Fråga>

Vad vill ni att jag ska skriva om? Eller skriva mera om, något ni känner att ni vill veta? Bara allmänt sådär. Känns svårt att komma på vad man ska skriva om, det var väl bara det!


Pulver>

Fått hem mitt pulver idag, bara att hoppas att det funkar! Vitamin B5 it is!


Clothes>

Dagens klädsel, nu blir det plugg, hej hej!



Jag gillar nitbälte.

Haj Haj>

Sitter nu i skolan och håller på med vårat PA arbete, jag och Mary är duktiga vi! Haft en bra dag, började dagen med att vara lite sur men sen kollade jag på Våra bästa år, hehe.. sen var det bättre! Ska snart åka bil hem med Lollo, ska till Storvreta och hämta ut 2 paket, sen ska jag hem och plugga igen :( Buhu.. Men bloggar mera sen!
See ya

Vemdalen 2011>

I måndags åkte jag och Robin härjedalingen till Vemdalen, det var en mysig ditresa hehe, längtat efter honom så! Vi kom fram på kvällen till stugan där vi skulle bo med resten av min familj. Det var Robins andra gång att åka skidor i hela livet, han har bara provat en dag innan i gymnasiet. Han var superduktig på att åka skidor, över mina förväntningar! :D Mitt lilla skidproffs, haha. Vi åkte skidor på dagarna, hade mysig afterski med bastu och bara göttade oss, så nu blir det hårdträning igen! På torsdagen kom våra vänner från Örebro på besök också, det var mycket trevligt att träffa dom igen, vi spelade spel på kvällarna, lagade god mat och åkte skidor ihop! Min vän Lisa var också där med sin familj, så träffade henne lite också, alltid lika trevligt!

Det var en toppenvecka som jag sent kommer att glömma, Att få ha sin familj, sin kille och vänner där, det är dunder kan jag säga!




























Annanaspaj för den som undrar, låter konstigt. MEN är sjukt gott!
Så nu har ni fått se bilder, kanske lägger upp någon video imorgon eller så!

Nu blir det Wallander och sen mera plugg, imorgon blir det skola igen!

Ger dig vingar?>

Sitter och pluggar inför 2 prov som jag har på tisdag, inte precis den roligaste söndagssysslan.. men det måste väl göras I Guess. Sitter coch dricker Red Bull, nog 3e som jag dricke i hela mitt liv! Nu blir det solsidan med familjen!


woho>

Älskar att komma hem och få brev, speciellt när det är saker som man beställt och längtar efter att få prova! hehe, ska hämta ut 2 paket imorgon eller på tisdag.. Vad tror ni att det är? Ni kommer aldrig kunna gissa ändå


Hemma!>

Tjaa, nu är jag hamma igen efter en underbar vecka i fjällen med Familjen, killen och vänner! Lägger upp bilder senare, nu blir det packa upp!

Hejdå!>

Nu ska jag snart åka iväg till stan och möta upp Robin för att sätta sig på bussen till Vemdalen! :D Ha en bra vecka :*


Så störda!>

Här ska ni få se en video på oss 3, den är några månader gamla, bara glömt att lägga upp den :D haha! Älskar att bara vara oseriös och leva livet.






RökelAnnaEmelie>

Igår åkte jag och Emelie hem till Rakel (numera Rökel, hehe) Vi åt god mat, snackade, tog fula kort och skrattade, Så himla sköna brudar! Man mår alltid bra och är glad när man är med er. Sen kollade vi självklart på melodifestivalen ;) Ja gillade Saade och Varga, typ? Men tycker allmänt att de var ganska dåligt :p Tack för en crazy kväll :*


Emelie var mobbad borta i hörnet :p











Man måste ju kunna bjuda på sig själv? haha :D

The sims 3!>

Visst är det ok att spela The sims när man är 19? (A) haha.. Nu har iaf min familj åkt till Vemdalen precis, så idag blir det städa, byta lakan, packa lite och plugga som gäller! Imorgon åker jag och Robin till Vemdalen också! Ska bli så himla mysigt!


