Ego pics>






Hahah, tagga för ikväll ;>

NYÅR>

Ikväll är det nyår, och iår ska jag för första gången på 4 år (nästan iaf..) fira nyår med min pojkvän :D Först ska jag och Robin på middag hos Ebba, sedan ska vi gå på Kalas och ta en drink vid 12 slaget. Sedan får man se vad som händer :) Bilder på mig och Robin kommer sen när vi är färdig fixade ;)

Godmorgon alla söta>

Idag är jag en trött men glad tjej, älskar att vakna upp med min sötnos till pojkvän, och att sova med honom, bland det bäst som finns! Igår somnade jag vid 3 tiden pga att pojkarna busade och höll på :p Idag åker vårat tåg hem vid 5 tiden, så är väl i Uppsala vid 8. Lägger upp bilder från resan ikväll eller imorgon, ha en bra dag :)

Förtaggning nu>

Nu har vi tjockat pizza som blev hemkörd av Robert och Adrian på skoter (H) det var gott! Idag har vi åkt skoter det gick fort som fan! Jag skrek och det kändes som att vara nära döden för mig :o Men kul var det!! snart kommer de några B-rudar hit hahahaha, så ska vi ha lite minifekke. Imorgon åker vi hem till mig jag och Robin. Ska typ städa undan julen.. Segt, men what to do? måste göras. Är fett glad att Totti ska fira nyår med mig. Ska bli kul. Nu ska jag gå, pussy!

In Leksand>

Nu är jag och de 5 grabbarna i Leksand! fett kul, Robert är just nu ute och åker snöskoter med si n kompis Adrian. Ikväll ska vi kolla på pineapple express och sedan ska vi basta och kanske våga oss ut att bada i snön? ;) Skulle vara busigt! Nu körde robert precis förbi fönstret i en jävla fart! Ska bli kul att åka skoter imorgon tycker jag. Nu ska jag gå och ta kort på grabbarna som leker i sängen XD Ha en bra kväll!!

Imorgon bär det av>

Imorgon åker jag till Leksand, ska bli kul. Nu ligger jag och Robin i sängen och gosar. Puss godnat :*




I somras i Leksand hemma hos Robert, fan bästa helgen. Det var så varmt och mysigt.

En bit på vägen>

Nu är min nya blogg på god väg, Robin har suttit ett tag nu. Och det börjar se väldigt bra ut! Är väldigt nöjd. Så tack till den sötnosen. Nu är Robins storasyster Linnea och hennes kompis här för Linnes fyller 23 år idag, Grattis till henne! Så snart blir det tårta och annat gott. Imorgon ska jag Robin, Bengan, Greggan och Nick åka till Robert i Leksand! Åker imorgon och kommer hem på onsdag, ska bli kul. Vi ska åka skoter och umgås, ser jag fram emot! Sitter och tittar på min fina fotoram som rullar massa bilder, en kul julkapp tycker jag!


<3


Robin som fixar min blogg, där ser ni en liten smygtitt ;)


Jag är cool som har mitt namn och min hand på Robins vägg


Robin och jag, bästa paret i stan. Puss p å dig! :*

Ny bloggdesign på G, igen hehe>

Jag och Robin tog en lång sovmorgon idag, det var väldigt skönt att få sova ut! Nu sitter vi nere i hans källare och lyssnar på bra musik och sitter vid varsin dator :p hehe.. Vi börjar pilla lite på min nya bloggdesign, den kommer bli superfin tror jag :D Nu ska jag gå och snacka lite med sötnosen så han gör som ja vill ;)


en knäpp bild

Älska mina presenter>


Fick en digital fotoram av Robin, så gick jag doftljus och ett externt minne :D
Så nu ska ja ha massa bilder på den, tack älskling <33



Robin har fått en Rubiks kub, han har lyckats att lösa sen en gång :D själv fattar jag inget :p

