Engelska B avklarat!>

Så jävla skönt, Engelska B avklarat ;)

Stockholm>

Idag har jag varit i stockholm med mamma och lillasyrran. Det var trevligt. Först var vi på en casting(?) för en film, elin vill bli skådespelare så då åker man dit och blir filmad och så, jag blev också filmad :p för skojs skull. Sen åt vi lunch i solen och shoppade. Jag köpte en kjol, ett linne, en kofta, strumpbyxor, trosor och en väska :) Har dock ingen kamera nu så får ta kort imorgon eller ngt så ni får se. Nu är jag hos Robin iaf, snart ska vi spela chack. :p

Grilla>

Älska att grilla på sommaren, dock regnade det idag. Men man kan fortfarande grilla (A)
haha :>

Tora och Julls>

Snart kommer Tora och Julia hit, vi ska äta middag tsm och mysa. Ska bli nice, dock var de några som bangade i sista sekund.. Synd. Men men, får försöka ha kul endå. Är fortfarande sjuk, jävligt segt. aja ska ner och sätta in potatisgratängen nu.

Sämst väder>


ser dig nog>

hehe, en bild från i vintras. Då var man brunögd också. Nu ska jag åka och träna badminton. Är lite otaggad och trött nu men de kommer bli bättre sen, hehe

Rita lite>

Nyss satt jag och Robin och ritade på datorn, så skulle den andra gissa :p hehe de va kul.. jag va bäst
Robins första bild, ja fattade inte alls va de va, ser ni likheten, eller? XD de är iaf Afrika..
Min som ja ritade. de är Simon och Thomas hehe (A)
Robins 50cent :D hahha...

Bj!>

Igår efter badmintonträningen åkte jag in till stan för jag skulle på studentskiva med Therese och Tora, det var Louise och Linneas studentskiva som de hade på Bj, och det var tema rymd. Jag tog dock inga kort så jag har bara snott några, hehe. Kvällen var kul, lite träningsverk i benen efter all dans, haha. Kom hem vid kl 2.
<3
Louise och Jag, silver jao ;)
Tora och jag <3
Pj hade en så klockren dräkt!
Tight ass haha
haha, lite misslyckad bild :p
De va de bilder ja fått tag på ^^

Ska jag byta?>

Ska jag byta namn på bloggen till Bitterfittan Anna?

Honey I need you>



En sak som jag hatar, är när man vaknar upp. Vaknar upp till verkligheten, man vaknar och tror att man drömt allt, att detta kan väl fan inte ha hänt, de är ju inte rimligt att de skulle kunna ha hänt. Men så vaknar man upp till verkligheten och kommer på att det var fan ingen dröm, att man går upp och det känns som att man har en tung sten i bröstet. Man vill inte äta, orkar inte prata vill bara somna om igen. Drömma sig bort, till det lyckliga. Orkar inte vakna upp med gråten i halsen, vill inte. Vill inte.

Det går inte att komma ifrån verkligheten, hur mycket man än vill det så går det inte. Allt är så jävla fel, hur kunde du är frågan man ställer sig om och om igen, en ursäkt är inte - jag tänkte inte. Världens sämsta svar. Det är så ofattbart, jag fattar ingetnting, trodde aldrig. Jag litade på det, dig. Snacka om att det där ordspråket stämmer att det tar hur lång tid som helst att bygga upp ett förtroende men 1 sekund att tappa det igen, och det är det man gör om och om igen, som att det skulle vara någon ny hobby att vinna tillbaks det, att finna ro igen i sig själv, att det inte ska kännas som en sten i bröstet som är så tung så det inte känns som att man ens kan hoppa och lyfta från marken.

