Live, love, laugh>


Äckligt?>

Kommer detta att bli den nya "plågan" ?

Cravings>

Har fortfarande cravings för dipp, vet inte varför, men är sugen på det hela tiden! Typ som när min mamma var gravid var hon tokig i apelsiner tror ja :p detta åt jag igår iaf, underbart!


Slappis>

Sitter i soffan söker jobb och slappar, känner mig ganska trött.. Tror det beror på min körtelfeber att jag känner mig tröttare än vanligt, man kunde tydligen vara lite tröttare upp till i ett år efter körtelfeber, hoppas det inte blir så för mig!

Till stan>

Nu ska jag in till stan för att göra lite ärenden, dagens klädsel blev såhär :)


godmorgon>

Ligger och bloggar från sängen, orkar nästan inte gå upp. Ibland blir jag så trött av att vakna till verkligheten, vill vara som Alice i underlandet och leva i en drömvärld (fast helst utan Draken och den elaka drottningen!) frågan är om man någonsin kommer gilla verkligheten mycket? Det är typ 50/50

Ha en bra dag ❤


Jag och lillasyster åker vattenkana ner i en pool!>

Snygg boobflash på mig i slutet, censur ;)

❤ mums!>

Försöker intala mig själv att det är helt OK att äta chips, dipp och morötter för att jag åt massa frukt idag (à)


Abstinens>

Vill ha skor..

Roliga minnen (:>


Ny header>

Nu har R fixat en ny header till mig, den är lite sådär sommaraktig. Bara för att jag är trött på vinter och längtar ^^
Visst blev det fint?

Fin>

Sitter och kollar lite kattungar på internet, hittade en som jag gillade nu, den till höger :)


Bored>


Söka jobb>

Är det något som jag ogillar så är det att söka jobb har jag märkt, det är så många som söker jobb och det är svårt att få ett jobb som man verkligen är intresserad av och brinner för! Har sökt lite överallt nu, och ska fortsätta sökandet imorgon. Får se hur detta går, men hoppas på att få ett jobb snarast.
Nu sitter jag hemma och kollar på copycat singers, ganska roligt faktiskt. Annars så sitter jag och surfar på sidor jag inte borde, så som Nelly.. Vill köpa en massa men jag ska absolut inte köpa något. Det måste jag hålla :p

Måste skaffa hund..>

Var hos min kusin idag på besök, mycket trevligt :) dom har precis skaffat en liten borderterrier som heter Jesper! Han var så otroligt söt och liten. Blev kär på en gång! :D nu har jag cravings efter en liten vovve!


❤>

Nu ska jag på middag med min familj till Jannika och Juliana :)


Gårdagen i bilder>


Bakis och skakis>

Hade en grym kväll igår! Rolig förfest och mkt dans på bj! Tack för kvällen brudar! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/585145/images/2012/pic_186608563.jpg" class="image">


Off to sävja!>

Nu blir det födelsedags firande för hela slanten! Matilda fyller år! :D


Happy but sad>

Nu är jag så himla glad att jag får träna igen, ikväll blir det 3e passet denna veckan. Träna är det bästa att göra när det känns jobbigt, tänka på annat och bli helt utmattad. Bra skit. Ska snart cykla iväg till fyrisfjädern!


Time>


Video från Thailand del 1>

Tänkte slänga in en video från första veckan i Thailand, lite blandat från resan :)

Jag fryser ihjäl, det är så kallt>

Efter 1 timme köande till stocken gav vi upp! Våra fötter och ben var förfrusna i princip.. Kul att vakten sa en in en ut när vi stått i 10 minuter och att det var 150 pers före oss :( vi tänkte att vi inte skulle ge upp, men det gjorde vi. Nu sitter vi på Oasia och tinar upp oss! :)


My girls och lite stock!>

Ikväll blir det premiär för mig på stocken, med Louise Roza och Therese! Blir en bra kväll detta! ❤


Hit the gym>

Nu ska jag till gymmet på ett pass med mamma ❤ nytt träningslinne har jag ickså!


