Min fredag och Lördag!>

Hejsanhoppsan!
Nu sitter jag i soffan och tänkte berätta om min helg, eftersom jag inte har skrivit på ett tag. I fredags när jag skulle upp kvart över fem så var jag så trött, men dagen gick superbra! Träffade Lisa påväg till stan på bussen. Vi satt och pratade tack för du hjälper mig! Så åkte jag till fyrisfjädern och kollade på Tv:n och snackade med badmintonpolare. Så började träningen! Det gick bra, har sån grym träningsvärk idag. iaf jag och Emelie åkte hem till mig med min pappa efter träningen, Och satt och pratade sen lagade vi mat, tacos! Mums.

Efter ca 2 timmar kom Linnéa vi ställde upp en vit bakrund och tog en massa bilder, det är några av dom som jag kommer att visa här nere. Vi var vakna ganska sent, och hade superkul! Linnéa skulle upp klockan halv 8 på morgonen hon skulle träna klockan 10, duktig tjej dedär! Jag och Emelie tog det lungt och sov ett tag till, sen så bakade vi kladdkaka, blev bra! Vi tog en massa mera kort, blev väl 1000 sammanlagt, hehe.. Men tagit bort många med, alla blir inte bra om man säger så! Emelie åkte hem runt halv 4, och sen blev jag ensam och satt och tog det lungt, dukade och gjorde fint hemma för vi skulle få gäster, och det har vi nu med. Familjen Myrberg är här. Och min vän Felix! Just nu sitter vi och kollar på bilder från Florida! Så ringde Robin också, tack för det <3

Nu ska jag inte prata mera. Ha det bra och hoppas ni tycker om bilderna! ♥







Emelie och Linnéa!



Anna



Linnéa, baby



Anna, gillar bilden



Emelie, sötnos



Anna



Gullunge!



Anna



Jag och Emelie



Anna igen haha



Jag och Linnéa.


Tack för helgen! ♥

godmorgon!>

Nu sitter jag och emelie i min säng. Ska gå ner och äta frukost! Vi är trötta, hehe.. skriver mera om min linnéas och emelies kväll sen ! :)

hm>

okej nu ser jag att min blogg har blivit helt knäpp under natten!?
hur kan det komma sig :s

hoho!>

Nu är jag vaken, och har drömt superknas. Och skulle villa lägga mig i sängen nu på en gång, varför känns det som att man skulle kunna sova hela dagen när det är vardag? knas. Idag är det min roliga dag förhoppningsvis! ;) Men jag saknar Robin lite.. Men vi ses ju iaf på söndag, idag ska han till sin skola och lana. Hoppas han får det bra där iaf. Idag har jag sån träningsvärk i magen! Omg. Haha, men det är nice. Nu ska jag göra mig klar för att äta frukost och sen åka.

Pusshej!

Hejsan!>


Idag fick jag en skön och välbehövlig sovmorgon, vaknade vid 10 tiden. Och hade fått ett sms som jag blev väldigt glad över. Bra början på dagen! var hemma och skrotade runt till 1 tiden, för då började mitt pass till klockan halv 10. Kom hem för en halvtimma sen. Och väntar på ett samtal, men jag vet inte om det kommer. Imorse när jag skulle sminka mig så satt jag och kollade på mitt smink, och tänkte. Undrar hur mycket pengar jag lagt ner på allt? Och är det verkligen värt. Ja iaf jag satt och funderade och sminkade mig lite extra bara för jag hade tid. Det blev bra, men var så trött så jag såg så sliten ut efter igår. På praktiken var allt bara bra, jag bakade idag med! Och ringde till Maria som jag inte fått tag på ett tag.. Hon svarade nu iaf! Och så fick jag reda på att Emleé våran kära klasskompis ska byta skola :( trist som bara den! Hoppas man håller kontakten iaf. Imorgon börjar jag klockan 7 till 3. Sen ska jag träna med mina vänner, I love it. Och efter det kommer Linnéa och Emelie hem till mig på mysis kväll och ska sova över! Det kommer att bli super. Men nu ska jag nog tacka för mig, och hoppas att eran dag vart lika bra som min.


lite av mitt smink



Jag gillar att ta kort i min soffa. så det hann jag med på min halv-lediga dag!