Vet inte hur man ska gå vidare alls, vet ingenting. Det är så sjukt att man kan vara svartsjuk och avundsjuk på sin bästa vän, bara för detta. Fyfan mår illa över mig själv för att jag kan vara det, det är ditt fel, du som förstör min vänskap med min bästa vän, tack så Jävla mycket!! Vet inte vad jag vill, eller jo. Men det är ett beslut som sårar mig, min vänskap, mitt förhållande, om jag vill ha kvar allt det. Om det går. Jag har aldrig i mitt liv känt mig så sviken, förvånad, chokad, ledsen och framförallt så förbannad som jag är nu. Jag skulle kunna göra så dumma saker just nu, jag vill sparka sönder något, slita i något. Skrika hur mycket jag hatar dig, skrika hur mycket jag hatar att älska dig. Inget går ihop, ja vill att du tröstar mig för att ja skriker och gråter, gråter de känns som de aldrig ska bli bra igen. Men sen så vill jag slå dig, skrika att allt är ditt fel och att du inte tar hand om mitt hjärta som jag gett till dig. Jag vill slå dig, jag vill krama dig. Inget alls är rimligt, nu vill jag sova. vill Glömma allt.

I want to get stoned>

Ojoj, vilken dag. Finns så mycket att säga, men är så trött så jag inte orkar skriva. För trött, har tänkt för mycket. Tänker för mycket på vad jag ska göra med mitt liv. Med allt. Jag vill inte vara den som blir sviken.
Jag är trött på att gråta, trött på att det ska kännas som att hela min värld rasar. Jag vill vara lycklig, jag vill känna mig så jävla snygg, jag vill känna mig bäst! Jag ska inte behöva någon som bekräftar det för mig, jag ska vara bäst för att jag själv tycker det. Jag ska ha rätt att ha någon som tycker att just jag är bäst, Så ska det vara.

Grönt är skönt>


Grattis till min snygging!>

Idag fyller min pojkvän 19 år, så grattis och massa pussar till dig!
Puss på dig

;>>


mumsi>

Just nu

Sommaren är kort, det mest regnar bort>

Idag vaknade jag upp med min lilla älskling, det var mys. Idag är det inte alls kul väder, det regnar och har åskat, jag gillar inte när det åksar.. Läskigt ju. Nu är jag hemma och sitter i köket och äter macka med choklad med mamma och pappa, det är mysigt. Men nu ska jag sätta igång med plugget.
Lillasyster och Storasyster

Kvällens outfit>

Snart ska min familj åka på middag hos min pojkväns familj, ska bli väldigt mysigt och trevligt!
Min klädsel för ikväll

De produkter jag använde>

Några som ville vete hur jag gjorde, så kan ju iaf lägga upp det smink jag använde när jag sminkade mig. Har inte tid med en videoblogg nu hehe ^^
Jag börjar alltid att täcka över finnar, eller mörka ringar om man har det. Använder Max factor, den är super!
Sen använder jag foundation från Mary kay i hela ansiktet
Sen tar jag ett ganska så ljust puder under ögonen och näsan, Det är från Maybelline
Sen brunpuder i hela ansiktet och en bit ner på halsen, jag kör på H&Ms billiga, ja tappar dem allitd så orkar inte lägga ner mkt pengar på det
Sen har jag ett löst puder från Lancome, som jag tog under ögonen i ett ganska tjockt lager för ögonskuggan ramlar ner under ögonen så i slutet är det bara att borsta bort det.
Sen målade jag ögonbrynen
Använde den vita över hela ögonlocket
Sen använde jag de tre ögonskuggor som är inringade och målade ganska starkt med den mörkaste på hela ögonloben, sen tog jag en större borste och borstade upp mot ögonbrynet
Använde också den mittersta rosa nyansen, med lite glitter i
Sen tog jag dipliner och gjorde ett smalt sträck precis över ögonfransarna
Vit eyeliner på insidan av ögat och lite ut i kanterna på ögat, den är från Make up store
Och slutligen denna mascaran!

Smink>

idag lekte jag lite med smink, och gjorde lite rosa och så. För jag hade inget annat att göra :P hehe
Vad tycker ni?