Det blev ingen lugn hemmakväll..>

Precis när jag hade tänkt att stanna hemma igår så blev det ändrade planer och jag och Tora tog tåget in till stan. Vi skulle på Robins fest. Det var trevligt, jag och Tora dansade och hade kul, det var trevligt folk där! Och Robin och Maria som hade festen var mycket trevliga. Vi kom till festen vid 9 och åkte vidare in till stan runt kl 12. Vi skulle på saluhallen men det var lång kö så vi gick till Kalas ist för att Tora ville träffa Andreas, men det blev inte så lyckad. Så det slutade i tårar hela natten. Men kvällen var iaf lyckad! Nu är jag hemma hos Robin och myser. Och imorgon flyger min familj till Teneriffe! Kommer sakna dem. <3


En lite kul bild på mig och Tora.

Om ni vill se lite bilder från festen gå in på Robins blogg.

Min 18års fest del 2 ;>>










my black sexy dress


hahahaha


dansa!


Me and Totti!


Therese och jag!


skönt folk!


fina flickor


Kella och Min Robin


Lisa, Linnea, Max och Hamon!


Tora jag och Louise!


Jag och Martin


Carro och lillasyrran


Linnea och Jag!





roooompa!














I slutet gick pappa och jag upp och dansade, det var superkul :D älskar min pappa

Julafton>


Elins pepparkakshus


Mamma och julmaten


Fint ute


En Anna


Pappa var Glad!


Kusinerna, Farmor, Elin och P-J, Lena


Min söta mormor


Pappa och Morfar



Jag min lilla farmor och Pappa


Avslutar med en julpuss! Som jag inte fick av Robin på julafton :( hehe

God jul från oss till er!>


Min älskade familj




(fortfarande trassel med min dator, så denna bilden var den enda som gick för tillfället..)

Fett glad!>

Nu har vi öppnat alla paket, alla blev glada och nöjda! Jag är superglad fick allt jag önskat mig. Har såklart tagit kort på allt så ni får se sedan ;) Är en liten kameranörd nu, but we like it! Snart är den lutfisk och annat gott, och sist blir det ju tomtegröt. Vill också säga att vi tänker på dig farfar, känns tomt utan dig men du finns med för oss, i mitt hjärta alltid. God jul på dig där uppe, saknar och älskar dig <3


God Jul!>

Nu är julfriandet i full gång hemma hos oss, samma program som vanligt med samma rutiner :) Bilder kommer sen. Nu vill jag bara säga GOD JUL!


En liten tomte som heter Anna :*

Bilder från festen del 1 ;D>

Min 18års fest.
Dagen började med att Therese, Tora och Emelie åkte hem till mig så vi fikade och sedan började vi tagga för festen, det blev lite trassel men det gick sen. När mamma kom hem blev det lite stressat men vi hann i tid med maten och allt! När vi kom dit kändes allt underbart för mig, mina bästa vänner och snart blev det fest hela kvällen! Gästerna kom vid kl halv 7, och då åt vi middag det var gott och supermysigt. Så öppnade jag massa paket som ni redan sätt ;) Sedan vid halv 9 och halv 10 tåget kom allt annat trevligt folk! Alla dansade snackade och hade en awesome tid. Festen höll igång till 01:10 när alla skulle till sista tåget. I slutet dansade verkligen alla och jag älskade stämmningen! Tack alla som kom för en oförglömlig 18års fest för mig!





Dukat fint


Emelie och Tora


Emelie och Jag


Tora


Min älskade klänning :*


Yeah partey!!


söta Tora


Tora och Lisen


Therese och Jag, The blonds!


Det är allt jag hinner ladda upp nu, och nu är min dator konstigt igen. Försöker mera sedan. <3

Pysslar Anna>

Idag har vi mycket att göra inför imorgon, nu är det lite julbak och jag stryker kläder och städar m.m. Känns inte så kul men man vill ju ha en perfekt jul :)


Jag var en liten tomte när jag stod och strök kläder hehe

Slå in paket>

När therese var här så satt jag och slog in massa paket, men nu finns de flera att slå in :P men jag tycker bara att det är kul ^^


lite kaos på mitt golv :p


Mina presenter från min fest!>


Ett linne från Nelly som jag fick av Therese!
Det är Tjockate spets i fram och mindre i bak, love it.
(vet att ja står konstigt!)



