True blood>

Sitter och kollar på True blood <3 Så väntar jag på att min man ska komma hem så att vi kan laga mat tsm, grilla blir det ikv, sen blir det en film och bubbelbad, kan livet vara bättre? :)


Midsommar>

Bilder från Midsommar














:)

Lite nytt>

Här är några av de saker som jag köpte i Frankrike :)







:D

Bilder från Frankrike>


På flygplatsen på Münich


pappa <3




min nya väska <33

tummen upp


hahaha, pappa uppfann en ny trend, isf för hängbyxor där man visar kalsongerna så kan man ju lika gärna visa allt? enligt honom ;)

Carlton



stooora båtar, kolla killen i fram liksom. Fast detta var inte den största, de fanns ju 3dubbelt så stora..









Tin Tin och Felix spelade strandtennis




Lite bilder från resan iaf :)

Bra dag>

Dagen började med att vakna hemma hos Robin, ta en skön dusch och sedan åkte jag in till stan och hälsade på min farmor, sen åkte jag för att träffa Jessica och hennes pojkvän Simon, det var trevligt! Efter det så träffade jag Julia och Tora på stan och köpte en apelsinjuice så satte vi oss vid bryggan. Jag tog halv 8 tåget hem, hade cykeln med mig på tåget och när jag hoppade av tåget stod robin Robin och väntade på mig med sin cykel så cyklade vi hem tsm :) Nu kollar vi på någon svensk film, den är lite konstig. Imorgon ska vi slappa och bara mysa, spela kubb kanske ;)


Hem till R>

Efter en hel gårdag hos mig igår och idag, så ska jag åka hem till Robin inatt igen :p Imorgon ska jag hälsa på min farmor, sen ska jag träffa Jessica, och till sist Tora och Julia. Och robin på kvällen ;) Kommer hinna med mycket.


Dagens outfit

Just nu>


:)>


Midsommarbild!

Hemma i Sverige igen>

Hemma i sverige, firat midsommar har man gjort också :) Är hemma hos mig med Robin nu nästan hela veckan, fett skönt. Nu ska vi ner och äta hemmaplockade jordgubbar :D


Flyger imorgon>

Imorgon runt kl 14:00 ska jag flyga till Cannes med familjen, ska sola, bada och äta god mat och bara slappna av till hundra procent! Kommer att komma hem om 1 vecka, alltså nästa torsdag. Men min familj stannar i en vecka till, ja åker hem tidigare för att fira midsommar med R. Så nu blir det bloggpaus för mig! Ha det så bra hemma, jag lovar att sola för er! ;) <3
Glad Anna

Ny bloggdesign!>

Vad tycker ni?
(fixade nääästan allt själv, denna gång) *stolt*

Furuvik!>

(vart superdålig på att uppdatera, men har inte haft tid)

Så nu är det väl dags igen då, tänkte lägga upp bilder från i söndags när jag var på Furuvik med familjen för att min mormor och morfar firade 50årig bröllopsdag, Grattis till er <3 Det blev iaf en superkul dag på Furuvik med dem jag älskar mest, tack för en rolig dag! Och dagen avslutades också med en 3rätters middag, mumsi!
Morfar och Jag
mormor

Lördag>

Har precis ätit frukost, vädret suger och jag är uttråkad. Vill göra ngt, men vet inte vad? Kom just på att det kan vara ganska tråkigt att ha sommarlov, vännerna är borta, eller har annat för sig, killen hemma (sen lumpen..fuck) vad gör man då? Ingen aning.
Ikväll ska jag iaf träffa Robert och några, får se vad vi hittar på! Tora ville att ja skulle med ut på krogen, men får se om ja pallar, festat två dagar denna veckan redan. Hahha börjar bli gammal och inte orkar ^^

sova>

Nu sitter jag i min säng och har tråkigt, har ägnat några timmar åt att kolla på sex and the city (älska) sen har jag målat naglarna, också en sak som jag tycker är kul att göra när man inte har något alls för sig. Igår natt hade jag så svårt att sova, för att jag inte sov med Robin (sover alltid bäst med honom) så därför sov jag dåligt, drömde mardrömmar och massa.
Men runt kl 3 så vaknade jag av ett oljud, som lät väldigt läskigt! Det var katter, vet inte hur många som hade en catfight utanför mitt fönster! Dom gjorde ett jävla liv, lät som att dom åt upp och rev ihjäl varandra :o så jag fick stoppa öronproppar i öronen för att kunna somna om och för att ja inte ville höra på deras gräl :p Så ja var ganska trött imorse. Nu ska jag snart sova igen, fast ska nog läsa New moon ett tag först, och jag gillar verkligen inte när natten kommer, då tänker jag för mycket på allt, blir typ rädd? Aja, jag är väl lite konstig. Godnatt iaf

Sommarlov!>

Nu är jag hemma och ska snart äta middag med familjen. Idag har jag haft skolavslutning, det var superkul :) Duktiga som sjöng och uppträdde. Sen träffade jag Therese och vi åt lunch på stan, sallad haha. Jag äter aldrig sallad, de som känner mig vet att ja inte gillar de, men den var god ;) hehe. Sen åkte vi hem till henne och pysslade lite ;) hehe.
oups

Skolavsluntning!>

Äntligen, idag är det skolavslutning. :D:D
har på mig den klänningen idag :>

mumsi>

Har varit med Robin i ungefär 2 dygn, nu är jag hemma och vill redan tillbaka till min gosis, älskar honom <3

Utgång>

Ikväll ska jag gå ut på krogen med Julia, ska bli nice!
elins fingrar :p
<3
Ha en bra kväll! :>

Sex and the city>

sitter och kollar på sex and the city, och läser bloggar. B.la min bästa väns blogg Therese, hon hade lagt upp några bilder på Megan Fox, jag har aldrig tyckt att hon är så snygg, men alla killar verkar tycka att hon är så het?? Ibland tycker jag att alla är så fake, och fixade. Hon i bikini, naah not so sexy va.
Helt ärligt så har t.o.m jag snyggare kropp än henne, va jag tycker. hahaha (ego?)