Sjukis>

Imorse när jag vaknade upp hade jag ont i halsen, snuvig och superont i huvudet.. GREAT! Jag som har tusen saker att göra.. Bäst att börja nu även fast jag bara vill ta tusen tabletter och sova.

Shorts>

Igår köpte jag ett par nya Shorts från Bik Bok för bara 99:- Gillar dom, marinblå :>

Ont i rumpan>

Jag cyklade som sagt igår och idag har jag så ont XD haha.. Nu har vi haft svenska och nu har vi historia, vi ska kolla på en film som vi började på igår. Sedan efter skolan ska jag in till stan och träffa min pappa, ska köpa lite presenter ;) Sen blir det badminton!


Nya jeansjackan

Hej bloggen>

Nu sitter jag i Robins säng och har..? hehe.. nej men vi kom precis hem från att ha sprungit i spåret, jag cyklade och Robin sprang, han var så duktig och sprang hela tiden! Så nu känner man sig nyttig och duktig ;D Imorgon är det fredag och det betyder sovmorgon, me like! Nu ska jag och Robin plugga sen kolla på sköna serier!
AnnaRobin

Det fina vädret fortsätter!>

Varje morgon när man vaknar av solen som tittar in genom fönstret känns underbart! Man blir så glad när solen lyser, vill bara ut och dricka ngt gott och sitta i solen och läsa twilight. Vilket jag gjorde mycket igår! Nu sitter jag i skolan och väntar på att min första lektion ska börja, det är historia.

Efter skolan idag ska jag ner på stan och köpa ett bar leggings (mina gick hål på nyss..) Strumpbyxor är ett så ovärt plagg, kostar mycket och går sönder efter en gång.. Iaf efter ja har köpt det så ska jag gymma med Robin, måste ju jobba till beach 2010! Hahah eller ;) nej ja sysslar inte med sånt.


min favoritdrink, mojito :*


Och dagens outfit, har också på mig en ny jeansjacka!

Bättre bild>


Tack mamma!>

Mamma kom hem till mig med en liten present, De var ett thomas Sabo armband, dom är så fina! Tack



Ny bloggdesign>

Nu blev min nya bloggdesign klar! Som vanligt är det min älskling som fixar! Me like. Tycker de är kul att byta lite ibland.



Vad tycker ni?

Mys>

Är så glad för att det är så fint väder, älskar det. Ikväll ska jag plugga och umgås med min familj, det kommer att bli mysigt! Nu ska ja gå ner och kanske börja med maten ;)


Kvällens outfit, hehe

studentskiva>

Igår hade Robin sin studentskiva på kalas! Jag hade kul och det blev en hel del dans, vilket var roligt ;> Vi satt och pratade med folk, drack lite lagom sådär, Det var en mysig kväll, Och Robin var nöjd med sin skiva, så det är ju awesome hehe ^^
En vimmelbild på mig och älskling

Vimmelbild>

Hittade en vimmelbild från i Lördags


Tisdag>

Idag är det min drygaste dag i skolan, men ikväll så händer det iaf lite kul saker. Ikväll har Robin sin studentskiva, som man såklart ska gå på! Hoppas att min älskling får kul och jag med. Men nu ska jag ha matte, ush.. Vill ut i solen just nu!


En suddig bild på dagens klädsel

Sola>


Efter ca 20 min i solen, det tar bra nu alltså :o




Måste ju lägga upp denna också

yes, man var ju där i år igen.. haha NördAnna?

Bilder från Nelly high heels party!>

Hejsan, nu är jag hemma och har legat ute och solat ett tag, fett skönt måste jag säga! Nu ska jag berätta om i lördags, Jag åkte hem till söta Evelina för jag skulle dit och vi skulle fixa oss ihop! Vi gick och åt på en mysig resturang som hette Ragus tror jag, hehe. Jag åt Pasta och hon pizza det var mycket gott! Sedan drog vi hem till henne igen och sminkade oss och gjorde oss redo! Det var kul att träffas igen sötnos.

