Sjuuk -_->

Feber, ont i halsen och huvudvärk, så har min dag sett ut. Ush.. Blir nog sängliggande imorgon också


vill ha sommmar!!

Bree van de camp>

Anna = Bree van de camp



Japp, det är sant. Jag är en rikigt hemmafru! Så alla vet ;)


Paj :D

Ny bild>

Jag och Evelina :)


Godnatt>

Nu ska jag sova, och jävligt kul att jag har fått en förkylning! hej feber och ont i halsen..


Bra att ha saker>

Idag efter skolan så åkte jag in till stan en snabbis, och träffade på en gammal vän, mycket trevligt! Sen gick jag lite på stan med Jull och Louise, jag skulle köpa några ''nödvändiga'' saker. Det blev ett skolblock en ögonfransböjjare och ett paraply (eftersom att vädret suger..) Nu är jag hemma och är trött och lite sjuk, Robin har smittat mig.. Suck. Snart ska jag börja med maten och sedan skriva ett Cv.



Nytt linne från Vila också

Underbar helg <3>

Idag åkte  Robin iväg igen men jag tror att lumpen är bra, det känns bra. Vet att det låter puckat att de är bra att vara borta från den man älskar, men det är det inte. För nu, när man ses så blir man så glad, och lycklig! Kär och allt man kan tänka sig (de är jag alltid, men mera pirr.) Men när man är med varandra jämt så uppskattar man inte varandra lika mycket, det blir mera bråk. Men nu, när han kommer hem är jag den lyckigaste tjejen som finns! Är så lycklig med dig.

I helgen var vi och åt trerätters middag på New India, supergott! Sedan var vi och såg bröderna Karlsson, så rolig! Haha :D och idag har vi bara älskat varandra. <3






Hejdå älskling!<3

Fotografering med en orange Lamborghini>

Jag har varit med min kille sen han kom hem i torsdags och som vanligt när han är hemma så blir det inte så mycket blogga, men de får ni stå ut med ;) 

Tänkte iaf berätta om igår när jag blev fotograferad för andra gången! Robin följde med mig när jag skulle fotas, var lite lagom nervös.. Vi kom till en stor studio, jättefin med kök, badrum och allt som man kan tänka sig, hur mycket utrustning som helst. Och så hade jag en egen make up artist, från New York, hur häftigt är inte det!? Hon var supersnäll och rolig, och självklart duktig! Sedan var det ungefär 5st fotografer där, som höll på med ljuset och allt möjligt.

Fotograferingen var kul, men svår! Allt skulle vara perfekt, och de är inte lätt att posa med en bil som står i vatten heller, haha. Men det blev några bra bilder! Kommer uppe senare när dom är klara. Alla höll på med allt hela tiden, och min make up artist fixade till mig hela tiden, snacka om att känna sig som en kändis, det gillas! :D Vi höll på till kl 8 ungefär, och gissa om jag var slut. Sen i slutet tog vi bild på sminket, och profilbilder också. Älskar bilderna och älskar att bli fotad, jag har verkligen hittat hem! Alla var så himla snälla, så tack för en toppenkväll! Och tack till min pojkvän som satt och tittade i ungefär 5 timmar, haha <3


Jag och Bilen

Idag <3>

Nu har jag längtat i 2 veckor och ikväll kommer mitt lilla bus hem! Åhh, kan inte vara gladare. Vill att klockan ska bli 7 nu, vill inte gå i skolan.


Lägger upp denna igen, för jag gillar den så mycket.

Imorgon>

Imorgon kommer min pojkvän hem, kan inte vara gladare!


Slänger in en till bild ^^

Tråkigt>

Sitter hemma och är sur på vädret så vill jag prata med min pojkvän. Men det går ju inte :( suck. Sen blir det iag badmintonträning! Nice.


svarta naglar <3


just nu

Klantiga Anna..>

Jag var taggad på skolfotografering idag och hade gjort mig fin. Men sen såklart så startar inte moppen (antog att det var slut på bensin) så jag springer med moppen till garaget och skrapar i moppen med smalbenet och det gjorde skitont! Sedan hittar jag en stor dunk som jag knappt orkade bära och ska hälla i moppen, men det mesta kom såklart på mina fötter, så jag skrek en massa fina saker.. Blev superarg och sköljde av fötterna fort som attan ute i kallvatten, sedan vill den endå inte starta, men tillslut gjorde den det och jag körde som en galning men när jag kommer fram så GÅR INTE TÅGET!!!! F*ck. Lyckat Anna, väldigt lyckat..

Så det blev inget sista gruppfoto för mig, ja som ville :(

En till bild från fotograferingen>

Vill ni se mer?


Jag och Evelina>

Några bilder från fotograferingen i lördags!