Godnatt! ♥

jaha>

nu är denhär dagen slut. Och den var bra tills jag kom hem, synd att allt kan ändras så fort. Nu har jag suttit och pratat i telefon, med lisa. Tack för det, verkligen! Och nu hoppas jag på en förbättring, vill vara den jag är, en glad Anna. Inte en ledsen liten tjej. Det håller inte i längden alls! Man ska inte behandla sig själv illa, men endå så gör man det. För man vill så mycket. Nej nu ska jag sluta tänka och gå och duscha! Som jag velat göra länge, men det har inte blivit av. Och jag är arg på att gossip girl och desperate housewives inte har kommit ut? dom brukar ju komma varje måndag :s känns ju inte så kul. Jag ska nog börja läsa ikväll, Fick en ny bok idag ' Räcker det om jag älskar dig?' Av katarina såklart! Den sista boken som jag kan läsa av henne. Hoppas den är lika bra som alla andra! Nej nu ska jag hålla käften ett tag, haha ni har nog annat att göra än att lyssna på mig :)

Godnatt! ♥

ledsen>

okej förlåt. men snart går det inte mer, jagorkar inte varasåhär längre. detgår inte. gör mig lycklig gör min glad, annars går det inte längre. jag vill inte jag vill inte, men måste jag endå. jag vill verkligen inte!! det gör så ont. att ens tänka tanken




jag älskar dig. väldigt mycket...

morgon>

nu har jag vaknar. kl är 05:42, somnade som en stock igår, minns inte vad jag drömde om. Konstigt det brukar jag alltid göra, haha. Idag ska jag jobba till 3 sen ska jag träna, ska bli kul att träffa alla. Och imorgon börjar jag 1, fan vad skönt! Och jag ska inte träffa robin 5 dagar.. kul. jaja nu ska jag gå och sminka mig.



Jag älskar dig, det vet du att jag gör.

trött>

dagen blev endå helt okej! men började sämst. Nu ska jag sova, godnatt ♥



Tänk vad skönt du kanske skulle ha det utan mig, ingen som gnäller.

fuck>

fan fan fan, jag orkar inte mera. Blir så jävla arg.



vill bara sova. Orkar inte jobba idag..

Annapanna.>

Nu sitter jag hemma i mitt rum, och lyssnar på bra musik! Ser fram emot helgen, hihi! Snart ska jag gå och ta ett skönt bad, älskar att bada. Ringde till Therese och snackade med henne, blir alltid så glad av den människan! Jag har bestämt mig för att få en fit body nu. Nu ska jag börja gymma också, fan vad nice det ät. Så skönt efter man har tränat! I love it. Nu ska jag dra.

Pussi! ♥


hallå!

My day>

Hallå eller!

Idag åkte jag in till stan som jag sa, gjorde en liten tabbe bara. Men det behöver vi inte prata om här, haha. Träffade iaf Tora på stan runt 3, vi gick och fikade på Café Linné. Det var gott. Hon är så mysig!


Mysis åt semla! Älska


Jag åt en taco paj, den var helt okej!


Sedan efter vi hade fikat och snackat av oss, så skulle jag på make up rådgivning på The body shop. Tora följde med mig dit ett tag, hon stod och kollade på. Och jag tycker det blev fint! Men det syns inte så mycket, för min kamera var urladdad så det fick blir inte så jättebra Cam bilder tyvärr.. Det var en vardags sminkning :)


Så såg jag ut.


Jag hade fått skuggade ögon, med bruna nyanser och blå/grön. För det framhäver min blåa ögonfärg. sen hade dom på en massa mer, men kommer bara ihåg hälften. haha!

12:37>

Hejsan, Idag vaknade jag runt 10 tiden. Pratade med Tora och Robin på msn. Robin var i skolan och hade matte, så han var upptagen, hehe. Men Tora hade tid att snacka, hon skulle ha tränat med mig idag, men hade inga kläder med sig. Så jag får träna själv, ska åka in till stan med 13:27 tåget och träna ett pass kl 14. Hoppas att det är roligt! Vet inte om jag har gått på just det passet förut, Jag var sugen på att testa spinning men det var ingen passande tid. Jag och Tora bestämde iaf oss för att ses och ta en fika efter jag hade tränat,ska bli trevligt! Och klockan halv 5 så ska jag på Make up rådgivning på The body shop. Fick det i present, hoppas jag blir snygg, haha. Nu måste jag läsa min bok! boring..