Hej hej!>

Nu ska jag diska och sen åka in till stan för att träffa fina Mary! ;) gillar min klädsel idag, förut var det dock lite mera svart smink och nitbälte till detta ^^ hehe


Bra morgon ❤>

Nu sitter vi i soffan och ska äta en god frukost och jag har tvingat Robin att kolla på breaking dawn! :D sen ska jag till systemet och göra lite andra ärenden på stan, sen hem och plugga och sen ska jag på ett danspass med mamma :)


Mysig kväll>

Nu har precis min mormor och morfar åkt härifrån efter en mysig middag! :) gjorde godaste efterrätten = ananaspaj. det var supertrevligt och detta måste göras om! Nu sitter jag och R i soffan och funderar på vad vi ska göra, båda är trötta och klockan är så lite.. Man får väl inte gå och lägga sig nu? Hehe.. Det blir väl någon film i guess.


Klipper ihop en video>

Håller på att klippa ihop en video från Thailand som ni ska få se när den är klar, låter det bra? :)

Det var det>

Nu försvann min mysfaktor :( julgranen. Detta är vad som blev kvar av den


Ekvationerna bråkar med mig..>


Bulle>

Dagens uppsättning blev en bulle med hjälp av en "donut" från style by Tyra !


H som i Hamilton>

Ligger nu i sängen och fryser om benen.. Bion var superbra och galet spännande!! Och Mikael är snygg, hehe.. Efter bion gick vi hem (dock ofrivilligt) för skulle vi ta bussen skulle vi få vänta i 20 minuter och vi kom hem samtidigt som bussen, så fick lite motion och sparade lite pengar :)
Godnatt!

Hamilton!>

Nu är jag och Robin på spegeln för att se Hamilton! Najs!


Video från i somras>


Paket>

Håller på att slå en ett paket till en speciell person :) nu blir du nyfiken på vad det är va Therese? ;)


Såååå sugen>


Never let me go..>


UB40>

Nu är jag med min familj på Katalin och vi har ätit middag och ska nu kolla på konsert och det är UB40 som ska spela! Häftigt ska det bli :)


Baby!>

Suttit och kollat katter på nätet ett tag nu, hittade en gose som jag gillade! Han skulle få heta tysken eller adolf <3 sen var det en otroligt söt valp och en läskig katt!


14-års kalas!>

Nu sitter jag och Robin och väntar på att bli hämtade av mina föräldrar för vi ska åka och fira min kusin som fyllt 14 år! Tagga rååå ;)


På tåget>

Nu sitter jag och Robin på upptåget för vi ska åka till Akalla på middag hos Robins morbror :)


My bed>

Nu har våra gäster åkt efter en trevlig kväll! Ligger i min gamla säng i mitt flickrum, känns tryggt och skönt att vara "hemma" längtar faktiskt tillbaka till när jag bodde hemma och var mindre :) gillade det. Godnatt på er, och min Therese och Co, hoppas ni dansar gärnet!! Är lite avis ;)


Familjemys <3>

Nu sitter jag hemma hos familjen med vänner från Gävle. Vi har ätit god mat och underbar efterrätt! Snart ska vi nog leka, spela spel typ Wii fit! Roligt. Hoppas ni har en bra fredagskväll! :)


Hehe>

Alltså älskar serien Elsas värld, så sjukt roligt och spårat! :D


Sköööönt>

Är hemma nu och det var så skönt att träna. Nu äter jag keso och subwaymacka ❤


Hej hej>

Nu ska jag in till stan för att träna för första gången på 3 månader! Ska simma på centralbadet tänkte jag :) varit sjuk i evigheter men nu är jag frisk! Sen ska jag göra lite ärenden på stan innan jag drar hem


->

Godnatt

Missnöjd>

Vill göra något med mitt yttre, men vet inte vad.. Tycker jag passade ganska bra i lugg ändå :)

Matdax>


"Nyttiga" Anna är som bortblåst!>

Sitter just nu och äter chips, och en billys pizza till en sen lunch. Är inne i en onyttig period just nu, är helt beroende av olika dippsorter och gurka och morötter, dock blir det en del chips också (A).. Men ikväll ska jag göra lax till middag, lite nyttigt iaf?
dagens kläder

Storken>

Sitter just nu på storken med Emelie och hennes vän Lenita! Dom ska fika lite och sen ska jag nog gå och köpa ngt på stan.. Ngt fint vill jag ha, vill få ett rus! Måste iaf köpa hårspray. Sen ska jag hem och laga middag för 2, så får vi se hur resten av dagen blir.


Nothing to lose>

Hade en dålig gårdag på dagen, allt var bara jobbigt. Idag nu r jag vaknat är det mera jobbigt. Jag är ledsen och jävligt trött, jag är inte den enda. Dags att styra upp mitt liv.