Fredagkväll @ Linnea>

Igår efter träningen blev jag hämtad av Linnea, vi drog hem till henne och skulle ladda för en lugn hemmakväll. MEN så blev det ju inte, vi var aldeles för danssugna! Så vi bestämde oss för att gå ut och dansa istället! Taggade brudaR! Vi ringde till Linneas kompis som kom och hämtade oss med bilen, och det var 3 killar och en av killarna var Gutte, som ja inte träffat på fett länge btw :P Lite otippat.

Vi drog in till stan och det blev en trio på jag, Linnea och Fredde! Partykungen, shit killen kan dansa, haha! Vi dansade länge och mycket, drack dock inte mycket alls. Så jag mår prima idag, skön känsla! Kvällen var supernice och roliga saker hände, tack för det! <3


Gullis

nu är det lov.. Om typ 1 timme>

Gjorde nyss ett prov som gick skitdåligt, svarade på 2 saker, skrattar åt hur jävla dåligt det gick. Kan nog varit det sämsta jag någonsin gjort på ett prov. Och jag vill gå hem nu men jag måste stanna kvar för vi ska lyssna på jävla facket som kommer och pratar. Jag vill hem till Robin och sitta och dricka te med Yvonne och kanske baka bullar! Sen har jag träning ikväll också men nu kommer inte min Rakel, så nu vill ja typ inte träna heller!! Får tok på allt just nu, är på sjukt dåligt humör :( DAAAAAMP på massa saker


Som tur är ska jag träffa Linnea ikväll, ska krama sönder henne.. Hon är min Pk! ;>

Ta mig till havet>

Bästkusten 2009


oh my>

I want her boobs! :'(

Eller.. Nah kanske inte riktigt så stora, men ändå.


Killen i mitt liv>

Jag saknar dig så det göt ont i mitt lilla hjärta ibland, nu vill jag bara ha dig hemma hos mig så jag kan krama dig så hårt och länge jag bara kan! :*


You make me smile

Prova kan man väl?>

Nu sitter jag i min säng och har precis tagit ett skönt bad, idag var en jobbig dag och var så galet trött! Sen var jag hos tandläkaren och sen träning, som iofs var kul! Nu ska jag snart föna håret och sen ska jag börja plugga till provet som jag har på fredag, sjukt mycket prov hela tiden, börjar kännas som jag är nära "the breakingpoint" if you say so.. Kul att man har 2 prov direkt på tisdagen efter lovet, man får aldrig vara ledig.

Igår så beställde jag iaf en produkt, vitamin B5, har fått lite problem med huden för min spiral.. Så nu ska vi se om detta funkar, man kan ju iaf prova!


Kväll med bästis>

Igår efter skolan så tog jag en fika med Therese, vi tog en varsin cesarsallad och pratade. Sedan lite spontant följde hon med mig hem efter en massa trassel, vi drack te och åt gelehjärtan och sen kollade vi på Gossip Girl sen somnade vi, fett myskväll. Tack för den <3


(gammal bild)

Älskar du mig? Svar - Nej!>

Bästa, Therese kan ju ha bästa humorn som finns :P galet!



-27>

Imorse när vi skulle åka iväg var det -27 grader hemma och det var skitkallt och såklart ville bilen inte starta och jag hade prov första lektionen, men jag hann i tid som tur är. Annars då, ja jag är sur och ledsen idag, får se om ja bloggar senare när ja är på lite bättre humör.

Vet inte vad jag ska göra>

Jag får tok, på en sak, som känns så otroligt jobbigt för mig. Jag hatar när man förlorar en person som betyder väldigt mycket för en, att känna att man inte kan göra ett skit för att få denna person tillbaka. Att den där personen som man såg som en av sina bästa vänner inte finns för en längre, vad hände med allt som du lovade och sa?? Bara för att det blev en förändring i ditt liv så försvann jag. Jag skulle aldrig göra så mot dig, och det vet du om. Jag blir så otroligt ledsen och sårad av det du gjort och gör, frågan är om du är värd att kämpa för?

för mig är du det, men känns inte som att jag är det för dig. Allt verkar bara handla om din ....