Puss! ♥

hmm>

Är det bara för mig som det inte funkar att ladda upp bilder på bdb? :s
försökt flera gånger nu. inget funkar. Jävla skit sida!

If you feel you can't let go let go ♥

Hallå!>


Nu har jag kommit hem, Efter en helg med mycket saker på schemat. Lördagen började med att gå upp halv 7, började att jobba klockan 8. Allt gick bra på dagen, jag jobbade till halv 5. Då kom min mormor och morfar och hämtade mig. Vi skulle till Knivsta och fira min kusin Johan som fyllt 11 år i måndags! Så dit åkte vi. Och nu kommer det lite bilder från den kvällen. :)




Jag tog lite kort


Erik och Johan, det är johan längst fram :D


Min minsta kusin, han är en tuffing! :o


Busiga barn!


Så var den en supersöt bebis där, älskar!



Det var mycket trevligt, god mat och god tårta! Men jag var ganska trött efter dagens jobb, så vi åkte hem vid 8 tiden. Och på hemvägen så skulle vi hämta Robin, han skulle hit och sova hos mig!


Jag och Robin, eller ja typ bara jag. För robin gömde sig.
Tack för helgen Robin N.

Vi hade mysigt, och kollade på Bolt superhunden! Den var verkligen rolig, Se den!
Och idag vaknade vi kl halv 1 och Robins föräldrar skulle hämta oss halv 2 för vi skulle till Robins mormor på middag. Vi fick stressa där på morgonen, men vi hann! Det var god mat där också, och trevligt. Där var det också en bebis, Som heter Ibrahim, vet inte hur det stavas. Men han var så gullig, stor hade han blivit också! Efter det drog jag hem till Robin ett tag, och nu är jag hemma. Är trött, men är ledig imorgon. Någon som vill träna friskis med mig imorgon? :)

Nu sitter jag i min säng, och har världens Beslutsångest. I hate it.

hemma>

hejsan. nu har jag kommit hem efter ett kvällspass på praktiken. Allt var bra, jag spelade fia med knuff med några damer, trevligt! Men nu är jag så trött så jag orkar inte skriva mera. Måste sova, börjar 8 imorgon.. Men sov gott!

Natti ♥

klart!>

Äntligen klart! Det tog mer än en timme. Skönt att slippa göra om dethär på ett bra tag kan jag ju säga. Nu sitter jag och lyssnar på radio, och pratar med Emelie på msn, och sms:ar med robert :) Trevliga människor domdär! Undrar hur Robin har det, ska träffa honom imorgon. Hoppas att det blir mysigt. Och imorgon ska jag också jobba 8-16:30 och efter det så ska jag till Knivsta för min kusin har fyllt 11 år. Så vi ska dit och sjunga för honom, ska bli trevligt att träffa små kusinerna igen! Nu ska jag nog läsa bok, och tänka på något annat, är helt slut nu. Borde äta lunch med.

Skriver antagligen ikväll puss! ♥


mycket bättre!

Rensa Garderoben!>


Tjänna. 


Nu känner jag mig riktigt dukitg, men de känns så jobbigt också, haha! Håller på att rensa min Garderob.
Visst börjar det se bra ut? Nu är jag snart klar..





NOT! Såhär ser min säng ut just nu.... Roligt!
bara att börja sortera och rensa, haha! ;)


morn>

hoppas alla har sovit bra! eller iaf bättre än vad jag har gjort. Jag har drömt mardrömmar om mig och robin, inte de roligaste.. Så när jag la mig i min säng runt 12 tiden så är det såklart en mygga i mitt rum! som ligger och surrar runt mitt öra.. fyfan vad jag hatar myggor!! Så jag gick in och la mig hos mamma, men hon snackade lite i sömnen och snarkade till lite då och då. Men sen drog hon till jobbet, och så vaknade jag av att mormor knackade på dörren, men de var iaf för en god sak, för hon ville tända brasan åt mig :)