Titanium>


Bye bye love>

Nu ska jag in till stan för att möta upp Emelie och Michelle, vi ska till Oasia och röjja lite. Ha en bra kväll

Vill ni se?>

Bilder från Thailand?

Jag i tidningen>

Idag fick jag ett brev och där i låg en tidning med en bild på mig :) lite roligt!


Helt slut>

Har städat i några timmar, hela lgh är ren nu, disken är klar, och tvätten är klar. Hade på hög rockmusik och körde hårt! Nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen, eller ikväll. Får se vad jag hittar på!


2012>

Kunde inte sova som vanligt, sitter just nu och försöker rensa tankarna genom att kolla på gossip girl. Går inte så bra. Idag blir en tråkig och ensam dag. Ska städa hela lgh, och tvätta, diska. Göra lite nytta.


Finbesök ❤>

Idag knackade Rakel och Thor på min dörr och dom sötnosarna hade köpt med sig semla så vi kunde fika, blev så glad och tycker det var väldigt snällt! Tack! :D sen knackade det igen och då var det jull som stod vid dörren, så hon kom in och hängde ett tag! Sen knackade det igen och då var det Therese som kom! Vi hade bestämt att vi skulle ha myskväll och kolla på PLL och laga mat ihop! Inte träffat henne på länge så det var behövligt! Saknat dig ❤


Tror jag dog>

Hahaha, alltså vafan hände här!? Stackars människa, och stackars hennes rygg!
Vad tycker ni? Sexigt?

Mitt lilla kaos och jag>


Mys>

Brukar gå upp med Robin varje morgon nuförtiden, typ kl 6 halv 7. Sitter och äter frukost och kollar på tv och myser. Älskar verkligen en stund för mig själv, och att kolla på julgranen, vill inte ta bort den hehe.. Men snart ska jag plugga igen, det är prov idag kl 13. Är nervös men hoppas det går bra.


Ny dunjacka>

Fixat en varmare jacka nu, äntligen! Den är från zara och är köpt i Bangkok :)


Mums!>

Dipp morötter och once upon a time!


Godmorgon>

Sitter just nu och kollar på våra bästa år, ska snart in till stan och räkna matte med Lotta :) sen åka hem och försöka plugga resten av dagen. Håller på med en ny bloggdesign, får se när den kommer upp. Ha en bra dag :)


Hector 18 år!>

Igårkväll så kom Rakel, Klövis och Louise hem til mig på förfest, hade väldigt roligt måste jag säga! Vi skulle till Bj för att fira att våran vän Hector fyller 18 år (idag faktiskt!) så Grattis igen Hector! :D Vi dansade och hade en superbra kväll, och Hector var nog nöjd med sin födelsedag tror jag. Tack för den kvällen vänner! :*
Jag and the B-dayboy! :D

På bj>

Är just nu på bj och firar Hector som fyller 18 pr, jävligt Najs! :D


Tora>

Nu har min fina vän Tora varit här för att säga hejdå, hon ska åka till Paris på måndag i 5 månader för att plugga franska och leva Paris livet ett tag, kärlekens stad. Mycket vackert där måste jag säga, något säger mig att hon kommer att stortrivas där, min Tora.
Vill bara säga att jag kommer att sakna dig något enormt, och att jag hoppas att du kommer att ha en underbar resa med mycket roligt! Längtar redan tills jag ska komma och hälsa på och när du kommer hem. PUSSSS PÅ DIG FINASTE TORA! <3

Semla ❤>

Var och fikade och räknade matte med Lotta, supertrevligt! Åt också årets första semla, hur gott var inte det! Nu ska jag krypa ner i soffan med ett glas te :)


Bus>


The vampire diaries>

Sitter och kollar på en av mina favoritserier :) me like. Snart ska jag in till stan och räkna matte, måste skärpa mig alltså.. Börjar bli lite trött redan nu, får ta en powernap när jag kommer hem sen!


Dumma Anna>

Det var inte så smart att jag somnade kl 7 igår, för nu är jag inte trött längre :( ligger i sängen och läser bloggar medans Robin ligger och snarkar och sover skönt bredvid..


Fryser>

Sitter ensam hemma nu och kollar på once upon a time, Asbra serie! Fast det är kallt i lgh.. Ska nog laga mat snart, Robin kommer nog hem om en timme. Är så trött och vill mest krypa ner i sängen och sova nu. Men ska ut i kylan och åka hem till Tora ett tag ikväll, ska bli trevligt!