Massor av ögonskuggor fick jag av Totti, superfina!


Halsband som jag fick 2st av, Av Emelie, Louise, Rakel och av Julia, like it!


En superfin ring!


klubbor från Linnéa och..


Handmassage och Manikyr!


Ett midjeskärp av Paulina!


hmm, ja en kakform av Lisen, Hahahah!


hehe fick av Angelina så fick jag en..


En massagesak till huvudet, man ryser som fan :D


Fick av Matilda och Sofia och Madde, sexy!


och så fick jag en rolig tandborste av dem, hehe


Ja ni ser ju vilka de är ifrån, och vad jag fick får ni se NU


En vattenpipa, det var ganska otippat av så duktiga tjejer ;)
jag som inte röker, men endå kul att ha!!



Örhängen som matchade halsbandet!


Ett till halsband av Eleonore!


Och nästa present fick jag av dessa tjejerna som är på bilden, Det är Louise (jag i mitten) och Linnéa när vi var små :D


Min älskade ''pimpade'' fickplunta som jag fick! Den är så skön, med miniglas och en tratt ;)

Det var detta jag fick på min 18års fest, och sedan fick jag ju massa av familjen också. Men det orkar jag inte visa just nu. Redan visat lite iaf! ^^

Nu kanske det går..>



Nu har jag fått jullov, och här är en till fin bild på våran julgran. Nu lyckades jag ladda upp 1 bild och det var denna. Min dator vill inte kunna ladda upp några bilder på i princip någon sida, vart så i 2 dagar nu. Så nu är jag jävligt trött och förbannad kan jag säga. Idag var iaf en bra dag, julavslutning och sedan gick jag på stan till Robin och sen drog vi hem till honom och hade mysigt.


Julklappsverkstad>

Idag har jag vart på stan med Therese istället för med Robin, det var jättetrevligt faktist :) vi köpte julklappar och åt lunch ihop. Sedan tog vi tåget hem och jag har slagit in en massa julklappar. Snart är det middag, och imorgon får jag jullov, yeah!


Några flera som har problem med att ladda upp bilder? det går fortfarande inte att ladda upp :(

Ingen träning idag då>

Vaknade upp glad för jag skulle gymma med Robin och sedan skulle jag träffa Therese och ha kul. Konstigt hur saker kan ändras så fort, nu är jag ledsen och mest arg på min pojkvän. Känns ju roligt, nu ska vi inte gymma längre, och jag som ville det så gärna. Och jag har ingen lust att göra det själv. Så nu får jag åka in till stan och köpa julklappar själv, äta lunch själv? haha.. Kul det kommer att bli. Fitta också, har ingen lust att köpa ngt alls till någon nu.. aja jag får väl gå och tröstköpa massa saker, de gillar jag. Har ju fått presentkort och så. Nu ska jag gå och klä på mig och åka in till stan.. hejdå.

Fucked up dator>

Nu är jag arg.. För min dator har krånglat HELA DAGEN :@
Så nu skiter jag i detta med att ladda upp bilder från festen och gör ett nytt försöka imorgon igen. Laddat upp några bilder på fecebook, mer blir det kanske sen. Nu kollar jag på Anna Ankas jul, missa inte det hon är störd :D

Blä>

Äcklig kille som lagt till mig på msn, han vill ''lära känna mig'' så nu gör jag en sån som therese gjorde förr, han får fan bli ''Dagens Loser'' kolla hans visningsbild. FYFAN va äckligt....




BLÄÄÄ

bloggpaus>

ja det blev en liten bloggpaus, i lördags efter festen var det städa som gällde. Sedan var jag helt slut, så sov robin hos mig igår och vi hade mysigt. och idag ska jag lägga upp bilder från festen såklart! Det blev mååånga bilder! Kul. Nu ska jag och Robin kolla på Gossip girl sen vet jag inte :) Hörs sen!

