Just nu @ my place>

Är just nu med Rakel och Emelie hemma hos mig och vi har lagat mat och nu håller Emelie på att färga sitt hår ;)


Dagens kläder (halva iaf)


hyper rakel!


Färga hår!

Älska er tjejer! Nu blir det idol och mys!


just nu>

flera cambilder, mörkare hår.



slappiskläder.

Brunett Anna>

Jag har ju drivit med er (sa att jag skulle bli brunett m.m.) Men nu är det så att jag har varit brunett i mera än en vecka, men inte sagt något till NÅGON att jag skulle göra det! Nej detta är inget skämt. Det är sant. :) Jag trivs i det, men de är ennu väldigt ovant!


Detta var från förra måndagen när ja färgade håret, men sedan färgade ja en gång till så nu är de mörkare :)
(dålig cambild, kommer bättre sen!)



Hiss eller diss?

Några bilder från botaniska>

Jag ska då föreställa Eva, och jag har hittat den ''förbjudna frukten'' lite kul med tema.





Vad tycker ni?

Grattis!>

Idag fyller min vän 18år! Grattis Grattis sötnos. Vi har varit bästa vänner sedan vi gick på förskolan, många år av vänskap, tack för att du alltid finns. Ha en toppendag! :D



Snygg är hon ju också!

Bakar>

Nu har jag gjort en snygg äppelkaka, tog kort på den men dock vill inte min telefon skicka bilden till datorn just nu, less jag blir på teknik ibland :( Annars sitter jag och sysslar med mitt och Robins fotoalbum, det är mysigt!


Mobiltelefon>

Sitter och funderar på om jag ska köpa Sony Eriksson xperia, Lillasyrran fick en igår. Är det någon av mina läsare som har en som kan säga vad som är bra/dåligt? Skulle vara snällt ^^ Eller kanske en Htc desire?




Nu har han åkt>

Nu har Robin åkt IGEN, alltid lika tråkigt när han lämnar mig varje helg :( Gör ont i mitt lilla hjärta. Var hemma hos Emelie och det var mycket mysigt, smörgåstårta, fika och trevligt folk! Hon gillade min present iaf som bestod av en korsett och trosor, hehe ;) Imorgon är jag ledig vilket betyder att jag ska plugga en massa och fixa lite här hemma, inte sådär superkul men de måste göras!

Pappa kom precis och frågade om ja ville ha en ny mobiltelefon, kanske en sony eriksson xperia, va tycker ni om den, kanske ska slå till?



Du är mitt hjärta

Klart!>

Fick nyss bilderna av Thomas Dahl, det är en fotograf som jag har fotograferat med lite nu, superkul är det! Jag och Robin fotograferades av honom förra helgen och fick nu bilderna, gillade dom supermycket! Vad tycker ni?


Ny header>

Nu håller Robin på med en ny header, den kommer snart upp :)

Emelie 18 år!>

I fredags fyllde min underbara vän hela 18 år! Grattis till dig sötnos! Så idag ska jag hem till henne och fira henne, ska bli mysigt! Hoppas hon gillar min present! (A)

Duktig Tjej>

Imorse gick jag och Robin upp ungefär kl 9 för han skulle träffa en kompis och äta lunch på stan och jag skulle gymma. nu är jag hemma igen och är helt slut i kroppen och ska ta en dusch! Sköööönt. Ikväll ska jag och Robin gå på bio och se Inception, hoppas på att den är bra!


Hos R>

Nu är jag hemma hos Robin efter en lektion i skolan, kunde lika gärna vart hemma typ :p Sitter iaf och försöker plugga medans missan leker med allt som går att leka med. Inte så lätt att koncentrera sig. Sen ska jag åka och träna badminton, men jag är så sjukt seg idag, så jag vill egentligen inte, mår inte så bra heller.. Vill bara vara hemma.

Skojja>

Det var såklart Maria som skulle färga sitt hår, inte jag! I love my blond hair (A) Idag är det fredag och då kommer min älskling hem, längtar så! Snart slutar jag då ska jag gå ner på stan och kolla lite tror jag, sen åker jag nog hem till Robin och slappar lite.

Nu jävlar ska det färgas hår!>

Nu är maria här och nu ska vi färga hår! :D


de kommer bli nice ;)
Va tror ni?

Naturkunskap>

Sitter i skolan nu på sista lektionen, och nyss skulle vi kolla på en inglasad orm. Äckligt! :o Idag efter skolan ska ja och Maria hem till Robin för att ta hand om buskatten sedan ska vi hem till mig och hon ska sova hos mig ikväll, nice! Då blir det gossip girl och godis (A)


äckligt va? :p

Hemma hos Robin (själv?)>

Nu är jag kattvakt hemma hos Robin. Katten ska bo här i en vecka, så ja ska sova här inatt tänkte jag :) Läskigt, haha har aldrig sovit i Robins rum själv, hoppas jag kan sova! Nu kom Emilia hem så hon leker med katten. Igår sov ju Linnea hemma hos mig, vi skulle sova med lilla katten.. Tror ni det gick eller? NEJ! hahah XD hon gjorde allt annat än att sova, hon rev en i håret, hoppade på en och naffsade :P Så jag och Linnea var lagom trött idag!

