tora idag efter skolan ju! vi skulle köpa julklappar :(<3
Och så ville jag träffa mina Girls i skolan, puss på er!
Och puss på Robin. som är den sötaste jag vet.

trött Söndag,>

I fredags så skulle jag ha åkt på fest hos Emil i björklinge, med Maria, Emelee och Millan, dom är härliga! :) Men de blev inget, för Emil hade blivit påkörd av en bil! Jag blev helt chockad när jag hörde det! jag bara va!?
Och jag hade gjort mig mycket fin och allt. Så blev det inget. Men som tur var så hade emil klarat sig mycket bra, han hade ont i revbenen och så, men inget brutet! En jävla tur det. Och han som hade kört på Emil bara körde därifrån :S jävla idiot...
Så kvällen slutade med att jag tog 115 till Storvreta och till min man, han tyckte jag var vacker. Jag var där i ca 40 min sen åkte jag hem ,  kollade lost, och senså gick jag och la mig, Sköönt!

Min Lördag var nästan helt bra. Föurtom en sak som hände mitt på dagen som jag blev jävligt arg över (maria vet, haha!) (och Robin) Jag lagade mat det blev potatisgratäng, kött, bea-sås och till efterätt Äppelpoaj! Det blev en mysig middag, jag och Robin satt ensamma i köket och småflirtade med varandra. Och sedan kollade vi på Bond med familjen, den var bra! Efter det när klockan var runt 23:30 så hade jag lovat Robin att vi skulle kolla på en skräckfilm (jag hatar skräckfilmer, drömmer mardrömmar!) Som hette The Eye. Den var obehaglig tycker jag, men inte den läskigaste jag har sett. Sedan porrade vi lite, och gick och la oss. Men jag sov inte så mycket för att jag var rädd :(
Sedan vaknade jag upp på morgonen med min mys. Och vi har slappat hela dagen och kollat på lost! Och nyss pratade jag med Tora, men hon var med Andrew så hon skulle ringa mig senare! Så skulle jag ha lekt med Robert idag, men ja ska plugga och han skulle till sin farmor på middag, så de blir nog på torsdag ist! :)

Puss på min helg, även fast allt inte blev som planerat!

.>



I WANT TO SLEEP WITH YOU TONIGHT..

Anna>



Nu är de Jul igen! (eller ja nästan iaf)
Nu är det iaf snö ute, och de är kallt som bara den :o
Så ja har skaffat en ny mössa, jag gillar den, och Robin säger att jag är söt i den! känns ju bra haha. Jag tycker inte jag är en mössa-person. Min dag idag har vart bra, hade idrott första lektionen, och vi spelade innebandy, ja är inte så bra på de, men kul var det! Sedag flöt dagen på, men min sko gick sönder, så nu är den på lagning.. Ska hämta den på måndag! Vi slutade klockan 2, men jag och Maria var mycket duktiga och gick på special matten klockan kvart i 3 till 4! :) Sedan gick jag ner på stan och fixade några ärenden! Och åkte med min mamma hem. Och så är det en speciell person som fyller år idag, GRATTIS TORA 16 ÅR! <3

ledig>

Älska mig för den jag är. <3

Kärlek är de jobbigaste och finaste som finns,
Igår sov jag hos robin, och han skulle till skolan. Men ja var ledig, jag sov ett tag till, sen gjorde ja en sak åt Robin hoppas han blir glad när han kommer hem. Och nu sitter jag hemma i min säng och pratar med Maria ;)
Och nu ska jag äta ngt, sen plugga. Så ska jag på kvartsamtal också.
Pussy

tja>

idag har vart en rolig dag, jag har vart ganska oseriös och flummig hela dagen! Och jag gillar att krama Maria :)
Jag och Millan blev helt cp innan våran sista lektion, vi började stöna som jag vet inte vad! Kul var det iaf. Efter det träffade jag Linnéa i typ 2 minuter ;) sedan träffade jag Madde på bussen hem till Robin. Och nu sitter jag hemma hos Robin min baby<3

love>

jag Älskar Robin N.
du är den bästa<3

Lördagskväll>



Min kväll spenderade jag med syster Linnéa! Det var mycket kul, och vi tog en massa kort. Orkar inte lägga upp massa här, så om du vill se mera gå in på Ynkipynki.bilddagboken.se :)
Tack för kvällen <3