Pallar inte, Tog en kula för dig och fick en smula tillbaks, så känns det.

La Fleur>

Måste bara säga att ni borde prova resturan La Fleur, där jag och Robin åt våran 5års middag, sjukt mysigt ställe, helt i min smak :D Och maten var awesome, och killen som jag åt med var det bästa av hela kvällen :*



mumsi>

Sitter fortfarande och pluggar men jag mumsar på gelehjärtan, ett plus till denna dagen (A) haha..



P.s, Puss på min fina vän Therese, du är mitt lilla guldhjärta <3

Fryser och är lack>

Sitter hemma helt ensam, är uttråkad, elden vill inte brinna och det är kallt! Sen måste jag verkligen plugga till provet jag har imorgon om Islam, gillar inte religion.. Sen är det alla <3 dag och jag vill träffa Robin, but it's not going to happen.. Gah, får tok på detta med andras religioner, nu är det som sagt om Islam, jag tror knappast att dem sitter och lär sig om våran tro och svenska? orka :(


I need my fix>


Alla <3 dag>

Idag är det alla <3 dag, som alla nog vet om! Själv tycker jag att alla <3 dag är lite överskattat, typ för att folk ska köpa saker m.m. Men kan dock erkänna att jag tycker det är lite mysigt också! Idag är första alla <3 dag som jag inte är med Robin, men det känns helt ok! Har precis tagit en dusch, har på mig en rödrutig skjorta och röda läppar idag iaf, hehe..

Sen fastnade jag framför Ronja Rövardotter, alltså jag säger bara det, de gamla filmerna är så mycket bättre! Tycker den va lika bra nu som när jag var liten (A) Nu ska jag plugga lite sen åka in till stan för att ha en lektion, sen hem igen i guess!


bästa som finns>

Helgen har varit underbar och jag kan inte sluta säga hur kär jag är, kan knappt fatta att jag varit med Robin i 5 år, det är sjukt länge, och tycker vi är det bästa paret som finns, haha <3 Du är mitt hjärta och du är bäst!

Nu måste jag sluta drömma mig bort och börja tänka på den jobbiga veckan som tyvärr är framför mig. 2 prov och en cp labrapport ska in.. Sen får man säkert en massa andra kul uppgifter. Men på måndag nästa vecka åker jag och älskling med bussen till Vemdalen och åker skidor med familjen i en vecka, can't wait!


@ Robin>

Nu sitter jag hemma hos Robin efter en supernice kväll igår. Vi gick först och åt på en resturang som heter La Fleur, supermysigt och god mat! Sedan gick vi till ett hotell där vi skulle sova, vi kollade på tv, Beck bland annat och käkade gottis. Vi firade våran 5års dag, love you <3





ps>

Suttit och lekt lite med elin i ps, blev ganska bra, är lite uttråkad :p


Thailand del 2>














Anni and Mary slår till igen>

I lördags skulle jag och Mary gå ut, vi var hemma hos mig och förade, åkte till stenhagen en snabbis, till Marias syrra och förade en gång till, sen skulle vi till Bj, kvällen blev inte som planerad men hade iaf kul, As always med den spårade tjejen! :*


Mary provade mitt löshår, hehe söt ju




en sån här är kul att ha hemma, hahah

Försvinn snö, försvinn!!>

Imorse när vi vaknade här hemma och kollade ut såg det inte så bra ut :p allt hade snöat igen och våra små vägar syndes inte, så det var bara att gå och lägga sig igen. Sen gick vi upp igen någon timme senare då var det iaf plogat, men tåget var försenade länge och många blev inställda. Så det var ingen ide, skulle ändå ha missat min enda lektion som jag hade idag.. Och jag ber till gud att Robin kommer kunna komma hem från lumpen idag, eftersom det är kaos med tågen! Jag vill ha hem honon, NU. Sen vill jag ha sommar också, så vill jag vara blond till studenten, hehe!


Boring>

Sitter hemma själv nu och längtar efter Robin, men snart är det fredag!!!





