30 september>

Hallå! 

Visst är det mysigt med höst? Jag har tänt lite ljus och bakat en kladdkaka, Sansa sover sött på sin lilla filt. Snart får vi besök av Linus och Cecilia och dom ska ha med sig sina vovvar Boss och Vegas, mys! 



Fredag! ❤️>

Hallå i höstrusket! 

Nu har lilla Sansa somnat och jag håller på att göra mat, ikväll står kvällsjobb på fjädern och häng med bästa Therese på schemat! En bra fredag! ❤️



Godmorgon>

Hade skrivit ett långt bra inlägg men som vanligt med denna sämsta appen när jag ska publicera så stängs den ner och jag måste börja om.. Bara jag som har detta problemet!!?? 



Mys i solen>


Idag har jag vart hemma med Sansa hela dagen som vanligt, hon har skött sig rättså bra :) vi har myst ute i solen ett tag, hon gillart! 

Måååår>

Hallå! 

Just nu ligger jag i ett av mina absoluta favoritställen, badkaret! Inte badat på vet inte hur länge och någon "egentid" har jag inte fått sedan vi fick lilla Sansa, man kan säga att jag är mamma ledig, fast inte så ledig :p 

Så nu passar Robin lilla pluttan och jag får äntligen en liten stund för mig själv med bubbelbad och ansiktsmask! ❤ 

Så har jag börjar läsa om Cesar och hans hundar! 



Sova>

Hallå! 

Har fortfarande fullt upp med Sansa, så hinner knappt något annat. Kanske kikar in imorgon och bloggar om min helg, hade riktigt kul! :) 

Nu ska jag sova, haft en jobbig dag. Natti 



Tröttis>


Sansa ❤>

I lördags hämtade vi äntligen våran lilla hundvalp Sansa, hon är världens sötaste, busigaste och jobbigaste lilla vovve, pluttan, hon är så fin! ❤ kommer inte ha så mycket tid till bloggen just nu, att ha en valp är ett heltidsjobb i början, men ska försöka titta in när jag har tid!


RSS 2.0