Valborg!>

Idag är det Valborg, det firades såklart! Var hemma hos Matilda på frukost och hängde med sköna människor så som Julia, Maria, Markus, natta och massa andra! Det var trevligt. Blev dock ganska lugnt för mig idag, är inte så taggad konstigt nog? Nu är jag och R hemma och slappar i sängen, han har somnat :)


Sova :)>

Nu ska jag sova, är trött tjej! Imorgon är det Valborg och då blir det fest hela dagen, kommer bli en bra dag! :) Godnatt till alla er som är ute och festar in Valborg redan nu!


I solen.>

Sitter på altanen och solar, underbart! Fick ränder på 15 min, solen är stark! Jag och Robin har tagit tag lite i uteplatsen också, vi har rensat ogräs och klippt häcken, blev bra! :)


Påväg till Sthlm med lillasyster!>

Ikväll ska jag och sis gå och se Eric saade i Sthlm! ;) hehe! Ska bli roligt! Nu sitter vi på tåget iaf! Och på bilden har jag på mig mina fina nya kläder ❤


Love my jeans ❤>


Toppen torsdagskväll ❤>

Igår åkte ju jag och mamma till Stockholm för att gå på musikalen Jesus christ superstar där Ola Salo spelade Jesus ;) tycker han är najs, hehe.. Vi åt mat på ett mysigt ställe där maten var helt underbar! Det hette O'pizzicato tror ja, så det kan jag rekommendera!

Blev lite shopping också, köpte min första äkta skinnjacka som jag typ älskar och en snygg tröja! Fick det av bästa mamma och de är köpt på vila! (lägger upp bild typ imorgon!) :) sen var de musikal och den var jättebra! Dock väldigt dramatisk eftersom Ola Salo blir korsfäst i slutet och piskad! :o

Efter det så åkte vi hem, tack för kvällen mammi! ❤


Sthlm med mamma❤>

En lite dålig bild på kvällens outfit! Ha en bra kväll :)


Move that ass>

Påväg till gymmet nu, försöker att träna varje dag, går bra faktiskt! Känner mig piggare! :) kommer att bli en bra dag


På födelsedagsmiddag!>

Snart ska jag och R åka hem till honom, ska hans pappa Kjelle som fyller år idag! Trevligt och grattis! :D


Dagens inköp!>

Läste hennes första bok, och den tycker jag var bra :) så köpte hennes senaste idag! Ska börja läsa snart ^^


Gött!>

Nu har jag tränat klart! Skönt :) nu sitter jag och dricker yoghurt och väntar på att räkna matte! :)


Sur..>

Precis varit hos läkaren, gick bra. Så var jag så taggad på att träna :) packat ner allt, trodde jag! Kom nyss till gymmet, så har jag glömt byxorna! Suck :( blev så sur.. Tur att Robin var långsam imorse så han är fortfarande hemma och ska ta med dem till mig nu :)


Lite slut :)>

Idag har vi städat hela lgh, så nu skiner det fint och rent! :) gjorde lax till lunch, var mycket gott. Nu sitter jag och räknar lite, men ska snart åka hem till min familj på middag ❤ myssss!

Har inte så mycket att blogga om atm, hörs senare!


Bra kväll>

Varit duktig idag! Kollat på en bra film, var precis på Ica och köpte mat, nu kollar jag på once upon à time! Snart ska jag sova :) Natti


Tired>

Kom precis hem från gymmet igen, simmade idag, det var skönt! Älskar att simma och träna ibland för det är liksom det enda man tänker på för stunden :) Ska försöka göra massa tråkiga saker idag så som att städa hela lgh, plugga teori och plugga skit matte.. Ska försöka göra allt som jag hatar typ, men sånt måste väl göras i guess...

Söndagsmys!>

Nu ska vi kolla på en film som heter The help, hoppas den är bra! :)


Simma lugnt>

Jag och R ska snart till gymmet för 3e gången denna veckan, idag ska jag simma! Tycker det är skönt att variera lite! :)

Oh no>

Jag tycker det är så tråkigt att Paulina har förstorat sina läppar, jag tycker ju att hon var så söt innan! Med sina naturliga läppar, nu är dem bara för stora :( Hon är ju naturligt fin!