Nu sitter jag halvnaken i min säng, och gjort det ett bra tag. Sitter och tänker och funderar. På både bra och dåligt. Och jag undrar vem det var som skrev 'anonym' kommentaren på mitt inlägg igår '' besviken'' ? hatar anonyma kommentarer, så nu kan ni väl vara snälla att skriva namn? tack! Idag börjar jag att jobba 16 - 21, ganska kort dag så de är skönt! Och ikväll så får man nog ingen lugn och ro, för elin min lillasyster ska ha en tjejmiddag för några tjejer. Så jag får inte vara hemma, roligt! Men jag ska sova inne hos mormor så jag får lite sömn inatt iaf. Annars ska jag inte göra så mycket idag. Men en sak måste jag göra, och det är att rensa min garderob, jobbigt men det måste göras! Får se om ja tar lite bilder sen och lägger ut, men för tillfället orkar jag inte det.. Ringde till Lisa nyss, vi ska gå på konsert. Våran vän Gustaf Jernberg ska ha Konsert den 25 Mars kl: 18:00 på grand! So feel free to come, säger jag! :)

Nu ska jag inte skriva mer, ska ringa några samtal ♥

Hallå!>





Nu sitter jag och Lisa i soffan, hon kom hit för jag var väldigt arg :) När lisa kom satt vi och snackade, saknat den lila saken! :D Så åt vi middag, så fick vi semla av min mamma, det var min första semla, MUMS! :D


Min semla :)
                          
   
    Jag och min lisa, vi var busiga!




                                                                                                          
           
        
            Hon var och är min babe, sen typ 11 år sen tillbaka! :o ♥
            Nu sitter vi och lyssnar på lady Gaga, lovegame, ja jag vill gärna 'take a ride on your disco stick' haha
            Tack för du ställde upp för mig ikväll, betyder guld.

besviken>

när jag redan är ledsen, och känner mig ensam
och hoppas på din tröst. så ger du mig den inte.
du gjorde mig besviken, vilken jag nästan visste att du skulle.

är det verkligen så jobbigt?



är inte förvånad

Jobbig dag>

Idag har det vart en jobbig dag. Med mycket saker att göra på praktiken.
Jag har aldrig vart med om att en person har dött, eller jo det har jag. Men jag har aldrig sätt en person kämpa in i det sista. Tills idag. En som jag har tagit hand om i snart 2 veckor avled idag, kan inte förklara känslan av att stå där vid sängen och känns sig så hjälplös. Det ser så hämskt ut när en person har panik och inte kan andas, och det kommer inte att bli bättre. Jag fick svårt att andas. Det fick mig att tänka på min älskade farfar, som försvann för oss. Det gjorde ont i mig av att tänka på att han gick bort på samma sätt, och att jag inte satt där vid sängen och höll dig i handen. Du saknas oss.

Nu är jag helt tom, helt slut. Hoppas att Robin kommer sen,
vill bara ha någon att krama.



Can't breath without no air

En trött Anna>

Nu kom jag precis hem. Har tränat, det var kul men är helt slut! Åkte till Robin efter träningen och var där i några timmar. Gillar att vara nära honom. Har varit kär i honom i snart 3 år, och älskar honom lika länge. Tänk att kärleken har stått ut med alla våra bråk och problem, otroligt. Men är glad att det inte har tagit slut, för jag älskar dig nu med. Du är mig närmast hjärtat. Jag vill och kommer alltid finnas för dig, men kanske inte alltid som flickvän, men man kan hoppas det iaf. Tack för kvällen ♥



Jag tycker om bilden, den är gammal. Nästan 1,5 år sen tror jag.
Men minns den dagen så väl, Åland med dig. Det var roligt!


Nu ska jag läsa en bok, sedan sova. Ska upp vid 7 imorgon tror jag, men slutar tidigt!
Godnatt ♥

duktiga Anna>

Nu är det så att jag tycker att jag har vart en duktig flicka idag. Dagen började med att jag vaknade runt nio och kunde inte somna om. Så jag gick upp och tog ett bad, tog i en inpackning i håret som jag sedan lät sitta i 20 minuter. Håret blev så mjukt och skönt! love it. Sedan har jag:

● Städat mitt rum
● bytt nya lakan
● tömt diskmaskinen
● städat bland mitt smink
● packat saker
● och nu ska jag läsa en bok som vi har fått i uppgift att göra
● och sen ska jag träna!