.>

jag är en jobbig person. bara jobbig. Som verkligen ingen, ingen orkar med, de är bara ''hejdå'' när jag försöker förklara något. jag är jobbig. så jävla jobbig

lördag>

hejhopp! min vecka har vart allmänt seg, ganska mycket plugga och annat trassel, men som tur är har jag iaf hittat min Med.Gr bok! fuck yeah lixom. igår fyllde Emil 17 år, grattis fladder ;)
Igentligen skulle han haft fest igår kväll, men de blev inget. Så jag tränade som vanligt och sen åkte jag hem till Robin och hade mys. Vi kollade på en film med Jim carrey, den var mysko men bra. Efter det låg i i sängen och gjorde lite andra aktiviteter,när ngt helt plötsligt åkte i golvet, det var chips skålen som hade ramlat i golvet.. lyckat lixom! Och ikväll ska jag gå på fest, för idag ska vi fira Emil! Ska gå med mina sötnosar i klassen :) Får se om Robin också följer med. Nu sitter jag i hans säng och skriver detta, och idag är de dop för två små nya släktingar. Rakel och Hanna. Nu ska ja göra annat.

Puss på rumpan!

i skolan>

Nu sitter jag i skolan med millan, maria, louise. Jag vill hem jag är fett trött, vill inte vara kvar :( buhu
och Emo emil gick hem, han verkade ledsen! stakars liten. uhm , idag ska jag bara plugga och vara seg.
ja det var typ allt, för nu (A)
Imorgon ska ja vara fladdrig ;)

1,5 år>



idag har vi vart förlovade i 1,5 år, puss jag älskar dig Robin N <3

hejhej>

nu sitter jag i min säng och väntar på att min plattång ska bli varm. jaha nu är de måndag igen då, en massa plugg framför sig, och idag ska ja till ungomsmottagningen vid typ halv ett tror ja. Ja hatar att sova själv, vill alltid sova med min älskling, vill bo med dig lille man. Så ja alltid får sova med dig. Och mina naglar är coola, för ja har guld nagelack ;)

Puss>



Jag har vart ihop med Robin i 2 år och 9 månader, och vart förlovad med honom i 1 år och 6 månader.
Grattis oss eller <3333

söndag,>

Nu sitter ja i Robins säng, och kollar på desperate housewives. Det är bra, men det här avsnittet var så sorgligt. Så tog jag en dusch, de var skönt. Och ja ville gosa med Robin, men han sitter och spelar wow. Kommer nog aldrig förstå mig på det spelet.. De tar ju aldrig slut! Kul med ett spel som aldrig tar slut, jag menar. Fan va segt att typ aldrig uppnå ett mål?
jaja watever. I veckan så blir det mycket plugg.. Segt, får se om man hinner med ngt kul också, många som jag skulle vilja träffa! Jag är trött, vill att det ska vara fredag. Och nästa helg så kommer nog mina vänner Fsik, Hg och pata! :D
Ska bli så jävla kul om de blir så, har inte träffat dem på så länge. För ja ska ju inte åka till Storhågna i vinter där ja och mina grabbs brukar umgås. För ja ska åka till alperna. Aja nu pallar ja inte skriva mer. Btw snart är de jul hehe.

Puss<3

FEKKE>



Jadu, ordet fekke hatar jag, men de är så jävla kul att säga :D
Ja robin var hos mig igår, och vi hade fekke, drick-fekke, knull-fekke m.m ;)
Det var kul iaf, haha (A) Och nu sitter ja i min soffa och lyssnar på Paradise city! Så bra låt :D
Snart ska ja sminka mig och dra iväg till min man igen. Älskar honom!!!
De blir en Nörd kväll, för han ska spela wow och ja ska spela the sims, kolla Dh, Lost, Gossip och leka med annat.
Men sen blir de mysss<3 Nörd- FEKKE

tankar>

Varje morgon när jag vaknar kommer tankarna tillbaka. När jag sover drömmer jag att allt är bra. När jag vaknar får jag en klump i magen igen. Vill att allt ska vara bra. Vill vara glad och lycklig, vill lita på allt du säger.

