Let me sign>



En bild från just nu, sitter och lyssnar på twilight soundtracks från filmerna, älskar dem. Idag efter skolan så mådde jag inte bra så jag skippade träningen och åkte hem till Robin och gosade. Imorgon är det sista dagen innan lovet, längtar. Tora kommer hit snart, det gillas! Hon ska hämta lite saker :> Några som ska ut på BJ imorgon då, det är ju 18 år imorgon så passa på! ;>

2 dagar kvar>

Nu är det idag och imorgon sen är man fri i en vecka, gud vad skönt! Idag mår jag inte så bra, tror att min lillasyster har smittat mig :/ har onti huvudet och i halsen.. Så jag ska inte träna idag. Gud vad jag får ångest när jag skippar en träning! Får superdåligt samvete och allt :( borde man få det? äsh, får träna med min pappa i helgen. Snart har jag klassråd som är det ovärdaste man kan ha i skolan tycker jag. Nu ska jag pysa :>

Nya modet?>

Nu sitter jag med färg i håret och ser allmänt störd ut. Men så slog det mig att de kanske är lite Lady Gaga style? haha, hon brukar ju ha silversaker i håret ^^



haha jag just nu

Inte helt 100>

I natt somnade jag kl 3 och skulle upp 6, lagom trött tjej? JA! Hade matte första lekionen men sen började jag må dåligt så jag åkte hem och lånade Robins säng lite (A) Sen åkte jag tillbaka till sista lektionen för att jag skulle prata om utrikespolitik och klassen skulle ha debatt. För att vi skulle ha debatt så hade jag klätt upp mig med kavaj och skjorta ;) haha.

Nu är jag hemma och känner mig FRI!! Har inga mera prov eller något innan lovet nu, fyfan vad skönt. Ikväll ska jag glo på serier och kanske spela the sims? hehe.. Den ultimata drömkvällen skulle vara om Robin också kom hit och överasskade mig med mys, skulle vara great! :> Ikväll ska jag också slinga håret lite, inte gjort det på länge.


Kläderna ^^


Yeah

Ego pics>

Är hemma nu efter dagens saker. Kollade igenom lite bilder så tänkte lägga upp några bara för att jag inte har något vettigt för mig ;p




Ja, 2 lite knäppa bilder på mig när ja försöker vara snygg i pojkvännens t-shirt :>

@ Itg>

Jadu, min dag har varit lite annurlunda. Det började med engelska sedan slutade jag och åkte till stan köpte en glamorös lunch (donken..) och så tog jag tåget hem till Robin och tänkte sova och plugga.

Men när jag skrev till Robin att jag var hemma hos honom så ville han att jag skulle göra honom sällskap i hans skola. Så jag valde att göra honom lite glad och åkte hit, jag har vart med på en bioligilektion (tror jag?) där de hade redovisning om farliga ämnen, typ som Radon m.m. Nu sitter jag och kollar på deras idrottslektion och de spelar fotboll och skriker om vem som har rätt :p lite kul faktiskt. Sen ska jag åka hem till Robin ett tag och mysa. Imorgon blir en jobbig och lång dag med massa redovisningar! ush och fy och blä.

Btw, en fråga. Vad vill ni att jag ska blogga om? helt ärligt. Skulle vara kul om ni svarade så jag vet vad mina läsare gillar.
Kram :>

suck>



Bara att inse, jag är världens sämsta flickvän.

Nu blir det utgång :)>




Hejdå!

Nya skor>

Åh, vill ha sommar så jag kan använda mina nya gladiatorskor från Bianco som jag köpte för 2 veckor sen. Kommer vara sommarens favoritskor <3





Visst är dom fina?

Spontan utgång?>

Hej bloggen ^^

Nu är jag hemma efter två dagar hos Robin. Det har varit mysigt! Igår efter träningen så skulle Jag, Tora, Peter, Robin, Robert, Alex och Linnea äta på Dragon Palace. Det var gott och trevligt! Idag har jag hjälpt Robin med en skolsak så han har filmat mig, kan lägga upp video sen när han gjort klart allt :> Just nu så sitter jag och är lat och ska börja plugga tänkte jag. Och ikväll ska jag nog gå ut på krogen, men får se hur det blir!

Förhållanden>

Hej hej, nu sitter jag i skolan och vill mest hem och dra täcket över huvudet. Väntar på en lärare som ska hjälpa mig med min historiauppsats.

