Frukost numero 2>

Gokväll! 

Ja, så hur har de gått dessa dagar då? Jodå, det har gått prima! 👏 (med undantag ikväll då mamma fyllde år, då åt jag det som bjöds, ofc!) jag gör ju inte detta för att gå ner i vikt utan mera som en utmaning för mig själv, så javisst kommer jag äta vad ja vill på helgen och kanske ta ett glas vin eller två. Men nog om det! 💁 

I förrgår och igår åt jag iaf detta till frukost. 

Färskpressad juice 
3 ägg stekta i kokosolja
4 skivor bacon 


Sen till mellanmål på jobbet åt jag en fruktsallad som innehöll: 

Blåbär
Äpple
Banan
Kiwi
Avokado 




Mumsigt var det, och det blir mycket avokado i kosten för det innehåller bra fett. 👌 

Utöver detta så har jag druckit mycket vatten, tränat 3 pass. Jag måste säga att jag inte känt av "sockersug" eller abstinens av något, så det har inte varit så svårt att hålla sig borta från det jag brukar äta, så känner mig lite stolt! Nu är det jaf helg så blir paus. På måndag kör jag igen. Spännande! 



Proteinpannkaka 💪🏼>

Imorse vaknade jag upp med skön träningsvärk i ben/rumpa efter mitt pass med bästa pappa igår, kändes skönt! 

Morgonens frukost: 
Bananplättar och färskpressad juice

1 portion:
2 ägg
1/2 banan 
1 tsk kokosolja (att steka i)
Kanel 
Kardemumma 
Vaniljpulver

Resultatet: 


Mycket gott och proteinrikt! Blev så taggad så jag gick och sprang i 30 minuter, jag gillar inte alls att springa men nu ska jag försöka lägga in ett konditionspass i veckan också! 😁 

Skriv görna vad ni tyckte om bananplättarna om ni testade! 👏

Kvällens middag>

Då har vi testat första receptet som blev middag, det blev tomatsoppa med köttfärsbiffar. Lätt att göra, inga kolhydrater och det var gott! Så tummen upp 👌 Är redan taggad på min frukost jag ska göra imorgon, mer om det senare! 

(Recept nedan om någon vill testa!) 




Dag 1 - Stenålderskost>

Idag var jag på stan och för ovanlighetens skull gick jag inte och letade efter en snygg outfit till helgen. Jag gick till akademibokhabdeln och köpte, wait for it.... En kokbok! Eller snarare, en livsstilsbok/kokbok. 

Paleo heter den, stenålderskost. Ville testa något nytt och fick tips av en kollega, tackar! En utmaning, 30 rätter på 30 dagar, det finns frukost, lunch och middagar. Tanken med detta är att jag ska lära mig nya maträtter, äta bättre, mera grönsaker och mindre kolhydrater (wich I love!) Försöka bli av med sötsug. Tex Oboyen jag dricker till frukost, hehe.. 

Så med denna mat och träning i kombination så får vi se vad som händer med kroppen, spännande! 



👏😁 

RSS 2.0