Sen gick jag till tandläkaren och fixade lite, och köpte ett par skinnhandskar. Sen ska jag på kurs ikväll också, är inte sådär jättetaggad.. :(


Wiiie!>

Ikväll kommer Linnea hit och sover över, är ledig imorgon och så ska jag vara kattvakt :D Det kommer en kattunge hit ikväll, ska bli så kul :D Glad Anna, JA!

Gladis>


Yeah, då kör vi!>






HAHAH jag och Maria kommer ha sååå kul, det kommer att bli awesome. de blir en fest för två ;)

Klipp klipp>

Idag ska jag gå och klippa mig efter skolan, hoppas det blir bra! Annars sitter jag bara i skolan just nu, har diskuterat projektarbetet med Jossan och Maria, det kommer att bli bra detta, hehe ;) Hörs ikväll

Hejdå baby>

Nu har min älskling åkt iväg till lumpen igen, det har varit en busig och mysig helg! Fotograferats två gånger har jag gjort också, det var roligt det med! Imorgon är det skola igen, inte sådär jättetaggad! Men nu ska jag gå ner och ta en kopp te och kanske umgås lite med min familj :)


En ny bild, supersöt tycker jag

Nu åker vi igen>

Nu ska jag in till stan för en till fotografering, hörs sen!

hej hej>

Blivit lite bloggpaus igen då, Robin är ju hemma så då kan man inte sitta här och nörda 8-) Idag har vi varit och fotograferat oss med Thomas Dahl, en fotograf som jag fotat med förut, det var kul att fotas med Robin! Dock förstörde regnet en hel del, men man fick skynda sig lite! Ni får se bilder sen när jag får dem. Nu ska jag mysa med min pojke, hejdå

Bästa igår>

Jag hittade min favorit igår, tror jag! Sjukt skön röst. Pratar såklart om idol

http://www.tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1767444

Fredag!>

Idag är det min favoritdag! hehe, gissa varför? ;)

Slappis Anna>

Ikväll ska jag inte göra någon nytta alls, ska kolla på Idol, måla naglarna och bara ha det bra.


gillar domhär bilderna

Ångest>

Sitter nu hemma och kollar på Top model, det gillar jag. Men jag sitter och funderar över en sak som jag har väldigt svårt att bestämma mig över vad jag ska göra.. Snart ska jag nog sova en stund, är sjukt trött!


idag var jag zeeebra

Sista lektionen>

Nu sitter jag och har naturkunskap och är supertrött! Längtar bara hem till min sköna säng, underbart det ska bli att sova när jag kommer hem! Ibland behöver man bara åka hem och sova. Imorgon är det fredag och det betyder badminton och sen kommer Robin äntligen hem, det är veckans lycka. Att få hålla om honom igen.


Bildbomb>


Fika med julia på waynes :)




Tora och Rudolf, Ebbas hund

Ebba och Rudolf


baka tårta med klassen!



En tårta!

våran tårta vann! hehe

ute och tog en drink med Maria och Julia :>

tog en take away en kväll  ;)

skrattade åt mig själv i spegeln, för man ser ju bra kul ut baikfrån måste jag säga.. Inte van att se den sidan liksom..haha XD

en liten mysig fransk bulldog kom på besök, den hette Bang Bang

Mysdag igår med Rakel och Emelie, jag åt allt själv (A)


Ny bild>

Vad tycker ni?


slappis>

Idag bestod min klädsel av Robins stora tshirt, och hans halsband och converse. Slappt och sköönt!


Good day>

Dagen började segt, ledsen och arg Anna typ. Men den blev bara bättre och bättre! Efter skolan åkte jag in till stan, för jag hade bestämt mig för att jag skulle klippa mig (BEHÖVS!) så när jag skulle gå in och klippa mig står det en person jag känner igen där, ute i regnet. Gissa vem det var? Jo det var Gustaf! Fina Gustaf, som jag inte haft en ensam stund med på ca 1 år?

Jag blev såklart superglad, och han funderade också på om han skulle klippa sig, men istället gick vi och tog en spontanfika på storken, vi pratade och jag käkade största bullen.. Ont i magen :p Efter vi fikat gick vi på stan lite och köpte hårfärg till honom, han skulle antagligen färga håret ikväll, de blir nog nice! Iaf tack för en mysig pratstund! Hoppas jag springer på dig på stan mera i fortsättningen ;)

Efter det så träffade jag Evelina och hennes vän en snabbis, på jakt efter en svart långklänning. Hoppas du hittade en fin sötnos. Efter de ringde Totti som jag sedan träffade så åkte vi hem till mig, åt mat, snackade skit, lyssnade på musik och kollade på gamla klipp på oss från förut, Shit va vi är knäppa totti! Det gillas, sen kollade vi på biggest loser sverige, haha, roligt program tycker jag :p Nu har hon åkte hem. Nu väntar jag på att Robin ska ringa mig någon gång.. Puss!


