Tjänna>

Har inte skrivit på ett tag, firat jul, den var toppen! Sen har jag umgåts med min familj, och Robin. alltid lika mys.
Nu sitter jag hemma, och ska igentligen packa.. men jag orkar inte :p
Sitter och nördar ist. Igår gick jag och Robin på bio och såg Yes man! Den var superbra. Och så åkte vi hem till honom och mös, och chillade hela kvällen. Sov där, älskar att sova med dig.
Nu kommer jag inte få göra det på 2 veckor, det suger så mycket!
Jag älskar dig Robin. Och alla andra mina vänner här hemma. Sms:a gärna till mig, skulle bli glad!
Men nu måste jag packa. Vi syns om 2 veckor älsklingar!

Puss puss, jag hör av mig från Florida <3

imorgon är det Julafton>


Anna panna..

Imorgon är det Julafton ffs!
Känns inte alls som det, allt har gått så fort! Snart åker jag utomlands med, är nervös..
Idag har jag vart med Jessica eller Yes som jag kallar henne för, längesen jag träffade henne för hon bor ju i Norge. Men nu äntligen sågs vi, mycket trevligt <3

Och imorse när jag vaknade så låg min lillasyster och spydde i vardagsrummet, alltid lika kul såntdär.. Så hon har tydligen fått magsjukan, men hon mår nästan helt bra nu som tur är!
Nu är jag hemma hos Robin, som sitter och spelar wow. Men förhoppningsvis så slutar han snart, som tur är tog jag med mig min laptop så jag kan ju kolla lost om jag vill! Sen ska jag och Robin kolla på en film som heter ' Brother where are you'' tror jag den hette, hoppas den är bra. Jag är lite hungrig, kanske ska gå upp i köket och äta ngt. Känns skönt att jag är klar med alla julklappar iaf! Måste bara fixa en till sak, men de gör jag imorgon. Imorgon ska ja dra upp ganska tidigt, och duscha sedan ska jag åka hem till min familj och fira jul :)

Puss puss!

helg>

min helg har vart bra!
började med tjejmiddag på fredagen, men lasergame och Pizza :D
Det var linnea som hade ordnat allt, för hon har fyllt år grattis baby!<3

På lördagen så gick jag upp vild halv 10 och fixade mig för att gå ut i skogen med släkten! Alla fick en gran, sedan drog vi hem, åkte traktor som varje år :)
Hemma hos mig stannade några kvar och firade min födelsedag och åt tårta, tårtorna var superfina :D Kolla på min bdb. Sedan stannade bara Robins familj kvar och kollade på filmen Mamma mia, det var första gången jag såg den, den var Toppen! Vill gärna se den igen. Så kollade jag och Robin på en film som vi tydligen hade sett förut men den var lika bra denna gången. Sedan hade vi mys! Och sov.

Idag, söndag så åkte jag med Robins familj till Robins Moster Ania som hade fyllt 19 år den 16 december dagen innan mig!
Åkte dig och åt mat, och firade henne, åt fika m.m. Sedan körde de mig hem, och jag ville inte lämna Robin :(
Nu sitter jag själv i mitt rum och han är hemma och spelar, sånt suger ibland. Men de är ju lite skönt att man slipper trängas i sängen, höhö.. Nu ska jag snart sova, sitter och lyssnar på '' Poker face'' den är bra. Gillart! Det är therese som har påverkat mig, haha. Nej nu ska jag nog sova.

Nattinatt!

LOV!>



Nu är det äntligen lov. En toppendag!
Tack för den mina underbara vänner och pojke<33

Imorgon ska man ut i skogen med släkten och hämta gran, sedan ska vi fira min födelsedag!
Nu ska jag sova PUSS!

ensam>

Nu sitter jag i min säng, ensam.
har sjukt ont i huvudet och är trött, även fast jag har vart hemma hela dagen..
Men linnea kom hit och gjorde mig sällskap :)
tack för det<3

Ville träffa Robin idag, men han ville inte.
Han spelar wow ist.

Nu ska ja nog kolla lost, som jag inte förstår någonting av! haha

17 år>

japp nu är jag 17 år!
Grattis till mig ffs!

Min dag har vart ganska dålig, är dunder förkyld, och skulle sjunga på grand ikväll, men de gick bra endå. Och känner mig lite ledsen, inte den bästa födelsedagen, hoppas nästa blir bättre.


jag är så trött på att känna att jag inte är tilräckligt bra för dig.
om du nu menar det du säger till mig, så borde du inte
behöva de du gör. Du gör mig ledsen, du trycker ner mitt
självförtroende. Måste du verkligen?
I don't get it.

sista dagen>


Imorgon blir jag 17 år!
Idag är sista dagen som 16 åring, kändes helt plötsligt lite sorgligt.. Idag hade jag sex för sista gången som 16 åring , haha..

Nu ska jag sova! Godnatt på alla.

tjejmiddagen>



Mer bilder från tjejmiddagen finns på Ynkipynki.bilddagboken.se
på datumet den 13 :)

Tjej - Fekke!>

Hejsan alla.,
Idag är jag på ganska bra humör. För jag ska nämligen ha tjejmiddag! :)
Och therese ska komma hit vid halv 2 och hjälpa mig att fixa allt, saknat den lilla filuren. Vi ska laga mat och fixa fint i huset innan alla kommer, det kommer 22 st, och så kommer Maria lite tidigare med och busar. så de blir fullt hus kan man säga! :o
Hoppas det blir kul!