Idag ska ja träna, och sen ska ja se bond med Robin :)

sug>

Hejsan alla.

de var så jävla skönt att sova, allt kändes bra. Så vaknar man och kommer tillbaka till verkligheten och allt suger. Fan vad ledsen och arg jag är :)
Att den man älskar mest sårar mig mest, de suger. Måste det vara så?
varför kan inte kärleken vara bra. varför får jag inte vara lycklig?
vafan har ja gjort för fel.. jag kommer aldrig duga för mig själv, och kanske inte för någon annan heller känns de som just nu. och en sak till, jag hatar nakna äckelbilder på tjejer som står och drägglar.. Och är ÄCKLIGA..
Fyfan blir äcklad. Och alla dumma idioter till killar som TROR att tjejerna ser sådär ut i verkligeheten, förstår inte.
Och varför är inte ja lika snygg som dem?
Jo för ja är inte fucking PERFECT!
förstå de... kräv inte så jävla mycket..
de kommer alltid vara snyggare än mig.
och du kommer alltid kolla på sånt. och tro de.

Förlåt för att ja dampar här på min blogg.
de är bara tillfärligt

sug tisdag>

på något sätt lyckas alltid mina tisdagar suga.. förstår inte?
jag hatar tisdagar. så nu vet alla.

Jag har inte gråtit så mycket på länge, inte sovit, inte ätit. Mitt inre värker, svårt att förklara, men hjärtat vill ut. Mitt huvud tänker så mycket, neativa tankar. Varför är det alltid så att när ja är lycklig ett tag oftast (max en vecka) så går allt sönder igen. Allt som ja byggt upp, att lita på någon, man ska aldrig lita på någon, ska de verkligen behöva vara så?
Isf suger det otroligt mycket. Jag vill lita på den jag älskar. Lögner är svek, I want to belive in you.
Jag får panik när jag är ledsen, när jag kommer hem, till mitt rum allt bara snurrar i huvudet, tankar. Jag vet inte vad ja ska göra för att bli av med dem. gråta är min grej tydligen.

Jag vill glömma allt och gå vidare, bara skita i allt, leka mig genom livet.
men de går ju förfan inte.

I'm not ment to be happy.

tjänna!>

Nu sitter jag i min pojkväns säng, och myser lite med mig själv och hans laptop.
Min dag idag har vart as slapp! satt hemma och kollade på lost och pluggade vård och omsorg. Så pratade ja med Robert på msn, och vi bestämde att jag skulle komma dit och jag han och Martin skulle göra pizza, det blev as gott! Så blev ja så mätt så ja fick nästan ont i magen. Det blev ett mycket trevligt besök! Och sedan bestämde jag mig för att gå till Robin på ett kvällsbesök. Och nu sitter jag här, han spelar wow just nu, men that's my man lixom. Och nyss gosade vi lite <3

Och imorgon är de skola, shit ja är helt seg :o


fest :)>



ikväll var det alltså den stora festen. Som har tagit veckor att planera. Och det blev lyckat som bara den! Det var jättekul, mycket folk, och jag frida,Robin, Elin och Malin serverade och busade runt i köket ;D Det blev en massa Roliga tal som man skrattade mycket åt! Min lillasyster Elin höll ett mycket bra tal, och ja börja gråta. Jag sjöng tears in heaven och de gick bra, fast var så nervös. Robin var den finaste killen som fanns på jorden den kvällen. han var så underbart vacker, i sin skjorta och slips. Blev kär på nytt. Vi dansade hela natten, och de drack mycket. Jag och robin drack med :) Och så vill jag tacka frida för att du hjälpte till tack<3

RSS 2.0