Lunch :)>

Rakel, Emelie och Louise har varit här idag och ätit lunch :) supermysigt! ❤


Gick upp med Robin imorse, tänkte att jag skulle hinna med lite idag! Har packat upp allt från redan, tvättat två tvättar, diskar jättemycket och nu blev jag hungrig så nu gör jag pannkaka till frukost/lunch :)>


Ny klädhängare>

Robin har köpt en svart stol på Ikea, sågade den halv och målade den vit :) jag sa förut att jag tyckte det var fint, så blev glad att han gjorde det :)


❤ victoria's secrets>

Detta köpte jag på flygplatsen i Bangkok, och ett par trosor till, älskar deras saker!


When i'm with him, i am thinking of you>


Fuck it>

Ligger i sängen nu, när jag egentligen borde plugga matte som en idiot. Men jag ligger bara och spyr. Har mått illa igår på morgonen och nu, igår spydde jag inte. Men nu är jag helt tom i magen! Fy fan. Varför är jag sjuk hela tiden. Måste ha någon allvarlig sjukdom typ.


Ingen bio>

Blev Ingen bio, somnade visst :p så kom Robin hem och han var också trött, får bli någon annan dag! :) nu blir det DH i sängen


Bio ikv i think>

Ikväll ska jag och Robin nog gå och se the girl with the dragon tatto! Hoppas den är bra :)


Ny baby>


Så trött i huvudet>

Kunde knappt sova inatt, helt fel med tiden.. Så idag är jag ännu tröttare än jag var igår :( sådan huvudvärk. Sitter och kollar på tv och äter lite frukost, tråkigt att R jobbar. Ensamt


Landat>

Helt slut efter 12 timmar flyg, ush :( min rumpa kommer nog att förbli platt nu! Hehe. Nu ska jag hem och decka. Gnatt


Citat>

"jag är inte rädd, jag kan flyga" ! Hehe..


Sverige>

Imorgon flyger vi hem igen, ska bli ganska skönt ändå! Hoppas att jag kan sova ikväll, drömmer bara mardrömmar, fast inte riktigt drömmar för det är verklighet. Ska nog köpa en drömfångare, hehe. Godnatt och jag hoppas vi landar som vi ska, för då ses vi igen! ❤


Ett inköp idag>


Dag 2>

Idag gick vi upp ganska tidigt, skulle hinna med en del! Det första vi gjorde idag var att åka till the golden temple! Det är ett tempel (eller ja, flera!) som är byggda av guld, och där finns deras mest kända budda. Vi tog en båt till templet och fick se ett och annat, en stor fet varanödla som låg och solade, hehe.. Templet var underbart och vi träffade en annan svensk familj där som vi gick turen med! Häftig upplevelse! :)


Efter templet tog vi båten tillbaka till hotellet, böt om till bikini och solade i en timme och badade plus lunch. Sen åkte jag mamma och Elin (pappa tycker det är lite jobbigt med 3 tjejer som gillar shopping atm!) till ett stort shoppingcenter till, där de "riktiga" märkena fanns, dyrt var det! Men köpte lite där ändå. Efter detta åkte vi hem igen och så skulle vi äta middag. Vi kom in på en gata, som var full av unga små tjejer som satt upp piffade i nästan inga kläder alls som sålde sig själva. Det var fullt av strippbarer, ping pong pussy och annat.. Mådde seriöst illa, tycker så synd om dem! Vissa ser drogade ut (behöver man nog om man ska jobba med sådant..) stackars små söta flickor, hoppas att dom lyckas bryta sig ur detta yrke innan ngt hemskt händer, så en sak kan jag säga att jag gillar inte Bangkoks uteliv. Bara horor överallt nästan. Tur att det inte är ok i Sverige. Detta är det enda som jag tycker är dåligt med denna staden, människohandel är det värsta! :(

Annars måste jag säga att jag älskar staden, thailändare är så snälla, hotellen fina, bra shopping och mat. Hit kommer jag nog tillbaka! :) puss på er


Dag i Bangkok>

Igår kom vi som sagt till bangkok, galen stad med mycket trafik, mycket människor, ja. Mycket av allt! Igår shoppade vi på ett stort shoppingcenter som heter MBK, vet inte hur många våningar det var. Sedan på kvällen gjorde vi oss snygga för vi hade bokat bord på en häftig resturang. Det finns en del höga skyskrapor i Bangkok, så ni kan ju gissa var vi skulle äta? På 196m höjd på 59e våningen under bar himmel! Galet var det! Det var så sjukt flott och servicen var underbar. Utsikten också Ofc! Fast jag som är höjdrädd var det ganska jobbigt kan jag säga. Längtade mest ner till marken (à) men om ni åker hit någon gång, är detta ett måste!


