En av mina favoriter ❤>

Denna håroljan från Nashi älskar jag, den gör håret lent och mindre slitet, och den lunkar underbart! Ville bara tipsa ;) finns att köpa hos bland annat Hårkonstnärerna


Gym>

Nu har jag precis avslutat ett gympass på vårat "hemmagym" körde överkropp idag för jag gjorde ben igår :) gick bra! Nu ska jag duscha och sen kommer therese hit så ska vi åka hem till min familj och äta påskmiddag ❤


Glad påsk ❤>


Känns tungt>

Vaknade nu av att det inte var någon som krafsade på dörren på morgonen, gick upp och öppnade dörren, men där låg ingen liten Ralph som brukar sträcka på sig och gäspa och sen säga godmorgon och gosa ner sig i sängen mellan oss.. Hade helt glömt att han inte finns längre.. Fan också! Kom tillbaka


Städgalning>

När man inte vill tänka eller sitta still för då gör allt ont, då ska man göra något, så nu är allt i lägenheten skinande ren! Men vad ska man göra nu då?? Så tomt.. Tagit bort alla hans små saker, leksaker, säng, matskål..


Blommogram❤>

Jag och Robin fick precis blommor av hon som körde på Ralph igår, blev väldigt rörd och tacksam, fin gest tycker jag, tack.

 


Dagens kläder>

Beställde ett linne igår från Kan Dee shop, och fick det redan idag, snabbaste leveransen någonsin! Det är svart med ett vitt kors på, love it!

Annars så är jag fortfarande väldigt ledsen och det känns sämst.. Vi begravde Ralph igår hemma på landet på ett fint ställe, Gud vad jag grät.. Lilla tussen. ❤


Vila i frid>

I skrivandes stund sitter jag i sängen, helt svart och svullen i ögonen. Min finaste Ralph, världens bästa och underbaraste roligaste katt, dog precis, inte ens 1 år. Telefonen ringde för någon timme sen, en tjej hade kört på Ralph, han dog på en gång.

Jag visste inte om jag skulle klara av att gå ut, men han var lika fin som alltid, bara helt stilla.

Trodde aldrig att det kunde göra såhär ont, jag har panik, vet inte vad jag ska ta mig till.

Älskade fina lilla katt, kommer alltid älska dig och aldrig glömma dig. Vila i frid
 

Mums!!>

Efter massa bärande och 3 vändor med bilen till tippen så åkte jag och Marcus till gränby och åt sushi och sen fick jag experthjälp att välja likörer på systemet för helgen, så nu blir de drinkar!


Dagens kläder❤>

Idag är jag ledig och det är sol! Så jag ska våga mig på skinnjacka och halsduk, åh vår!! Ska snart iväg och hjälpa marcus att slänga saker på tippen, sen blir det lunch på gränby! Och ikväll kommer lisa hit, bra dag :D


Godnatt❤>

Ledig imorgon, gött! Nu ska jag decka, sjukt trött!


Off to work!>

Igår sov jag över hos min fina mamma, pappa är i Åre och lillasyrran har ju flyttat så de va jag och mamma, och sen kom Jannika på besök också, vi åt god mat drack lite vin och kollade på filmen Cockpit, sjukt rolig! Jobbar hela helgen så nu ska jag iväg, jobbar till 9, inte så taggad men de blir nog bra! Ha en fin söndag!

Stalker>

Tror jag fått en stalker på IG, haha..


Godmorgon ❤>

Imorse vaknade jag upp glad och utvilad kl 6 på morgonen, Solen! Åh så härligt! Nu är jag på jobbet, vart sen kl 7 :)


Work>

Cash is king


Wifey>

Hittade några paket saffran och fick cravings för lussebullar, så bakade det såklart, nu luktar det nybakt i hela lägenheten, underbart! ❤ Nu ska jag mysa hela kvällen med Robin och Ralph och äta bullar, imorgon går jag upp kl 6, usch!


@ terassen>

Är och dricker öl med linda och lisa på terassen, skitsnack och god dricka! Bra kväll ❤


Bikram yoga>

Idag har jag och mamma vart på bikram yoga, berättar mera om den upplevelsen imorgon! Såhär såg min outfit ut för yogan iaf! Fick låna av bästa Maria, tack! ❤


Liten Ralplh>

Hittade en gammal bild på mig och lilla Ralph från i somras, han är så fin mitt lilla hjärta <3

@ work>

Igårkväll gick jag och Robin till vårat "hemmagym" och körde ett pass, jag gjorde kondition och var helt slut! Sen gjorde jag smoothie och kollade på bästa serien PLL! ❤ Kunde dock inte sova bra alls även fast jag var så trött, kändes segt att gå upp kl 6.. Jobbar två pass idag så jobbar till kl 23, lååång dag.