Besök!>

Nu har jag fått gäster och ätit tårta och öppnat mera paket, bästa födelsedagen ever<3

Nu kommer det massa bilder tagen med min underbara kamera :*




Våran julgran <3




Mamma och Pappa












Tofflor som jag fick av Yvonne, kjell, Emilia och Sötnos :D


Fick 18st rosor av Robin, och 18 lotter haha :D




Massa kort från min födelsedag :)


Min 18års dag (än så länge!)>

Imorse vaknade jag av sång, min familj och mormor och morfar kom och sjöng för mig med frukost på sängen och paket! Jag blev glad för alla paket, är överlycklig! Dagen i skolan var trevlig, Fått Tusen meddelanden på bdb och på facebook med massa grattis! Och tack för alla fina sms också (a)<3 Det värmer. Nu är jag 18 år, ska jag få ålderskirs nu? haha.. Hade de lite igårkväll, töntigt jag vet. Nu har vi ätit middag hos mormor och snart kommer mina kusiner och min pojkvän och hans familj. Ska bli trevligt att äta tårta och mysa med dem! Kan visa en sak som jag fick som jag älskar.


Canon  EOS 450D, min nya älskling!

Min 18års dag!!>

Idag fyller jag 18år! Grattis till lilla mig!! Fick precis vad jag önskade mig <3 Skriver mera ikväll.

Puss!!


Snöigt Uppsala>

Nu ligger det mycket snö på marken och på träder, jag tycker det är mysigt och älskar det. Lagom till min födelsedag, Imorgon smäller det!! Idag är jag förkyld och mår inte så bra. Så ida har jag ett prov sedan ska jag åka hem och sova tror jag, skulle iaf vara så värt.


en störd bild på mig igår, hade lånat Ottos mössa för jag frös :>


trött, deppig>

Men det är ju iaf snö, haha något som jag blev glad över! Igår och idag har jag inte mått så bra, jävla förkylning.. Idag ville jag bara ligga hemma och sova hela dagen. Men går till halv 5 och sen ska jag träffa Robin på stan. Idag känner jag mig ledsen över en massa saker, som vanligt vill jag bara sluta tänka. Men det går inte.. Vill bara sova bort allt.


Nu är det avklarar>

Nu har vi lussat klart, eller iaf nästan! Har en liten sak imorgonkväll bara. Nu är jag hemma och ska plugga, vill verkligen inte men MÅSTE! Blä.. Blir på så dåligt humör av att plugga, så jag bara skjuter upp det hela tiden. Men nu Anna måste du plugga! skärpning. Hörs sen.




Jag just nu

Gårdagen var lång, men bra!>

Igår gick jag upp 04:45 och åkte seda in till Uppsala till Gillet och träffade alla andra tärnor och Lucian. Vi började dagen med att sjung i radio, Någon som lyssnade, haha alla sov väl. Vi åkte runt i buss till jättemånga ställen och sjöng igår! Det va jobbigt men kul, höll på hela dagen fram tills jag, Robin, Alexandra och Therese skulle åka till Stockholm och se på In flames! Vi kom till stockholm vid kl 7 och sedan tog vi en taxi till Hovet där det skulle vara, jag var dock supertrött och somnade nästan vid första förbandet, hehe. Hade vart uppe i många timmar. Första bandet var inte så bra tycker jag. Men sedan var det Dead by april, det var bra! Sen var det In flames!! Det var superbra som förra gången. Det var drag, ska lägga upp film sedan! Det slutade vid kl 00:15 ungefär. Sedan så åkte vi med Bengan och greggans pappa hem till Storvreta, Kom hem kl 2 = död Anna, idag var jag helt SLUT! Somnade i 3 timmar när ja kom hem. Men dagen igår var Awesome!


Dead by april







Alexandra och Therese


In flames






En lite knäpp bild på älskling och jag



Videor kommer sen, eller imorgon!