Sedan drog vi till VIP och shottade och tog en drink, sedan bar det av till Saluhallen. Det var kul, träffade underbara Therese, Robin, Martin och en som hette Alexandra och Jessica. Det var dem jag hände med under kvällen, det blev en del dans och snack! Det var en toppenkväll. Vi drog från festen vid kl 2 och skulle på efterfest men orkade inte, hehe. Så jag och Therese gick och köpte en stor subwaymacka och åkte hem, supergott!!


Många som tyckte att jag såg ut som en Barbie, hehe


sötnos!


<3




snygga brukar där alltså!


haha :D:D


mums




hehe <3



gillar bilden!





Therese som blir fotad ;)






Så nu har ni fått se bilder från kvällen :>

Tjoho>

Har inte hunnit blogga, igår kom jag hem till Robin och jag var trött efter krogen och han efter lanet så båda somnade :) Men ikväll ska ja lägga upp bilder från Nelly high heels! ;>

Nelly high heels ikväll!>

Ikväll ska jag till Saluhallen och festa med Therese och Evelina! Är astaggad, ska bli nice. Först ska ja och Evelina äta ngt tsm, sen åka hem till henne och fixa oss. Det är superfint väder och jag har tillbringat dagen i solen med Twilight. Men nu måste ja dra, kanske kommer blider från ikväll imorgon eller ngt vi får se ;) Pusskram


just nu

Nytt>

Nya bikinin och munkjackan, vad tycks? :>


Bullbakning med Robert :>>

Igår var med kära vän från Leksand här på besök! Vi pratade, kollade på cougor town och så bakade vi kanelbullar :D Det blev asgott hehe, och det var kul att baka! Det var så trevligt att ha robert på besök igen, var ett tag sedan sist, och nu kommer det dröjja ett tag igen, vilket suger..

På kvällen åkte vi förbi lanet i allianshallen en snabbis sedan åkte vi till Sävja, för jag ville busa och hälsa på Therese en snabbis, hon blev förvånad och glad :D Älskar att överasska henne, hehe :* Sedan åkte vi till Sunnersta på någon fest, som inte var så kul tycker jag, men sällskapet var nice iaf! Linnea träffade man på där också! Sedan åkte jag hem, och somnade. Men sen vaknade jag kl 5 på morgonen för att det åskade som fan :o




hehe, skönaste!











Så, bullar hehe <3

Några av toaletterna i skolan ^^>

Vi har ju haft pimp my loo som jag har pratat om, nu har ja tagit några kort på de andra toaletterna :>















Så nu har ni fått se lite hur det ser ut, det är kul att gå på toaletten på lundellska ^^ hahaha

3 år förlovad>




Idag är det ingen vanlig dag, för idag har jag och Robin varit förlovad i hela 3 år. Det är det finaste du gjort, att fråga om jag ville förlova mig med dig, betyder så mycket för mig, och för dig med. Så jag vill bara säga tack för 3 år av förlovning med dig, och jag älskar dig <3


Slappis Anna>

Är hemma hos Robin och nördar och kollar på Teen cribs, haha helt sjuka hus! Sitter och funderar på när Robin ska komma hem från skolan, får se. Snart ska jag sätta igång med att plugga en massa. Så borde sluta blogga och göra det ist ;)

Godmorgon!>

Tänkte börja dagen med att lägga upp nån bild från igår, sen står det bad och plugga på schemat! ;)




Haha :D

who says I can't get stoned>

Ville bara säga att jag älskar min pojkvän för mycket, om det ens är möjligt att älska någon för mycket så gör jag nog det. Iaf, jag älskar dig och vill alltid vara med dig.


När jag ser dig, känns allt rätt. Du har tagit mitt hjärta och jag vill inte att du ger tillbaka det, aldrig.
Behåll det, det tillhör dig, bara dig.

