here we go again!>

Imorgon ska jag åka till Liseberg igen med min Lillasyster, Elvira och Rikard! Förhoppningsvis är det mindre kö nu, känns lite kul att gå på Liseberg igen, har nog aldrig hänt förut!

En sak som är lite tråkigt dock är att jag har fått ett virus på min älskade lilla rosa dator! Och det blir bara mer och mera.. Så nu kan jag ínte använda den längre, och min hårdisk har också gått sönder, vafan händer är min fråga!? Så nu måste jag lämna in min dator när jag kommer hem.. Känns segt, stackars min lilla älskling.


Beställt>

Jag (som många andra) har fastnat för Thomas Sabo, hur kan man inte älska alla små söta saker man kan köpa till dem? de är ju så fint. Så nyss beställde jag hem en charm därifrån.



Den beställde jag hem nu, Så min fina pojkvän får vara med lite på ett hörn! Nu måste vi ju fortsätta vara tsm, ja kan ju inte göra mig av med det söta lilla R:et (A) hehe


Regnet fortsätter>

Idag var det fint väder på förmiddagen och det var sol så vi åt pizza på en uteservering, det var mysigt och gott! Sen har jag somnat lite, läst bok och så har jag målat naglarna. Nu kollar ja på en film som heter The last song, den är bra!


Huvudrollerna dårå. Vill också pussas med min Sötnos :( <3

Promenad>

Nu har våra vänner kommit, snart blir det middag och mys! Vi var ute på en promenad i blåsten, det var trevligt!











Så lite bilder

Last summer>

Idag har jag vart en liten segis, är ganska trött. Kan bero på att vädret suger och att det regnar hela tiden :( Idag får vi gäster från Gävle i några dagar, ska bli kul! Jag har typ inget mera att säga, så skriver när ja har ngt att skriva om.


Dagens kläder


Mitt hjärta, Min Robin>



Alltid vi två, det bara är så. <3

Bakat (igen)>

Jag och Therese bakade ju bullar för några dagar sen, och det blev så gott! Så jag var tvungen att göra en gång till, för de andra tog ju slut så fort :p Så nu har man några till att njuta av :D hehe






Blir ni sugna? ;)


Trött>

Vaknade nyss och det är helt mulet, ensamt och mulet. Det ska vara fint här nere för då kan man göra saker ute, annars sitter man bara inne och har tråkigt. Ska kanske baka bullar idag, men jag får se

. Btw så tycker ja alla är dåliga på att kommentera, de är ju ganska många som läser, tänker ni inget eller tycker inget om det jag skriver? bara en fundering.


Fuck topshop>

Nu är jag ganska arg kan man säga... Provade en klänning igår, men köpte den inte (vet inte varför?) Dumt nog.. Men nu ville jag beställa den endå, men så GÅR DET INTE! Vafan är det alltid så jävla svårt för, kan dom inte fixa ett enklare system! Får lack, nu har ja suttit i 30 min och försökt, men den accepterar inte mitt postnummer.. Så nu ger jag upp, Grattis Topshop nu förlorade ni just en kund!


där är den ja ville köpa, vad tycker ni?

You had me at hello>

Hatar att vara borta från dig, och hatar lumpen.


Toppendag!>

I Måndags var jag och Therese på Liseberg och åkte karusell och hade det nice! Dock var det ca 55min kö på varje sak som man ville åka, så det blev en hel del köande hela dagen! Kan inte allt folk bara stanna hemma? hehe.. Vi kom dit vid 2 tiden och gick hem när det stängde. Det var en toppendag, tack för den <3




;)














mums



sockervadd <3 hehe

En liten video när vi åker :)


Liseberg!>

Idag bär det av till Liseberg! WOHO! Ska bli så jävla nice, ska åka karusell hela dagen ;) Ha det bra idag, bilder kommer antagligen imorgon.