Rolig gårdag>

Igår kom Rakel, Louise och Emelie hem till mig, vi hade tjejkväll! Det var RF = Robin fritt, han var ute på eget äventyr :) Vi lagade mat, drack vin, pratade, grinade, skrattade och spårade! Vi spelade förfest spelet, finns massa bilder men de kan ja inte lägga upp! Det slutade med att vi gick till terassen och umgicks ett tag, sen sov Rakel över här, tack för kvällen tjejer!
Mina nya jeans.. De är i tvätten nu och jag hoppas att de går bort!

Undrar>

Vem är det som kommenterade att du läste på min blogg från 2008? Skulle vara kul att veta ^^ och det är inte oseriös träning för att jag skrev ett inlägg i 1 min när jag tränade ^^


Två saker samtidigt!>

Sitter och bloggar och gymmar samtidigt just nu, duktigt va? :p är på actic, köpt kort här nu så ska försöka träna varje dag, ska bli mera fit!


Till stan>

Nu ska jag ut i snöstormen med mina nya fina jeans! Ska räkna matte, är dock inte så taggad på att gå utanför dörren..


Trött>

Nu har vi kommit hem, jag är helt slut och ska nu inta duschen och sen sängen! Imorgon kommer bli en lång och jobbig dag. Godnatt folket


Till gymmet>

Fick mitt månadskort idag på Actic, så nu tvingar R mig att vi ska åka och gymma, och jag är sååå trött.. Men blir väl tvungen :)

Med Tora ❤>

Idag har jag hängt med Tora, vi gjorde pannkaka till lunch, och nu har vi gjort efterrätt! :) sitter i soffan och kollar på DH! ❤


Work>


Hunger games!>

Jag och Robin kom precis hem från bio, vi såg filmen hunger games, väldigt bra film som var mycket spännande! Rekommenderar den starkt till er! ;)


Godis>

Sitter och äter godis och kollar på SATC :)


Cykel>

Nu ska jag och Robin på en liten cykelutflykt! Göra lite ärenden :)


I sängen>

Kom precis hem från Maria, var med mamma, Annakarin där, hjälpte till att styla lite och packa ner saker, en fotograf kommer dit på torsdag för hon ska flytta, blir fint! :) nu ligger jag och kollar på tv, ska svart sova :) Natti


Lost in Paris>

Min vän Tora har ju flyttat till Paris i 5 månader, men nu är hon äntligen hemma i en vecka, så ska träffa henne på torsdag! :) Ska bli roligt
Gamla godingar! :)

Give me some money to spend>

Jag blir seriöst deppig av att läsa alla "storbloggare" som reser stup i ett, shoppar hela tiden.. Jag vill också kunna köpa massa fina nya sommarplagg att gå runt i.. Blir ju faktiskt lite bitter.
Några saker jag skulle vilja ha just nu, som står högst upp på listan är (inte bara kläder och sådant då..)


En liten kattugne (kommer nog ha det snart!!)


Skulle inte säge nej till en vovve heller, love it!


Sen vill jag ha ett par sånnahär skor, sommarfestskor <3

I need your love, i need your love>


Godmorgon!>

Ligger i sängen och funderar på om jag ska gå upp, tänkte göra en god smoothie till frukost med färska jordgubbar, najs? :)


Godnatt :)>


->


Mysis>

Sitter vid matbordet med Robin, Erik och min fina Therese! Vi har ätit en god kycklinggryta, och nu äter vi en god ananaspaj jag har gjort! Värsta Bree van de camp ;)


Nostalgi>


I badet>

Ligger och har lite spa :)


Give me summer>

Idag är det äntligen soooool!

Sommar>

Sovit i ca 4 timmar nu, inte direkt utvilad. Längtar bars till i sommar, Grekland med familjen ❤ underbart ju.