Nörden 8-)>

Jag sitter på tok för mycket vid datorn, men de är ju kul hehe (A) Nu kommer snart lite gäster eftersom mamma fyller år, så de blir nog inte så mycket blogga ikv. Haft en ganska tråkig dag, inte gjort mycket alls. Robin är ju i stockholm och är på besök där han ska göra lumpen, känns sådär om jag ska vara ärlig. Men han ringde och de verkade som att han hade det bra iaf. Men nu ska ja dra!


Jag just nu

Beställt hem kläder igen>

Nu har jag suttit och klickat hem lite kläder från Ellos, tycker om marintemat!




Jeansjacka
Munkjacka







Bikini från Esprit

Grattis mamma!>

Idag fyller världens bästa mamma år, älskar dig. Du betyder guld för mig.




Nationella i Engelska B -_->

Är det jag håller på med just nu, nu har jag en paus och sen är det sista delen kvar där man lyssnar och skriver, det är den värsta delen enligt mig! Men iaf, igår var en bra dag! Gymmade med älskling och sedan gick vi och åt lite chinamat, sen var det bio som gällde! Alice i underlandet var super :D Mycket bättre än vad jag trodde, en film som jag tycker att alla borde se! Sen efter filmen åkte vi hem så sov jag där. Nu är jag så grymt trött! Gud alltså, vill bara hem och sova, älskar att sova <3 Men nu måste jag pysa!


Biogodis och jordgubbar!

Ikväll>

Efter skolan ska jag gymma med R och sen ska vi äta på någon resturang och sen på och se Alice i underlandet! Ska bli supermys :D



Är den bra, någon som sätt den?

Pimp my loo!>

Idag var det operation dagsverke i skolan! Jag lisa och Julia målade en toalett, den blev superfin! :D kul var det också!!













Nu ska ni få se!


Före


Efter



vad tycks?:)



haha!

Gårdagens studentskiva>

Igårkväll skulle jag och Robin på studentskiva, det var i stadsteatern i Uppsala. För det första måste jag säga att lokalen inte var rätt för en studentskiva, inget riktigt dansgolv. Sen fick vi vänta i ca 1,5 timme innan de som hade själva studentskivan kom ut, vilket var segt! Det var väl helt okej, det som var kul var att det var tema Mask, så jag hade ju på mig min mask som jag hade gjort! Vi drog hem med 23:19 tåget haha, skönt att sova (A)




Robins mask, hahahah :D


Robins komis mask var också kul :p

Mobilbilder>

Från valborg ;p












mumsi haha

Perfctly lonly>

Är just nu hemma själv, lyssnar på bra musik och njuter av ensamheten! Fick hem min klänning som jag beställt hem i måndags. Den passade perfekt! Glad blev jag.






Klickat hem en klänning>

Klickade precis hem denna klänningen som jag ska ha på Nellypartyt i saluhallen :> Gillade den, fast den kanske är blå, men skitsamma. Passar i blå också ;)



Vad tycker ni om den? Jag tycker den var sommarsöt haha

Det går upp!>

Kul att det är allt fler och fler som läser! Me like. Just nu sitter jag i skolan och väntar på att jag ska ha mattelektion. Har tio minuter kvar innan jag börjar. Så tänkte att jag kunde skriva om hur det är att ha ett långt förhållande, och hur man ska få det att funka.

För det första, om man inte har hittat ''den rätta'' så kommer det nog aldrig att gå tror jag, det måste stämma, alltså känslorna för varandra och det måste kännas som att det skulle kunna vara för evigt! Som i mitt förhållande, vi har varit tsm i 4 år och 3 månader och förlovad i 3 år om 1 vecka. Jag älskar honom lika mycket som förr, och det är ömsesidigt, man kan inte säga att jag är kär, inte på samma sätt som man är nykär om man säger så. Men när vi inte ses på 2 veckor kanske så får jag fjärilar i magen och blir nervös när jag ska träffa honom, vilket är en härlig känsla!