Just nu sitter jag och tänker på förhållanden, hur länge kan det hålla? är det möjligt att man kan vara ihop förevigt, det är en lång tid, förevigt. Jag undrar bara om känslorna kan vara samma länge, eller är de för alla att de kanske försvinner. Man vill ju tro att det är som på film '' Så levde dem lyckliga i alla sina dagar'' går det ens? Jag är verkligen ingen expert på förhållanden. Även fast jag har haft ett länge.


Nytt från Cubus>

Idag använde jag mitt presentkort på Cubus, jag köpte ett rött linne, en Bh och trosor till :>
Btw, kul att så många kommenterade på mitt förra inlägg, älskar att diskutera kring saker!



Kroppsideal>

Är en sak som jag funderar över ofta, det är jobbigt att vara tjej (vet inte hur det känns att vara kille) men det är iaf jobbigt som tjej att känna kravet att vara snygg. Och nu när det börjar bli vanligt för ''vanliga tjejer'' alltså inte sånna som är rika att förstora läpparna, brösten m.m. Så är det ennu jobbigare att känna att man ''duger som man är'' när alla gör saker för att se så jävla bra ut hela tiden. Jag har 75c och det anses tydligen som litet.

Jag är väldigt nöjd med min kropp, det enda jag har komplex över är mina bröst. Jag vill ha större, alltid velat. Men endå vill ja inte bli en plastig tjej som är fake. Vad gör man åt det då? ja jag vet inte. Jag skulle nog vara nöjd med dem med om man inte hela tiden ser alla bilder på tjejer med stora sillisar, det känns som att ALLA killar vill att man ska se ut så.

Hoppas att de inte stämmer för isf kommer jag väl aldrig vara tillräckligt bra. Typ att killar säger - Ah men hon är skitsnygg, MEN hon har lite för små bröst. Hur kul känns det, inte alls kul. Ja menar, hur snyggt är det på skala att ha två bomber som är stenhårda!? är det det alla killar vill ha, synd isf.

I måndags läste jag en artikel som hette '' Sluta snoppmobbas'' alltså om storleken m.m. Nu säger jag, Sluta bröstmobbas.



Ideatjejen?

:*>

 

Nu har jag precis kommit hem från Robin, det var mysigt att träffa honom. Känns så bra när jag gör det, så tusen pussar på dig! <3

Idag var en jobbig dag, lång dag med MASSA arbete.. Hade ont i huvudet och mådde illa, fast de gör jag nu med. Så nu ska jag ta en dusch och smörja in mig så man känner sig snygg och ompysslad till imorgon! Då ska jag gå i skolan, kanske hittar någonting fint att köpa på stan också?(A) haha.. Sen ska jag träna badminton som det ser ut nu. Men nu ska jag kila! Natti


Känslan just nu>

Stämmer ganska bra med bilden under.. Är så sjukt trött! Har så mycket att göra i skolan, har precis gjort klar ett arbete som ska in imorgon, och nu har jag 3st kvar!? fan då. Sitter och ska skriva en uppsats i historia om alternativ medicin, men hittar inget känns det som, har helt tappat greppet just nu. Ont i huvudet har jag också, vill åka hem och sova nu, tack.

 

 


I'm so happy that your gone>

Kan inte sluta lyssna på Salem al fakir, är helt fast just nu! Sitter i skolan just nu och väntar på att min matte ska börja, och en sak som jag hatar är när folk sitter och gapar och skriker i skolan! Blir så irriterad.. Sånt borde vara förbjudet iaf på morgonen, fyfan. Idag slutar jag kl halv 5, känns väldigt seg för jag är helt slut idag och har jätteont i ryggen! Sen ska jag åka hem till Robin ett tag efter skolan hade jag tänkt.



En sak som också gör att allt känns jobbigare är att det fortfarande SNÖAR!? vafan, lägg ner nu, vill ha våååååår!
</3


Stay ups <3

Therese <3>

 

Idag ska jag träffa Therese, min sötnos. Snodde en bild från hennes blogg för den är så fin (A) Efter skolan så ska hon komma hem till mig och så ska vi snacka och mysa. Det ser jag fram emot!



fuck you>

blir så trött på alla taskiga kommentarer, har ni inget bättre för er än att trycka ner mig?
blir så trött..


Segis dag>

Idag skulle jag vilja åka till Robin, kolla på en bra film och mysa.. MEN jag har massa plugg att göra så det är ju bara att glömma på en gång tror jag.. Blä, Aja bäst att sätta igång nu då, hörs sen!