Bangkok!>

Nu ska vi svart åka till Bangkok, galet! 1 timme båt och nästan 5 timmar bil. Pusss! ❤


Lite brun iaf!>


:)>


Tja>

Nu har vi varit på en underbar ö i några timmar och ska äta lunch! Sista dagen på koh mak idag, känns trist ;(


Vet jag är knäpp>

Men jag längtar hem, till min mjuka säng och till mina fina vänner. Ledsnat på att sola nu.. Tur att vi åker till Bangkok på söndag. Behöver sysselsätta mig med något, blir galen av mina egna tankar.. Vet jag är knäpp!


:)>


Lunch>

Nu har vi åkt moppe till en liten strand som heter little moon och vi ska nu äta lunch! Försökt pressa nu i en timme men det är så varmt, känns som att man kommer komma hem blek :p det var en läskig ödla som kröp förbi nyss..


Skön dag!>


Bild>


Moppe>

Idag har vi hyrt moppar och nu åker vi runt på ön! Vi stannade på ett underbart vackert ställe, ser ut som taget från en tidning! Dock mådde jag dåligt inatt, ätit ngt konstigt.. Sen får vi inte glömma att Elin fyller 17 år idag, så grattis till min lillasyster! ❤


Bild från senaste fotograferingen>


Paradiset är här>


Morgon>

Kl är nu 9 på morgonen, vill ringa en person men alla sover i Sverige.. Kunde inte sova så länge på morgonen så nu sitter jag på stranden och kollar på 3 hundar som busar i sanden. Tittar ut över havet och funderar, på massa. Det är molnigt idag med, vilket gör mig sur.


Middag>

Nu sitter vi på en resturang och äter en god middag kl är halv 9 och vi är trötta :p första dagen med regn idag vilket var jobbigt tycker jag.. Ville ju steka! Imorgon blir det nog att paddla till en ö, spännande! Är dock rädd för hajjar :/ så om jag inte bloggar imorgonkväll, så vet ni! ;)


Braaaaa start på morgonen.... Not!>

Och det är mulet och regnar här idag, to bad!


Koh maak>

Åkt båt i ca 1 timme till en ö dör det är mera chill, bor i egen villa på stranden , superfint är det!! Underbar pool och jag bara älskar det här, lyxkänsla till tusen. Nu ska jag slappa gärnet!


Läser denna>


Läsa>

Nu sitter jag och läser och äter mat i en annanas, gott! Jag gillar att läsa, att komma in i en bok och i någon annans liv. Tänka på annat!


Jadu>

Det är lite jobbigt att thailändare är så dåliga på engelska, skulle lämnat hotellet vid 9, inget hände. Så har de i receptionen glömt att informera oss att vi skulle åkt tidigare, dom skulle gjort det igår. Så sa dom att vi skulle åka kl 11, sen när vi kommer dit säger de att vi ska åka kl 2 och sen kl 3.. Så irriterande! Och att beställa lunch är också ganska komplicerat kan jag säga, blir ofta fel. De bara nickar som att se fattar vad man säger fast de inte gör det. Får se om vi kommer iväg, puss från bitterfittan Anna!


Nu gick det, så laddar upp en bild till!>


Think, think again.>


Väntar>

Nu väntar vi på att åka taxi till en båt som ska ta oss till vårat andra hotell på en ö. Hoppas det är fint där! Sov dåligt och oroligt inatt, var ingen bra första dag på året för mig. Är fortfarande arg och väldigt besviken och vet inte vad jag ska tro. Jobbigt.. Hatar att vara i Thailand när saker händer hemma. Borde njuta men det är svårt just nu, ångest. Ska försöka att inte bry mig så mycket nu när jag är här och läsa en läskig bok och ta tag i massa när jag kommer hem. Saknar er där hemma och hoppas ni hade ett bra nyår <3


-hej>

Bloggar dåligt, jag vet! Försökt lägga upp bilder men det vill inte alls fungera :( sorry! Imorgon åker vi till en annan ö i en vecka, har nog inte internet där. Men lovar att lägga upp massa när jag kommer hem! Puss


Godmorgon>

Haft ett bra nyår!


RSS 2.0