För mig är det svårt att lita på någon, alltså blir det så med Robin också. Jag vet att han inte skulle vara otrogen, jag litar på honom såpass mycket iaf. Det där med förtroende är viktigt i ett förhållande, men även om man inte litar på varandra fullt ut så tror jag att det kan fungera endå, det är något man måste bygga upp tsm under en lång tid. Ett av mina stora problem är att jag är rättså svartsjuk! Vilket är väldigt negativt och det är jag medveten om. Vet inte vad jag ska göra för att åtgärda det heller, tror jag.

En sak som vi är dåliga på tycker jag är att ''vara ifrån varandra'' haha.. Alltså man säger ju att man hela tiden ska vara ifrån varandra och ge varandra ensamtid. Men det gör vi nästan inte (förutom när vi inte kan ses) De flesta säger att det är det som tar död på ett förhållande, att just ses för mycket! Men det tror jag inte heller på. Som sagt har vi träffats hur många gånger som helst i 4 år, och jag är inte less? haha ;D

Sen en sak som jag tycker är viktigt, haha. kan ni gissa vad det är? Det är ju sexet, det måste vara bra sex om man ska vara ihop såhär länge. Man måste känna sig attraherad av sin partner, annars går det inte! Det måste vara något som klickar när det gäller den fronten också. Man ska testa lite nya saker och ha kul, efter såhär lång tid är det nästan inget som känns pinasamt tycker jag. Man måste ju vilja ha sex med sin älskling, och det ska kännas rätt! Som jag brukar säga, Det finns inget bättre sex en med den personen man älskar!

Det var lite av mina värderingar och vad jag tycker! Nu börjar min lektion tror jag, så vi hörs sen!


Jag älskar dig!



Gjort en mask!>

Idag kände jag mig lite krativ. Ska på studentskiva imorgon med Robin, och temat är mask (alltså att man ska ha på sig mask) Och jag hade ingen. Så jag gjorde en haha, Får se om jag ska ha den eller om jag köper en endå. Det var iaf kul att göra den! :D


Vad tycker ni!?

Svaren kommer nu>

Frågestunden!

Postav av: Hemlig beundrare:
Hej jag är din hemliga beundrare, jag undrar när du ska sluta vara negativ? :p
Nä men hej jag tycker du är söt och undrar om du tycker om äpplen?

28 April, 13:47

Svar: Jadu, jag vet inte rikgtigt, har en lite dålig period just nu! Haha, eh äpplen är väl ok men banan är favoriten! ;)

Postat av: Anonym
Tycker att du verkar vara nere jämt. Skaffa en kille som gillar dig mer istället! Vet många som är sugna.. Så frågan blir: Varför gör du inte slut?


28 April, 14:19
Svar: Jag är absolut inte nere jämt! Men det är inte som att jag brukar skriva ''Åh vad glad jag är'' utan jag brukar skriva när jag är ledsen och så för att typ, Få ut mina känslor! Jasså, vilka är det som är sugna? Och dedär att jag ska skaffa någon som gillar mig, haha.. Alltså Robin älskar mig, och gillar mig mest av allt, och allt jag skriver om är inte om Robin.

Jag gör inte slut för att jag älskar honom, och vill vara med honom.

Postat av: Anonym
Hur gör man för att få så fina bröst som du? Tränar du dom?

28 April, 14:21


Svar: Haha! Det var en lite kul fråga, Jag tränar inte mina bröst men jag tränar  ganska mycket, men inte just för att få mina bröst ''fina''. Det är dem naturligt!


Postat av Tora:
MÅSTE komma på en bra fråga nu.. Hmm.. Något jag inte vet om Anna.. Något jag inte vet om Anna.. BH-storlek? Nej just det fick precis veta.. Hmm.. tänka tänka

Frågor:
1. När ska vi skaffa en TorAnna dag?
2. Ska du inte ha porrfest igen snart?
3. Kan du ge lite mer tips på din blogg för att få ett förhållande att vara lika länge som ditt har varat?
4. Du är ju förlovad. Har det hindrat dig någon gång från att göra som du verkligen vill?
5. Är jag bäst?