Imorgon Lucia och In flames!>

Nu ska jag gå och lägga mig, Äntligen. Imorgon ska jag upp tidigt och sjunga hela dagen i Uppsala med luciatåget 2009. Ni kan lyssna på oss på radion kl 8 tror jag det var hehe.. Och så kan ni kolla på oss på olika ställen i uppsala det står i tidningen vilka tider. Sedan på kvällen ska jag Robin, Therese och Alexandra på In flames!! Så nu taggar vi till ;>
Hörs på lördag eller ngt. Pusshej!

Snart åker jag>

Till Tora, en snabbis. Ska få låna ett par skor av henne och så kanske hon har min tunika men jag tror inte det, men jag kan iaf hoppas! Sedan ska jag till Storvreta för det är min sista dag på praktiken idag! 5 veckor har redan gått, shit vad fort allt går. Slutar 21:30 ikväll, så kommer nog inte blogga mera idag. Ha en bra dag/kväll!


Jag och sofia kollade på kläder igår på JC innan kören, det var kul ;>




Jag testade en röd liten tunika, jag gillade den! Och min mobilkamera har blivit så kass :o haha

Irriterad Anna>

Nu är jag grymt trött på allt och Irriterad, trodde att jag skulle sova ifrån mig mitt dåliga humör. MEN ICKE!! Jag har letat i ca 30 min nu efter min svarta tunika från Gina tricot som jag älskade förut och alltid hade på mig, men nu när jag kom på att jag hade den och vill ha på mig den imorgon på In flames så FINNS DEN INTE NÅGONSTANS, hur fan är detta möjligt!? har jag lånat ut den för länge sen och inte minns? för jag är helt säker på att ja inte tappat bort den.. Kan visa hur den ser ut så om någon av mina kära vänner minns att ja lånat ut den till någon av er så säg till, haha.. I want it


Så nu fick ni en bild på min alltid snygga vän Therese. När hon hade den när vi tog kort! Så ser den iaf ut. Minns någon? Hade den alltid förut.. (Btw, therese har inte lånat den, det vet jag)

Stressad Anna>

Nu har jag börjat få svårt att sova igen pga. all stress och allt jag ska göra nu dom kommande veckorna. Det känns jobbigt att ha hög puls, mycket är för detta med lucian och det händer så mycket saker hela tiden. Jag kan inte koppla av alls. Och så har jag en dålig period, jag känner mig ful, allt är bara fel. Blek och ser trött och sliten ut, hinner inte ens träna nuförtiden! Och de gör inte saken bättre, jag mår snarare sämre. Imorgon börjar jag kl 15:30 och slutar 21:30. Känns skönt med sovmorgon, men ska upp kl 05:10 på fredag och det känns inte så kul. Nu ska jag städa i mitt rum och försöka planera hur mina dagar kommer se ut. Fast jag vill sova och är grinig, men måste. Godnatt på er!

Nu ska jag göra ett ryck!>

Nu har jag kommit hem från Robin, och han har vart så söt idag och ringt mig och skickat gullit sms. Sånt blir jag glad av, speciellt när allt var jobbigt idag. Btw jag lyckades beställa klänningen nu! Yes!! Den ska komma på måndag,så jag hoppas att den passar, annars blir jag ledsen. Känns som min feber börjar försvinna nu iaf, känns skönt. Nu ska jag göra ett ryck och plugga till de två proven jag har nästa vecka sedan ska jag ta en dusch!


sjuuuk>

Inatt har jag knappt sovit någonting bara för sprutan, haft feber och ont i armen. Har fortfarande feber och ont i armen :( det var iaf mysigt att gosa med robin imorse, älskar dig! Idag ska jag plugga lite och fortsätta vara sjuk antar jag.. och jag DAMPAR på ASOS.com!!! Jag har hittat en skitsnygg klänning som jag vill köpa nu, och så tänkte jag göra det nu. Men så när jag ska betala med Visa så är de något jävla fel så det går inte! Vafan är Start Date? alltså på kortet. Om det är någon som läser detta som lyckats beställa kläder från Asos.com så Snälla skriv till mig!? tack. Och godnatt.