Det var väl endå ganska bra gjort tycker jag! ☺




Och såhär ser jag ut just nu. Nybadad och glad! Vet att jag ser lite ut som en fjortis där.. Men emelie sa att det var för att jag hade allt hår bakåt, och jag brukar aldrig använda diadem, hmm. Aja skitsamma! Nu ska jag läsa, sen äta något.

Ha en bra dag! ♥

Godmorgon>


Jag orkade verkligen inte bråka med ''error'' saken igår. Så jag skriver nu istället!
Igår träffade jag underbara Therese på stan runt 4 tiden. Det snöade som bara den och vi bestämde oss för att gå till storken på en gång. Där inne var det ganska fullt, men vi fick ett bord tillslut. Där satt vi och tjötade om killar, livet, och allt annat som har hänt när jag var borta! :) Vi satt där i nästan 2 timmar. Sen bestämde vi oss för att gå ut i kylan igen. Jag hittade en present till Yvonne, hon ska få den idag! Och sen köpte jag 2 linnen och 2st tröjor. Sedan drog therese till bussen och jag drev runt på stan lite till, kollade runt lite. Bokade en make up rådgivning för mig på The body shop på måndag klockan halv 5, fick det i present. Ska bli spännande! Tack för den dagen Therese, verkligen mysigt att träffa dig igen. Glöm inte att jag tänker på dig! ♥


Mitt fika (A)
orkade inte allt :(




Domhär köpte jag också. Den vita hade therese på sig en likadan igår, den vara bara så snygg. Så jag köpte både en svart och en vit. Så hittade jag 2 linnen också, som jag ville ha!

arg>

Okej jag skulle skriva om min och therese dag på stan, men bloggen har ju damp och det blir error så fort man försöker med något! Så får försöka med det sen.. AH jag hatar när det blir sådär.. Jävla data skit!

07:00 - 9:00>

så länge orkade jag vara kvar på praktiken idag, sämst! Men jag mådde inte bra. Jag åkte hem och sov i några timmar, men frös som bara den.. Mitt element har tydligen gett upp för tillfället. kul kul! Nyss åt jag lite mat, men jag ska iaf in till stan ett tag och köpa present och träffa therese, de kan jag inte banga! Men mår mycket bättre nu så, det ska nog gå bra.

Jag ser det snöar jag ser det snöar, det var ju roligt hurra!

6:05>

morn

Idag är jag verkligen väldigt trött, mår inte helt hundra känner jag. Skulle behöva vara hemma idag. Men jag vill så gärna träffa therese efter praktiken, så jag ska kämpa! Ringde Robin iaf igår kväll, han är så mysig på kvällen ibland. skulle vilja sova hos honom jämt, hehe.. Idag slutar jag 16 igen, känns ju inte så kul när man är helt slut, tur att jag är ledig imorgon! Men det är träning på kvällen, så jag måste bli bra tills det. Min kära vän Emelie '' Switchsweet '' är sjuk! Tycker så synd om henne, puss på dig! :*

Nu måste jag sminka mig, och sätta upp håret, sen ska jag försöka hitta mina byxor :o ♥

Hallå>

Nu har Tora åkt hem. vi lagade pannkaka till middag, Mums! Vi hade dunderkul! Vi spelade Wii, och det var ett superkul spel där, igentligen borde vi ha filmat hur vi höll på och skrika! haha.. Nu sitter jag i min säng, och börjar göra mig iårdning för sängen, skönt att sova.. Men endå inte, tänk att man nästan sover bort halva sitt liv! känns inte okej..

Funderar på om jag ska ringa Robin som jag sa att jag skulle sist jag la på, för jag hade glömt en viktig sak, hehe. Jag ska nog göra det när jag har skrivit klart!