Färg>

för en gångs skulle hade jag på mig ett färgglatt linne, inte vanligt när det gäller mig :)


Uttråkad atm>

Just nu vet jag inte vad jag ska göra ikväll, känner mig rastlös fast nedå trött. Blir väl att vara hemma och läsa bok (A)


Robert 18 år!>

Igår hade jag bjudit hit lite folk för att fira min vän Robert som fyller 18 idag! Så grattis igen. Det var kul folk, och vi dansade och hade det awesome!  Det var superkul när alla sjöng för Robert, skulle ju ha filmat såklart men det var ingenting jag tänkte på för stunden :p Alla verkade ha kul och jag är nöjd över kvällen, så tack alla fina som kom! :D


Simon!


Louise och Tora :>


Linnea och jag :>


Simon och Guurk :>


Haha, Robert med choklad bodypaint i ansiktet :D


Hahah, jag hade snott roberts brillor ;)


tjejer <3


Jag och tim :>


Robert och jag :)


Lika? ;)


haha ^^


Tårta, som gick åt fort! :p


dansa med totti!


Simon och Tora :>


haha :D


Tim!


Guurk!



haha :>


Jull, Tora och tim!


Dansa i ring :p


Nu orkar ja inte lägga upp flera bilder ^^

Gladis>

 


Långa dagar varje torsdag>

Blir alltid helt slut efter torsdagarna, har iofs inte så jobbigt dag i skolan men efter så ska jag gymma och jobba som gymnastiktränare till kl halv 8, vilken man blir väldigt trött av. Snart har jag historia och måste jobba på med min uppsats! Undrar om Robin är sjukis idag, han hade blivit förkyld igår stackarn.

Hade tagit en bild på dagens outfit, men hann inte ladda upp den så ni kanske får se den någon annan dag :p Vart dålig på att ta kort på sista tiden, men det är bara för att ja glömde min kamera hos lisa och för att jag är lat ^^

Julls>

Idag var en julldag! Åkte hem till henne efter skolan och myste, snackade. haha fan va den tjejen är störd haha! :D Vi gjorde pannkaka och chillade. Var väldigt trevligt, samma tid nästa vecka igen hoppas jag! ^^ Tack jullpull <3



haha, en cpbild på mig och jull XD

Dålig start på dagen>

Hatar att drömma en massa skit, så när man vaknar kan man inte sluta tänka på det.
I hate it. Så sjukt jävla trött just nu.. på allt



Will I ever be good enough? Will I ever be the best..

Åh!>

Nu är jag så glaaad! Nu har jag bokat biljetter till Gbg på påsklovet, jag och Robin ska åka dit och mysa, shoppa, äta god mat och bo på Elite Park hotel i Gbg. Längtar så! Kommer bli awesome <3


Elite Park

Pluggis Anna>

Det skulle vara mitt rätta namn just nu, typ det jag gör. Känns supertrist! Men måste tyvärr lägga ner mycket tid på det just nu.. Fick tillbaka mitt matteprov idag och hade klarat det! Så jag gav mig själv en liten present, trosor som vanligt <3 älska. Ikväll ska ja plugga som bara den! Imorgon slutar jag kl 12, fett skönt. Men har träning kl halv 5, vad ska man göra tills dess? haha. Får se vad jag hittar på. Nu måste jag sätta igång.


Keep on walking>


Skulle ha vinnit i lördags!

Gillart!>

Nu ser ni min nya bloggdesign som kom upp igårkväll, hoppas ni gillar den! Lite våraktig :>
Tack robin som är snäll och gör mina fina bloggdesigner <3

puss>

Tryck på F5 några gånger för att uppdatera ;)
pusspuss /Robin (värsta bloggaren ju) :D

Nytt i bloggen>

När jag hade städat min garderob och tagit fram vårkläder så kände jag för en ny bloggdesign, och den kommer antagligen komma upp idag! Så håll utkik på min blogg :>

(update, den kommer imorgon ist)


Sätra Brunn>

Hejsan!

Nu känner jag mig som en ny människa, var på spa med mamma hela dagen idag i Sala. Som hette Sätra brunn, det var supermysigt och så sköööönt! Gick på qi-gång först och sen badade vi i poolen drack massa juice och annat gott. Sen så fick vi varisin kroppsmassage och ansiktsbehandling, somnade nästan. Så grymt avslappnande, vill dit igen (A)

Skönt!>

Nu har jag gjort ett ryck och har rensat min garderob, det tog ett tag men nu är det superfint! Kändes så skönt att kasta ut alla tjocka kläder. Nu blir det snart vår <3 Nu ska jag åka till Robin.


Så ser det ut nu :>
(tagen med mobilen.. glömde min kamera hos lisse)



en till bild på mig.