Vad tycker ni?

Grilla med Ball...>

Nu sitter jag i robin knä och.. Ja ska snart gå till tåget för ja ska grilla med klassen ;>

sovmorgon>

idag börjar jag kl 2, ska bara skriva ett prov idag. Fett nervös.. Det var iaf skönt med sovmorgon, men nu måste jag sätta igång med att plugga lite mera. Ha en bra dag!
Dagens outfit, shorts och tshirt. Har bikini ist för Bh, för den matchar till shortsen :p hehe

@ Jullan>

I lördags vart man bjuden på en tjejmiddag hemma hos Julia för att hon fyller 18 på torsdag (Hipp hipp hurra!) det var god mat och god efterätt och dans och mys, Så tack för en trevlig kväll. Och på onsdag kör vi krogen! ;) ska bli nice
hahahah, stolen gick sönder när julia satte sig, gud vad vi skattade!!
knasiga tjejer dedär <3

Lite ändring i rummet>

idag fick jag ett ryck och ville byta lite bilder :)
Före


Lite bilder




Klart :D


Sista kvar>

imorgon är det mitt sista prov, sen är jag ledig. fyfan va skönt, klarade provet idag också, fick VG i alternativ medicin och VG+ i samhällskunskap. Känns bra, nu är jag hemma och slappar, kanske ska kolla på sex and the city, skulle vara nice.
slappiskläder idag

Sista veckan>

Imorgon börjar den sista veckan innan sommarlovet, känns helt stört att man snart går ut 2:an. 1 år kvar sen tar jag också studenten! Denna veckan kommer att bli super, jag känner det på mig.
Gillar bilden

Bilder från Robins student <3>

Bilder från Robins student

Åkte snyggbilen in till stan




såååå söt



Emilia och Yvonne




Robins klass



Mamma och son :)



Finaste paret i stan, lätt <3



Jag älskar dig ;>



Åka flak :)



hem och fixa!




haha :p



blått och gult



mamma <3



pappa <3



mamma och jag <3




Linnea och maja (hunden) hehe



snyggast



mums :p



Ania och maja :)



lite stor mössa kanske ;)



Nu vet du att du måste laga mat åt mig ;) hehe..



Snygga shotglas som han fick av mig, med matchande vinglas ;)




Det var bilder från min älsklings student, lycka till nu. Finns alltid vid din sida, det vet du <3 Hipp hipp Hurra för dig!


träning>

Träning är en viktig del i mitt liv, jag gillar att träna och känna sig helt utpumpad efter, gjorde en uppgift idag till idrotten där jag visade några övningar som jag brukar göra för att stärka bål, rygg och sätesmuskulaturen. Jag har problem med höfterna, det kallas "snapping hip"
Några övningar ja brukar göra. För att behålla kroppen hehe ^^
Ja några övningar jag brukar göra hemma, sittupps, magbåt, ryggbåt, rygglyft, benböj och utfall.

Studenten!>

Idag tar min älskling Robin studenten, och Louise och Linnea! Så ett stort grattis till er! Och till alla andra <3
Så ser jag ut idag, Sommartjejen :D

Skolan och gymmet>

Idag är det vamt och skönt igen, I love it! Idag ska jag gå i skolan, sen ska jag träffa evelina en stund och efter det gymmet med Robin :) Kommer att bli en bra dag.


Dagens outfit, mina nya skor också!

Katte Skrapan kampen>

Idag va det Katte skrapan kampen, det var awesome, trött i rösten :p haha. Det slutade iaf oavgjort! XD haha
Red bull shot
Millan :>
buuuu hahaha

Nya skor ;)>

Köpte ett par skor idag
gillas!

KATTE, YOU'RE GOING DOWN!!>

Just det, nu blir ni rädda va!? Idag är det iaf Katte Skrapan kampen, och vi ska fan vinna! ;D
Dagens outfit ;)

I love you>

När jag ska skriva saker om dig vet jag inte hur jag ska skriva, jag hittar inga ord. Som kan beskriva hur jag känner för dig, jag blir liksom glad/pirrig i hela kroppen när jag tänker på dig, och jag vet inte hur man ska beskriva eller sätta ord på en sådan känsla? Det är nog kärlek, det är nog vad den känslan är. Den känslan man får när vi ska sova och jag känner hur du lägger dig bakom mig och pussar mig i nacken och säger att du älskar mig, och när man vaknar upp i dina armar och det är dina mörkbruna snälla fina ögon man ser.

Eller när man är så trött och man tycker att man ser ut som f*n, så lägger du en kommentar och säger att man är så söt, eller fin, finast. Eller att du säger att jag ser ut som en busunge. När saker känns jobbigt och du säger att jag klarar det, då tänker jag - Ja nu ska jag fan klara det! Bara för att det DU säger betyder så mycket. Allt du säger.

Så, Jag ville bara säga.. Ja, du vet. Att jag älskar dig

 

 


Marintemat>

jag är helt såld för marintemat, blått, vitt randigt, rött. Så köpte också ett fint halsband :>

Lite nytt ;>>

Var i Stockholm i söndags och köpte lite saker, så tänkte visa vad jag köpte nu :>
Linne och en svart kjol
Kofta/jacka
Väska
lite söta trosor (A)
Nagellack

Mattekursen avklarad!>

Fan va skönt :)

RSS 2.0