Imorgon>

Wiii, jag vill bara ha fredag, då kommer äntligen min Robin hem efter 2 veckor borta i lumpen. Vi ska gå ut och äta middag på ett ställe som heter La Fleur sen ska vi sova på ett hotell, vet inte vilket men vi ska gå till något random ;) Åhhh va ja längtar!

Bra hårprodukt>

Var hos frisören och toppade håret i måndags, då köpte jag en super hårprodukt! Den heter Nashi, det är en slags naturplja som man tar i topparna och den luktar så gott, och det känns verkligen att den är toppen för håret! Köp den, lovar att du inte blir besviken :)



5 år!>



Idag har jag och Robin 5 underbara år ihop, kan ni fatta vad länge det är? Fick finaste sms:et av Robin inatt som jag läste nyss, kan ju säga att jag är världens lyckligaste tjej just nu! Jag älskar dig så, I will love you, forever. Som det står på bildern jag tagit, du är mitt allt Robin, Grattis till oss <3

Dumma mig>

Varför är det alltid så när man är stressad (har ett prov imorgon och har knappt börjat..) att man kommer på så mycket andra saker som man borde göra? BARA för att slippa plugga liksom.. Så sjukt dumt, aja jag måste börja nu, imorgon som ja ville skulle vara den bästa dagen på länge, blir nog inte så bra trots allt.


kjolen>

vet någon vart man kan hitta denna kjolen? Tror jag gillade den, fast skulle vilja ha den i svart :P Help me


Frisören>

Snart ska jag åka till frisören och fixa mitt hår, är ledig idag! Men mår inte sådär super, känner mig inte helt 100 konstigt nog. Lite deppig också sådär, inget jag kan göra åt dock. Vill bara ha fredag så jag får krama om min pojkvän och njuta av hans sällskap. <3


Myser i Robins kläder, börjar bli en vana (A)

Sneak Peak>

Här kommer 3 bilder från fotograferingen i lördags, behind the scenes! Vet inte när jag kommer att få de riktiga bilderna! Vad tycker ni?




Krogen med Mary !>


Linnea, sötnos>

Nu har jag och Linnea tagit lite kort, hehe! Haft en nice kväll kan man säga ;> Puss på det!


Hon är så snygg min Nea!!


Fuck my life>

Jag ska sluta bry mig om folk, man får bara skit tillbaka.

My love>


Torsdag!>

Idag hade jag lite extra sovmorgon, skööönt! Är i skolan nu, skulle ha gymmat men så blev det ju inte.. Så nu får ja gymma en extra gång nästa vecka istället! Ska väl åka hem efter skolan och slappa, skönt.


Dagens kläder, en transparent skjorta och jeans


göttans>

Nu är det dag 3 som jag tränat, lite trött i kroppen. Men imorgon kör vi igen!! Me like it. Nu har jag tagit en dusch och precis fixat fransk manikyr på naglarna, då känns allt bättre :) Sitter och kollar på Top Model, och snart ska jag sätta igång med ett religionsarbete, wihoooo! Naaaat.. Gillar inte det ämnet tyvärr.


ett par nya örhängen också, Tiffany & co




Nostalgi>





Kommer slänga in massa gamla bilder, hittade massa gamla bilder på ett usb!

This sucks>

Hade en superdålig dag igår, från början till slut. Denna dagen börjar lika, fast värre. Vill åka iväg i några veckor

Gymmet>

Dag 2 idag på gymmet med Tora, de va lika kul som vanligt :*


Stallet


Nytt>

Köpte en ny t-shirt idag, lite kort så man ser lite hud. I like it





Tummen upp?

Sexanna>

Jadu, de märks. Gillar att folk hela tiden "misstolkar" de ja skriver, börjar bli kul!



Tog bort efternamnen :p

Things will never be the same>

Säger det igen (sagt det många gånger idag) kan ju vara den sämsta dagen ever. Orkar fan inte, helt ensam, sitter och grinar, kan du inte bara komma hem och hålla om mig..

Suck.>

Provet som ja pluggat till som fan fick ja Ig på idag.. Kul, hejdå nu går ja till gymmet

RSS 2.0