Macrolane

Är det någon som läser min blogg som har provat Macrolane bröstförstoring?
Om någon gjort det, hur var det? Tell me.

Kommentarer
Postat av: maria

driver du anna?

2010-11-09 @ 20:07:56
Postat av: Anna

Sv: hehe

2010-11-09 @ 20:23:06
URL: http://ynkipynki.blogg.se/
Postat av: Louie

Anna du behöver inte sånt där strunt!

2010-11-10 @ 19:01:22
Postat av: Tora

Är du sugen? På lite bigger boobies? Alltid läckert med ett par bomber..

2010-11-11 @ 10:24:11
Postat av: anonym bloggläsare ;)

Jag tycker inte du behöver göra det, du är jättefin! Jag skulle gärna ha din kropp!!! ;)



MEN jo, jag har funderat lite på macrolane jag med om jag ska vara ärlig... Men det känns som att nackdelarna överväger fördelarna, ska man göra ett ingrepp är det "lika bra" att göra sillisar på en gång. Negativt med macrolane = jättedyrt men håller ändå håller bara i 1 upp till 1,5 år, kroppen bryter ner det men man har ingen långsiktig forskning på effekter, det är i princip omöjligt att upptäcka om man drabbats av bröstcancer under tiden det finns kvar i brösten, påstås inte påverka ammning men finns ingen långsiktig forskning (vem vågar chansa gällande ens eget barn den dagen lixom?), kroppen kan precis som med silikon osv stöta ifrån sig det och kapsla in gelen så resultatet blir fult, brösten kan bli fulare efteråt när det försvunnit eftersom huden töjts ut och tyngts ner av extra tyngd...



Nu utgick jag ifrån att du ville ha det i boobsen, det var det det utvecklades för i från början. Men kan spruta in det i hela kroppen, typ rumpan, läpparna, armarna osv oxå. Men rumpan o armar kan man TRÄNA snygga ändå, definitivt mer värt, men angående olika läpp-förstoringar har jag inte läst på om.. tycker det är rätt fult med stora läppar, ett läppglans räcker mer än väl för att skapa en illusion av fyllighet för alla kvinnor :) Dig med, dina läppar är det inget fel på! På med lite too faced lip-plumber så ska du se att du får se på grejer, bättre, säkrare o billigare än ingrepp!!



Efter mycket om och men - jag ska skaffa silikon efter att jag har fått barn i framtiden (många år kvar dock...) och tills dess finns wonderbra push up bh ;) Och om en kille inte tycker att jag är tillräckligt fin utan silikon så är han ändå inte värd mig! ;) Försök tänka så, jag vet att det är jättesvårt om man har ett komplex men ingen kommer någonsin vara perfekt och det sjuka är att vi vanliga tjejer jämför våra bröst med tjejer som HAR silikon och kommer då fram till att våra naturliga är "onormala" och "fula"!!! Det är så sjukt när man verkligen tänker efter!

2010-11-11 @ 13:22:54
Postat av: Anna

Sv: Oj det var ett långt inlägg! Tack för det :) Jag vill inte göra sillisar, det är hårt och de ser ut som två bollar, eftersom jag är så smal och liten skulle de se kul ut, tror jag. Men detdär verkar helt ok, men de är som sagt en stor risk som jag inte är villig att ta! Man får försöka nöjja sig som man är istället, sedan lär ju brösten bli hängiga när det går ut, och det är dyrt. Men Tack för tankeställaren ;)

2010-11-11 @ 20:00:41
URL: http://ynkipynki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0