Nya skor <3>

Idag var första dagen i skolan, skönt schema har jag! Känns bra att vara tillbaka men även jobbigt. Idag hittade jag också de perfekta höstskorna! Det blev dem jag visade förut på Scorett för 999:-
Sköna är dom också!



Dagens kläder. (hade andra skor idag dock, inte dom nya)

pyssel>

Köpte ett fotoalbum för ett tag sedan och så beställde jag bilder, nu har jag suttit i några timmar och börjar sätta in bilder :) de blir supermysigt!





Vårat första album, visst blir det fint?

Saknad>

Vet att de måste vara jobbigt att vara min läsare när jag lägger upp tusen saker om min kille, men jag kan inte låta bli att säga JAG SAKNAR DIG. ses om 4 dagar


är så glad!!>

Det går inte att bekriva hur glad jag är, har varit i Tierp och blivit fotograferad idag med Evelina. Det var en fototräff där med modeller och fotografer. Det blev så fina bilder, jag är överlycklig! Speciellt i slutet av dagen när jag och Evelina åkte med Thomas till Rullsand, där fotade han mig och Evelina blev fotad av en annan fotograf. Det blev sååååå fint! Med solnedgång, solbränd, blommig klänning. Alltså, det är så svårt att förklara.. Men när jag får bilderna, då ska ni få se! :D åhhh, älskar att stå framför kameran, de brinner jag verkligen för.

Nytt>

Nu ska jag visa va ja har köpt :)


stort paket :p

med massa fluff i..

inlindat i detta

i dessa

Låg mitt älskade 'R' som jag beställt! Den är superfin, och står såklart för Robin <3
Dock tycker ja de är så överdrivet med så stor förpackning för en sådan liten sak :o

Sen ser ni det halva hjärtat till vänster, fick jag av söta Evelina! :D


Bh, utan vaddering, superfin

och en likadan svart :D

hemma igen>

Åkte till storvreta för att hämta ut paket och handla lite, stressigt blev det :p Nu sitter jag och myser, ska visa vad ja köpt snart!




hej hej

Får tok!>

Min röst blir bara värre och värre, kan inte prata :( Fan fan fan!! Vill kunna prata, hoppas den kommer tillbaka imorgon..

skor>

Jag håller på att kika lite efter ett par snygga höstskor, vad tycker ni om dessa? Vill iaf ha något sådant i den stilen


Nu är jag hemma>

Gud va skönt det är att ligga i sin egen säng när man sovit borta i två nätter, love it! Idag ska jag bara vara hemma, fick hem alla bilder jag beställt hem på mig och Robin till vårat fotoalbum idag, så kanske ska fixa med det lite. Nu ska jag äta ngt!

Btw, Tappade bort rösten igår på BJ, så om någon hittar den så kan ni ju ringa..


Ont i fötterna>

hej, ett litet nattinlägg ;) Nu har jag och Therese precis kommit hem från krogen, haft en nykter kväll och dansat mycket! Roligt var det, nu blir det nattmacka och sedan sängen! Tack för en bra kväll gumman ;*

Godnatt!

Evelina>

Igår åkte jag till min vän Evelina, först kollade jag på när hennes dansgrupp dansade, dom var asbra! :) roligt att se. Sedan gick vi och köpte lite onyttigt och gick hem till henne. Vi snackade och myste, sedan så låg vi i sängen till ungefär kl 2 på natten och hade tjejsnack och skrattanfall! Hahha, va kul de var. Idag var båda lite sega, men jag vaknade av att jag tog en dusch i iskallt vatten (allt varmvatten skulle stängas av under dagen..) och då minsann vaknade jag!! hahah, friskt. Sen åkte vi in till stan, evelina köpte ett fint armband.

Nu är jag hemma och är helt slut! Men ikväll blir det utgång med Therese! :D


Dagens kläder :>


Dumma väder>

Gick upp för ungefär en halvtimme sedan och vattnade alla blommor, mammas årder hehe.. Iaf så skulle jag Therese och Emelie åka och sola idag, inne i stan. Igår såg vädret lovande ut, sol och fint! Men nu är det kallt, och t.o.m lite regn hemma hos oss! Så nu vet ja inte hur det blir :( plus att jag är förkyld, känns som att mitt huvud kommer att sprängas!


kul väder..

Dansa>

nu är Therese hemma hos mig, vi har snackat massa och just nu lyssnar vi på musik och dansar lite i mitt rum, hahah, Det gillas! ;) Therese har nice ass, hehe. Sen blir det antagligen film och mys!


Dagens kläder!

Tjejmys>

Ikväll kommer Therese hem till mig på mys! :D Nu sitter jag ute och solar, skönt väder ju!



<3

godnatt>

Imorgon blir en mysig dag, känner det på mig!