PUSS
28 April, 14:24
Svar: 1, Jag vet inte, har du några förslag?;)

2, Hmm, kanske ska ha ngt annat Tema denna gången? Men ska ha det snart, med grillning och så! Måste bara bli liite varmare

2, Mitt förhållande har varat i 4 år och 3 månader (I think?) Ja det kan jag göra, absolut!

3, Ja, jag har varit förlovad med Robin i 3 år den 11 maj! Nej det har det inte, det är ju bara en ring, om man kan förklara det så? fast det har mycket betydelse.  Skulle inte göra något om jag inte var förlovad heller, de är samma hinder som att vara tsm tycker jag!

4, Haha du är lätt bäst Totti!


Postat av: LeFfe
Är ryktet sant om att du ska spendera nån vecka i lexand i sommar?

MVH

28 April, 14:45

Svar: Jag tror det ja! Skulle vara awesome :D

Postat av rebecka:
Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?

28 April, 14:55

Svar: Har aldrig läst den förrens nu, den verkar helt okej!

Postat av lisa:
hur träffades du och robin? var det kärlek vid första ögonkastet?

vad pluggar du för linje nu? vad ska du plugga till hösten?

har du alltid varit smal? har du några komplex över din kropp?

28 April, 15:14

Svar: Jag och Robin träffades på Ärentunaskolan i Storvreta genom min kompis som var ihop med honom för tillfället. Jag vet inte om man kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet! Men jag kände på mig att han var något speciellt ;)

Jag pluggar Omvårdnadsprogrammet, och i höst ska jag fortsätta att läsa det, bra linje tycker jag!
Lite om min kropp då. Ja, jag har alltid varit smal! När jag var liten var jag nästan för smal. men inte nu längre! Jag äter mycket och tränar och mår toppen! Jag har lite komplex över min kropp ja, det är isf mina bröst som jag tycker är för små!


Postat av: Kalla mig apa:
Hur många har du haft sex med?

28 April, 15:01

Svar: Vad tror ni? tror ni att jag har haft sex med många så kan jag säga att ni har så fel! Jag har bara haft sex med Robin. Alltså bara 1 person, det är jag glad och stolt över! ;)


Postat av: sandra:
kan du inte beskriva lite vad du gör om sommrarna, har för mig att jag läst om att du har ett landställe?
Och min andra fråga är, om du har det blir det inte lite ensam, typ har du några sommarkompisar eller haft när du var yngre? :) kul o höra bara :)
ha det bra
29 April, 23:35
Svar: Jag brukar för det första åka till Frankrike med familjen varje sommar, vilket jag gör nu igen. Åker också till Polen i sommar som det ser ut nu! Ja exakt, jag har ett sommarställe på västkusten. Nejdå, jag har massa vänner där nere i min ålder, så det är bara kul! Ha det bra du med!

Postat av: Anonym
Hur sminkar du dig på morgonnen?
vad vill du göra efter du har gått ut skolan?
Hoppas du hade en bra valborg!
01 Maj, 11:14

Svar: Jag har lite fonudation, Kajal, vit kajal, mascara och rouge! Jag vill börja plugga, dock vet jag inte vad. Och så vill jag jobba lite hade jag tänkt.

Postat av Anonym:
Vem är din förebild?
Vilket gymnasium går du på?
Har du några syskon?
Ska du och din kille gifta er?
02 Maj, 17:26

Svar: Jag tror inte att jag har någon förebild, isf är det min mamma och pappa! Jag går på Lundellska skolan, jag har en lillasyster som är 15 år. Jag vet inte om vi ska gifta oss, det kan jag inte veta nu! Men som det ser ut nu så vill jag absolut det, men inte än på ett tag! Tycker man ska ha bott ihop och levt med varandra innan man gifter sig så man vet att det funkar. Så vi får väl hoppas :D

Postat av Lisa:
Vad är otrohet för dig och skulle du kunna förlåta ifall din kille var otrogen mot dig?