Och igår var jag på Tjejmiddag hos Tora! Det var kul ;)
tack för den kvällen <3

Nu ska jag äta frukost och sen fixa lite i mitt rum ;>
Puss!

december>



Nu är det december, och inte så mycket snö. Känns inte som det är så mycket att vara glad över just nu. Även fast jag fyller år om precis en vecka! Då blir jag 17 den 17 december, hoppas min dag blir bra. Nu är klockan 06:51 och jag är trött. Och vaknade upp för ett tag sedan och kände mig ganska deppig, började tänka på mitt och Robins sista bråk som vi hade för typ 3 veckor sen, om inte mer. Men de sitter fortfarande kvar inne i mig. Som en jobbig gnagig känsla. Love hurts, säger jag bara..ush. orka det.

Idag är det skolan som gäller, sedan kanske fika med Wandeby på stan! Det är alltid trevligt. Sedan är det träning, och efter det blir de till att åka hem och plugga matte. Det är det enda som jag har kvar nu innan jul- lovet. Ska nog inte träffa Robin förens på söndag, segt. Men tror nog att jag hälsar på honom lite imorgon endå, Så måste jag skriva en inköpslista för min tjejmiddag! Jag vet vad jag ska äta till mat, men inte efterrätt.. Några förslag? hehe
Nej nu måste jag gå ner och äta frukost, är hungrig.

Pusshej

Ap.>



Japp. Idag var en bra dag, fick rättså mycket gjort! Nu är jag hemma och är helt slut, och måste skriva en uppsats. Känns ju inte fullt så kul! Men de är ett måste. Imorgon är det tisdag, och som ni alla vet hatar jag tisdagar! USH... och imorgon ska ja ha data prov också som jag inte kan någotning av alls. och sedan ska jag till Robin, typ det enda positiva på hela dagen. Och idag fyllde Maria år! Grattis gumman<3

shine a light>

jag förstår mig inte på wow. jag kommer nog aldrig att göra.
Jag är så trött på wow, förstår inte hur ett spel kan 'kontrolera' ens liv? :S
jag är trött på att sitta och vänta på dig, trött på att komma i andra hand när jag är hos dig,
trött på att jag ska sitta och vänta och att du kommer när det passar dig.

kan du FÖRSTÅ det någon gång....
sagt de många gånger, men inget ändras.

lördag, äntligen>

nu är jag lördag, och jag är helt slut efter veckans aktiviteter!
I onsdags tränade jag, och åkte hem och fick tacos till middag! :D I like.
I torsdags skulle jag ha träffat Pata, men han kunde inte sen, tråkigt nog! men jag åkte hem till Robin och låg i hans säng och kollade på Tv. Det är skönt det med. Sedan kom han hem, men vi umgicks inte så länge för jag skulle till Globen med min familj och se Elton john! Jag åkte till stan vid 5, Och det var fullt med folk! Vi hade ganska bra platser, men de var rättså högt. han började sjunga vid halv 9 tiden. Och alla skrek! Han var lika bra som jag hade förväntat mig, han sjöng jättebra och precis som på skivorna man hört. Så det var en upplevelse. Pappa var hur glad som helst.

Sedan var det slut och vi åkte hem, jag somnade i bilen tror ja hehe.. Kom hem vid 12 tiden, jag ringde till Robin och berättade hur det var. Sedan somnade jag som en liten sak, och som tur var hade jag sovmorgon till halv 9, annars skulle ja aldrig orkat upp! Fredagen var bra, jag gick i skolan. Hade musik sista timmen, alltid lika roligt! Det börjar bli bra nu. Så var jag arg på Robin ett tag, men that's life. sedan åkte jag till min kära Farmor och var där i några timmar och tjötade :)
Så drog jag till träningen och tränade som bara den, men jag var trött. Efter så åkte jag med min familj/kusiner till Odinsborg och käkade julbord. Det var trevligt och mycket gott!

Det var mina dagar det.

torsdag>

ja, det var länge sän, Robin gjorde denna och skickade till mig, haha jag tyckte det var så gulligt. Saknar den gamla tiden, med mindre problem. När jag var glad nästan hela tiden.


Idag ska jag till Stockholm och först träffa min vän Pata! :D
sedan ska jag och se
Elton John i Globen, med min familj ska bli kul! =D

tröttis.>

nu sitter jag i robins säng, som många andra dagar. Men jag gör inget som jag skulle vilja göra i robins säng. För jag sitter nämligen och pluggar till ett prov imorgon! ush.. är så skoltrött just nu, vill bara sova hela tiden. Det är mitt största behov just nu. så vill jag träffa en person som aldrig har tid att träffa mig. känns ju inte så kul, saknar denna person.. Så har jag överansträngt mina knän, så de gör ont som bara den! Hoppas de går bra att träna imorgon iaf, vill inte missa en träning till. Snart borde man ju köpa julklappar också, börjar bli dax! nu vet jag vad jag ska köpa till alla i present iaf, känns ju skönt! Hoppas bara att mina pengar räcker. nu måste jag fortsätta plugga, jag smiter alltid ifrån de, dumma mig!


har du tröttnat på mig, är jag inte längre din älskling.
Som du älskade så mycket, är jag fortfarande lika värdefull för dig?
Är jag inte längre rolig, speciell att umgås med?
hatar tankar.. fyfan försvinn bara!

ja>



kärlek. jadu, de är så jävla svårt ska jag säga dig.

jag är trött och less på hur du behandlar mig, varför säger du så, varför gör du så?
massa frågor snurrar, men om man frågar så får man bara ett kaxigt svar tillbaka och typ, hejdå orkar inte med dig nu. du är jobbig. vet inte vad jag gör för fel, känns bara som allt jag gör är fel. What's wrong with me? -.-
fuck,.

RSS 2.0