Var tvungen att sno denna bilden från Tora, tycker dom var sååå fina!
puss på dig gull

get over it>

sitter i skolan och de ja tänker på har ingenting med lektionens ämne. Det jag tänker på är jobbigt, det gör ont i hjärtat och jag blir arg. Arg på dig, arg för jag litade på dig och jag älskar dig. Du säger massa saker till mig, men de du säger till mig är så svårt att tro på för mig. Hur förlåter man?

Vissa saker ska man inte behöva komma över, det skulle inte ha hänt.
Detta är en sådan sak.

kom tillbaka>

ska snart sova, och det känns så ensamt nu när du är borta, gillar det inte.


The love you seek>

Underbar helg, nu är den slut. Typ 9 månader kvar, tänk positivt va..


Natthumor (mitt på dagen)>

http://boards.fightingamphibians.org/yt/src/hey.swf

Kulturnatten>

Får se vad som händer, hehe


Fredagsmys <3>

Nu är det fredagsmys!



pussss


p.s jag hatar rökare..

hihi>





hahahah


Marys place>

tjänna, sitter just i maria säng.. det ni hehe ;) Har precis sminkat henne, nu är hon sexy som få :o
Bilder kommer sen vet ni, ska dra nu. Gosa med Miiimmi. Hejdå (A)


Äntligen>

Idag kom mitt smink hem från E.l.f och jag är supernöjd! Allt var bra, luktade gott, verkar vara i god kvalité och jag bara älskar alla nya penslar. Superglad verkligen :D





Love it!

Annars har jag varit på en lektion idag, gymmat och hälsat på min farmor, fikat med Lisen och sen gick jag på teorikurs i två timmar, och tillslut Ikea. Nu är jag hemma! Vilken dag :P

fixa>

Fick något ryck så just nu håller jag på att städa och rensa lite i mitt rum, en sak som jag älskar att köpa som jag alltid köper.. Är trosor! Visst är det kul att köpa? :p hehe.. Så jag började med att rensa det och slänga. Nu ska jag ladda min Ipod och lägga in massa ny musik, vill ha ngt nytt att lyssna på. Ikväll ska jag också kolla på Idol, som jag antar att många andra också kommer att göra!


haha, en del av min troshög..

Hemma>

Guuud vilken seg dag, trodde aldrig att den skulle ta slut. Nu är jag hemma och sitter i min säng och är hungrig, men måste vänta ett tag, ska nog lägga mig i robins mys tshirt och kolla på true blood.


snark>

Sov inte alls bra idag, tankarna bara snurrade runt.. Så imorse när klockan ringde var jag så trött! första gången jag går upp kl 6 på två veckor tror ja, det kändes inte så kul alltså. Börjar om 20min, vet inte riktigt när jag slutar, hoppas jag slutar tidigt så ja kan hem och sova och kolla på true blood. (A)

Nu är det 3 dagar kvar tills Robin kommer hem, längtar redan. Vi är bäst ;)


Natti>



Det kommer vara du och jag, för vi hör ihop, vi älskar varandra och är kära i varandra. Håller nog med det där gamla uttrycket att kärleken är starkast endå <3

Mera bilder>






Vad tycker ni?

Fuck off>





(inlägget raderat..)

Take a look at my life all black>

Gillar inte att sova utan R, ska försöka iaf. Godnatt


Maskerad + Bj>

I fredags var jag och vänner bjuden till lilla Evelina på maskrerad och sedan utgång! Jag skulle vart utklädd till sexy nurse, MEN jag har tappat bort den så jag hittade den inte.. Men några var utklädda iaf, dom var nice! Vi satt och lyssnade på musi, drack lite och sedan gick vi och åt på resturang! Sedan tillbaks till Evelina för att byta om till lite ''normalare'' kläder. Sen drog vi till Bj, det var nice det med. Men vafan spelade dom för musik den kvällen!? :s så dåligt, typ back streat boys tryckarlåt liksom? va hände där.. haha.

Sedan åkte jag hem med halv 2 tåget och möttes av min älskling på tågstationen. Med andra ord en bra kväll, tackar <3




dansa










Snygga tjejer!

hehe>

Detta önskade sig min morfar av mig, bra va? :p


Grattis morfar!>

Idag fyller min morfar år, Grattis till honom! <3


Utgång>

Nu ska jag in till stan med massa tjejer, och sedan ska vi gå ut på krogen! Kommer bli nice, sen kommer min pojke också <3





Hejdå!

< 3>

Längtar efter min pojkvän

Bilder>

 

Lite redigerat och så ^^


Skolan imorgon (hoppas jag)>

Idag har jag sovit mycket, och sedan har jag åkt in till stan och gått på en teorikurs inför körkort, det var bra! Nu kollar jag på fångarna på fortet. Imorgon ska jag försöka gå till skolan, hoppas det iaf för jag är trött på att vara hemma nu.. Snart kommer min pojke hem igen, längtar.


En till ny bild

blir tokig>

Dör av huvudvärk..

RSS 2.0