Valborg!>

Första är öppnad


Bra kväll!>

Ansiktet var superbra! Dock kunde dom ha spelat lite längre tycker jag, men men! Nu är jag hemma och ska sova, var en bra och lagom Kvalborg! Men imorgon kommer det inte att bli lagom, Godnatt! ❤


Ansiktet ikväll!>

Ikväll ska jag och Robin gå och kolla på gruppen ansiktet! Bra Kvalborg :)


Så mysig dag igår ❤>


Skön kväll :)>

Är hemma hos mig med Linda och Lisa och dricker vin och har ätit pizza, mycket trevligt! Sjuka samtalsämnen osv, gotta love it!

Just nu ❤>


Trippeltång>

Igår i införskaffade jag mig en trippeltång, köpt på Åhléns :) var ju tvungen att prova den på en gång. Så Emilia fick bli min lilla försökskanin! :D blev superfint!


Nytt från make up store ❤>

Köpt en ny vit kajalpenna från mus som heter Snowflake och en "shading" microshadow som heter Smog, nöjd! :)


Bakat bröd ❤>

Nu luktar det nybakt bröd i hela lägenheten, älskar att baka! Nu har jag gjort ett bröd som passar perfekt till frukost ❤ nu blir det Game of thrones och awkward med Robin. Trött efter dagens prov :)


Söndagen>

I söndags var man lite seg, minst sagt :p åkte och hälsade på Robins bror och hans tjej i deras nya lägenhet! Mycket mysigt och deras hundar var så mysiga, speciellt hundvalpen, dog lite! Sen hade jag och Robin myskväll med massa gott :)


Lördagskvällen ❤>

I lördags efter ett sjukt jobbigt pass på fjädern på förmiddagen så åkte jag hem och gjorde mig fin, sen kom Maria och Emilia hem till mig, vi drack vin, lyssnade på musik och snackade skit :) kvällen slutade med ett besök på trevliga edenbergs i rådhuset, tack för en bra kväll!


Long time no see>

Hallå! Ligger just nu i sängen och känner mig mätt, trött och belåten. Åt lunch på Plock ikväll med Robin, tog en mini hamburgare, oxfilé och chèvreost med rödbetor, underbart gott och mysigt ❤ Älskar vardagslyx!

Annars så har jag haft rättså mycket för mig, jobb, plugg, kompishäng osv! Sen har min blogg.se app inte velat fungera på några dagar heller :s

Men nu är jag tillbaka iaf! Imorgon har jag ett prov hela dagen, men kommer nog uppdatera imorgon kväll eller på torsdag, Godnatt!


Pain>

Ibland är det bara så pain när klockan ringer 6, idag är en sån dag.. Har ett 8,5 h pass framför mig och sov otroligt dåligt inatt, drömde om ormar bland annat.. Ush vill bara somna om nuuuu :(


->

Varenda liten sekund varenda värdelös stund, gjorde vi till något stort, medan dom skakade på huvudet levde vi här i nuet och vi drömde ihop, vi drömde ihop, åh vi gjorde alltid något stort.


Nymålat igen! ❤>

Fixat naglarna nu igen, blev lila och silver :)


Skull>

Godmorgon folks!

Sitter hemma hos mamma och pappa i vardagrsummet och kollar på Hells Kitchen, älskar de programmet :P Snart ska jag plugga matte och vattna mammas blommor.

Kollade in Nellys rea och hittade en tröja som jag inte kunde låta bli att klicka hem, gillart. Ha en bra dag!


I lgh>

Idag har jag käkat en god lunch hemma hos Robins familj, det var jag Emilia och Yvonne, mys :) sen åkte jag till fjädern och lämnade nycklar, nu sitter jag i lgh och väntar på att klockan ska gå så jag kan åka hem till lillasyster och äta middag och plugga matte.

Idag gjorde jag en stor boll på huvudet utan donut, blev rättså bra! Så fick jag låna morfars bil idag, sjukt skön att köra. Me like! :) ikväll ska jag till mamma och pappa igen ❤


Lördag>

I lördags jobbade jag till kl 21, efter de åkte jag till Petter för där var det massa fest! Min gf linnea var också såklart där! Tog bilen dit för kände inte för att dricka, men de va en rolig kväll med bland annat charader! Sen när jag kom hem på ungefär halv 2 så blev jag magsjuk och resten av natten vill jag inte ens diskutera.. Otursnatt!


Fredagskvällen>

I fredags var det 25års fest för Joel hemma hos honom, det var mest massa folk från fyrisfjädern Ofc ;D det var en grymt kul kväll med xbox(tennis) och massa snack, sen blev det terassen till stägning :) tack för den kvällen!


På landet ❤>

Är hos mamma och pappa ikväll och ska sova här nu i veckan hade jag tänkt, mysigt! Tog ett skönt bubbelbad så nu är jag ren och fin. Är dock så trött för inte sovit bra på två nätter, gjort lite kul l helgen iaf! Berättar mer imorgon :) natti


Kräm och hårprodukter❤>

Har köpt ny ansiktskräm från Nivea, kan verkligen rekommendera den! Superskön nattkräm och bra dagskräm att ha under smink, sen köpte jag schampo och balsam från Joico och bästa hårsprayen frön REF! ❤


My heart is a metronome>

Godmorgon!

Har precis ätit frukost och sitter nu vid bordet och myser i mina byxor från Hollister, som jag älskar, hehe.. Ska träna med pappa idag igen kl 1, idag blir det ben. Igår gjorde jag mitt jobbigaste överkroppspass någonsin med pappa, kunde inte ens lyfta armarna efter gårdagens träning, haha. Kan säga att det gör jävla ont idag, men shit vilket flyt jag hade!