What to do..>



Du kan skratta åt mina känslor, säga att jag överdriver, gör det till värsta grejjen. Men för mig är det mer än så, jag vet inte hur jag ska ta mig till. Vet inte vad jag ska säga och göra, just nu känner jag mig maktlös. Allt du vill göra är jag tvungen att gå med på, för just nu är det så. Eller det kommer att bli så. Om du säger att vi ses om 1 månad, så kommer det att bli så. Jag har Ingentig att säga till om. Det kommer att bli ensamt och förjävligt. Jag kommer sakna dig, kommer du sakna mig lika mycket? Kommer du att hålla allt du sagt. Massa tankar, jag blir fan TRÖTT i huvudet av allt. Orkar inte tänka, varför gör jag det ens, jo för jag är rädd. Rädd för att förlora dig, rädd för att inte få träffa dig, rädd för att inte ha dig där när jag behöver dig.


Rent ut sagt, Detta sårar mig.

Idag tog jag sprutan!>

Mot svininfluensan.. Jag bestämde mig att göra det idag, så jag gjorde det. Var fett rädd! Ville gråta och så hade jag ingen med mig som kunde hålla mig i handen :( buhu.. Men jag klarade det! Och nu har jag ont i armen och lite ont i huvudet.. Får väl se om man slipper att få feber och skit, annars blir jag arg. Nu är jag hemma hos Robin men snart ska jag in till stan och gå och lämna in min mobil (hoppas på en ny) sedan ska jag på Luciaträning till kl 8 ikväll, är väl inte så sugen på det just nu, är väldigt trött! Men måste. Här är en kul video på en kille som tog sprutan haha! :D Chilla :o


Du och Jag>

Tora skickade alla bilder från festen till mig idag, tack så mycket! Och det var några bilder på mig och Robin, och en bild gillade jag extra mycket.



Du är det bästa för mig, du gör mig lycklig. Massa kärlek till dig Robin.

Ta hand om sig själv>

Idag när jag hade pluggat klart så kände jag att jag behövde en skön ''spa stund'' så jag la mig och tog ett bubbelbad med ljus och musik. Det var toppen, verkligen vad jag behövde!



älska mitt badkar!

förgyller min dag>

Nu sitter jag och pluggar om demenssjukdomar för fullt (inte det jag vill göra på en ledig dag, men måste..) så kikade jag in på bloggen och blev glad för jag hade fått denna kommentaren av Emelie, och kände att det var lättare att plugga.



Mina vänner gör mitt liv så mycket lättare, tack för att ni finns och ställer upp för mig :*

Bilder från Luciatåget 2009!>









Bilder från Luciatåget på stora tårget. Det var kul!

Julbord>

Förlåt för dålig uppdatering. Men har inte vart hemma så det var inte så lätt, nu ska jag gå och lägga mig har vart på Julbord på Odinsborg ikväll med familjen, det var mysigt! Men jag bloggar mera imorgon när jag har tid. Sov gott! :*



En störd bild på mig från träningen i fredags, när jag och Emelie spårade totalt.. Så skön och störd tjej, kärlek till dig. Jag tänkte nästan träna i denna mössan hehe.. Men kul hade vi! :D

blandat>

Nu har jag städat upp i mitt rum och kollat lite bilder, väntar på att tora ska skicka bilder sen festen men hon försvann.. Hoppas hon loggar in snart. Just nu har jag kroppskomplex, fan vad allt är fel idag! Provade lite kläder nyss vad jag ska ha på mig imorgon och på lördag när jag ska på julbord. Men jag tycker jag har för breda höfter och jag hatar det.. Eller så är det att jag har för smal midja? vilket som, jag gillar det inte. Och det finns inget att göra åt saken heller, eftersom de är ju skelettet som är format så. Suck, Varför kan jag inte bara vara NÖJD? nej, kommer väl inte att hända.


Mina jobbkläder under praktiken.



