Hehe..>

Precis min typ av humor! 



Linnea häng!>

I tisdags så fick jag äntligen träffa min underbaring Linnea igen! ❤️ Hon har ju vart väldigt upptagen sen hon medverkade i Paradise Hotel, far och flänger överallt i hela Sverige. 

Hon har ju också börjar blogga nu efter PH, så kolla in hennes blogg, bra grejer! 
Http://uppsalavimmel.se/blogg/linnea

Vi hade iaf en mysig pratkväll på terassen, jag drack vin och hon drack kaffe. Tusen tack, är så glad att jag har en sån fin vän som du. 



Nya "rumpbyxor" hehe..>

Igår gick jag på Gränby en liten stund innan jag tränade med min pappa och syster, hittade ett par byxor på H&M för endast 99kr! Att dom satt som en smäck gjorde ju saken inte saken sämre, kap! 



Vårkänslor och hundbus ❤️>

Idag på fm så kom min kusin Robin, hans fru Ulrika och William på besök, så mysigt :) dom hade med sig sin vovve Jeppe också, så vi gick ut i det fina vädret lite och släppte lös hundarna, dom sprang omkring och busade med pinnar och jagade varandra, så söta! 

Nu ligger jag och Sansa i soffan och latar oss, är ledig i två dagar nu efter helgens jobbpass! Så skönt att bara få göra vad jag vill och inte ha några tider att passa. ❤️









Home sweet home>

Gokväll! 

Ligger just nu dötrött i sängen och är hemkommen från Vemdalen för några timmar sen. Åkte dit i söndags med min underbara familj, vi hade en supermysig stuga nära backen. Våra kära vänner från Örebro kom på besök också, mycket trevligt! 

Bra väder, fina backar, varm choklad, afterski, bastu, bubbel, goda middagar och såklart OS. Tackar så mycket för denna gång ❤️ 



Sansa ❤️>



Nation med frugan>

Igårkväll tog jag mig in till stan för en middag och bus med my partner in crime Josefin! Vi gick till Sneirkes nation, jag tog Chevre chaud till förrätt och sen entrecote, det var väldigt gott OCH till ett sjukt bra pris! Ska absolut äta på nation igen.

Sen ringde jag till mina fina fyrisfjädare Ludde och Jocke för att hänga med oss och pimpla lite för mycket vin och prata om allt mellan himmel och jord. Satt och kollade på massa utklädda ekonomare som hade nollning, så festade bland annat lite med en flodhäst, inga konstigheter.

Kvällen blev väldigt lyckad! Tusen tack.
 
 
 

RSS 2.0