Sex and the city ❤>

4 e avsnittet av SATC nu då, älskar den serien! Nu är jag dock inte trött längre, så kan ju lika gärna typ dygna?


Lång natt>

Irriterad och trött som få, ligger fortfarande och väntar. Kommer väl få ligga här vaken till typ 4... Bitterfitta


Hockey..>

Ligger ensam i sängen och kollar på hockey, sjukt tråkigt och jag är så trött :( men kan inte sova för att R är ute och busar och kan typ inte sova tills han kommit hem säkert. Är precis som min pappa, haha :p sitter uppe och väntar.

Hoppas ni andra har en toppenkväll :)


Like>

Ett måste när någon har inflyttningsfest är denna presenten!


In bed>

Kom precis hem från en inflyttningsfest med Robin! Det är mina sötnosar Therese, Roza och Louise som flyttar till en superfin lgh :) var massa trevligt folk, god bål och snacks! Dom andra dansar vidare till bj medans vi dansade hem, hej tanten typ, men är fett trött!

Tack för kvällen nunnorna!!❤


Hit the gym>

Snart ska jag ta en promenad till Gränby C för att träna på kraftkällan med min PT (pappa)
Ska bli mysigt <3

Pink Friday>


Suck>

Det går typ inte att beskriva hur trött jag är på matte, hela mitt liv har det varit min största motgång och typ "fiende" som förstör för mig, och inget av det har förändrats, tyvärr.. Fortfarande lika tråkigt och jobbigt.


Mysig kväll>

Julia kom hit idag på kvällen, vi gjorde lyxmiddag, potatisgratäng, kött och beasås! Supergott :) sen kollade vi på en film som hette Independence day, den var mycket spännande, och lite obehaglig :p vi alla 3 hade en trevlig kväll och nu ligger vi i sängen och ska sova, Godnatt!


Godmorgon igen då>

Somnade när jag kom hem och vaknade nu, men mår inte helt 100, har sån huvudvärk :(


dööööd>

inte sovit bra alls på två nätter, är helt slut i huvudet.. Ska nu åka in och köra en körlektion i 80 minuter, ska ta bussen om 5, jävligt rolig tid man fick då. Sen kostar de ju 1500, svindyrt! Pank igen då :)
suck, vill bara sova..

Det smakar sommar!>

Idag köpte jag årets första jordgubbar, åt dem nu när jag kom hem från jobbet :) saknat det!


Tjockis :)>

Min lunch idag, så sjukt gott!


Kvällen är räddad!>

Top model final och nybakad kladdkaka! :D


Dagens>

Idag träffade jag Rakel på stan, vi åt lunch på nya Taco Bar i uppsala, supergott! :D Sen gick vi och kollade i affärer och snackade, vädret var dock inte så roligt.. Så vi åkte hem till mig och drack te och snackade mera :) Mys.
Köpte ett par nya glasögon på stan och ett gott hallonté!

På bussen :)>

Sitter på bussen Påväg in till stan, ska räkna matte och sen träffa min böna Rakel :D idag låtsas jag att det är sommar, så har på mig shorts ;)


❤>

Mitt fina lilla kusinbarn :)


Typ ont i magen :p>

Var en supermysig middag med min fina familj! Och pappa och mamma kom med en stor överraskning! Vi ska till Grekland i sommar, så det var därför vi på en grekisk resturang :) blev så glad ❤


Tzatziki ❤>

Snart kommer pappa och hämtar mig, min familj ska äta middag på tzatziki, älskar det stället! Är redan hungrig ;)


Slappar>

Kommit hem nu och har räknat matte, nu sitter vi och slappar :)


Påskmiddag ❤>

Är hemma hos familjen och firar påsk, mysigt! Ska sova här ikväll, så blir väl film och massa godis! ;)


In the hood>

Nu är jag hos Robins föräldrar på lite påskfirande, mysigt! :)


Powernap ❤>


Bakslag>

Nu ska jag sova bort allt och låta mina drömmar ta över. Godnatt alla partypeople


Ut och busa>

Nu ska jag och Robin ut på äventyr! :)


Dinner is served!>

Lagat mat precis, blev supergott! Det är såhär maten ska se ut hörni! ;)


Bored>

Har räknat matte nu i en timme, men körde fast på någon uppgift med f(x) = 15000* 1,8x

Suck :( när i livet kommer man att ha användning för detta? Aldrig!! Det som gör mig så sur.. Ska nog svart hoppa in i duschen och tvätts bort min ilska och äckel röklukten som man får i håret av att vara på krogen.