 


Borta>

Nu har Robin åkt iväg till lumpen igen. Ensamt det blir på en gång alltså! Men han kommer hem om 2 veckor som tur är. Nu är det sista veckan, sedan är det 3an som gäller! Hoppas på ett bra år ;) I veckan vet ja inte vad ja ska göra, festa? vara med mina underbara söta vänner.
Min sötnos Evelina hade ringt mig nyss, men hann inte svara. Men ska ringa sen och se vad hon hade på hjärtat :)


mitt lilla hjärta>

Imorgon åker min pojke iväg till lumpen igen, och kommer hem om två veckor. Helgen har varit supermysig :) Kär på nytt skulle man kunna säga. Snart ska vi gå till affären och köpa lite lördagsgott och sen ska vi kolla på film.


nya frillan ^^



jag älskar dig

Lite paus>

Är med min underbara pojkvän och har därför inte velat blogga, så ni vet :)

Glad>

Snart ska jag åka hem till Robin, han kommer hem ungefär vid 9 skulle jag tro, men jag ska umgås med hans undebara familj tills dess :D


Styrketräning>

Känner sig lite ur trimm nu efter sommarens alla festlogheter, så nu blir det styrketräning för fulla muggar! Sen sola :D


Träningskläder för hemmabruk XD

Hiss>

Jag köpte detta ansiktsvatten som man tvättar sig med på morgonen och på kvällen för ungefär två veckor sedan, och gud vad bra den är! Den gör huden ren, det verkligen känns stor skillnad. Man kan bli lite torr, men det märks knappt, den är bra om man har hudproblem såsom ackne m.m. Det har dock inte jag, men den är superbra endå. Så ja måste hissa denna produkt! Anna gillar ;)


Finns att köpa på apoteket!

äntligen!>

Nu har jag varit borta från Robin i 1 månad, och ikväll kommer han hem!! Jag är nervös, har fjärilar i magen, och känner mig så oerhört lycklig, längtar efter att få vara i dina armar igen <3 Bästa dagen


Jullan>

Idag kom min söta Julia hit, vi bestämde oss för en slapp och skön dag! Vi solade först, sedan gjorde vi en egen ansiktsmask som vi sedan satte på oss, så badade vi bubbelbad och låg och snackade. Efter det skar vi upp en massa frukt och smälte blockchoklad och kollade på vampires suck! Supermysig dag, det måste göra om Julls ;)




Ny Kavaj>

Idag köpte jag en snygg kavaj som jag fastnade för, älskar den! den är köpt på Vero Moda btw,


ny piercing>



Vad tycker ni?

Klänningen>

I förrgår fick jag min klänning, jag gillar den! Idag var supermysigt, först stan med söta Maria ;) Sedan överasskade jag Therese med godis, träffade henne på bussen, haha lite kul att vi sågs där :p Kram på er tjejer <3


Stan>

Idag ska jag åka in till stan och fika med Maggan, det kommer bli nice ;) Nu är det bara knappt två dagar kvar tills jag får träffa Robin, längtar! Kommer lägga upp massa bilder från Östhammar ikväll tror jag. Men nu ska jag sminka mig!

Östhammar!>

Idag åker jag till Östhammar och ska på kräftskiva m.m med våra kära vänner. Det ska bli supermysigt! Så vi hörs efter helgen <3 Och puss på världens bästa pojkvän


4 augusti>

Idag var det inte så bra väder, det var sol men det blåste så mycket. Men satt nere vid badet endå, vi fick gäster idag, Acke, Adriana, Alex och Filippa. Så vi har ätit pizza och myst, nyss var vi ute på en promenad. Sedan träffade jag en vän, som jag inte träffat på lääänge! Vi lekte alltid här när vi var små, Anna och Anna, haha de var kul tyckte ja :p Hon hade med sig sin kompis också, Johanna. det var supertrevligt, vi spelade kort och snackade! Ikväll ska vi kolla på någon film tror jag :>








bilder från idag


.>

vänta, vänta vänta på något som kanske inte kommer. Det hatar jag


ring>

om man lovar en sak ska man hålla det. vafan ringer du inte för!? var rädd för att det var exakt såhär det skulle bli, jag sitter och väntar på ett jävla samtal som inte kommer. Varför gör du så? sårar mig. Jag hatar att inte höra från dig för att du är mitt hjärta och jag älskar dig.


Sola och bada>

Idag kom äntligen den efterlängtade solen! Vi har varit ute hela dagen och solat och badat, fiskat krabbor. det var supermysigt!






skön dag


älskar dig!>

Imorse åkte min älskade lilla Robin in till stockholm för att göra lumpen i 11 månader. Men som tur är ses vi redan om 11 dagar! Han kommer ju hem vissa helger som tur är.. Annars skulle jag bryta ihop, kidnappa honom och ta hem honom igen. Det är väldigt mycket blandade känslor över detta, just nu vill jag gråta lite. För jag kommer sakna honom så. Men det kommer vara du och jag, så det ska jag inte oroa mig för. iallafall så älskar jag dig, från din lilla tjej <3

RSS 2.0