Mysdag>

Idag tog jag och Rakel en promenad in till stan och åt lunch på café 018, gottis! Satt och snackade sen tog vi en liten shoppingrunda, jag köpte ett linne som jag är väldigt nöjd med! Nu är jag hemma och håller på att rensa bland mina smycken, är så sugen på att köpa massa nytt men måste hålla i pengarna :p hittade bland annat min och Robins gamla förlovningsringar, fina!


Close up>


Nagelfix>

Igår köpte jag ett "baslack" som ska göra så att nagellacket ska hålla längre, hoppas det fungerar bra :)

Så har jag och Robin precis ätit pizza, gjorde pizza själva och det blev super!


Badminton>

Nu ska jag dra och spela badminton, ska bli kul! :D


Gårdagens outfit ❤>

Igår hade jag svartmålade naglar, turkos tröja från kappahl och svarta jeans från vila! Lite vårkänslor!


You got me begging for more>

Bra dag, gjorde brunch imorse sen tog jag en promenad och snart ska jag hem till mamma och pappa på middag ❤


Hallå hej>

Inte hunnit blogga så mycket, i torsdags jobbade jag natt och kom hem runt 9 på morgonen. Sen sov jag i några timmar, tog ett bad och sen åkte jag till fjädern för att jobba ett kvällspass! Det gick bra. Efter jobbet gick jag hem till marcus och snackade skit och drack lite vin, trevlig kväll!

Men inatt så har jag blivit magsjuk.. Sov inte en blund inatt och måste ha blivit smittad av en på jobbet som va magsjuk :/ så idag har jag bara legat i sängen och mått sådär.. Nu har jag iaf pillat i mig soppa och bröd och var tvungen att sjukanmäla mig från jobbet ikväll, typiskt! Bra "bantningskur" att ha magsjuka, ush alltså!


4 e passet>

Nu har jag gjort 4 pass denna veckan, känns bra! Nu ståt jag och gör lunch och ikväll ska jag jobba natt, helt ok dag!


Att alltid misslyckas>

Sitter just nu i mitt rum och har dragit ner gardinerna, även fast det är sol ute så känner jag mig inte glad just nu. Var glad nyss, men de försvann rättså snabbt.

Var och skulle få reda på mitt 3e nationella prov som jag skrivit för någon vecka sedan, har kämpat som bara den med privat mattelärare, vänner och för mig själv, trodde att de skulle gå denna gången, MEN va 3p ifrån, mestadels för slarvfel, men också för att de alltid höjer en nivå på proven mot de som är i boken, och den lilla nivån blir nästan alltid för svår för mig. Känns förjävligt, känner mig sämst, trött, tänker att ja måste börja om IGEN och räkna samma bok IGEN och sitta i skrivsalen och vara nervös IGEN. Så tröttsamt att jag bara gråter, vill ju bara ha mitt lilla G, att det ska vara så svårt!?

Man kommer verkligen ingenstans i livet om man inte har matte B, man kan inte läsa många linjer och inte den linjen ja vill söka in på.. Känns så fel att en sådan sak som matte ska få förstöra så mycket för mig, tror fan inte jag skulle bli en sämre sjuksyrra för jag inte kan räkna pq former eller ekv system..... Fuck off!
 
 

Ut i det fina vädret!>

Sol idag, glad Anna :)


->


Bra kväll! ❤>

Tog en dusch och fixade mig och åkte ner på stan för middag jag mys med min gudmor Maria, sjukt mysigt as always! ❤ Så sitter vi där och pratar så går Lasse Åberg förbi, var ju tvungen att fråga om jag fick ta kort, han var bara så gullig och rolig! Gjorde min dag :D


Bra pass>

Idag är jag ledig och har precis tränat ett pass med pappa! Går bättre och bättre :) nu äter jag turkisk yoghurt och honung innan jag ska duscha och ut på äventyr!


Tips från "hemmafrun" ❤>

Idag har jag jobbat och sen har jag stått och lagat mat! För ikväll har jag bjudit hem världens bästa mormor och morfar på middag hemma hos mig :) vill tipsa om ett supergott recept som kommer från Linas matkasse som jag har gjort några gånger nu, det är falafel med tomatsalsa, bröd och vitlökssås! Underbart gott och nyttigt (vegotariskt) så det borde ni verkligen prova!


Sjukt bra dag! ❤>


RSS 2.0