Dagens kläder

Bakat Bullar!>

Idag har det regnat hela dagen nästan så jag och Therese har bakat vaniljbullar, Det är så mycket godare än kanelbullar!! Så ni som inte gjort det måste göra det, ja lovar er de är mumsigast! Ikväll ska vi ut och rida på stora hästar i ca 2 timmar, ska bli roligt.



degan låg och vilade lite
'
BullbakarN




Reslutatet blev supergott! Har ont i magen nu (A) haha

Sommar och sol>

Therese har kort kjol (vi vill ha dig, jag vet jag vet) (A) hehe.. skojja. Idag har vi solat och badat, det har vart så skönt, det har vart sol utan moln hela dagen. Sen har vi tränat styrketräning sen duschat. Nu sitter vi och slappar och jag hade precis kuddkrig med min lillasyrra, kul ju. Jag var tuff och fångade en krabba idag också, Therese var mest rädd för den.







Shopping i Göteborg>

Imorse gick jag och Therese upp ganska tidigt, sedan åkte vi bussen in till Göteborg. Vi har gått i affärer hela dagen, ätit en god lunch på stan och fikat :) Var en mycket trevlig dag tycker jag!







koncentrerade mig på att träffa sugröret i hålet :p


bikinitrosor

ny skjorta :)

nya underkläder, sitter super!

läppglans

nya jeans

baksidan, sitter bra tycker ja

örhängen

svarta jeans (dålig bild..)

Det var några av sakerna jag köpte :)

Krogen>

Glömt att lägga upp bilder från när jag och Maria var ute på krogen. Så jag gör det nu :)



hahahah en spermashot, äckligt va? XD hahaha






Awesome night! :D

8år>

Robins lillasyster fyllde 8år i måndags , grattis till den lilla plutten :)







Ut i solen>


Göteborg>

Idag lämnade jag Uppsala bakom mig, iallafall i ca 3 veckor. Jag och Therese åkte tåg från Uppsala till Stockholm och vi har hunnit med att bada och nu sitter vi och slappar och kollar på tv :) Skönt att vara tillbaka här igen tycker jag.




Bada :)

Tora och jag lagar mat>

Min älskade totti kom hit idag, nu står vi och lagar mat, det blir pasta carbonara ;) Det kommer nog att bli nice. Dagen har bestått av att deppa, och städa och packa. Sen så kom Tora och gjorde det bra, så tack för det :) sen ska jag träffa Lisse på stan och kanske dricka ett glas vin? ;) Sen ska jag åka hem till The one and only. Robin






Busis

Otaggad>

Är hemma själv just nu och känner mig så nere/otaggad.. Håller på att packa en stor väska för jag åker till västkusten imorgon! Vilket säkert kommer att bli nice. Men just nu är jag bara trött/ont i huvudet och ledsen, fattar inte rikgtigt varför denna nedstämdhet?

Jag har ingen lust att packa för att det är jobbigt, det är varmt och pappa sa att ja skulle städa hela huset, så skulle jag stryka kläder!? ja menar, det har jag i princip aldrig gjort, och det skulle vara så typiskt mig att bränna mig på strykjärnet.. Imorgon åker jag vilket betyder att jag inte kommer att träffa R på nästan 1 månad. Det gör ont i hjärtat att bara tänka på det, trodde inte att jag skulle reagera såhär illa om det, men nu är det verkligt, nu kommer det att hända som jag har tänkt - det är ju lååångt kvar tills han åker! Men nu är det inte det längre, och det gör mig rädd.

Så, frågan är, hur ska man klara ett förhållande när man ses så sällan? ett förhållande som består av att vänta på att sin andra halva ska komma hem? jag vet inte om jag är gjort av det ''virket'' att klara av det. Jag är en sådan liten sak som behöver stödet, närheten och kärleken. Inte bara via en telefon. Måste säga att jag är jäkligt imponerad av Evelina och Darko som klarade det bra, så bra jobbat ni två! hoppas att jag fixar det jag med.


Ny header!>

Vad tycker ni?

Jag och Maja solade>

Har legat insmörjd i olja och solat, gött var det ;) Efter ett tag fick jag solsällskap av lilla Maja

Maja är den lilla hunden, sötnosan

Grattis Sötnosen>


Idag fyller min lilla Lisa 18 år (partyblondinen till vänster!) Puss och Kram på dig min stora tjej! <3

...>

provfotot/första blev ganska nice


Oops lite för liten?>

Kollade alexandras blogg precis, hade tråkigt, måste bara säga att detta ser sjukt fult ut.. Alltså, seriöst skaffa ett större linne ffs!  ja började skratta :p


Snyggt? x)

just nu>

Ligger i Robins säng just nu, och har precis tagit lite kort. Håller på att leka med en ny bloggdesign, får se hur detta blir