Är du rädd att dina föräldrar ska skilja sig?
03 Maj, 11:05

Svar: Otrohet för mig är det dummaste man kan göra mot någon annan, Jag tror inte att jag skulle förlåta honom, skulle inte klara av det. Nej jag är inte rädd för att de ska skilja sig, de trivs ihop och har kul! Så det är inget jag tänker på!



Så, Nu har jag svarat på några frågor :>

Mera bilder!>

Julls har skickat några flera bilder nu från Valborg, som jag tänkte lägga upp :> Ikväll svarar jag på frågorna, men nu ska jag ta ett bad och pyssla om mig själv! Brb





Jordgubbar <3

Kom igen nu!>

Ikväll kommer jag svara på mina frågor som ni har frågat. Så kom igen och skriv några flera frågor, det lär ju vara något ni vill veta om mig? ;) Anything.

Måndag igen!>

Denna veckan har jag massa planer.. Men just nu är jag så trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Vill soooova..

Måndag: Idag ska jag åka hem och plugga matte, prov imorgon (nervös, JA!) Sen sitter jag just nu och väntar på att jag ska ha nationella prov i engelska, där man ska prata, sen har jag egen idrottslektion idag, jag ska ha gymnastik med med klass, undrar hur det kommer att gå :p

Tisdag: Matteprov, åka hem till Robin och fixa oss sedan ska vi på studentskiva! Hoppas det blir roligt ;)

Onsdag: Operation dagsverk, jag julia och Lisa ska vara med på Pimp my loo. haha De kommer sääkert bli snyggt, sen blir det badminton och plugg igen.

Torsdag: Då ska jag på bio med min Robin, vi ska se alice i underlandet :D

Den på fredag och lördag får jag se vad som händer ;)



Sooova <3

solen>

Nu har jag suttit i solen i en timme, och shit vad solen tar bra nu alltså! fick en rand på en gång :P Snart ska jag ta tåget till min Bf, vi ska på middag hos hans mormor, blir nog trevligt!


Dagens outfit

Sköna tjejer>

Sjunga var ett måste tyckte Tora och Julia, så det gjorde vi! :D


Valborg 2010>

Dagen började med att ta tåget in till stan halv 11. Åkte hem till Ebba och hade brunch med några sköna tjejer! Vi åt massa mat, lyssnade på musk och satt ute i solen, det var mysigt! Efter några timmar av tjejmys så åkte vi in till stan och till ekonomikum och det var sjuuukt mycket folk. Träffade bland annat Gustaf det var kul för har inte träffat honom på länge. Sen så lämnade jag tjejerna och gick iväg för att träffa Robert och co! Det var kul att ses igen. Sen drog vi ner till stadsparken och satt i solen och hade det gött!! Sen kom min älsklingskille dit också, sedan så åkte vi till Ronnie och grillade med Tora, Peter, Louise, Linnea och andra människor, det var gott!

Efter några timmar grillning så åkte vi in till stan igen och skulle träffa Robert och dem igen, vi bestämde oss efter många om och men att åka till en fest i skyttorp. Robert och sandra hängde inte med av någon anledning. Dock var det helt mörkt i lokalen de hade stängt av alla lampor, så man såg inte ett skit! Jag robin, gurkan och lissekisse satt i köket och snackade. Men den festen var rättså ovärd så vi åkte hem och kom hem runt kl halv 1. Det var min valborg iaf! Den var nice, och vädret var inte att klaga på :)


Girls <3


Carro


Tora och julia!


Ebba!


snygga tjejer dedär


Carro och jag


Söta Tora och lisa lite i bakrunden


<3


yeah!


tottis


Tora styrde upp maten bra!


Smize!


I hate that camera..


Egopics


mumsi


värdinnan ;)


Jag körde med converse idag, hehe




pannkaka


grabbarna


Jag och monie!

mer bilder kommer sen!

Bilder från Valborg>

Kommer lite senare, har lite att fixa med! Så ställ flera frågor på min frågestund medans ni väntar tycker ja ;)

RSS 2.0