Idag blir mitt 5e pass denna veckan, känner mig stark. Annars så har jag fått en låt på hjärnan helt totalt, gruppen heter My heart is a metronome (dom finns på spotify) låten heter Porch. Jag och Rakel var och kollade på dom på Göteborgs Nation förra veckan, de är min vän Felix band, dom är superduktiga!

Nej nu ska jag åka och träna med världens bästa pappa och rensa tankarna på massa skit. :)

Lite nytt>

Köpte några till glittriga lack idag, gillar när saker glittrar! Och en ny mascara, ingen aning om den är bra eller inte, kul att prova olika! Nu ska jag sova, gym + jobb + fest står på dagens schema imorgon! Godnatt ❤


Avis på bästis <3>

As we speek så sitter min bästa Therese på planet till Thailand, hon åkte runt 14 och landar svensk natt/Thai-morgon. Hon kommer vara borta i hela 3 veckor mitt hjärta, saknar henne redan! Hoppas du får världens bästa resa och får uppleva och njuta massor!! Tänker på dig <3


Myskväll ❤>

Ikväll satt jag Linda och lisa på tacobar och åt middag tillsammans, sjukt gott! Och så sjukt kul, stördaste samtalsämnen också, haha gotta love it! :D


Work>


SM GULD!!>

Haft världens bästa kväll på fyrisfjädern med min underbara familj!! Var på Pregame innan sm matchen, de va öl, god mat och stand up komedi med Måns Möller!

Efter det var det SM matchen fjädern mot kista, så sjuuuukt spännande, bland de roligaste jag gjort! :D det var så jämt i slutet, men Arthem tog hem allt tillslut, då blev det skumpa fest och guld konfetti och en stor guld pokal, massa grattis till 13 guldet, fjädern ni knäcker!! ❤


Ska försöka tänka på det, gymmet när ja kommer hem!>


Blir galen>

Sämsta början på dagen, på så sjukt dåligt humör. Är bitterfitta och pms monster och vill bara gråta för allt!! Matten är åt helvette och jag vill bara sova och skita i allt.

FUCK OFFFFFFFF!!!!!!!


Härligt minne>

Min kusin Robins bröllop förra sommaren, vilken underbar dag!

 

Målat igen ❤>

Nu har jag rosa naglar istället för blå:) gillart!


Lördagskvällen>

I lördags var jag på 2 kalas, först hos min kusin som fyllde 13, mat och min kusin Johan var bartender :D haha! Efter det så åkte jag på 22 års fest hos therese, Roza och louise, det var louise som fyllde år! Så grattis till er båda ❤ kvällen var lyckad! Dock gick jag inte ut för en gångs skull :p


Hallå!>

Inte bloggat på ett tag, inte orkat :p hehe.. Vart hundvakt åt bjanka förra veckan, mysigt! Vi var på en liten hundträff i några timmar, bjanka var nöjd! Sen var vi hos Robin och Ulrika i fredags efter jobbet och satt i solen och bjanka lekte med deras hund jesper :)


Målat naglarna ❤>

Kände för att fixa med naglarna lite till, blev guld manikyr typ, är väldigt nöjd och det känns lite vårigt :)


Dagens facelook, töntigt glad :)>

Sitter på jobbet och känner mig inte så bitter längre, känner mig ganska glad :) efter jobbet ska jag till lillasyster och kolla hur allt blivit i lägenheten, spännande!


Bitterfitta..>

Har min enda sovmorgon idag för jag börjar kl 12 ist för 7.. Var så lycklig över detta igår då jag sovit dåligt och var då trött.

MEN såklart är det en snubbe som sågar ner träd på framsidan utanför våran lgh, och utanför mitt sovrum på baksidan är de en jävel som gått med en lövblåse i 1 timme!! Min sovmorgon, helt jävla förstörd :'( så sjukt arg just nu, bara att gå upp..


Skulle såklart stå bra kväll med Rakel * ❤>

Godnatt folk :*


Bra kväll med Robin ❤>

Idag efter jobbet träffades jag och Rakel på Ica, handlade mat och gick hem till mig. Sen fixade vi oss och drack lite vin och nu sitter vi på Göteborgs pub och ska lyssna på ett band som ska spela :) mysig kväll!


Indiskt och hund>

Igårkväll efter jobbet bestämde Robin och jag att vi skulle gå och äta middag på mitt gamla jobb, New India! Det var så gott, vi åt förrätt som heter Papadam,sen åt vi nan bröd och lam sizzling, åh, matkoma! ❤ Älskar deras mat.

Nu sitter jag på jobbet och fryser och värmer mig på en kopp te, gick upp 05:30 imorse för jag skulle hinna gå ut med lilla bjanka innan jobbet. Var ju lagom trött imorse, bjanka var också lite trött tror jag, hehe.. Sen sov jag nästan inget inatt, andra natten irad som är sämst, så är död :p


Springnails❤>

Filade och fixade till naglarna lite igår, blev en lite vårig färg :)


Bra helg ❤>

Nu i helgen var det ju påsk! Så jag var hos min familj och åt en super god påskmiddag, min fina therese var också med :) efter middagen så åkte jag och hämtade lisa och så hade jag, lisa, linnea, ronja och Sofie förfest hemma hos mig och sedan blev det dans till stägning på saluhallen! Grym kväll!

Igår så var jag såklart inte så jättepigg på förmiddagen :p men på kvällen var vi hos Robins familj på middag, supermysigt!

Och igårkväll så hämtade jag lilla hunden Bjanka som jag och Robin ska vara hundvakt åt nu i en vecka, mys! ❤


RSS 2.0