Och nyss läste jag 2 nya kommentarer på min blogg, på inlägget  ''Shine a light'' som jag skrev för ett tag sen. Det var om att jag var så trött på wow, och då är det 2 anonyma antagligen 2 som spelar wow, som har skrivit att det är bra för man slipper tänka på annat, och sen stod de '' wow for life, det löser allt och allas problem <3''
okej anonyma, jag förstår inte hur ni tänker där. Det är wow som ''är'' ett problem, det löser absolut ingenting.

Allt för mig godnatt ♥

Äntligen hemma>

   Hallå!

Hoppas alla mår toppen, för det gör iallafall jag! Nu kom jag precis hem, allt gick bra på praktiken. Börjar komma igång nu, med hur man ska göra m.m det är skönt. Ikväll ska Tora komma som sagt, jag hoppas hon hör av sig snart, hon skulle på någon kurs, vet inte riktigt vad. Jag har ett sug efter robin, men det har jag alltid, knäppt jag känner mig som dendär boken '' Hur får kan man bli? '' Den är så jäkla bra! Om ni inte läst någon av Katarina von Bredows böcker, DO IT. Dom alla är så dunder bra! Är ledsen att jag bara har en bok kvar att läsa. Men på tal om böcker, så har vi fått en engelskbok som ska vara utläst efter praktiken, roligt! inte precis.. Har inte alls lust att läsa den, den är säkert inte bra. Från det ena till det andra, imorgon ska jag träffa Therese, vi ska fika på stan! Det kommer nog att bli toppen som vanligt. Och nu har jag en sak till att säga som är viktigt!

Grattis Yvonne, som fyller år idag!
(det är alltså Robins mamma)


Och Grattis till min kusin Johan som fyller 11!


Nu ringde Tora, äntligen!
hon är påväg från stan nu, så hon kommer om ca 30 min. Så jag ska nog snygga till lite i mitt rum!

kl 05:32>

Godmorgon!

är så sjukt trött just nu, sitter i min säng och vill bara gå och lägga mig igen. Dom spelar Madonna på radion, den är väl helt okej. Jag har inte nämnt att jag praktiserar på ett äldreboende nu i 5 veckor, detta är min andra vecka, jag tycker själv att det går bra och det är bra. Vissa saker är roligare än andra, om man lägger det så. Idag börjar jag 7 och går till 16. Så ni vet kan jag inte nås på mobilen heller under dagen, men jag kollar alltid på rasten.

Efter praktiken idag ska jag åka hem och slappa, sedan ska Tora min vän komma hem till mig, ska bli roligt! Har inte träffat henne på nästan 1 månad. Illa! Men nu ska jag gå ner och börja med frukosten kanske, om jag orkar! ☺

Ha en toppendag! ♥

Tack!>

Hejsan igen!

Efter än ganska lång tid. Jag har vart i Florida i 2 veckor på julovet. Om ni vill se bilder m.m så kan ni gå in på min bgb finns länk längre ner!

Igår var jag och Robin på bio, vi gick och såg ''Allt flyter'' den var verkligen super. Man skrattade mycket av den, och sådana filmer är ju så bäst! Man blev glad av den. Jag tycker verkligen att ni borde se den. Jag och Robin gjorde också en tabbe.. Vi beställde biljetter via Internet, med hans presentkort. Och jag gjorde det, så måste man ju ta med sig det för att få biljetter. Men när vi sitter på tåget så säger Robin

- Tog du med presentkortet?
Anna - Nej gjorde inte du?
- Nej det gjorde jag inte.
Anna - lyckat!

Men som tur var så gick det endå, jag hade vart duktig och kommit ihåg plats och rad m.m så de gick endå! sedan åkte vi hem till honom och hade mys.

Nu skulle jag bara vilja säga, Tack tack tack Robin! Som ni ser så har jag bytt design på min blogg. Men det är inte jag som har gjort den, nej så begåvad är jag inte när det gäller bloggar! Det är min Robin som har gjort den, han började igår och blev klar idag! Och, ja vad ska jag säga. Jag älskar den ffs! Kunde aldrig ha gjort det så fint som du. Tack verkligen<3
Jag älskar dig du ställer alltid upp, du är guld.


Nu ska jag ta en skön dusch! ha det så bra. ♥

RSS 2.0