Hörs sen

mumsi>

Visst kan man inte låta bli att älska onyttigheter? Såsom godis, chips, ballerinakex och kladdkaka.. Ojoj det är inte bra med sommar när man har sommarlov och uppehåll från badmintonen, känns som att magen står ut som en sak! Hahah, men de gör den ju inte, det är bara känslan av det onyttiga som gottar sig ^^ ja.. Ja började på detta ämnet för att jag och R håller på att göra en kladdkaka, ska bli gott. Men i höst ska man bli fit igen ;)


Polen 2010>

Jag kom hem från Polen i onsdags efter 1,5 vecka med min pojkväns familj. Det var super! Vi badade och solade mycket, jag och emilia red också en dag, tudet var lite läskigt haha.. Sen var det Powidza dagarna, typ som storvretadagarna fast i polen. Så det var fest, fyrverkerier och marknad m.m. Det var nice! Sedan har vi åkt runt lite och kollat. Det var dock för varmt, ca 37c! :o Man kunde inte sova alls.. Men iaf, veckan i Polen var underbar! Tack för det :)




Jag spelade The sims hehe

Robins leksak



nytt halsband




sååå söt


Robin brände sig 'liite' haha..


hahahhaha








hehe

jag liftade mycket.. eller?

älskar dig














Så massa bilder :)



love it>

Mina nya skor har kommit hem, hehe and I love them. Grymt bekväma är dom också!


Maria och Jag>

Gårdagen var asnice, berättar mera imorgon hehe, tack för en oförglömlig kväll Maria!



sådärja>

Nu är jag fixad och klar för att åka in till stan, ska träffa Maggan ;) vi ska på dejt, kanske krogen. Får se vart våra fötter bär oss!




kvällens outfit :)

Hemma!>

Nu är jag hemma IGEN (men åker snart igen..) hehe. Men ja har inte tid att blogga nu, ska ta en dusch först, så ska ja berätta mera sedan! ;)


Polen nästa!>

Imorgon flyger jag och Robins familj till Polen i 1,5 vecka, sola bada och njuta är det som gäller ;) Så nu blir det en bloggpaus igen då, men ha det så bra hemma, pusskram!


ett smile från mig innan jag åker.

Gårdagen>

Igår så åkte jag mamma och pappa ut på en båttur med Ulf och Anita på deras båt, det var sååå skönt! Bästa på så länge. Vi åkte ut med båten kl 12 och kom hem kl 12, haha. Vi solade och badade från båten, åt en tre rätters middag och spelade kort, drack gott vin och hade det asnice. Jag somnade även på båten när jag låg och solade, det var precis sådär lagom varmt så det var behagligt. Det var en lagom stor båt, den hade t.o.m en toalett haha, bekvämt tycker jag! ;)










gubbarna kollade såklart på fotbollen XD haha


pratar i telefon med Maggan ;)






mysigt?


Till stan>

Nu ska jag se eclipse och sen blir det fest ;D Bästa dagen


Hittade ngt>

Har letat efter ett par snygga kilklackar länge nu, och nu har jag hittat dom! ;D


Vad tkr ni? 11cm klack och 2cm platå, perfa!

bubbelbad>

Igår badade jag och Robin, det är en sak som jag älskar, att bada.



flytande ljus

Ensamt>

Är hemma ensam fortfarande och kollar på tv och ligger med laptopen och kollar på internet och vill shoppa en massa.. fast problemet är att ja inte hittar ngt ja tycker är snyggt, hur ofta brukar det hända liksom? aldrig! Solen skiner iaf, det känns skönt. Det är ju så deppigt när det regnar, imorgon ska jag åka till lyssnarängen med några tjejkompisar, sola och bada står på schemat! Det ser jag fram emot, men nu vill jag att min familj ska komma hem så ja slipper vara ensam.. :(


gammal bild, men ja gillar den.

längtar!>

Imorgonkväll ska jag och Robin på bio och se Eclipse! Längtat superlänge, och hoppas att den är bra. Nu har Robin åkt hem och jag är ensam hemma och har ganska tråkigt, längtar redan efter Robins sällskap. Min familj kommer hem från Frankrike idag, saknat dom lite faktist ;)


RSS 2.0