Puss så länge :)


Party>

Nu ska jag till stan och parta med Linnea, Pontus för att fira fina Michelle som fyllt år! :D


Mysig kväll ❤>

Haft en superbra dag! Blev bjuden på middag hos min kusin och hans flickvän, sen kom min kusin Ellinor och Rikard med deras 2 veckor gamla dotter Idun :) hon var så fin! Gulliga unge. Det blev god mat och vi målade påskägg! Tack för allt ❤


In till stan>

Nu ska jag in till stan och räkna matte, sen ska jag äta lunch med min gudmor Maria! :) sen ska jag Robin och Elin hem till min kusin Robin och Ulrika på påskmiddag, toppendag! :D


Trött>

Har haft huvudvärk i 3 dagar nu, sjukt jobbigt.. Är iaf på jobbet nu och är ganska trött, hoppas tiden kommer att gå fort!


Klänning sökes!!>

Denna klänningen köpte jag i Barcelona i somras, och jag hade med den till London, men är säker på att jag hade med den hem.. Så är det någon av mina vänner som vet att ja lånat ut denna till dig, eller till någon? Eller att den råkat hamna fel? Eller att ja glömt den hos dig? :P Hör av dig isf, vill gärna ha den ^^

Lördagskväll, oj oj>

För förra lördagen så hade vi en liten återträtt för några från min klass i gymnasiet, såklart kunde ju inte alla komma, men det blev iaf jag, Mary, Emilia, Louise och Jossan kom förbi en stund. Vi satt och snackade och drack och åt snacks, mycket att ta igen ofc! Sen tänkte vi att vi skulle spela ett spel som heter förfestspelet, så det gjorde vi. Och jävlar vilket spårat spel, och vilka spårade bilder jag har på min kamera (tyvärr går typ 80% av bilderna inte att lägga upp här.. hehe)

Men det hela slutade med att jag, louise och Emilia enbart hade trosor på oss, vi skrattade så sjukt mycket, för det såg ju så absurt ut! Ni som har spelat detta spel fattar nog hur de gick till, ett tips är att inte spela detta spelet med killar och tjejer samtidigt, kan bli lite pinsamt :p
Haha, fick klippa den sista bilden lite, nu får ni inte se några flera bilder :D

Chillar hemma>

Gick upp i lagom tid idag, tvättade håret och sen dess har jag suttit och räknat geometri och grafer, går ganska bra för mig idag faktiskt! Har inte fått ngt aggroryck än ;) Snart tänkte jag göra lunch, fick hem Linas matkasse i måndags så nu ska vi prova lite nya rätter! Spännande.

Serier>

Sitter i soffan och är trött efter att ha städat i några timmar. Kollar på serier och maten står nu i ugnen :) är hungrig!


Städa>

Kom hem från min körlektion nyss, gick bra! Nu ska jag städa hela lgh, nu är köket snyggt iaf!


Solen skiner iaf>

När man har sovit dåligt men lyckas somna om en stund så känns det lite bättre, och det är Najs när det är lite sol också! Idag kommer bli en lång dag med olika aktiviteter att göra.


Palla..>

Orkar inte att jag legat vaken nu i 30 min fast jag är så trött, vill sova ffs.


Söndagsmys :)>

Precis kommit hem från sävja där vi var och firade min kusin som fyllt 12 år, blev tacos och tårta, mycket trevligt! :D nu har vi precis handlat och ska kolla på en film, varit en bra söndag ❤


Pannkakslunch!>

Me like


->

People please stop talking.

Over and out.


RSS 2.0