En lite konstig bild på mitt öga, haha. Jag gillar ögon

fett ledsen>

Fick hem min klänning från Nelly i måndags. Men den var lite för stor för mig, och det var storlek S.. Så jag tänkte - Men då beställer jag bara en xs då! Men så när jag skulle göra det SÅ FANNS INTE DEN STORLEKEN FÖR KLÄNNINGEN!!!! </3 fan då.. jag älskade den. Nu vet jag inte vad jag ska ha på mig? några förslag.

Aja, idag var en bra dag gymmat med Therese har jag gjort också! Trevligt att ses igen. Imorgon börjar jag kl 7 så jag ska gå och lägga mig snart tänkte jag. Sedan ska jag träna (igen!?) gud ja är trött på det just nu :p haha. Sedan ska jag och Robin åka hem till Maria och Silvio och vara ''barnvakt'' (mera passa huset, men endå) så vi ska laga mat ihop, och mysa i deras stora hus! Men nu ska jag kolla vad jag ska packa ner för morgondagen. Pussgodnatt :*

hahaha, grattis till mig!!>

Hej Anna!
Du deltog i poledancetävlingen på Nightfalls blogg förra veckan, och nu har jag glädjen att kunna meddela dig att du är vinnaren :) Stort grattis! Du har alltså vunnit ett pole party med Uppsala Pole, värt 1400 kr. Ett pole party är en privatlektion i poledance på 60 minuter som kan anpassas i sin utformning efter era önskemål. Vid en födelsedagsfest, som var det du nämnde i tävlingen, brukar vi ge födelsedagsbarnet en "intensivkurs" så att hon kan hålla en liten uppvisning efteråt. Sedan brukar vi ha en stunds fri lek för alla som vill prova att lära sig tricks.
Det är bara att du hör av dig till mig för att boka ditt pole party. Vinsten gäller i tre månader, men boka gärna innan årets slut om möjligt. Stången kan sättas upp i de allra flesta lokaler, utom de som har känsligt tak eller mer än 3,2 m i takhöjd. Vi behöver ha en fri yta på ca 1,5 m runt om stången. Om lokalen ligger utanför Uppsalas centrala delar tillkommer resekostnad med 20 kr/mil. I vinsten ingår 60 minuters lektion och uppsättande av en stång, vilket är standard för pole party, och vill ni ha fler stänger eller mer tid kan det bokas mot tillägg.
Återigen, grattis! 
 
Hälsningar
Sofia / Uppsala Pole

Fick detta mailet nu, tack :D


äntligen lite soltimmar!>

Idag var det en ganska bra dag, praktik, träning och nu är jag hos sötnos, vi ska snart sova :) Det bästa med dagen var att det var fint med frost och att det var Soool!


Paramore!>

Igår åkte jag och Robin in till Stockholm för vi skulle se Paramore i Fryshuset. Vi åkte in runt 5 och åt på Tacobell (snälla öppna i Uppsala?) Sedan drog vi oss till Fryshuset och när vi kom dit halv 8 så var det en lång kö. Vi stod i 25 minuter sedan var vi inne, det var massa folk. Men det vi inte visste var att et var 4 förband!? Så Paramoe började spela runt 22:30, 23:00.. Fett segt! Så det var liksom mera förband än det bandet man kom dit för att se

Och eftersom det var en vardag så gick sista tåget 23:20, Lyckat! Så vi visste inte hur vi skulle göra, det gick tydligen en buss 03:00 också, men orka det. Komma hem 4 mitt i natten. Så vi funderade på att ta in på modell, men som tur var så har jag ju min söta kusin Ellinor i stockholm! Så jag ringde till henne och vi fick såklart komma dit och sova hos henne. Det var mysigt att träffa henne, och Rikard hennes kille. Så gick vi upp 7 imorse och tog tåget runt 8 hem. Snacka om att jag är trött idag! Men det var värt! Tack för kvällen Robin <3


mums!


En sötnos


Enda bilden från kvällen eftersom jag glömde kameran :(



Filmade en låt en liten stund, med mobilen så därför är det dålig kvalité men man hör den bra musiken iaf :>


RSS 2.0