Lördags>

Tänkte att ja skulle lägga upp några bilder från förra lördagen :p










Det var en superkväll, tack för den :D

Tjejmiddag hos Lisa>

Igår var jag som sagt på en tjejmiddag hos lise (eller ja, fridas pojkvän och lisas bror var med) så nästan tjejmiddag :> Vi åt tacos, lyssnade på bra musik och umgicks! Det var trevligt! Dock var jag så trött igår så ja somnade typ 12, halv 1 tror jag :p haha.. Men haft en jobbig vecka så det kan man kanske förstå.

Tack iaf lisa för en mysig kväll!














(lisas lillebror och mitt hår!!haha)



Så, det var några bilder från middagen m.m :>



Nu, videoblogg>

Japp, tog ett tag att ladda upp.. Bara för att Videofyme inte vill ha den typen som videon var på, suck. Alltid något som är fel ellerhur? Nu ska jag ladda upp bilder från festen också, sen ska jag äta något trot jag :>


Break your heart>

fan, kan inte sluta älska låten! love. <3


fuck>

jävla Videofyme som inte vill hitta min jävla video... DAMP! aja lägger väöl upp den nån annan gång då.. Ska iaf till lisa på tjejmiddag nu :> pusshej

30 seconds to mars!>

Var awesome.

Berättar mera när jag har ork, har en skitvecka och har gett upp att blogga just nu, det enda ja
kommer att skriva då är bara att jag är så jävla arg, ledsen och vill skita i allt.

Här kommer iaf en vidoe från i Onsdags.



(inte jag som har filmat)

Thoughts>

Det gör ont, du vill ha någon annan, någon annan än mig. Då är det något som är fel, älskar du mig så mycket som du säger, eller är du rädd för att säga sanningen. Jag försöker tro, men jag har tappat tron på det du säger, desto mera saker du säger desto svårare blir det. Har jag tappat dig?


Try sleeping with a broken heart>

Kan ju säga att det inte går.

Morn Morn>

Nu sitter jag och Pluggar hemma, man fick sitta hemma på samhällen och plugga om man ville, så nu ska jag öva att prata till allt som jag ska redovisa för klassen imorgon. Och snart ska jag äta en god frukost :> Idag ska jag till skolan efter detta sedan ska jag åka hem direkt, måste verkligen plugga mera ikväll! Grymt mycket att göra verkligen. Solen skiner idag med, känns underbart!



Pluggis>

Nu har jag vart duktig! Och det ska jag fortsätta med, nu ska jag räkna lite matte hade jag tänkt, yeah de känns ganska lätt nu med allt för tillfället and I like it!


Tora tycker att det är bra också!!


Btw, alltså fattar inte varför folk är så dåliga på att kommentera, jag bloggar ju rätt mycket nu och de är ganska många som läser, har ni inga tankar om det jag skriver eller lägger upp? haha.
Alltid kul med lite respons!

Sneak peak>

En bild från dagens fotografering :>


A day with Totti, Videoblogg!>


Wtf?>

alltså, fan så stor skillnad trodde inte jag att de va på ''riktiga Rahlenfeldt och den som är gjord med ps'' :o


Ser knappt ut som han ens :'o

Fekke- samkvämskväll>

HEJ BLOGGEN!
Nu sitter, eller ja sitter hehe dansar jag julia och lisse i köket, gjort länge! HAHA fan va kul vi har! :D ni skulle allt vilja se alla videor vi spelat in ;) haha men de får ni inte! hehe..








En liten sneak peak!

Behövde en ny>

Igår kom jag på att jag ville ha en ny sminkväska, min gamla var de nalle puh på (A) hehe.. Så jag hittaden en perfekt på Åhlens! Love it. Får precis plats med allt jag vill ha.



<3

Nelly>

Nu har jag fått det jag beställde från Nelly för någon vecka sen, och jag är superglad för allt passade! Jeansen satt super och bh:n också.



Jeansen, super nu i sommar tycker jag!

fan alltså>


sitter hemma själv och deppar.. familjen är borta, fan va cool ja är som sitter ensam ;)
vill ha sommar

Sushi>

I torsdags efter träningen så haffade jag och Emelie Tora som skulle gå till gymmet, men de slutade med att hon kom med oss och åt sushi :> det var trevligt!


Emelie<3


mumma


Jag och Totti <3

Hej bloggen>

Nu är jag hemma och sitter i köket och pluggar på allt jag har prov m.m på, sjukt trist är det men måste väl göras! Igår var en bra dag, var i skolan träffade Robin på stan och sen tränade jag med mina badminton flickor! Efter det så fixade jag mig och gjorde mig nice.

Jag skulle på en överasskningsfest för Robins kompis Sanna hade fyllt år! Hon hade ingen aning. Så vi gick hem till en tjej som hete Emma och hon och några vänner hade gjort tårta och dukat fint! Sen när hon kom och öppnade dörren var vi ungefär 14 personer som skrek SURPRISE!! Haha skulle sätt hennes min, hon blev iaf superglad och rörd :) Vi var där till kl 11 undefär sedan åkte jag och Robin hem för han var otaggad på krogen. Det var en bra dag.





Så såg jag ut igår. Stuprörsjeans och ett snyggt linne som jag fick av Therese när jag fyllde 18, de är bara spets i ryggen :> Tog tyvärr inga bilder igår på festen för ja hade inte med mig någon kamera..

Lite busigt>




Okej, jag är fett taskig jag vet. Vi brukar driva om en sak jag Julia, Louise och Lisa. De va en kille som lisa och julia brukar prata om som sa till en tjej - Vadå är du tillsammans med mig bara för att jag är snygg? haha ofta man säger en sån sak! XD Så julia och de andra ville att jag skulle skriva det till Robin för att se hur han reagerade :p och han blev nog förvånad och lite orolig, vilket inte var meningen. Förlåt (A)<3


Bra början på dagen>

Såklart fortsatte min ''bra'' vecka imorse med. Grinade halva natten och sedan när jag vaknade så hade jag glömt ställa klockan igår!! åhhh.. så jag vaknade 20min innan jag skulle åka, och blev skitstressad och grinade ennu mera och bråkade med mamma. Shit Anna Pantefors, ta tag i dig själv nu. Bara det att jag inte vet hur. Nu sitter jag och dricker kaffe som jag absolut hatar för att jag är så grymt trött! Efter skolan ska jag iaf gymma och sedan ska jag jobba, inte så taggad just nu. Hoppas eran dag är bättre :)


Vill vara såhär glad! Det är så Anna ska se ut.

fjsbdkadsjkabdjbsajjdkadbdsb>

så känns det. Jag har fan ingen aning vad som är fel på mig. Känner mig så sjukt ledsen, grinat i en timme nu och det enda jag tänker på är att jag måste sova för att jag ska snart upp. känner mig så sjukt stressad. kom och krama mig, skulle behövads.

skönt>


Snyggt med träningskläder hehe ^^
Nu har jag tagit en skön dusch och packat inför morgondagen och fredag. Ska sova hos Robin imorgon och fest på fredag så har med mamma saker, fett jobbigt haha. Nu måste jag öva på en dans som ja ska kunna imorgon haha. Godnatt!

Dåligt humör>

Idag ville jag inte gå upp ur sängen, är sjukt trött på vinter vill ha sommar.. Fryser och är trött och ledsen idag. Vill bara krypa ner under täcket och inte tänka på allt som är jobbigt. Negativa Anna på G igen, and we love it. Nu ska jag ha engelska, poesi? fuck that

Nytt>

Så nu har jag tagit bilder :>





Så jag har köpt:

Tshirt från Lindex
Stay ups från H&M
Leggings från Åhlens

Myser i mitt rum>

Nu sitter jag i mitt rum och småfryser lite. Så jag tände lite ljus och lyssnar på musik, Netsky. Gick med lisa på stan i 1,5 timme det var trevligt! Hon hittade ett par snygga jeans och jag köpte lite saker också, ska ta kort sen så ni får se. Träffade inte Therese för hon kom aldrig, och tillslut orkade jag inte vänta längre så jag åkte hem och då fick jag ett sms att hon vaknade då. Synd, tycker jag för jag ville träffa henne. Ikväll ska jag plugga en del och ta det lungt, ta en varm dusch och smörja in kroppen med bus kanske.




Tröttis Anna>

Sitter i skolan och har 1,5 lektion kvar. Är så sjukt trött, mamma och pappa ville inte hämta mig igår så jag fick sova hos Robin :p haha, men det var mysigt. Idag har vi varit på teater med skolan och det var helt okej! :> Sen åt vi lunch och det var semla idag, fett gott! Efter skolan nu så ska jag fika med therese, tror jag XD haha hon svarar inte för tillfället, antingen så sover hon eller så är hon i skolan :p Hoppas vi ska träffas iaf :>

I väntan>

På att kiosken ska öppna så jag kan köpa en liten macka eller något. Det snöar så mycket så jag orkar inte gå till matsalen, det tar typ 10 min att gå dit så är inte så taggad :( Nu ska jag sätta mig och plugga på något som heter Lissabonföredraget, Wtf?



Haha, vet att de ser cp ut.. Mitt ansikte typ försvinner pga motljus, men endå XD haha puss på lisse

RSS 2.0